Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΟΚ ΧΑΡΑ! ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ! ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΟΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΑΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΖΟΥΜΕ!


Σε μια πραγματικά πρωτοφανή δήλωση προέβη η βουλευτής Β Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, καλστη χθεσινή εκπομπή “Επί του πιεστηρίου” στο “Κontra channel”.

Μιλώντας για την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και στις επιχειρήσεις και τις ελαστικές μορφές εργασίας η κα Καφαντάρη δήλωσε: «Η εποχή που κάποιος είχε μαγαζί και ήταν αφεντικό του εαυτού του έχει τελειώσει».

Εντάξει αυτό περιμέναμε να ακούσουμε δημόσια, τα είχαμε ακούσει αυτά εσωτερικά βλέπεις αλλά δεν ήταν επίσιμη πολιτική, ήταν η άποψη της καργαριστεράς μόνο.

Οι αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι είναι και επίσημα πλέον στο στόχαστρο του οικονομικού μοντέλου που επιθυμεί να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ: Έχουν προγραφεί ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ - το επιβεβαίωσε η Χαρά - ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ.

Αυτοί φταίγανε - κατά τις καργαριστερές αναλύσεις - για τα δεινά της οικονομίας , αυτοί πλήρωσαν την κρίση αφού  ΜΟΝΟ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ από ΦΠΑ και τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν (ποια φοροδιαφυγή τώρα και ποιοι μεγάλοι να πληρώσουν), αυτοί πρέπει να εξαφανιστούν και να γίνουν υπάλληλοι νέων "πρωτοπόρων" κομματικών οικονομικών σχημάτων "κοινωνικής οικονομίας" όπου το κόμμα θα στελεχώνει μάλλον την ηγεσία τους για να υπάρχουν νέες, διαθέσιμες θέσεις προέδρων και διευθύνοντων για την κομματική πρωτοπορία και τους συγγενείς της,  που φρόντισε επιμελώς να κράτησει το κομμά κλειστό για να μπορεί να μοιραστεί το κράτος - λάφυρο άνετα μεταξύ ους - METAXA!

ΧΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ !!!! 

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ AΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΩΣ "ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ" ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΕΜΑΤΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΑΝΕΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΕΜΑΤΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ - ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ!

ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ - ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΩΝΙΑ - ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.

Αλλά για κάποιους ακραίους απερίσκεπτα οικολογούντες και καργαριστερούς ιδεοληπτικούς (αν όχι στημένους) έπρεπε να μην γίνει ο παιδικός σταθμός, για "να μείνει το ακίνητο αδόμητο, να ενισχυθεί το πράσινο - στην ρεματιά -  και να μην κοπεί το ένα δέντρο"

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ;

Ε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΡΓΑ ΤΟΤΕΝΕΣ ....

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ!ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ.

ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΗ, ΙΔΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ, με κοιλιά κια καράφλα ή λευκά μαλλιά όσων οι τρίχες προτίμησαν την ατίμωση από τον θάνατο.

ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ...

ΟΙ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ (αλλά τους βοήθαγαν να διατηρούν ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ - κάτι περίεργα πράγματα όμως ....)

 ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΝΟΥΝ ΟΤΙ "ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ" ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Ουδέποτε αφισβητήσαμε εμείς-τότενες πανίσχυρη Νεολαία ΠΑΣΟΚ - τις προθέσεις τους όταν έδιναν τις μάχες τους και μας την έπεφταν ως "τσιράκια" του συστήματος ....

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ της .... (άντε μην το γράψω).

Δεν τους κάναμε δίκες προθέσεων ποτέ ενώ θα μπορούσαμε. 

Ας πούμε  γιατί να μην αναρωτηθεί κανείς "δεν θέλατε να κτιστεί ο παιδικός σταθμός γιατί παζετε το παιχνίδι ιδιωτικών συμφερόντων επ΄αμοιβή - χρηματική ή άλλη";
ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ.
 Εμείς γιατί να είμαστε "σοβαροί" με αυτούς λοιπόν, (όπου σοβαροί σημαίνει γινόμαστε συνένοχοί τους).

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΠΟΤΕ (κάνουμε και εμείς βεβαίως λάθη στις εκτιμήσεις μας και μάλιστα πολλά, εμείς δεν έχουμε το αλάθητο, έτσι και αλλιώς, δεν το χρειαζόμαστε όπως δεν χρειαζόμαστε την παραλυτική, καούγκαλη "συνέπεια". Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ και τα λάθη κινητήρας προόδου).

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΤΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ και εκτιμώντας το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που καταγράφεται - δεν το λέει ο Νταβίας - στο σώμα της πόλης ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - τελικά τα συμφέροντα ΠΟΙΟΥ εξυπηρέτησαν οι "αγώνες τους".

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΞΑΝΑΛΕΩ!

Σήμερα με ποιον είναι κολλητοί;;;
Ποιοι τους "έσπρωξαν" να γίνουν διοίκηση και μας πολεμούν εμάς, λυσσαλέα από τότε;;

ΤΥΧΑΙΟ;

Μπορεί! Το πιθανότερο! Αλλά μπορεί και όχι!

Έτσι και αλλιώς ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΩ όπως μου υπέδειξε ο Συμεών! 
Δεν κάνω δίκη!

Πάντως το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των "αγώνων" τους για τους οποίους μας κουνιούνται,  ενάντια στην ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ που θα έφερνε ο παιδικός σταθμός καταγράφεται πλέον - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΥΤΟ:

ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΑΙ ΠΛΕΟΝ!Αν δεν μας είχε σώσει η καργαριστερά εκεί μπορεί να ήταν και παιδικός σταθμός για την Τούφα.

Πώς το λένε τα πιτσιρίκια;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ!

ΥΓ: ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ .... ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΡΕΜΑΤΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ

Η ιστορία της ρεματιάς για τον δήμο Χαλανδρίου ξεκινάει την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου του 1986 όταν ο τότε Δήμαρχος Αθηναίων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΗΣ συνυπογράφει με τον τότε Δήμαρχο Χαλανδρίου ΝΙΚΟ ΠΕΡΚΙΖΑ πρωτόκολλο παράδοσης των εκτάσεων της ρεματιάς από τον δήμο Αθηναίων στον δήμο Χαλανδρίου.

Είχε προηγηθεί η 1176/22-7-1986 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας που ενέκρινε την εισήγηση του Δημήτρη Μπέη να παραχωρηθεί η ρεματιά - που ανήκε μέχρι τότε στον δήμο Αθήνας - στον ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

ΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΠΕΗ ΚΑΙ ΠΕΡΚΙΖΑ.ΔΥΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ - ΑΓΚΑΘIΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΙΑ

- ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ VOUCHER ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ;

- Πόσες θέσεις αναγκαίες για την κάλυψη αναγκών της πόλης  λείπουν φέτος από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς;

- Γιατί από την πλειοψηφία του δήμου προπαγανδίζουν ότι "δεν χρειάζεται δημαρχείο - να γίνουν τα λεφτά παιδικοί σταθμοί, λαϊκίζοντας απροκάλυπτα την ώρα που .............

... Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ έχει εγκαταλειφθεί ως ιδέα από την ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ του Συμεών και του Γερολυμάτου;;;;

Πόσο άλλαξαν οι .... καργαριστεροί;
Τι μας έλεγαν παλιά;;;

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΦΙΈΡΩΜΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ.

Κάθε φορά που μιλάνε οι της πλειοψηφίας, κάθε φορά που επιτίθενται στους πολιτικούς τους αντιπάλους - ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΔΗΛΑΔΗ -  προσπαθούν να οικειοποιηθούν ό,τι καλό έχει γίνει διαχρονικά στην πόλη.
 
Κάθε φορά- παραποιώντας την αλήθεια και την  ιστορία - προβάλουν το επιχείρημα ότι οι μεγάλοι αγώνες τους - του ντουντουκοφόρου Συμεών και των καμιά εικοσαριά αυλικών του, έχουν σώσει την πόλη. Κορυφαία περίπτωση η ρεματιά.

Που την "έσωσαν" "από την τσιμεντοποίηση" - όπως λένε συνεχώς - ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ της ΚΟΥΡΑΣΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ χωρίς βέβαια να παίρνουν απάντηση από κανέναν και κυρίως από ... τον ΚΟΥΡΑΣΗ (που παριστάνει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, την μαζεύει και φεύγει από το συμβούλιο όταν είναι .... τα δύσκολα)

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Να πάμε λίγο στο παρελθόν λοιπόν για να δείτε - και να δημοσιοποιηθεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ; 

ΘΑ ΠΑΜΕ παρά τις "έμμεσες", "κεκαλυμμένες" νουθεσίες να μην ασχολούμαστε με το παρελθόν, από όσους ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ή θέλουν να κάνουν τα ίδια.

Διότι το παρελθόν, Η ΙΣΤΟΡΙΑ είναι εκεί για να διδάσκει.