Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ


 


 • Πάγωμα της διαδικασίας δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών επαγγελματιών για οφειλές στον δήμο μέχρι 1000 ευρώ με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και "εντέλλεσθε" της  διοίκησης προς την υπηρεσία.
 • Μείωση του τέλους κατάληψης δημόσιου χώρου και όλων των επαγγελματικών τελών σε επίπεδα ανάλογα των οικονομικών συνθηκών που προκαλεί η παρατεταμένη κρίση.
 • Λειτουργία ειδικού γραφείου του δήμου για τη νομική, λογιστική και διαμεσολαβητική προς τις τράπεζες υποστήριξη των δανειοληπτών.
 • Μητρώο προμηθευτών του δήμου από όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη ανά επαγγελματικό κλάδο. Καμία προμήθεια του δήμου, μέχρι του ποσού των 24.000 ευρώ, να μην φεύγει εκτός της τοπικής οικονομίας.
 • Προτεραιότητα επιλογής των κατοίκων και επαγγελματιών με έδρα το Χαλάνδρι, στις συμβάσεις ΙΔΟΧ και εκτέλεσης έργου με τον δήμο..
 • Ενίσχυση των γραφείου ανέργων και βελτίωση της διασύνδεσής του με την τοπική αγορά και τις μεγάλες επιχειρήσεις με έδρα το Χαλάνδρι.

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ OTI ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ Α-ΔΕΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!Έχουμε ξεσκίσει τον Ρούσσο στην κριτική - και δεν έχουμε τελειώσει.
Διότι έχουμε και άλλα να πούμε για τον απολογισμό της πενταετίας του, όπως ο ίδιος τον καταλαβαίνει, που δεν έχουμε προλάβει να τα πούμε.

Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση είναι ΠΑΝΤΑ στο επίκεντρο της κριτικής. Εκείνη συγκεντρώνει κυρίως τα "πυρά" και τις ευθύνες, όσο και αν οι σημερινοί μας σωτήρες δεν αντέχουν την κριτική και την πρόταση του άλλου.

Αλλά σήμερα να πιάσουμε λίγο και τον άλλο .... πόλο, του επιχειρούμενου, ελεγχόμενου από το σύστημα τοπικού διπολισμού, ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ και τους αντιδημάρχους του.
Γιατί και αυτοί, διοίκηση ήταν μόλις πριν τέσσερα χρόνια.

Μαζί ήταν τόσο ο Κουράσης όσο και οι δύο αντιδήμαρχοί του που επανέρχονται εις το προσκήνιο, ο ένας μεν, δια να επαναφέρει την κανονικότητά του και ο άλλος δια να ατενίσει με νόημα τον ορίζοντα των αναθέσεων 1 εκ ευρώ γα τα σκουπιδιάρικα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.

Και είναι πρόσφατα τα έργα  και οι ημέρες τους.

Είναι πρόσφατη η παραδοχή της γραμματειοληψίας.

Είναι πρόσφατα τα όσα του έσουρναν ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι νεοδημοκράτες που έφυγαν μερικούς μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014 από την παράταξη Κουράση για να παραστήσουν ότι κάνουν αντάρτικο και να ξεπλυθούν από την καταστροφική τετραετία Κουράση.
Και κάποιοι εξ αυτών τώρα γλύφουν εκεί που έφτυναν.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:

 •  Την τετραετία των γραμματίων και των οικοπέδων. Τη τετραετία του ξεπουλήματος του Πεύκο Πολίτη για γραμμάτια και οικόπεδα.
 •  Την τετραετία της ΕΔΕ συγκάλυψης των ευθυνών για το σκάνδαλο του έργου στον καταυλισμό. Των πειθαρχικών ευθυνών εκείνων που η δικαιοσύνη έχει κάτσει στο σκαμνί ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και η δίκη τους  είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες, (έχει διακοπεί λόγω προβλήματος υγείας του κ. Εισαγγελέα και έχει προσδιοριστεί να συνεχιστεί με την αγόρευσή του στις 14 Μάη) Εκείνοι οι καθισμένοι στο σκαμνί, που η ΕΔΕ που έκανε η Κούκα έβγαλε όλους καθαρούς και υπέδειξε ως υπεύθυνη μια άλλη υπάλληλο, την οποία η δικαιοσύνη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, δεν της βρήκε ΟΥΤΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ!
 • Την τετραετία του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας  της Κούκα και των υπηρεσιακών επιλογών της που οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες κατήγγειλαν στο δημοτικό συμβούλιο.
 •  Την τετραετία της διάλυσης των νομικών προσώπων του δήμου και του περιορισμού των παρεχομένων στον πολίτη υπηρεσιών στον πολιτισμό (ΔΕΠΑΧ), στον αθλητισμό και τη νεολαία, στην κοινωνική πολιτική, δια την διασφάλιση των προνομίων των εντός των τειχών βολεμένων από ΠΙΘΑΝΟΥΣ κινδύνους. ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣπου έγιναν αυτά.  Στο έρμο εκείνον δήμο που διοικήθηκε από μια διοίκηση για την οποία η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΩΝ δεν έφτανε. Δεν ήταν αρκετή. ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕ, υπό την πολιτική καθοδήγηση των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων ΟΠΤΙΚΩΝ , υπό την πλήρη ανοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης των σημερινών ΚινΑλιτών ψευτοανταρτών  αλλά και της  ... ΚΟΥΡΑΣΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ!
 • Την τετραετία της χορήγησης αδειών ΚΥΕ στο κέντρο της πόλης με το κιλό, της τετραετίας του SALT LAKE CITY.
 • Την τετραετία της "επαναστατικής απαλλοτρίωσης" των φακέλων των νομικών υποθέσεων του δήμου από δικηγόρο, σύζυγο αντιδημάρχου, που αρνήθηκε να τους παραδώσει στη νομική υπηρεσία του δήμου, στους δικηγόρους που όρισε η διοίκηση Ρούσσου. Θα τους δείτε τώρα όλους τους, μοιρασμένους στα νεοδημοκρατικά ψηφοδέλτια, πλυντήρια.
 • Την τετραετία στην οποία .... ξαναξεχάστηκε - δεύτερη φορά - να δηλωθεί ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, το ακίνητο που έχει εξασφαλιστεί από την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο,  για την ανέγερση του Γυμνασίου και Λυκείου στο Πάτημα. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ  ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ και τους λένε ότι θα τους .....


Και υποδαυλίζουν τώρα και .... αποσχιστικές τάσεις με νεοδημοκρατικό συντονισμό σε δύο δήμους. 
Ντινοπουλειάδα.
Και έχουν λόγους που το κάνουν μαζί με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών.
ΔΙΟΤΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, μόλις σκάσει μια υποθεσούλα με την ΕΥΔΑΠ για την οποία σας έχουμε ενημερώσει ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ; κρατήστε το.  Και θα ήταν καλό "μπέρδεμα" των ευθυνών  για την καταλήστευση των κατοίκων του Πατήματος με διπλοχρέωση των συνδέσεών τους με την ύδρευση, από δήμο και ΕΥΔΑΠ,  να τους στείλουν  τώρα στον δίπλα δήμο (ντάξει, καταλάβατε εκεί ..... "φεουδάρχες" τώρα που τουλάχιστον μας ακούτε λίγο ή θέτε να κάνουμε και κακά μας?)
  • Την τετραετία κατά την οποία έφυγαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, μέσω "ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ", 13 εκατομμύρια ευρώ από τις τσέπες των Χαλανδραίων για να παρκαριστούν στην τράπεζα.
  • Την τετραετία της μίσθωσης του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ, του ακινήτου για το οποίο δίνονται ΑΚΟΜΑ πέντε χιλιάρικα το μήνα σε στέλεχος της παράταξής τους, στο οποίο χρώσταγε άλλο στέλεχος της παράταξής τους για να εξοφλήσει τα χρέη του .... Ο ΔΗΜΟΣ. ΕΣΥ!  Και δεν μιλάει κανείς γιατί ο νεοδημοκράτης οφειλέτης έχει και ΚινΑλιτικες πλάτες εξ αγχιστείας. ΟΛΟΙΜΑΖΙ μας κλέβουμε και μας δουλεύουνε.
  • Την τετραετία που η υπηρεσία καθαριότητας ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ και το Χαλάνδρι ΒΡΩΜΑΓΕ. "Αφού σε λίγο θα την ιδιωτικοποιήσουν την αποκομιδή  γιατί να πάρουμε συμβασιούχους και να σπαταλάμε χρήματα"  έλεγε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.  Ακριβώς την ίδια περίοδο που δίνονταν κοντά στο 1 εκ ευρώ τον χρόνο με αναθέσεις του ίδιου αντιδημάρχου - κατ΄εντολήν βέβαια του αρχηγού του,  ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ συντήρησης των οχημάτων. Συνεργείο ιδιοκτησίας της συζύγου του προϊσταμένου καθαριότητας, συνδικαλιστή. ΟΚΑΤΚΟΣΙΑ με ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, έτσι? ΄(Όχι καμιά ψιλοδουλίτσα. Μην μπερδεύεσαι και τα κάνουμε όλα ίσωμα. Μιλάμε για χοντρό κόλπο).
  Η αντίληψη των νεοδημοκρατών για την μνήμη και τη νοημοσύνη του πολίτη ψηφοφόρου είναι ότι είναι μπαμπουίνος.

  Ξεχνάει εύκολα.

  Και επειδή είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από ΚΝΙΤΕΣ και μασόνοι, οι νεοδημοκράτες στην αλληλοϋποστήριξη για την κατάληψη της εξουσίας,  για την κουτάλα δεν βγάζει ποτέ δεξιός κόρακας κοράκου μάτι, βγαίνουν όλοιμαζί και θέλουν να βγάλουν τρελό και υπερβολικό  όποιον θυμάται και θυμίζει στους πολίτες την αλήθεια.

   ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ -  ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ "ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ" για να κρατήσουν καθαρή την ουρίτσα τους και όχι δυστυχώς για να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα πράγματα. Διότι ΞΑΝΑΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ για να επαναφέρουν την  ,,,, κουταλοκανονικότητα.

  Βρισκόμαστε μπροστά σε καθαρή εφαρμογή του  δόγματος  Μαυρογυαλούρου?

  ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ! ΞΕΧΝΑΝΕ!
  Το κριτήριό τους όταν ψηφίζει στις εκλογές είναι το .... τάξιμο ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , οι πολιτικοί ταγοί που επιλέγει γι΄αυτούς το σύστημα.
  ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗΣΑΝ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΘΑ ΑΠΟΘΑΝΟΥΝ, ΕΝΑ ΤΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΜΠΑΞΙΣΙ ΕΙΝΑΙ όλη τους η ύπαρξη.

  Θα τους τάξουμε τώρα τα πάντα, και θα μας ψηφίσουν να πάρουμε τις καρέκλες.
  Μετά βλέπουμε πώς θα τους τουμπάρουμε.
   ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ  Όταν τις έχουν ον άλλοι είναι ιδιοτελείς και τους λέμε ότι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για την καρέκλα μέχρι να φύγουν.  Πρέπει να επαναφέρουμε την κανονικότητα των κώλων που κάθονται σε αυτές. Πρέπει να είναι δεξιοί οι καρεκλοκώλοι και επιδέξιοι. Να φοράνε μεταξωτά βρακιά ".

  Τάξτε. Άλλωστε με το τάξιμο δεν φτώχυνε κανείς. Με το δόσιμο φτώχυνε. Τώρα που ξέπλυνε αυτή την πολιτική και η ....κυβερνώσα αριστερά (μπαίνοντας) και η διοικησάρα του Συμεών .... με τον συμμετοχικό προϋπολογισμό και τους λαχανόκηπους;  ΤΑΞΤΕ που θα μας πάρουν το knowhow, εμείς που είμεθα οι πρώτοι διδάξαντες , τώρα θα κωλώσουμε να τάξουμε και να κοροϊδέψουμε" σου λέει ο δεξιός.

  Βγαίνουν και φίλοι - κατά τα άλλα - νεοδημοκράτες και μου λένε "είσαι υπερβολικός".

  ΩΠΑ ΡΕ! ΚΡΑΤΤΕΙ που είμαι υπερβολικός ....

  Χωρίς χαρακτηρισμό μπορείτε να απαντήσετε ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ εκ των παραπάνω με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ επιχειρήματα? "Δεν είναι έτσι, είναι έτσι?
  Και χωρίς "Θα δείξει ...."
  Κάντε το και τότε θα παραδεχτώ μόνος μου ότι είμαι υπερβολικός.
  Άκου "ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ". Τι θα δείξει δηλαδή?

  Με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ μην απαντάτε πάντως. Δεν θα γίνονται άλλο ανεκτοί.
  Θα χαρακτηρίζω και εγώ.
  Και οι δικοί μου χαρακτηρισμοί δεν είναι ένα "υπερβολικός", "τρελός", "νευρικός".

  ΕΙΝΑΙ το "ΛΑΜΟΓΙΑ" (κυριολεκτικά, σημαίνει αυτόν που φεύγει για να γλυτώσει μέχρι να επανέλθει να ξανακάνει τα ίδια). 

  ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ τους ΚΟΥΡΑΣΗΔΕΣ και ΣΙΑ:

  Θα είσαι ο ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ever, που θα ψηφίσεις τον δήμαρχο (ή αντιδήμαρχό του ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με ανεξαρτητοποίηση άρα ήταν μαζί του), μιας διοίκησης ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, παρασκηνιακή συναλλαγή με ΕΡΓΟΛΑΒΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ και παριστάνει ότι δεν τρέχει τίποτα.

  ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ..... "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ"!

  ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΧΕ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!


  Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ και οι δικοί του ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ!  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ και ξέρε το αυτό ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ:  
  ΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ. 
  ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ!

  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ Η ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ - όχι η ΠΙΘΑΝΗ δωροληψία, αλλά η  ΚΑΘ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ - ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΨΗΦΟ. Και άρα θα έχει ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!

  ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΣ!

  ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!


  ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΓΙΔΙ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!

  ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ ΟΙ ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!

  Αντί να είσαι Ο ΠΟΛΙΤΗΣ - ΑΦΕΝΤΙΚΟ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, και να διαλέγεις ποιους θα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΣΥ  για να ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ τις τύχες σου, κάθεσαι και προσπαθείς να καταλάβεις ποιος θα κερδίσει τας εκλογάς για να πας μαζί του σαν σκυλάκι, μπας και σου δώσει κανέναν κόκκαλο μετά. 

  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ .... άντε μη σου πω τι θα πάρεις .... πρωί, πρωί.

  Κάθεσαι και ρωτάς όλη μέρα "ποιος θα βγει, ποιος θα πάει στον δεύτερο γύρο, τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο, τι θα κάνει ο τάδε στον δεύτερο γύρο, γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι και έχουμε φίλους παντού και μπερδευόμαστε ποιον να πρωτογλύψουμεαντί να κοιτάς τι είπε, τι έκανε ο καθένας, τι λέει τώρα ο καθένας και ποιον εμπιστεύεσαι ότι θα κάνει αυτά που λέει μετά τις εκλογές. Να αναζητήσεις και να αποφασίσεις ποιος σε έχει κοροϊδέψει, αν θα του επιτρέψεις να το ξανακάνει  και ποιος προσπαθεί να μην σε κοροϊδεύει αλλά ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.

  Λες και θα πας  να παίξεις ΣΤΟΙΧΗΜΑ τις τύχες του παιδιού σου και το αύριο της πόλης που θα ζήσει.

  Θα ανοίξουν ρε συ τα στοιχήματα online. Παίξε εκεί τις προβλέψεις σου για το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο και ποιος θα κερδίσει τας εκλογάς να πάρεις κανένα φράγκο αν κερδίσεις.

  ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ.

  Κάνε μια έκπληξη στον εαυτό σου και μην λες "δεν πειράζει μωρέ, που με δουλεύανε και ξέρω ότι θα με ξαναδουλέψουν, Θα τους ψηφίσω γιατί ..... είμαι του κόμματος."

   ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ!
  ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ! 

  Α.Ν.

  6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΙΤΑ