Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΟΝ PAPER - ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΑκούσαμε όλοι τον ΓΓ του κόμματος Δ. Κουτσούμπα να μιλάει για τις .... Λαφαζανίες.

Και μείναμε κάγκελο. Τέτοια προσωπική επίθεση .....
Συντροφικό μαχαίρωμα ακριβώς στα μέζεα - σκεφτήκαμε όλοι - για τον παλιό του σύντροφο που έφυγε από το κόμμα;

Γιατί όποιος φεύγει από το κόμμα ξέρουμε όλοι τι παθαίνει.
Ειδικά από ΤΟ κόμμα. (όχι ότι από τα άλλα είναι και πολύ καλύτερα ....)

Δεν αφήσαμε το θέμα έτσι αναγνω΄στη μου!

Μιλήσαμε με την Καρατζά - που είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της β Αθήνας του κόμματος - και την ρωτήσαμε γιατί ο Κουτσούμπας την έπεσε έτσι άτσαλα στον Λαφαζάνη.

"ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ, το έχετε πάρει ανάποδα και θα εκτεθείτε" μας είπε η Καρατζά. 
"Δεν είναι προσωπική επίθεση. Δεν ξέρετε ελληνικά, δεν έκανε προσωπική επίθεση ο Γραμματέας. Είστε άσχετοι. GOOGLάρισέ το και θα δεις για να μην γράφεις βλακείες και σε διαψεύδει μετά ο καθείς στο δημοτικό συμβούλιο".

Το GOOGLαρα και εγώ αναγνώστη μου!

ΒΓΗΚΑ ΕΔΩ, σε αυτό το link:

 http://www.slang.gr/definition/22828-lafazania όπου εξηγείται το λήμμα ΛΑΦΑΖΑΝΙΑ

ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ:
 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
- Το 2007, ο σεβαστός Harry Frankfurt του πανεπιστημίου Princeton εξέδωσε ένα εξαίρετο δοκίμιο-σύγγραμμα με τίτλο “On Bullshit”, το οποίο προκάλεσε έντονες συζητήσεις στους ακαδημαϊκούς κύκλους της πολιτικής φιλοσοφίας. Αρχίζει το πρώτο κεφάλαιο σημειώνοντας ότι «ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κοινωνίας μας είναι ότι υπάρχουν παντού λαφαζανιές (bullshit)». O Frankfurt καταλήγει, καθοδόν προς την ανάπτυξη μιας «περί λαφαζανιάς» θεωρίας (σοβαρομιλώ).
(δαμαἰ)
- Η ιστορία της αξιολόγησης της Τουρκίας, το ορόσημο του Δεκέμβρη και οι κυρώσεις, που θα έπρεπε να της επιβληθούν και οι πολιτικές «λαφαζανιές» των ηγετών μας, συνθέτουν την νέα πολιτικο-διπλωματική καταστροφή, που υπέστη η Κύπρος εξαιτίας της ανεπαρκούς πολιτικής της Κυβέρνησης Χριστόφια.
(τζειαμαί)
-Τεράστιες τσιόφτες, λαφαζανιές και ηθοποιηλίκια περιλάμβανε η χτεσινή ανακοίνωση της επίσημης Ομόνοιας.
(τσαχαμαί)


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (που λέει και ο Αθανάσιος): 

Εγώ ένα έχω να σου πω αναγνώστη μου. 
Μην σου λάχει και πέσεις στην μέση όταν τσακώνονται Κομμουνιστές! 
ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ!
 Άκου τι πήγε και βρήκε ο σύντροφος Κουτσούμπας!!!!
 "Λαφαζανιές", σου λέει!

Αλλά με μικρό "Λ". 

"Ο Λαφαζάνης λέει λαφαζανιές", ΟΧΙ "Ο Λαφαζάνης λέει Λαφαζανιές" που έγραψαν παραποιώντας ΣΚΟΠΙΜΩΣ την αλήθεια, όλα τα "σοβαρά" sites, βάζοντας συνειδητά κεφαλαίο Λ για να προσάψουν τον σ. Κουτσούμπα ανοίκειο πολιτικό ήθος και προσωπική απαξίωση του σ. Λαφαζάνη (που δεν είναι σε καμία περίπτωση λαφαζάνης).

Ελπίζω να σε διαφωτίσαμε για την ακριβή ερμηνεία της δήλωσης Κουτσούμπα και να πείστηκες ότι δεν εμπεριέχει απολύτως καμία προσωπική εμπάθεια για  τον Π. Λαφαζάνη.

Και να αναδείχτηκε περίτρανα το πόσο βαθύς γνώστης της ελληνικής είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

(Απαπαπαπαπα!)

«Κερδίζουμε το αύριο»: Στις 8:00 μ.μ. η ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω με τον Αλ. Τσίπρα


ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ¨¨¨

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ!!
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ!!

