Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ

Θυμάστε προχτές τις δηλώσεις του δημάρχου στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ για το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

Η δική μας πρότασή  για το θέμα του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είναι γνωστή και δημοσιοποιημένη.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Η άρνηση του Ρούσσου να την δεχτεί - όπως αυτή διατυπώθηκε σε τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής - επίση δημοσιευμένη - διότι εμείς ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ.

Η ελπίδα του στην κυβέρνηση και τον πρώην σύντροφό του Τάκη Θεοδωρικάκο να του λύσει το πρόβλημα - που από την μια έλεγε ότι δεν υπάρχει (στην τηλεδιάσεψη των επικεφαλής) από την άλλη .... διεκδικούσε, διατυπώθηκε δημόσια με ένα δελτίο τύπου στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ !!!

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
«Ενθαρρυντικό» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν θετικός, όπως αναφέρει, στο αίτημα για επέκταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και σε δήμους, σαν το Χαλάνδρι, που δεν περιλαμβάνονται στη σχετική προκήρυξη που βγήκε
.

ΕΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ....... ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 54 (ΗΛΙΘΙΩΝ) ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ 2011 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ SALT LAKE ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ!

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ - ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ!

Αφού όμως πρώτα τροποποιήσουν τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, σου λέει.
Σώωωπα. Δηλαδή αυτό χρειαζόταν εγκύκλιο κε Υπουργέ?


ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!

ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ - τον άμοιρο - .ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ και καλά αυτό που δεν θεωρούσε χρειαζούμενο.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ..... ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Και αν δεν είμαστε καλοί άνθρωποι θα ζητάγαμε σήμερα καμιά παραίτηση κανενός αρμοδίου για την κοινωνική πολιτική αλλά - δεν βαριέσαι - αυτοί αν τους πάρεις καρέκλα θα πεθάνουν, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι εμείς πασχαλιάτικα. ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙ .... ΑΛΛΩΝ!

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ - ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ :ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Με 5 μόνο θέματα συνεδριάζει μετά από ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου, αύριο Μ. Τετάρτη μέσω τηλεδιάσκεψης,

Μια ανάγνωση στα θέματα - εκτός του πρώτου - είναι ενδεικτική της ΑΠΟΛΥΤΗΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ υποβάθμισης του δημοτικού συμβουλίου.


1. Απαλλαγές τελών, λόγω μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

2. Ορισμός υπευθύνου λογαριασμού του έργου «ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» με ενάριθμο 2018ΣΕ04700025.

3. Έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης στα πλαίσια της σύμβασης πώλησης φυσικού αερίου από τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. (ΔΕΠΑ Α.Ε.) στον Δήμο Χαλανδρίου.

4. Παραχώρηση μίας (1) θέσης στάσης – στάθμευσης για την εξυπηρέτηση ατόμων με Αναπηρίες (ΑΜΕΑ), στην οδό Αιτωλίας, στο Ο.Τ. 306.

5.Ψήφισμα κατά διοδίων Βαρυμπόμπης.

Η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Παρακολουθώντας το site και τα ποσταρίσματα των στελεχών της διοίκησης του δήμου - δημάρχου, αντιδημάρχων, τα σχόλια στο fb αλλά και τις ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ απαντήσεις που δίνονται στους πολίτες που τολμάνε να αρθρώσουν έστω και επιφύλαξη - δεν θα δυσκολευτείς να βγάλεις το συμπέρασμα ότι οι ΡΟΜΑ - οι τσιγγάνοι γιατί εμείς δεν μπορούμε αυτές τις νεοταξίτικες μπούρδες - στο Χαλάνδρι έχουν μετατραπεί σε φόντο για την φωτογραφική προβολή των στελεχών της διοίκησης αλλά και αντικείμενο πελατειακής αντιμετώπισης - για να μην πούμε πολιτικής εξαγοράς - από εκείνα τα στελέχη του δήμου που κάνουν καριέρα ως φιλάνθρωποι.

Στελέχη της διοίκησης που αρνούνται πεισματικά να βάλουν το χέρι στο ταμείο του δήμου για προσλήψεις που θα διευρύνουν ακόμα και τις ελάχιστες παροχές του Κέντρου Βοήθειας για τον γενικό πληθυσμό, έχουν κόψει κάθε συζήτηση για μια πυροσβεστική παρέμβαση του δήμου στο μείζον θέμα της παροχής έστω και λίγων τάμπλετς για τους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του λυκείου που δεν έχουν μέσο για την παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων και αγνοούνται από την κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας ενώ αυτή την περίοδο έχουν την πίεση για τις επικείμενες εξετάσεις τους.

Με αυτά δεδομένα η "αλληλεγγύη" τους προς του ΡΟΜΑ τείνει να αποδειχτεί απροκάλυπτα ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗ και πολιτικά ιδιοτελής και η υπερπροβολή της φαίνεται να οδηγεί σε αντιδράσεις που θα οξύνουν τον κοινωνικό αυτοματισμό και την αγανάκτηση των υπόλοιπων δημοτών, που έχουν και αυτοί ανάγκες - πολλές φορές μεγαλύτερες από τους ΡΟΜΑ σε αυτή την φάση του εγκλεισμού - και αν τυχόν τολμήσουν να τις διεκδικήσουν χαρακτηρίζονται ..... φασίστες,

Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ,,,,, ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

Ειδικά αν ΑΜΕΤΡΟΕΠΩΣ κάθε διαφορετική προσέγγιση χαρακτηρίζεται ως "κακία", "ρατσισμός", "απανθρωπιά"¨, "έλλειψη αγάπης" και άλλα τέτοια ΑΚΡΑΙΑ που διαβάζουμε από ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αλλά και τον ίδιο τον δήμαρχο της πόλης.

Η εργαλοιοποίηση του θέματος των ΡΟΜΑ θα προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα και για τους ίδιους και τις ανάγκες τους, αν καταφέρουν οι προπαγανδιστές να στρέψουν την κοινωνία εναντίον τους με τις συνεχείς προκλήσεις τους. Αυτό ας το λάβουν υπόψιν τους οι ίδιοι και ας απαιτήσουν να σταματήσουν κάποιοι να τους χρησιμοποιούν.

¨Εχουν εμπειρία οι τσιγγάνοι και γνωρίζουν ότι όποτε εργαλοιοποιήθηκαν οι πρώτοι που βγήκαν ΧΑΜΕΝΟΙ ήταν οι ίδιοι και στη συνέχεια σκάσανε και ΣΚΑΝΔΑΛΑ οπότε επανήλθαν στην προτεραία κατάστασή τους ....ή ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ .... ΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ και υπηρεσιακοί και αιρετοί τρέχανε και τρέχουνε ακόμα στα δικαστήρια επειδή βάζανε υπογραφούλες όπου τους έλεγαν.

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ - ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ...... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

Και εννοώ ο νοών από τους τσιγγάνους γιατί οι άλλοι που θα έπρεπε να αναζητούν το ΜΕΤΡΟ βρίσκονται σε εξουσιαστική έξαρση.

Α.Ν

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ RITCHIE BLACMORE ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 75