Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΠΡΟΤΕΡAΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την δημοτική κίνηση ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ Νίκος Φραγκογιός και τον Τάσος Δαμάσκους (θα τους παρουσιαάσουμε σύντομα με τα βιογραφικά τους) με την υπ. περιφερ. Σύμβουλο Ελένη Λυμπέρη (με το ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού και τον Άγγελο Νταβία


Με υπεύθυνο τον βραβευμένο για την πολυετή του προσφορά στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιμοδοτών Θοδωρή Φραγκογιό, αδελφό του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Νίκου Φραγκογιού, βάζουμε μπροστά να ξαναφτιαχτεί - μετά από πολλά χρόνια - δημοτική τράπεζα αίματος στο Χαλάνδρι.
(Από την δεκαετία του 1990 και τον Σαράντη Στρογγυλούδη, να θυμίσουμε στους παλιότερους, κανείς από τον δήμο Χαλανδρίου δεν είχε την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα).

Ο Θοδωρής  δεν αξιοποιήθηκε ποτέ στην πόλη του, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Προσφέρει τις εθελοντικές υπηρεσίες του στα Βριλήσσια, όπου είναι υπεύθυνος για την δημοτική τράπεζα αίματος.

Και είναι απολύτως διαθέσιμος να βοηθήσει με την τεχνογνωσία του και το Χαλάνδρι μαζί με τα Βριλήσσια.
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Και εμείς θα αναλάβουμε πρωτοβουλία για το θέμα αμέσως μετά τις εκλογές.

Στο ψηφοδέλτιό μας είναι ο αδελφός του Θοδωρή, Νίκος Φραγκογιός (στην φωτό πρώτος από αριστερά).

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΠΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

Διότι εμείς όταν λέμε ότι θέτουμε ως αυτοδιοικητικές μας προτεραιότητες τον δημόσιο χώρο, τις υποδομές και το περιβάλλον (δομημένο και αδόμητο), το λέμε γιατί αυτές είναι κατά την γνώμη μας οι βάσεις για να ΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.
Και βέβαια Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ και Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Δείτε το βίντεο από την σεμνή τελετή βράβευσης του πρώτου αιμοδότη της χώρας για το 2019, όπως ήταν και κατά την περυσινή περίοδο. Του Χαλανδραίου, του παιδικού φίνου του Θόδωρου Φραγκογιού.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα στη Νίκαια του Πειραιά τον Μάη του 1968.
Παιδί οικογένειας Δημοσίου Υπαλλήλου, μεγάλωσα λόγω μεταθέσεων του πατέρα μου, στη Λέσβο και στη Λήμνο. Από το 1982, κατοικώ μόνιμα στο Χαλάνδρι (Πολύδροσο). Έχω αποφοιτήσει από το 3ο Λύκειο Χαλανδρίου. Σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής Επιστήμης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Εργάστηκα ως Στέλεχος Λογιστηρίου σε εταιρείες του Ιδιωτικού Τομέα καθώς και στις Τράπεζες ΕΡΓΑΣΙΑΣ και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Σήμερα εργάζομαι στην Κεντρική Υπηρεσία της EUROBANK.

Στα μαθητικά μου χρόνια υπήρξα μέλος του 15μελούς συμβουλίου και αργότερα δραστηριοποιήθηκα συνδικαλιστικά στο Σύλλογο Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΑΥΡΙΑΝΗ! ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ!