Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΙ ΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ....

 Μετά από πολύ καιρό βγαίνω στην ΠΛΑΤΕΙΑ διότι Η ΚΑΡΑΤΖΑ δεν διαβάζει facebook και πρέπει να είμαι σίγουρος ότι θα παραλάβει.

Θα τα ξαναπούμε από την καινούργια χρονιά αλλά τώρα είναι κλείσιμο χρονιάς και υπάρχουν δυο τρία ΚΡΙΣΙΜΑ ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν πριν τραγουδήσουμε το 'ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ'. Οπότε ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ!

του Άγγελου Νταβία

Οι αγώνες των κομμουνιστών στην περιοχή έπεσαν στο αδηφάγο, προκλητικό, αρρωστημένο μυαλό σου και στην ασυγκράτητη γλώσσα σου εδώ και σαράντα χρόνια, από τότε που σε πίστεψε ο μακαρίτης ο Γυφτόπουλος.

Όλα τα νεούδια στον δήμο ψαρώνουν από τον αρρωστημένο ναρκισσισμό σου και την "γοητεία" της ψευτοσοφίας που επιδικνύεις στα '"ψάρια" εκμεταλλευόμενη την προστασία που πουλάς στο δημοσιοϋπαλληλικό κατεστημένο και δη το πιο εξαρτημένο από την εξουσία εξ΄αυτού λόγω .... κόμματος., ΑΔΕΔΥ κλπ.

 Η μόνη δουλειά που έχεις κάνει στην ζωή σου είναι .... κομματικό στέλεχος και δημοσιογράφος της κομματικής σας εφημερίδας.

Είναι προφανές λοιπόν ότι σου είναι αδύνατον να καταλάβεις τι θα πει ΕΡΓΑΣΙΑ στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, τι θα πει μικρομεσαία επιχείρηση, τι θα πει επένδυση, τι θα πει τιμολόγιο, τι θα πει λειτουργικά έξοδα, τι θα πει εφορία, τι ΦΠΑ, τι τραπεζικό δάνειο, τι ενέχυρο, τι εγγυητής και τι ΑΓΩΝΑΣ στην πραγματική ζωή και πραγματική οικονομία. 

Πετάτε - άσχετοι -  ένα "το κράτος και η εργοδοσία' και καθαρίζετε εσείς που ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ σας είναι το κράτος και το κόμμα, τσουβαλιάζοντας τον Λάτση και τον Βαρδινογιάννη με την Βελανιδιά που πουλάει τυρόπιτες. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!

 Μάθατε και διδάξατε ότι όταν υπάρχει πρόβλημα θα έρθει κάποιο αόρατο χέρι να το λύσει αλλιώς θα κάνουμε απεργία και συνδικαλισμό, θα το φορτώσουμε στον δίπλα μας που θα φταίει για όλα, θα κλείσουμε νοσοκομεία, δήμους, επικοινωνία με τα νησιά, διόδια, την Σταδίου με 50 μαλάκες αραία αραία, αρκεί να περάσει το δικό μας και να λάβουμε αυτά που θέλουμε ακόμα και για το πιο μικρό αίτημα ενός συνδικαλιστή. Ακόμα και για το αν τσακώθηκε με τον πολιτικό του προϊστάμενο και μας στραβοκοίταξε ή μας έριξε κανένα καντήλι.

Στεγάζεσαι ΤΣΑΜΠΑ στο ΜΟΥΣΕΙΟ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ - την πινακίδα όπως ξέρεις την έχουμε φτιάξει εμείς - ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ, όπως και πινακίδες στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ που αφορούν τον ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ (που ζει μες στις καρδιές μας και όχι μέσα στα αδηφάγα στομάχια κάποιων σαν και σένα). Το παραμύθι σου περί ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ εδώ δεν πιάνει. Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ - σαν την δική σου - ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

Με παραχώρηση στέγης και μισθού ή σύνταξης μέσω της κομματικής εφημερίδας, λοιπόν είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην καταλαβαίνεις την αγωνία να μείνουν άστεγα τα παιδιά του μικρομεσαίου 'εργοδότη',  επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ή ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ, ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΙ, που τους φόρεσαν κουστούμι τρία μεγέθη μεγαλύτερο από το μπόι τους ή δωδεκάποντη γόβα, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ή θέλουν να νομίζουν ή απλά κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια επειδή έγιναν από μούτσοι, καπεταναίοι   ..

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ....

 1. Ότι οι εργασίες που έχει εκτελέσει η BLINK AE από το 2008 έως το 2013 για τον δήμο Χαλανδρίου - εταιρεία της οποίας είμαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (την κράτησα ζωντανή για να δω να έρχεται αυτή η ώρα) ΔΕΝ  αμφισβητούνται από το .... λαϊκό  δικαστήριο ΚΚΕ - ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

 ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ και αυτό το αποφάσισε ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - όλες οι εκπροσωπούμενες παρατάξεις με εσένα να απειλείς τους πάντες και να ελεεινολογείς.

2. ΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΑΊΔΑΡΟ όπως ΧΥΔΑΙΑ είπες

Εμάς δεν μας χαρίστηκε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δουλέψαμε και αγωνιστήκαμε σκληρά. Επαγγελματικά και πολιτικά αυτόνομα.

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΜΕΙΣ. ΟΚ? Ψάχνουμε για το νοίκι μας. Πού να καταλάβεις βολεμένο κομματόσκυλο!

ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ- εγώ και άλλα δέκα άτομα ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στην εταιρεία - τιμολόγια που κόπηκαν για εργασίες που έγιναν, παραδόθηκαν, παραλήφθηκαν από τους αρμόδιους του δήμου,  αποδώσαμε φόρους στο ελληνικό δημόσιο για να πληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι, ΦΠΑ για να πληρώνονται οι επαγγελματίες συνδικαλιστές και τα κομματόσκυλα - τρολάκια από τις κρατικές επιδοτήσεις, πληρώσαμε  έξοδα εκχώρησης σε τράπεζες για να καλύψουμε χρηματοδοτήσεις επενδύσεων της εταιρείας μας. 

ΚΙΝΕΖΙΚΑ  φαίνονται αυτά γιατί  ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ, ούτε βέβαια έχετε επιχειρήσει. Καμία εντύπωση δεν μου κάνει πολιτικά. Αλλά προσωπικά ..... ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ. Και άμα τα πάρω .... θα λες πάλι ότι 'τρως λάσπη'. 

ΕΣΥ ΚΙΑ Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑΣ!

Να ξέρεις επειδή 'πούλησες' στα νεούδια συναδέλφους ότι θα μας κάνεις και χάρη και δεν 'θα κάνεις τίποτα  εναντίον της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής" που μας αναγνωρίζει την οφειλή του δήμου (κατά την δική σου λασπολογική αντίληψη, δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα - τα λαϊκά σας δικαστήρια το δημιούργησαν και τα ψέμματά σας πιστεύετε): ΣΕ ΚΑΛΩ - ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ - ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. 

Μην λυπηθείς. ΧΤΥΠΑ!

Απελευθέρωσέ με από την πάγια αρχή μου ότι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΜΗΝΥΣΗ σε συνάδελφο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ή γενικότερα συνεργάτη, δεν ποινικοποιώ την πολιτική αντιπαράθεση αν δεν αρχίσει πρώτος!

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ. ΣΕ ΞΕΡΩ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ και έχεις προκαλέσει ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΒΗ σε ανώνυμη εταιρεία πέρα από όση προσωπική - σε όλα τα επίπεδα - μου έχει προκληθεί αλλά είμαι ΠΙΟ ΓΑΪΔΟΎΡΙ από εσένα,

 ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΩ!

ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ λοιπόν που απλώς σου απαντάω στην χυδαιολογία από εδώ  και σε ΠΡΟΚΑΛΩ. 

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΟΥ!

ΕΛΑ!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΡΤΑ με το 'ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ' όπως έκανες στο χθεσινό συμβούλιο.

ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙΣ!

ΟΠΩΣ ΤΟ 2002!

ΥΓ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:


1. Η BLINK ΑΕ ιδρύθηκε το 2006. Άρα τα επίδικα τιμολόγια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2001 και 2002 όπως είπε στην συνεδρίαση ο Δήμαρχος Χαλανδρίου.

2. Το 2006 ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όπως και το 2010. 

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

3. Ευχαριστώ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ - όχι για την χάρη που ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ - τους υπόλοιπου συναδέλφους στην οικονομική επιτροπή που άφησαν 'το σκυλί να γαβγίζει μόνο του στην γωνιά του'.

Γιώργο Θέο περίμενα ένα κλικ περισσότερο από εσένα είναι αλήθεια, αλλά και πάλι σε ευχαριστώ όπως και τους άλλους.

4. ΚΑΡΑΤΖΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΛΕΞΗ, έχω το βίντεο και ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ! 

5. ΣΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΙΤΗΜΑ: ΑΠΟΚΑΡΑΤΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Είναι μέλος της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ!