Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΑΛΑΝΗΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ .... ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΗ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΑΖΗ (ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ)

Η "ΦΟΒΕΡΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ! "ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ"!ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΡΟΥΣΣΟΥ - ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ "ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ κας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ κας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΥΤΙΝΑ (ΔΑΣ ΟΤΑ)
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ
ΝΤΑΒΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ "ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ"Σημειώνουμε ότι έλειπε ο Γιώργος Θωμάς λόγω ενός μικροατυχήματος που τον ψιλοταλαιπωρεί.
Από την παράταξη Ανδρεόπουλο παρούσα ήταν μόνο η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Καζάνη΄.

ΙΓΕ και Άλσος Συγγρού στο Συνεργατικό Σχηματισμό «Ανακαλύψτε τη Βόρεια Αθήνα»


Με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας των μελών του συνεργατικού σχηματισμού με διακριτικό τίτλο Discover North Athens (Ανακαλύψτε τη Βόρεια Αθήνα), την από κοινού ανάληψη δράσεων και τη διεύρυνση με νέους εταίρους, συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών για την ανάδειξη της Βόρειας Αθήνας σε τουριστικό προορισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιώργος Καραμέρος, συναντήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ), κα Άννα Μαρία Γιάντση, η οποία εξέφρασε την πρόθεση συμμετοχής του ΙΓΕ στο συνεργατικό σχηματισμό, καθώς το κληροδότημα της Ιφιγένειας Συγγρού μπορεί να αποτελέσει τουριστικό πόλο έλξης.
Οι φορείς και οι επιχειρήσεις που μετέχουν ήδη στο εγχείρημα είναι: οι Δήμοι, Κηφισιάς, Πεντέλης και Χαλανδρίου, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού, τα Ξενοδοχεία Domotel Kastri, Coco Mat Ηοtel NafsiKa και Life Gallery, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή – Κέντρο «ΓΑΙΑ», το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ), ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς, η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών, ο OTE ACADEMY, το Κέντρο Τέχνης Τύπου και Πολιτισμού «Αμαρυσία» και το Ενημερωτικό Πολιτιστικό Δίκτυο «Γέφυρα – Πολιτισμού».

Επισημαίνεται ότι η πρωτοβουλία είναι ανοικτή σε συμμετοχή φορέων και επιχειρήσεων που επιθυμούν και δύνανται να συνδράμουν στο εγχείρημα. Ήδη ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους έχουν εκδηλώσει και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Τα επόμενα βήματα του συνεργατικού σχηματισμού είναι η δημιουργία ενός αναλυτικού οδηγού δράσεων και πρωτοβουλιών μεταξύ των συμμετεχόντων ή και τρίτων, για την προώθηση συγκεκριμένων τουριστικών προϊόντων της περιοχής. Επιπλέον, η ενεργός συμμετοχή του στη δράση «Olympic Studium Run», έναν αγώνα δρόμου που διοργανώνει, στις 30 Οκτωβρίου 2016, η Περιφέρεια Αττικής και ο οποίος θα δώσει τη δυνατότητα σε τουλάχιστον 1.000 δρομείς να ζήσουν, για πρώτη φορά, την μοναδική εμπειρία εκκίνησης και τερματισμού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΑΝ ΣΥΜΕΩΝ - ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ - ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤα ηχητικά από το χθεσινό συμβούλιο θα ανέβουν- ίσως με μικρή καθυστέρηση αν δεν προλάβουμε σήμερα - γιατί αυτά που ειπώθηκαν εχιθές πρέπει να τα ακούσει, όποιος ακόμα στηρίζει αυτή την ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ διοίκηση της ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ. της ΙΔΕΟΛΗΨΙΑΣ, της ΨΕΥΤΙΑΣ  και της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.

Η Λούλα Καρατζά, πιεζόμενη από την παρουσία των εργαζομέων της ΔΑΣ ΟΤΑ, της βρεφοκόμου η οποία εξαναγκάστηκε να πλένει τα ρούχα των προσφύγων στον παιδικό σταθμό του Κάτω Χαλανδρίου, το μέλος του ΔΣ του συλλόγου κ. Λύτινα και άλλων, έθεσε με πολύ χαμηλούς τόνους και ... με "στρογγυλές κουβέντες" (όπως η ίδια το είπε) το θέμα του καβγά με τους εργαζόμενους και ζήτησε από τον Συμεών να ενημερώσει το συμβούλιο.
Αρψικά η τοποθέτηση Ρούσσου είχε αυτοκριτικά στοιχεία, είπε  ότι συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και δόθηκαν εξηγήσεις και  φάνηκε ότι το θέμα θα έκλεινε.
Κλείνοντας όμως ο Συμεών - που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ο κομπλέξας ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ, ξέφυγε και το γύρισε:

- Είπε ότι είχε 100% δίκιο. είπε ότι δεν αποκάλεσε την νηπιαγωγό ρατσίστρια, φίδι κολοβό κλπ (λες και δεν είναι όλα αναρτημένα στο fb και ότι αυτά ήταν ψέμματα και έκλεισε με την φράση "ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΘΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ"

Μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - Ευσταθίου και Μάζη - ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ βάζοντας φωτιά στην αίθουσα.

Η κα Μάζη η οποία ήταν στην ομάδα των αλληλέγγυων  κατηγόρησε Συμεών και Χριστούλη για κακοδιαχείριση πόρων και εκμετάλλευση των προσφύγων:  "δεν μπορούσατε τόσο καιρό να πάρετε ένα πληντύριο;" αναρωτήθηκε για να δεχτεί την ακραία απάντηση της Χριστούλη:

"ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΘΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ" .

"ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" είπαν ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ!

Η διάψευσή τους ήρθε από τους ίδιους τους παρευρισκόμενους  εργαζόμενους, - την συνδικαλίστρια της ΔΑΣ κ. Λύτινα και την βρεφονηπιοκόμο του σταθμού, επίσης μέλους της ΔΑΣ, όταν τους δόθηκε ο λόγος μετά από πιέσεις και αρκετές αρνήσεις της προέδρου του ΔΣ να τους δώσει τον λόγο.

"Να έρθει το ΔΣ του Συλλόγου να τοποθετηθεί, εσείς είστε μέλος του ΔΣ και δεν θα σας δώσω τον λόγο για να προστατευθεί η συλλογική έκφραση των εργαζομένων" είπε αρχικά η κ. Γαλάνη (Όπερ έστι μεθερμηνευμενο: Να έρθει ο άντρας μου να μιλήσει που τα βρίσκουμε, όχι εσείς).

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ αναγκάστηκε να υπαναχωρήσει και έτσι ακούστηκε στο ΔΣ και ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

HIGHLIGHT  η τοποθέτηση του ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ, του επαγγελματία συνδικαλιστή, που πήρε τον λόγο ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, και έκανε κριτική στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων .

Η τοποθέτησή του μνημείο θα γίνει CD και θα σταλεί στο προεδρείο του επικείμενου συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕ ΟΤΑ για να ξέτουν οι σύνεδροι την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του εκπροσώπου τους όταν θα τον ψηφίζουν.

Και θα αναρτηθεί για να ξέρουν όσων τα γραφεία καταλαμβάνει ο μεγάλος αυτός αγωνιστής "υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των εργαζομένων" ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, όταν είναι ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Καβγάς Νταβία Χριστούλη!
"Γράφει ψέμματα, δεν πλέονονται σωνρακοφανέλες, πλένονται σεντόινια"
(ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ! Φοβερή!)

 
ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ: ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!!"
Μέχρι τότε επί της ουσίας δεν είχε πει ΚΙΧ
ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 1-25

 


ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ € 160)

Η “ΑΚΤΟ Κατάρτιση” ενημερώνει εργαζόμενους – ασφαλισμένους με ΙΚΑ ότι μπορούν να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-25, να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο της επιλογής τους, διάρκειας 33 ωρών και να λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα € 160.

Έτσι, οι εργαζόμενοι κάθε ηλικίας αποκτούν πρόσβαση σε προγράμματα επαγγελματικής ειδίκευσης χωρίς κόστος – αντίθετα με εκπαιδευτικό επίδομα. Η κατάρτιση λαμβάνει χώρα εκτός ωραρίου εργασίας και συνοδεύεται από υποστηρικτικές υπηρεσίες συμβουλευτικής στην ατομική επαγγελματική εξέλιξη και αποκατάσταση, εντοπίζοντας ικανότητες, δεξιότητες και τρόπους ανάπτυξής τους.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης χορηγείται ειδικό πιστοποιητικό παρακολούθησης ΛΑΕΚ, συστατική επιστολή του εισηγητή καθώς και Βεβαίωση από του ΚΔΒΜ2 “ΑΚΤΟ Κατάρτιση” (Αρ, αδείας ΕΟΠΠΕΠ 2000002).

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εργαζόμενους, ασφαλισμένους με ΙΚΑ, που εργάζονται σε επιχειρήσεις με 1 έως και 25 άτομα προσωπικό. 

Περισσότερες πληροφορίες στο Τηλ. 2105230130 και στο σύνδεσμο http://aktotraining.gr/laek2016/