Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΛΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Τ.Υ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Αθήνα 15 Μαρτίου 2017 Αριθμ. Πρωτ.:224 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 
Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο επίδειξης αυταρχισμού, απειλών και πειθαρχικών διώξεων κατά συνδικαλιστών που αρνούνται να υποταχθούν στα «νέα» εργασιακά δεδομένα, που προσπαθούν να επιβάλλουν το κουαρτέτο, οι μνημονιακές κυβερνήσεις και οι πρόθυμες διοικήσεις Δήμων. Σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκουν δυστυχώς συμμάχους και κάποιους λίγους «συναδέλφους» που λειτουργούν ως γνήσιοι εκφραστές τους.
 
Οι μέθοδοι φίμωσης και τρομοκρατίας που βιώνουν καθημερινά συνάδελφοι συνδικαλιστές, από διοικήσεις Δήμων αλλά και «συναδέλφους» Διευθυντές-προθύμων εφαρμοστών των καθεστωτικών υποδείξεων, περνάει σε μια νέα φάση όξυνσης με όσα συμβαίνουν στον Δήμο Βριλησσίων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη πρακτική του «συναδέλφου» Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Βριλησσίων Τρύφωνα Μαρτιγόπουλου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην Βίκυ Χαλκιά μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων για ανακοίνωσή της στους εργαζόμενους στον Δήμο. Αφού αρχικά ζήτησε την διενέργεια Ε.Δ.Ε. από τον Δήμαρχο Βριλησσίων για την πειθαρχική δίωξη της συναδέλφου και το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, απευθύνθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής αξιώνοντας να παρέμβει κατά της συναδέλφου, αίτημα που απορρίφθηκε επίσης, τελικά κατέληξε να μηνύσει την συνδικαλίστρια που αρνήθηκε να υπακούσει στις υποδείξεις του, για το πώς θα ασκεί τα συνδικαλιστικά της καθήκοντα.
 
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και οι εργαζόμενοι στον Δήμο Βριλησσίων, δεν θα επιτρέψουν την τρομοκρατία, την υποταγή και την απονομιμοποίηση της συλλογικής δράσης και διεκδίκησης. Θα περιφρουρήσουν τα δημοκρατικά δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και τον ελεύθερο συνδικαλιστικό λόγο γιατί αυτά είναι στο στόχαστρο του Μαρτιγόπουλου και των ομοίων του προθύμων φουχτελικότερων του ΦΟΥΧΤΕΛ.
 
Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.


ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ: ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!

 ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Με επιστολή του που κατατέθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Τάσος Ευσταθίου ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της πλειοψηφίας του δήμου που δεν προλαβαίνει να μετράει απώλειες.

Ακολουθεί η ιδιόχειρη επιστολή του Τάσου Ευσταθίου, όπως κατατέθηκε στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου: "Ανεξαρτιτοποιούμαι εντός του δημοτικού συμβουλίου. Διαφωνώ πλέον στα περισσότερα με την διοίκηση .....".


ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ! ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ! ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!


Διάβασα εχθές μια "ανακοίνωση - καταγγελία" - την οποία αμφιβάλλω αν έχει διαβάσει η μάνα του συντάκτη της, δεν μας έχει σταλεί (οπότε δεν του κάνω την χάρη να ανέβει στην ΠΛΑΤΕΙΑ οικειοθελώς και να το δουν 2,5 χιλιάδες συμπολίτες μας) η οποία πραγματικά με έκανε να φάω δύο ώρες για να καταλάβω πού κολλάει.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ έψαξα πολύ πηγαίνοντας πίσω από την ημερομηνία της ανάρτησής της νέας επίθεσης εναντίον μας και την αφορμή στην οποία πιάστηκαν. (Το πραγματικό κίνητρο των επιθέσεων είναι γνωστό: ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ!).

Η ημερομηνία της ανάρτησης ήταν 10 Μαρτίου και άρχισα να διαβάζω μία, μία τις αναρτήσεις μας από τότε και προς τα πίσω, για να θυμηθώ πότε ή ποιος αρθρογράφος της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ "ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ" και γιατί (υπάρχουν και τέτοιοι βεβαίως μεταξύ των εργαζομένων).

ΕΥΡΗΚΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ οι κουτοπόνηροι συντάκτες της ανακοίνωσης!

ΟΚ!

Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά η χυδαία μικροπαραταξαική σκοπιμότητα ΟΧΙ.

Και το συνειδητό ψέμα ΟΧΙ!

Δεν γράφουν καθαρά το όνομά της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, δυστυχώς οι ΚΟΤΑΡΕΣ για να κληθούν να αποδείξουν αυτά που λένε εκεί που πρέπει.

Διάλογο με τον Πρόεδρο της Προέδρου και την Γραμματέα, δεν κάνουμε αφού έχουν κάνει ήδη μία μήνυση στην ΠΛΑΤΕΙΑ δυστυχώς γι' αυτούς ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ την εισαγγελία για να μάθεις περισσότερα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ περί πλαστογραφιών.

Πόσο μάλλον δεν συζητάμε μαζί τους, που ενώ έχει λήξει η θητεία τους από τον Δεκέμβριο (όπως μου είχε πει αναπληρωματικός που αντικατέστησε παραιτηθέν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ μέλος του ΔΣ πριν μήνες για να πάνε σε εκλογές) ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέου ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, μην τυχόν και βγει κανένα ΜΗ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΔΣ και δεν είναι αποτελεσματική ασπίδα του Συμεών, της νονάς και της προέδρου του προέδρου, όταν τους κάνουν κριτική αναλαμβάνοντας για λογαριασμό τους την αντιπαράθση με την αντιπολίτευση.

Αντί απαντήσεως ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ τον αναγνώστη μας (όχι τον δικό τους, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ το οποίο προκάλεσε την επιτηδευμένη αντίδραση του γνωστού και μη εξαιρετέου ντουέτου "συνδικαλιστών" που λένε ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ στους εργαζόμενους του δήμου ότι αναφέρεται σε αυτούς - και όχι στην διοίκηση των ΤΑΙΠΕΔΙΣΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, και άρα κάνει κριτική στους .... εργαζόμενους εμμέσως χρεώνοντας στους εργαζόμενους τις επιλογές της διοίκησης για να βγάλουν λάδι τον Σουλτάνο και την σύζυγο του προέδρου.

ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ έτσι ρεεεεε .....

ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΊΞΕΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΑΝ ΠΡΟΚΗΡΎΞΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ! Θα βάλει όλους τους γλύφτες να σας ψηφίσουν.

(Ϊσως δεν φτάνουν όμως πια και αγχώνεστε).

Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι συνάδελφοί σας ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ....

Το επίμαχο άρθρο λοιπόν είναι αυτό και αφορά την ταχύτητα με την οποία βγήκαν τα λεφτά για το νοίκι του ΧΕΥ 8 στο ΤΑΙΠΕΔ!


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ!

Κατά τα γιουσουφάκια η επιλογή να βγουν ΑΜΕΣΩΣ, σε χρόνο dt, τα λεφτά στο ΤΑΙΠΕΔ για τον ΧΕΥ 8, δεν ήταν της ΝΟΝΑΣ και του ΣΥΜΕΩΝ αλλά των εργαζόμενων άρα η κριτική μας αφορά τους .... εργαζόμενους και στρέfεται εναντίον τους!

Αυτό σου λένε τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.

ΚΑΙ "ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ" τα γιουσουφάκια και έσπευσαν να το παίξουν "μας θήγει" και να ζητήσουν από την διοίκηση του δήμου - ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ - να καταγγείλει την αντιπολίτευσή της.

Μην τους πιέζετε βρε τόσο πολύ, τον Συμεών και την σύζυγο του Προέδρου σας να μας καταγγείλουν!

Τους έχετε λιώσει στην πίεση και την διεκδίκηση.

Αφήστε τον λίγο να ανασάνουν οι άνθρωποι, που έχουν ένα σωματείο που τους πιέζει τόσο πολύ!

ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΑΛΙΑ ΜΥΞΕΣ!


ΥΓ 1: Από το 2010 στηρίξαμε - λέει - ΕΜΕΙΣ - αυτούς που υπέγραψαν τα μνημόνια.

ΚΕΝΤΑ κάνανε αν εξαιρέσεις το τρίτο μνημόνιο, όπου ΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ τον Σεπτέμβριο του 2015 κόντρα στο κόμμα της αυτοεξυπηρετούμενης αναπληρώτριας γραμματέως με το οποίο είχαμε ιστορικές σχέσεις που διεκόπησαν λόγω κατάχρησης της αυοεξυπηρέτησης, ειδικά στο Χαλάνδρι.

Τον Τσίπρα που έδωσε το χρίσμα σε αυτούς που εκείνοι προστατεύουν με τόσο πάθος. Αυτό θα εννοούν!

ΠΟΣΟ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!
ΠΟΣΟ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΣΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΑΥΛΙΚΩΝ και συνοδοιπόρων τους από την εποχή της ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ....
Τους έμεινε αυτή η συνήθεια της .... ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.

ΥΓ 2 - ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:
Αν τον Αύγουστο δεν λειτουργεί η δημοτική συγκοινωνία γιατί δεν έχει οδηγό εμείς θα ξανακάνουμε κριτική ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ που δεν φρόντισε να υπάρχει αναπληρωματικός οδηγός ενώ προσλάμβανε .... ηχολήπτη.
Αν όταν έχει καύσωνα ή παγωνιά όλοι οι γύρω δήμοι έχουν δύο ή τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες στην διάθεση των συνδημοτών μας ευπαθών ομάδων και το Χαλάνδρι έχει μία ή καμία, εμείς θα το επισημαίνουμε.
Και οι ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - που σέβονται το ψωμί που τους δίνει ο εργοδότης τους ΔΗΜΟΤΗΣ και όχι ο διαχειριστής των χρημάτων του εργοδότη τους εκάστοτε δήμαρχος - θα πρέπει να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ και εκείνοι να υπάρχει προσωπικό για να καλύπτει τις ανάγκες της πόλης .

Και όχι να λένε ότι η κριτική στον δήμο στρέφεται εναντίον τους γιατί αν διεκδικούν οι δημότες τα αυτονόητα πρέπει να κάνει μερικούς να δουλέψουν και εκείνοι - όπως η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων - αντί να γλύφουν.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ!
ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ και αυτό εμείς ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ!
ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!!!

Και ελπίζουμε και πιστεύουμε ειλικρινά ότι αυτό πιστεύει και η μεγάλη πλειοψηφία των σοβαρών, ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ εργαζόμενων του δήμου μας, που δεν είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΣΑΤΣΟΙ. 


Α.Ν.


ΤΡΥΦΩΝΑ ...
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ


Ήρθε η ετήσια ώρα της μαλακίας.
Σβήσε τα φώτα - σου λέει - Μπαμπουίνε για να σώσεις τον πλανήτη.

Εμείς σου λέμε να ανοίξεις όλα τα φώτα, τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα - όλα μαζί να βαράνε δυνατά - για να αντισταθείς στην αγελοποίησή σου και στο κουτόχορτο που σε ταϊζουν,

ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ!


Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου - Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες

Η θητεία των οργάνων της Ένωσης φτάνει στο τέλος της. Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου, ώρα 6:00 μμ, στο 1ο Γενικό Λύκειο Χαλανδρίου (Διονύσου & Σεβ. Καλλισπέρη) θα γίνει η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης και θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, εκπροσώπων στη Δ.Ε.Π. και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων.


ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Μπορεί το σερί των θετικών αποτελεσμάτων να διεκόπηκε, συνεχίστηκαν όμως οι καλές εμφανίσεις της Ομάδας μας, που δίκαια γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ένωση Βύρωνα, με σκορ 0-3, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 13ης Μαρτίου 2017, στο γήπεδο του Βύρωνα.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και στα συναισθήματα, η Ομάδα μας αντιστάθηκε παλικαρίσια κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά όχι τα σετ του αγώνα.

Συγχαρητήρια στην κορυφαία Ομάδα του βαθμολογικού πίνακα Ένωση Βύρωνα.

Καλή ήταν η διαιτησία, των κ.κ Βίκυς Κυργιαλάνη, Παναγιώτας Ράντσιου και Χρίστου Βλάσση.

Αναλυτικά τα σετ: 1ο 25-22, 2ο 25-23, 3ο 26-24.

Οι Συνθέσεις των Ομάδων:

Ένωση Βύρωνα: Προπονητής: Δήμος Κυριαζής. Αθλήτριες: Ρ. Παπαδοπούλου(λ), Τ-Α Δαρλάση, Α. Αντούβα, Γ. Γκότση, Μ-Δ Σταθοπούλου, Χ. Γκιορέ, Α. Πασσά, Ν. Λαπακόβα, Ι. Ζώρζου, Α. Θωμοπούλου, Χ. Βλάχου, Φ-Κ Τζέγια(λ), Ε-Γ Φυτίλα.

Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Προπονητής: Κώστας Λεβαντής. Αθλήτριες: Μαρικρίστα Μαγκανάρη, Πέρσα Σακελλαρίδη, Άσπα Αλεξάνδρου, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Μαρκουλή, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Βιβή Σούλη, Νάντια Ιμπραχήμ, Σοφία Πάικου(λ), Ελένη Καρακίτσου.

Επόμενη αγωνιστική, την Δευτέρα 20/03/2017 και ώρα 21:45, Π.Α.Κ Χαλανδρίου – Α.Σ Κολλεγίου Ντερή, στο κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης».-


ΙΑΣΩ: Γ΄ Ημερίδα «Ρευματικά Αυτοάνοσα Νοσήματα και Κύηση»Η Επιστημονική Ημερίδα "Ρευματικά Αυτοάνοσα Νοσήματα και Κύηση" με θέμα «Η Ρευματολογία συναντά άλλες ειδικότητες στο πεδίο της κύησης», θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχιζόμενη χρονιά το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι). Η Ημερίδα διοργανώνεται από το Ιατρείο Αυτοάνοσων Ρευματικών Παθήσεων και Κύησης του ΙΑΣΩ και το Ρευματολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ General.

Στόχοι της ημερίδας είναι: 1) η ενημέρωση τόσο των ασθενών όσο και των ιατρών ότι η τεκνοποίηση γυναικών και ανδρών με αυτοάνοσο ρευματικό νόσημα είναι πλέον εφικτή – υπό ορισμένες προϋποθέσεις και 2) η επίτευξη σωστής επικοινωνίας και συνεργασίας των εμπλεκομένων ιατρικών ειδικοτήτων, στο πεδίο της κύησης.

Η διοργάνωση αυτών των ημερίδων αποσκοπεί στην ενημέρωση του ιατρικού κόσμου και του κοινού, δίνοντας έμφαση στην αναγκαιότητα της συνεργασίας μεταξύ των ιατρών, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο!

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές διαφόρων ειδικοτήτων ευαισθητοποιημένοι στο αντικείμενο.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας είναι τα ακόλουθα:

▪ Ανοσολογία κύησης

▪ Ο ρόλος της Εμβρυομητρικής Ιατρικής στα αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα

▪ Κύηση υψηλού κινδύνου και ο ρευματολόγος

▪ Εξωσωματική γονιμοποίηση και αυτοανοσία

▪ Αυτοάνοσα – αλλοάνοσα νοσήματα και καθ’ έξιν αποβολές

▪ Ρόλος των φωσφολιπιδίων στην κύηση

▪ Αξιολόγηση της γενικής ούρων στον Σ.Ε.Λ. στην κύηση

▪ Συνήθη ορθοπαιδικά προβλήματα στην κύηση

▪ Εγκυμοσύνη και σακχαρώδης διαβήτης Ι

▪ Σημασία των υπερήχων σε αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα στην κύηση

▪ Εμβόλια και παθητική ανοσοποίηση σε έγκυες με αυτοανοσία

o Είναι ασφαλείς και αποτελεσματικοί οι εμβολιασμοί;

▪ Εγκυμοσύνη και αυτοάνοσες παθήσεις του θυρεοειδούς

▪ Φάρμακα και κύηση σε αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα

Η συμμετοχή και παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν και θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαρίζα Καμηλάρη, Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ, Tηλ.: 210 6383949, Email: mkt@iaso.gr


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *