Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

 

Για την υπόθεση του έργου στον καταυλισμό τα έχουμε πει και γράψει όλα.

Για την αμφισβήτηση της υπογραφής του κ. Βάσιου, την καταδίκη Λέκκα για πλαστογραφία, την ΕΔΕ της ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ που διενήργησε - κατ΄ εντολήν Κουράση - η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ - τότε - διευθύντρια του δήμου Ελένη Κούκα  τα έχουμε πει όλα.

Για την έρευνά μας για την υπόθεση είμαι υπόδικος για συκοφαντική δυσφήμιση εκείνης που έκανε την ΕΔΕ και έβγαλε λάδι τον επιβλέποντα μηχανικό.

Με μάρτυρα κατηγορίας μου τον Κουράση.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ που - με δικαιώνει ως δημοσιογράφο, χωρίς να επιχαίρω με την καταδίκη κανενός, όπως δεν επιχαίρω και όταν γράφω ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, που δεν είναι λασπολογία.

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΟΣ: Καταδικάστηκε για απάτη σε πέντε χρόνια φυλάκιση και διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ - ΚΑΝΔΥΛΗΣ : Καταδικάστηκε για απάτη σε πέντε χρόνια φυλάκιση και διετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

πρ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ: Καταδικάστηκε για απιστία σε πέντε χρόνια φυλάκιση και διετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

 Όλοι οι άλλοι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.

Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η υπόθεση για εμάς δεν έκλεισε. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, όταν θα δικαστεί η μήνυση της Κούκα εναντίον μου.

Όταν ο Κουράσης θα έρθει στο δικαστήριο να πει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛYΨΗΣ!

 ΥΓ: Σε εκείνη την ΚΙΝΑΛΙΤΙΣΣΑ που παριστάνει την αρχηγό και έλεγε "να μην την πληρώσει το παιδί" θα τα πούμε εν καιρώ ....

Grexit/ΜΕΚΕΑ: Ευρωεκλογές ’19 - Μεγάλη νίκη και εδραίωση των κομμάτων που εκπροσωπούν τα κινήματα για Εθνική κυριαρχία


Οι φετινές Ευρωεκλογές σηματοδότησαν πανευρωπαϊκά μια μεγάλη αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό. Όπως είχε επισημάνει η ιστοσελίδα grexit.gr, αυτές οι εκλογές θα ήταν οι σημαντικότερες στην ιστορία της ΕΕ, εφόσον μέχρι τώρα ήταν σχεδόν διακοσμητικού χαρακτήρα, με την πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων σε όλες τις χώρες –μέλη να απέχουν από αυτές, αφού έβλεπαν ότι η ψήφος τους δεν είχε καμιά σημασία σε σχέση με την πολιτική και τις αποφάσεις της ΕΕ, οι οποίες λαμβάνονται πλέον σε υπερεθνικά κέντρα και όχι βέβαια στο Ευρωκοινοβούλιο.

Όμως με την άνοδο σχεδόν παντού στην Ευρώπη των λαϊκών αντιδράσεων ενάντια στην ΕΕ και την συνακόλουθη άνοδο των κομμάτων που εκφράζουν τα άτυπα κινήματα για εθνική και οικονομική κυριαρχία, ήταν αναμενόμενη η αύξηση της συμμετοχής των ευρωπαϊκών λαών στις φετινές Ευρωεκλογές για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ΕΕ, με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται στο 51%, δηλαδή 8 μονάδες πάνω από τις προηγούμενες Ευρωεκλογές του 2014, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ εικοσαετίας! (Βλέπε δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΕΚ, Ζαμ Ντουκ, στις Βρυξέλλες.)

Στις κεντρικές χώρες της ΕΕ δηλ. Βρετανία, Γαλλία και Ιταλία (πλην Γερμανίας), η ραγδαία άνοδος των κινημάτων για εθνική και οικονομική κυριαρχία εκφράστηκε μέσα από την λαϊκή ψήφο στα κόμματα που σήμερα αναλαμβάνουν να την εκπροσωπήσουν, αποτελώντας κόλαφο για τις Ευρω-ελίτ:

• Στη Βρετανία το νεοσύστατο κόμμα του BREXIT του Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος πρωτοστάτησε στο κίνημα του Βρετανικού λαού για BREXIT, ήρθε πρώτο με 31% με μεγάλη διαφορά από τα 2 παραδοσιακά κόμματα τα, οποία έκαναν ότι μπορούσαν για να ακυρώσουν ή να νοθεύσουν την πεντακάθαρη ετυμηγορία των Βρετανών για ένα πραγματικό BREXIT....