Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1981! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !Η ΓΕΛΟΙΑ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

1.    Κύριοι της διοίκησης, αυλικοί και πολιτικό προσωπικό: Είναι ντροπή σας να συνεχίζετε την τακτική να απαντούν στους πολίτες οι υπηρεσιακοί χωρίς καν υπογραφή πολιτικού παράγοντα του δήμου.
        Πρόκειται για μια τακτική που το μόνο που κάνει είναι να δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τον χαρακτηρισμό που σας έχουμε δώσει και που πλέον ακούει κανείς όλο και περισσότερο παντού στο Χαλάνδρι: ΕΙΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Την αλληλογραφία του δήμου με τους πολίτες οφείλουν να την υπογράφουν οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ του δήμου - ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ή ο αρμόδιος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ - και όχι να κρύβονται αυτοί πίσω από τους εργαζόμενους.
 Αυτό κάνατε με την δημοτική αστυνομία, την τεχνική υπηρεσία, το Αετοπούλειο όταν απαντήσατε στον Ζαχαρόπουλο  και τώρα με την μηχανοργάνωση. Αν είχατε φιλότιμο θα ντρεπόσασταν.
Και βέβαια απορούμε που ο σύλλογος των εργαζομένων δε έχει ακόμα αντιληφθεί ότι αυτή η μεθόδευση είναι ΑΚΡΑΙΑ επικίνδυνη για τους υπηρεσιακούς παράγοντες, αφού τους φέρνει σε ακραία, προσωπική σύγκρουση με τους πολίτες μόνο και μόνο για να μην φτάσουν οι ευθύνες στην διοίκηση. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ.
2.       Δεν ζήτησα – με την αίτησή μου – να επιληφθείτε για ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ.

Αυτό είναι άλλων υπηρεσιών δουλειά (αστυνομία, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, δικαιοσύνη).

 Σας ζήτησα να μου απαντήσετε σε ένα απλό ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ SERVER ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  Ή ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ EMAIL με διακομιστή αλληλογραφίας mail.halandri.gr 

Διότι ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Και ο υπάλληλος που βάλατε να μου απαντήσει ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προφυλάσσει τους δημότες του Χαλανδρίου από επιθέσεις στην τιμή και την υπόληψή τους μέσα από τον ΔΗΜΟΣΙΟ λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ υπηρεσιακά, άρα είναι πιθανά ελεγχόμενος – αφού εσείς, η διοίκηση περιορισμένης ευθύνης τον βάζετε να καθαρίσει μόνος του και να αναλάβει την ευθύνη της απάντησης.
Δεν μπορεί να είναι ΕΛΕΓΚΤΗΣ και βέβαια δεν μπορεί να ζητάει να επιληφθεί του θέματος.

Αν ήθελε να επιληφθεί του θέματος έπρεπε να είχε κλείσει τους δρόμους για τέτοιες αλητείες ΠΡΙΝ. Τώρα στοιχειώδης ευθιξία λέει ότι τουλάχιστον πρέπει να αυτοεξαιρεθεί από αυτή την υπόθεση αφού αν δεν είναι αυτουργός σε ό,τι έγινε (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ) είναι σίγουρα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και το μόνο που που θα έπρεπε να σκεφτεί για να "επιληφθεί" είναι να απολογηθεί.

3.   Η διατύπωση του υπογράφοντος « … το mail που ισχυρίζεστε ότι σας έστειλαν» είναι προσβλητική εξ ορισμού και αποτελεί από μόνη της ένα νέο μεγάλο θέμα. Υποκρύπτει μια ΕΡΠΟΥΣΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ που λέει στον πολίτη ότι «εγώ ο εξουσίας, σε θεωρώ ψεύτη μέχρι να αποδείξεις ότι δεν είσαι».
4.     Έχω καταγγείλει ότι τα email έχουν υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο. Είναι δυνατόν να μου ζητάει η υπηρεσία που ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ, να ΔΙΑΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ EMAIL;;; Μου θυμίζει γυναίκα που καταγγέλλει βιασμό και την ρωτάνε «μήπως κουνήθηκες;» ή «δείξε στην κάμερα την μελανιά στο αιδοίο σου για να πείσεις ότι όντος σε βίασαν».
ΞΑΝΑΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ:
Από το email apoules@halandri.gr (και όχι μόνο, αλλά σιγά- σιγά θα σας "φτιάξουμε")

διακινήθηκαν emails με συκοφαντικό και υβριστικό περιεχόμενο. Η υπηρεσία

μηχανοργάνωσης του Δήμου έχει την δυνατότητα να δει από ποιον υπολογιστή έγινε η

συγκεκριμένη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ή να αναλάβει την ευθύνη πράξεων ή παραλείψεων. Ας επιλέξει.


ΝΤΑΒΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: ΙΔΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ EMAILΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 23-6-2011: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ ΜΟΧΛΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΦΟΡΩΝ

"Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους και ιδίως φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων, πέραν των δημοτικών εν πάση περιπτώσει των συνδεδεμένων απόλυτα με τον τόπο κατοικίας ή εγκατάστασης, με τους μηχανισμούς αυτούς οι οποίοι έχουν άλλο σκοπό και γιατί εν πάση περιπτώσει πρέπει να αναζητήσουμε κίνητρα για την οικοδομή και γιατί είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο το ακίνητο."

Από συνέντευξη Τύπου Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου

Ούτε τρίμηνο δεν πέρασε!
Τι να πιστέψεις μετά;
Που είναι η αξιοπρέπεια;


Απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις στα σχολεία!!‏

Ο Διευθυντής Β' βάθμιας εκπαίδευσης στον Πειραία σε ανακοίνωσή του στις 8-9-2011 προς στα σχολεία αναφέρει:
"Σας ενημερώνουμε (...) ότι απαγορεύεται κάθε ομιλία πολιτικού περιεχομένου προς τους μαθητές ή εκπαιδευτικούς, από εκπροσώπους κομμάτων, φορείς συλλογικών οργάνων ή άλλα πρόσωπα"
Ενας αφελής αναρωτήθηκε:
Συζητήσεις που να αφορούν ελλείψεις βιβλίων, κενά εκπαιδευτικών, λειτουργικά προβλήματα κλπ θεωρούνται από τον κο Διευθυντή "πολιτικά" ή εκπαιδευτικά θέματα;
Οι ανακοινώσεις και τα "μηνύματα" της υπουργού Παιδείας θεωρούνται "πολιτική" ή υπηρεσιακή παρέμβαση;
Με τραγικές ελλείψεις το πρώτο κουδούνι στα σχολεία
Πολιτική ομιλία σε σχολείο της Αγ.Παρασκευής κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2011-2012


ΟΡΙΣΤΕ! ΠΟΥ ΟΛΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ! ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΕΤΕ! ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!

ΑΣΗΜΩΝΗΣ!


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

epistoli2011

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αγ. Παρασκευή, 12-09-2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να απευθυνθώ στο σύνολο της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας εκφράζοντας την ευχή η χρονιά αυτή να είναι ιδιαίτερα παραγωγική και αποδοτική για όλους.
Γνωρίζουμε καλά πως η δύσκολη, αλλά όμορφη προσπάθεια για την κατάκτηση της γνώσης και τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας απαιτεί πολύπλευρη στήριξη απ’ όλους μας.
Θέλω, απευθυνόμενος στους μαθητές, στα παιδιά μας, να τους ζητήσω να επιδείξουν ζήλο και φιλομάθεια, γιατί έτσι μόνο θα εκπληρώσουν τα απώτερα όνειρά τους.
Ιδιαίτερα στους μαθητές που ξεκινούν εφέτος τη σχολική τους πορεία εύχομαι δύναμη και θάρρος στα πρώτα τους βήματα.
Θέλω, επίσης, να ευχηθώ στους εκπαιδευτικούς μας της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης να συνεχίσουν να υπηρετούν το υψηλό τους λειτούργημα με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση που επέδειξαν ως σήμερα.
Θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης τους στο κάθε πρόβλημά τους και στην κάθε τους προσπάθεια.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους με δύναμη και υγεία.

Κώστας Μανιάτης
Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών

Μήνυμα της αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης Αφροδίτης Χατζηγεωργίου-Θεοχαρίδου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η Παιδεία είναι κρίσιμο μέγεθος και αποτελεί τη σοβαρότερη επένδυση μιας χώρας, για το μέλλον του αυριανού πολίτη.
Όλοι όσοι μετέχουμε στη λειτουργία του σχολείου, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, χρειαζόμαστε μεγάλη υπομονή και επιμονή για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, με τα οποία ξεκινά η νέα σχολική χρονιά.
Οι προσδοκίες γονιών και εκπαιδευτικών για το σχολείο του μέλλοντος των παιδιών μας, είναι αυτονόητα πολύ μεγάλες και κάθε χρόνο γίνονται μεγαλύτερες. Αυτό, γιατί αφενός οι ανάγκες της εποχής το επιτάσσουν και αφετέρου γιατί η χρηματοδότηση της Παιδείας είναι διαρκώς μειούμενη. Ενώ ως επένδυση θα έπρεπε να είναι σε αυξητική πορεία, δυστυχώς αντιμετωπίζεται ως δαπάνη και υπόκειται σε «αναγκαίες» περικοπές.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχοντας ως αρμοδιότητα τη Σχολική Μέριμνα, οφείλει να αγωνίζεται και να διεκδικεί για τη στήριξη του Εκπαιδευτικού Συστήματος. Οφείλει να μεριμνά για την τακτοποίηση της σχολικής στέγης και να παρέχει υποστήριξη στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.
Τα παιδιά μας, οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων μας και όλων των βαθμίδων, περιμένουν να ζήσουν τη μισή τους ημέρα σ’ ένα ελκυστικό σχολικό περιβάλλον, χωρίς ελλείψεις και ικανό να τους δώσει την πληροφορία και τη γνώση, ως εφόδια ικανά να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επάρκεια στις ανάγκες των καιρών. Προπαντός όμως θα τους δώσει και εκείνες τις πολύτιμες αρχές, που θα βελτιώσουν την ποιότητά τους και θα τους ανυψώσουν ως Ανθρώπους.
Η χρονιά που ξεκινά είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Η δέσμευσή μας είναι πως θα σταθούμε με έννοια για τα σχολειά μας και μέσα από τις δυνατότητες που έχουμε θα φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Προσδοκία μας είναι μαζί με τη σχολική κοινότητα μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να δουλέψουμε συλλογικά και με αμοιβαία κατανόηση και σεβασμό, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις που δυστυχώς φαίνονται στον ορίζοντα. Το ταξίδι είναι δύσκολο αλλά ο προορισμός κοινός πόθος όλων μας!
Καλή δύναμη και καλή χρονιά!


Η Κύπρος σώζεται με δάνειο από Ρωσία χωρίς Μνημόνιο. Εμείς δεν το θέλαμε... Επιλέξαμε Μνημόνιο!Η Κύπρος κάνει αυτό που δεν έκανε η Ελλάδα, ή καλύτερα αρνήθηκε να κάνει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου. Για να καλύψει το πρόβλημα ρευστότητας που έχει, ούτε Μνημόνια ούτε τίποτα: Απλά παίρνει δάνειο 2,5 δισ. ευρώ από την Ρωσία! Αυτό επιβεβαίωσε πριν λίγο ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας.
Κατ'αυτό τον τρόπο η Κύπρος δεν θα αναγκαστεί να προσφύγει στον Μηχανισμό Στήριξης, όπως έκαναν η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία.
«Ναι, η κυπριακή κυβέρνηση εδώ και λίγες βδομάδες άνοιξε κανάλι επικοινωνίας με τη ρωσική κυβέρνηση για σύναψη μεγάλου και με ευνοϊκούς όρους δανείου», είπε και διευκρίνισε ότι δεν έχει συμφωνηθεί μέχρι σήμερα το ύψος του δανείου.

«Εμείς έχουμε θέσει ως στόχο να συνάψουμε ένα δάνειο περίπου στα 2,5 δισ. ευρώ, αλλά δεν θα προέλθει μόνο από τα κρατικά ρωσικά ταμεία», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «έχουμε εντοπίσει και διαπραγματευόμαστε και με άλλες φιλικές προς την Κύπρο χώρες».

Ο κ. Καζαμίας δεν ήταν σε θέση να πει πότε θα συνομολογηθεί η συμφωνία με τη ρωσική κυβέρνηση, ωστόσο είπε ότι υπάρχουν σε εκκρεμότητα κάποιες ασήμαντες ως προς την αίσια κατάληξη της συμφωνίας λεπτομέρειες.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ανεξάρτητα από τη σύναψη του οποιουδήποτε δανείου, η κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο θα συνεχίσουν τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν για τιθάσευση του δημοσιονομικού ελλείμματος.

Ο υπουργός επέμεινε πάντως το πρωί, σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, ότι οι όροι δανεισμού είναι ευνοϊκοί και δεν δημιουργούν εξάρτηση στη Ρωσία.

Σύγκρινε μάλιστα τη χορήγηση δανείου με τις ρωσικές καταθέσεις δισεκατομμυρίων ευρώ που υπάρχουν σε κυπριακές τράπεζες και υποστήριξε ότι το εν λόγω δάνειο δεν δημιουργεί περισσότερη εξάρτηση απ' ότι αυτές.
Kαι άμα θέλει η Τουρκία ας απειλήσει την Κύπρο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Η Κύπρος κάνει αυτό που δεν έκανε η Ελλάδα, ή καλύτερα αρνήθηκε να κάνει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου.
Για να καλύψει το πρόβλημα ρευστότητας που έχει, ούτε Μνημόνια ούτε τίποτα: Απλά παίρνει δάνειο 2,5 δισ. ευρώ από την Ρωσία!
Αυτό επιβεβαίωσε πριν λίγο ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας.
Κατ'αυτό τον τρόπο η Κύπρος δεν θα αναγκαστεί να προσφύγει στον Μηχανισμό Στήριξης, όπως έκαναν η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία.«Ναι, η κυπριακή κυβέρνηση εδώ και λίγες βδομάδες άνοιξε κανάλι επικοινωνίας με τη ρωσική κυβέρνηση για σύναψη μεγάλου και με ευνοϊκούς όρους δανείου», είπε και διευκρίνισε ότι δεν έχει συμφωνηθεί μέχρι σήμερα το ύψος του δανείου.

«Εμείς έχουμε θέσει ως στόχο να συνάψουμε ένα δάνειο περίπου στα 2,5 δισ. ευρώ, αλλά δεν θα προέλθει μόνο από τα κρατικά ρωσικά ταμεία», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «έχουμε εντοπίσει και διαπραγματευόμαστε και με άλλες φιλικές προς την Κύπρο χώρες».

Ο κ. Καζαμίας δεν ήταν σε θέση να πει πότε θα συνομολογηθεί η συμφωνία με τη ρωσική κυβέρνηση, ωστόσο είπε ότι υπάρχουν σε εκκρεμότητα κάποιες ασήμαντες ως προς την αίσια κατάληξη της συμφωνίας λεπτομέρειες.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ανεξάρτητα από τη σύναψη του οποιουδήποτε δανείου, η κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο θα συνεχίσουν τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν για τιθάσευση του δημοσιονομικού ελλείμματος.

Ο υπουργός επέμεινε πάντως το πρωί, σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, ότι οι όροι δανεισμού είναι ευνοϊκοί και δεν δημιουργούν εξάρτηση στη Ρωσία.

Σύγκρινε μάλιστα τη χορήγηση δανείου με τις ρωσικές καταθέσεις δισεκατομμυρίων ευρώ που υπάρχουν σε κυπριακές τράπεζες και υποστήριξε ότι το εν λόγω δάνειο δεν δημιουργεί περισσότερη εξάρτηση απ' ότι αυτές.
Kαι άμα θέλει η Τουρκία ας απειλήσει την Κύπρο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *