Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΓΑΜΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΟΥ

Έχει όλα τα στοιχεία μιας επαναστατικής πράξης η κατάληψη του ραδιοσταθμού Στο Κόκκινο. Διότι το συγκεκριμένο μέσο δεν είναι μόνο καθεστωτικό, αλλά και κυβερνητικό. Τι κυβερνητικό, τηλεβόας της κυβέρνησης είναι. Και διότι ανήκει στον συρφετό των ΜΜΕ που διαστρεβλώνουν το συνολικό πλαίσιο του αγώνα των φυλακισμένων απεργών πείνας. Έτσι έκρινε η ομάδα των επαναστατών που αποφάσισε την -το ξαναλέμε να το εμπεδώσετε- επαναστατική αυτή ενέργεια.
Να σημειώσουμε ότι χρειαζόταν επαναστατικό θάρρος εφάμιλλο των καλύτερων ευρωπαϊκών, για να επιτύχει το εγχείρημα. Διότι μπορεί το καθεστωτικό Κόκκινο να μην είχε ούτε έναν καθεστωτικό αστυνομικό να το φυλάγει. Μπορεί επίσης να μην είχε σεκιουριτάδες, όπως άλλα ΜΜΕ. Αλλά ήταν μέσα έξι δημοσιογράφοι, μια θυρωρός, δυο τεχνικοί και ένας διαφημιστής την ώρα της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, και ένας λογιστής. Λίγο το έχετε να ηττηθούν όλοι αυτοί από μόνο σαράντα άτομα;
Αν συνυπολογίσετε ότι τελευταία είχαμε μια κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και μια διαδήλωση έξω από το σπίτι του Τσίπρα, γίνεται κατανοητό ποιος είναι ο εχθρός: Ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αποφυλάκισε ακόμα τον Ξηρό. Αν και "φωτογράφισε" ήδη την αποφυλάκισή του. Και δεν έχει αλλάξει ακόμα το καθεστώς των φυλακών. Αν και δεσμεύτηκε γι' αυτό. Και δεν κατάργησε τις φυλακές Τύπου Γάμα. Αν και ήδη προωθεί το σχετικό νομοσχέδιο. Από αυτό το τελευταίο θα μπορούσε να πάρει και το όνομά του ο πρόσφατος επαναστατικός οργασμός: Γάμα Επανάσταση.
Εννοείται πως όταν επιτίθεσαι λυσσωδώς στο κόμμα που στέκεται αλληλέγγυο στους φυλακισμένους βοηθάς τους τελευταίους. Το είπε και το υπό κατάληψη ραδιόφωνο. Επίσης βοηθάς τους νοικοκυραίους να καταλάβουν πόσο επικίνδυνη είναι η κυβέρνηση, που δεν στέλνει τα ΜΑΤ να σμίξουν με τους μπάχαλους στη γνωστή χορογραφία της φωτιάς. Και, τέλος, βοηθάς ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες να ξεσκεπάσουν τη μαλθακότητα του Πανούση. Κι αυτά όλα, όπως καταλαβαίνετε, σπρώχνουν το κάρο της επανάστασης μπροστά.
Τέλος πάντων. Ας είναι καλά, γιατί τους περιμένει ακόμα πολλή Γάμα Επανάσταση. Αναρωτιόμαστε μόνο αν είχε αρκετούς καφέδες και σάντουιτς το κυλικείο, για να στυλωθούν. Χρειάζονται καλή διατροφή, γιατί υπάρχουν τόσα καθεστωτικά γραφεία να καταλάβουν. Και τόσοι εργαζόμενοι να τσουβαλιάσουν. Αν μάλιστα καταφέρουν να τους στείλει η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ που τόσο λαχταρούν...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.


OMMMMMMMMMMM

Η παρέλαση δεν θα γίνει στο Χαλάνδρι (και σε άλλους γειτονικούς δήμους, όπως ερευνήσαμε, μην αρχίσετε τις παπαριές περί κομμουνιστών που δεν σέβονται τον Κολοκοτωνη και αυτές τις μικροαστικές λαϊκοδεξιάτζες) οπότε θα κάτσετε μέσα να δείτε στην TV τα στρατά στο Σύνταγμα.

Εμείς θα συμβάλουμε να ευθυμίσετε λίγο, με μια δόση όμως ακόμα προβληματισμού για το τον δήμο μας και την κατάστασή του αλλά και τον ρόλο του ΔΙΚΑΙΟΡΟΥ στο νεοελληνικό κράτος και την προστασία του δικαίου του πελάτη του.

Διότι πλέον κοντεύει να είναι πιο ασφαλές να μιλήσεις με τον δικαιόρο του αντίδικου αναγνώστη μου παρά με τον δικό σου (τες πάντων).

Άκου τώρα το ανέκδοτο.

Πριν μερικά χρόνια λοιπόν προέκυψε μια διαφορά του δήμου με μια εταιρία που έφτασε στα δικαστήρια.

Η διαφορά αφορούσε εργασίες σε σχολεία, την κοστολόγησή της και τους τόκους και τα πανωτόκια που ζητούσε η εταιρία.

Η εταιρία απαίτησε από τον δήμο αρκετά χρήματα και η προηγούμενη διοίκηση ανέθεσε την υπόθεση σε ΔΙΚΑΙΟΡΟ για να υπερασπιστεί - και καλά -  τα συμφέροντα του δήμου και να μην πληρώσει ο δήμος γαμησιάτικα (Θεωρητικά γιατί προφανώς τον ΔΙΚΑΙΟΡΟ άλλο τον συνέφερε).

Πριν μερικές μέρες λοιπόν για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκαν τα όργανα του δήμου που ασχολούνται με τα θέματα των σχολείων (είναι ο Λέρτας και ο Μακρής εκεί από την πολιτική παρεούλα μας, οπότε δεν παρακολουθώ άμεσα τα θέματα, με ενημερώνουν εκείνοι.)

Η υπόθεση λέει χάθηκε για τον δήμο στα δικαστήρια οριστικά.

Οι παρευρισκόμενοι στο όργανο ενημερώθηκαν ότι ο δήμος μας (δηλαδή η τσέπη σου) δικάστηκε ΕΡΗΜΗΝ και θα πλερώσει διότι ο ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ που είχε ορίσει η προηγούμενη διοίκησις δεν πήγε στην δίκη.

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ;

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ;

Προσοχή - θα σας το πούμε και δεν είναι πλάκα!

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ!

Λοιπόν ο ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ, ασπάστηκε τον βουδισμό και ορκίστηκε λέει στον Βούδα ΑΦΩΝΙΑ,  οπότε δεν μπορούσε να πάει να αγορεύσει στο δικαστήριο.

Και βέβαια η παρακολούθηση των υποθέσεων του δήμου από την  νομική υπηρεσία (που ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ - είναι όλοι ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,  ό,τι γουστάρουν κάνουν και έλεγχο δεν έχουν)  είναι τόσο αποτελεσματική, επαγγελματική και οργανωμένη που στις δίκες ο δήμος εκπροσωπείται αν θέλει ο Θεός ή ο Βούδας ή ο Αλλάχ.

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 20.30 ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ....

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.30 - Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ !

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣΠληροφορίες μας από σχολεία του Χαλανδρίου αναφέρουν ότι η παρέλαση και οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Χαλάνδρι αναβάλλονται λόγω βροχής.

Στο site του δήμου δεν υπάρχει ανακοίνωση αλλά την είδηση επιβεβαιώσαμε και από την ¨Ενωση Γονέων.

ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ....


ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΣΑΙ ΜΕ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

«Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω. 
Κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω».
Στρατηγός Γ. Καραϊσκάκης - Επιστολή προς τον Μαχμούτ Πασά
 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ NA 'XOYME