Η εποχή του Κώστα Καραμανλή
Ο Σημίτης παραιτήθηκε από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις 7 Ιανουαρίου 2004 και τον διαδέχθηκε στις 8 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Παπανδρέου. Στις βουλευ­τικές εκλογές του Μαρτίου του ίδιου έτους ανακηρύχ­θηκε νικητής των βουλευτικών εκλογών ο νέος πρό­εδρος της ΝΔ και ανιψιός του «εθνάρχη», Κώστας Κα­ραμανλής.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΕΞΥ - ΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! ΠΑΝΩ ΠΟΥ Η ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΑΛΑΜΕΜΠΟΡΟΥΣ ....

ΠΑΝΩ ΠΟΥ Η ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠEI ΝΑ ΤΟ ΡΊΞΩ ΣΤΟ Μ-Λ ή ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΕΜΠΟΡΩΝ - ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ  ....

ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ - ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ -  ΜΕ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΠΟΙΟΙ ΠΙΘΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "Ο ΚΟΡΜΟΣ" ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ... ΕΔΩ ΤΡΙΓΥΡΩ.

(ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΥ ΥΒΡΙΣΤΡΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ - ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ..... ΞΗΓΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)

ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΕΞΥ - ΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ - ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΆ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ" ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ.

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ....

3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 1974- 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Με αφορμή την επέτειο της ιστορικής Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη 1974, θεμέλιου λίθου Ίδρυσης του Ριζοσπαστικού ΠΑΣΟΚ της Μεταπολίτευσης, εμείς ως Ιδρυτικά του μέλη  διαπιστώνουμε:
-αφενός, την ταπεινωτική κατάληξη ενός ιστορικού εγχειρήματος που ξεκίνησε με λαμπρές προοπτικές,

-αφετέρου, πόσο ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ παραμένουν σήμερα, 41 χρόνια μετά, οι αρχές της Διακήρυξης: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΞΑΡΤΗΣΙΑ- ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ –ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

-Την 3η Σεπτέμβρη 1974 είχαμε την Διακήρυξη ενός ιστορικού εγχειρήματος για την «Απελευθέρωση» της χώρας και του Λαού μας (από τα δεσμά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, από την εναντίωση στην τουρκική εισβολή στην Μεγαλόνησο, από την Λαϊκή συμμετοχή και τις δημοκρατικές διαδικασίες), για την ΕΔΡΑΙΩΣΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Πατρίδα.

 Σήμερα, εγκλωβισμένοι από το απεχθές Χρέος, τα επαναλαμβανόμενα Μνημόνια, υποχείρια του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ. , εξαναγκασμένοι σε εξάρτηση και  υποτέλεια:
 Οφείλουμε να συνεχίσουμε, από κει που ξεκινήσαμε, εμπνεόμενοι από τους αγώνες του ΠΑΚ, από την Ιδρυτική Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη. Για ΕΘΝΙΚΗ  και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Αυτοδιαχείριση,Αυτο-οργάνωση. Για την  ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ της χώρας.

-Γιωργος Ν. Παπαγιαννόπουλος, μέλος του Γραφείου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΚ το 1974, εκ των συντακτών της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη, Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ.
-Γιάννης Κων. Κρούσσος, Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ

                                                Κεφαλονιά, 03.09.15

energoisosialistes.blogspot.gr

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Η ΚΕΔΕ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤη διοργάνωση ντιμπέιτ μεταξύ εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής, για αυτοδιοικητικά θέματα , αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, στη χθεσινή του συνεδρίαση.

Στο ντιμπέιτ, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στα γραφεία της ΚΕΔΕ, οι εκπρόσωποι των κομμάτων θα κληθούν να απαντήσουν-παρουσιάσουν τις θέσεις των κομμάτων τους επί επτά ερωτημάτων που αφορούν καίρια θεσμικά, διοικητικά και οικονομικά θέματα των Δήμων.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Να επιτεθεί στην Πλατεία για να συσπειρώσει την δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας επέλεξε η ηγετική ομάδα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (Ρούσσος - Γερολυμάτος - Χριστούλη) και απασχόλησαν το δημοτικό συμβούλιο επί μία ώρα αφού ο Νταβίας σήκωσε το γάντι (σιγά που θα το άφηνε).

Εχθές η ΣΤΑΣΗ -  το επίσημο όργανο της πλειοψηφίας ,έκανε ρεπορτάζ από το δημοτικό συμβούλιο.

Το αναδημοσιεύουμε για δύο λόγους:
1. Γιατί δεν γραφουν τίποτα για την αντιπαράθεση που προκάλεσαν οι ίδιοι επιτιθέμενοι από δημοσίου μικροφώνου σε Μέσο Ενημέρωσης.
2. Γιατί δεν λένε τίποτα για όσα ενδιαφέροντα είπε ο κ. Ανδριανάκης (καλά για τον Νταβία δεν θα λέγανε).
3. Γιατί έχουμε κοκκινίσει μερικά ενδιαφέροντα σημεία ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ που απλά ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ στα θέματα που έθεσε εναντίον της Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - γιατί αυτά που έθεσαν ο Γερολυματος (η σάτυρα για τις μπύρες στο κτήμα) και η Χριστούλη (η διάψευση ότι έγραψε στο fb ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς της πλάκας και αυτοδιαψεύδονται).

Το άρθρο τιτλοφορείται:  

5 σημαντικές εξελίξεις στο Δήμο Χαλανδρίου το τελευταίο διάστημα

Η διαδικασία της Δευτέρας (31/08/15) έγινε μετά από περίπου 1 μήνα, πράγμα σπάνιο για το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου που συγκαλείται με μεγάλη συχνότητα έτσι ώστε, να απαντάει στα ζητήματα που προκύπτουν (να θυμίσουμε ότι τον Ιούλιο πραγματοποιήθηκαν 5 συνεδριάσεις!),

Όπως συνηθίζεται η συζήτηση ξεκίνησε με τις ενημερώσεις από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου για όλα τα τρέχοντα θέματα. Οι οποίες παρά το διάστημα των θερινών διακοπών ήταν αρκετές. Ο δήμαρχος, στάθηκε κυρίως σε πέντε σημεία:

Ανέφερε ότι μετά από αρκετές και μεγάλες προσπάθειες, η δημοτική αρχή κατόρθωσε μέσα στο Αύγουστο να αποκτήσει την άδεια για οικοδομικές εργασίες καθώς και για την διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων στο θέατρο της Ρεματιάς. (1) Γεγονός, που από την μία επιτρέπει να γίνονται οι απαραίτητες επισκευές που διασφαλίζουν την υγιεινή και την λειτουργικότητα του χώρου. Από την άλλη διασφαλίζει την ύπαρξη του δημοτικού θεάτρου και του φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε αυτό. Για αυτή την εξέλιξη ο Σίμος Ρούσσος, ευχαρίστησε δημόσια τον αντιδήμαρχο πολιτισμού, τον δικηγόρο κ. Τακόπουλου και όσους από το δήμο Χαλανδρίου και τα αρμόδια υπουργεία συνεργάστηκαν για βγουν οι άδειες.

Επίσης, είπε πως αδειοδοτήθηκε μετά από πολύ καιρό και το αθλητικό κέντρο Ν.Πέρκιζας (2) το οποίο είναι το μεγαλύτερο στην πόλη μας. Ενώ ανακοίνωσε ότι σειρά έχουν πάρει το Παπαδάκης στο Κάτω Χαλάνδρι και το Παπαγιαννόπουλος στην Αποστολοπούλου.

Ύστερα, ανακοίνωσε πως έγινε δεκτή η αίτηση για την πρόσληψη 52 εργαζομένων από τους 53 που είχε επιδιώξει να πάρει ο δήμος, μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς. (3).Η επιλογή να ζητηθεί χρηματοδότηση για την πληρωμή εργαζόμενων ήταν επιλογή που έκανε η δημοτική αρχή και είχε προκαλέσει τα ερωτήματα της αντιπολίτευσης σε προηγούμενη Δ.Σ. για το αν μπορεί να υλοποιηθεί. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την παροχή προσχολικής αγωγής στο Χαλάνδρι.

Το άλλο θέμα το οποίο τόνισε ο δήμαρχος ήταν ότι έχουν έρθει γύρω στους 100, δηλαδή σχεδόν οι μισοί, από τους 5μηνίτες συμβασιούχους που έχει ζητήσει η δημοτική αρχή. Παρέχοντας μεγάλη ενίσχυση στις υπηρεσίες του δήμου. Χαρακτηριστικά είπε πως μέσα σε αυτούς είναι 12 γυμναστές που ήταν αναγκαίοι για την πραγματοποίηση των αθλητικών προγραμμάτων.(4) Τέλος, επισήμανε πως ξεκίνησε, πάλι μετά από πολύ μεγάλη χρονική περίοδο, η συλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων (5). Κίνηση που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην πόλη απομακρύνοντας πηγές ρύπανσης και βοηθώντας σε κυκλοφοριακά προβλήματα. Ο αριθμός αυτών των αυτοκινήτων είχε φτάσει κοντά στα 300 και μέσα σε λίγες μέρες έχουν μεταφερθεί 60.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ:

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΟΥ" ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ


Η συναρπαστική ταινία για την Αλγερινή επανάσταση στα τέλη της δεκαετίας του '50, «Η Μάχη του Αλγερίου» σε σκηνοθεσία του Τζίλο Ποντεκόρβο (1966) – ο ιταλός σκηνοθέτης που απαθανάτισε την διαδήλωση στη Γένοβα τον Ιούλη του 2001 – θα προβληθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:30 μ.μ. στο Πάρκο Συνοικισμού στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2015.
Η ταινία περιγράφει με εντυπωσιακή αμεσότητα την έκρηξη του απελευθερωτικού κινήματος, την βαρβαρότητα του γαλλικού ιμπεριαλιστικού στρατού κατοχής, την δικαιολογημένη χρήση βίας από τους αγωνιστές της αντίστασης. Η δύναμη της ταινίας είναι τόσο μεγάλη που οι γαλλικές κυβερνήσεις την είχαν απαγορεύσει μέχρι το 1971. Η πρώτη προβολή της στο Παρίσι σημαδεύτηκε από διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την αστυνομία.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τεχνική Υποστήριξη Real Cinema Screen

Ώρα Έναρξης: 20.30