Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23-1-2014 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΚΤΙΡΙΟ 7) ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ. 4ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.00 - 14.00.


«Παγώνουν» οι διαδικασίες αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων


Παγώνουν οι διαδικασίες αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων

«Παγώνουν» οι διαδικασίες αξιολόγησης προσωπικού στο Δημόσιο, ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, το οποίο περιλαμβάνει αλλαγές στο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.

Με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον», το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης απέστειλε έγγραφο προς όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, Φορείς και Νομικά Πρόσωπα, με το οποίο καλεί να μην προχωρήσουν, προσώρας, στη σύνταξη εκθέσεων αξιολόγησης για την επαγγελματική ικανότητα και καταλληλότητα των υπαλλήλων, σε σχέση με το αντικείμενο της εργασίας τους και τα καθήκοντα που ασκούν.

Συγκεκριμένα, σήμερα, έληξε ο χρόνος δημόσιας διαβούλευσης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τίτλο «Διοικητικές Απλουστεύσεις - Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα - Τροποποίηση διατάξεων ΠΔ 318/1992 και λοιπές ρυθμίσεις».

Είχε αναρτηθεί την 15η Ιανουαρίου 2014 προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα http://www.opengov.gr/minreform/?p=1320.

Στο σχέδιο νόμου περιλαμβάνονται νομοθετικές ρυθμίσεις με τις οποίες τροποποιούνται και καταργούνται διατάξεις του Π. Δ. 318/1992 (ΦΕΚ 161), το οποίο αποτελεί το υφιστάμενο κανονιστικό πλαίσιο για την σύνταξη εκθέσεων αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. 

Με το δεδομένο αυτό και ενόψει της επικείμενης εισαγωγής του σχεδίου νόμου προς ψήφιση στη Βουλή, όπως επισημαίνεται στο έγγραφο - εγκύκλιο, που υπογράφει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, «παρακαλούνται οι αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού Προσωπικού να μην προβούν στις προβλεπόμενες από τις ισχύουσες διατάξεις του Π. Δ. 318/1992 ενέργειες εντός των προβλεπόμενων σε αυτές προθεσμιών και να ενημερώσουν σχετικά το προσωπικό που υπάγεται στην αρμοδιότητά τους».

«Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των Υπηρεσιών, καλούνται να κοινοποιήσουν άμεσα την εγκύκλιο αυτή στους Φορείς που εποπτεύουν» αναφέρεται σχετικά στο έγγραφο. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) διοργανώνουν 
την Τετάρτη 29/01/2014 και ώρα 17:30-20:00 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
«Πρόληψη και Έγκαιρη Παρέμβαση των Εξαρτήσεων»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Δημαρχείο Χαλανδρίου (στην κεντρική πλατεία, πάνω από το ΚΕΠ) 

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν:

- Ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Αρβανίτης 

- Η υπεύθυνη Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ κα Ιωάννα Κυρίτση

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ .... ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ 3


Και τώρα μια προσωπική μου δήλωση κε τηλεπαρουσιαστά:

Θα ήθελα να σας υπογραμμίσω, ότι ημείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ συλλογικότης αλλά και εγώ προσωπικώς, ουδέποτε διεκδικήσαμε χρίσματα και κομματικές στηρίξεις, αφού πιστεύουμε εις την ανεξαρτησία του θεσμού της αυτοδιοικήσεως και την ανάδειξη των στελεχών που θα την υπηρετήσουν υπό των τοπικών κοινωνιών και ουχί με παρεμβάσεις από τις θείες μερικών μερικών γαλαζοαίματων, που στο παρελθόν επιλέγοντο με αδιαφανή κριτήρια και επιβάλλοντο ως επικεφαλής υπό ισχυρών παρασκηνιακών κέντρων.

Έτσι για να μην μας συγχέεται ημάς μετά των άλλων, που επιδιώκουν στηρίξεις.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ .... ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ 2


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΕΣ! ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥΣ; ΠΕΣ! ΤΩΡΑ!
ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ!

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ:  
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ (από το ψηφοδέλτιό μου).
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ .... ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: 
ΕΔΩ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Απάντηση: Θα πλύνω αμέσως τους κάδους που είναι άπλυτοι!!!

Η αντιπαράθεση σχεδίων για την πόλη και το μέλλον της έχει ξεκινήσει.

Η επιλογή είναι δική σου αναγνώστη μου.

Δήμαρχος για πλύσιμο των κάδων ή δήμαρχος με πρόγραμμα αποφράξεων βουλωμένων σιφωνίων σε δημόσιες τουαλέτες;Εμπλοκή του Πάνου Γερμανού των Public στην υπόθεση των εξοπλιστικών

Συμμετοχή στην ένοχη διαδρομή των χρημάτων των εξοπλιστικών προγραμμάτων φέρεται να έχει σύμφωνα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Public Πάνος Γερμανός, ο οποίος συνδέεται με τους Θωμά Λιακουνάκο και τους Τσοχατζόπουλο και Σμπώκο.
Ο Πάνος Γερμανός εμφανίζεται να έχει λάβει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς...
ποσά εκατομμυρίων σε ευρώ και αμερικανικά δολάρια και είναι μεταξύ των κατηγορουμένων στην υπόθεση των μιζών που διακινήθηκαν ως ''αντίδωρο'' για το πρόγραμμα των ρωσικών αντιαεροπορικών TOR-M1».

Το άγνωστο πρόσωπο που συνδέει τον Πάνο Γερμανό με τον Γιάννη Σμπώκο και τον Θωμά Λιακουνάκο είναι ο 81χρονος Γιώργος Καμάρας, ο οποίος κατηγορείται πως μετέφερε εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από μίζες των εξοπλιστικών σε προσωπικούς λογαριασμούς του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού των Public.

Μάλιστα ο Πάνος Γερμανός εμφανίζεται να έχει στείλει έμβασμα 2 εκατ. δολαρίων προς λογαριασμό που διατηρούσε εταιρία του καταδικασθέντος Γιώργου Σαχπατζίδη στην Ιταλία, τα οποία εικάζεται ότι στη συνέχεια διοχετεύθηκαν στον Ακη Τσοχατζόπουλο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Γερμανός είχε πουλήσει τις μπαταρίες για τα γερμανικά υποβρύχια που «γέρνουν» και για άλλα υποβρύχια, μια υπόθεση που φαίνεται να συγκεντρώνει εκ νέου το ενδιαφέρον της ελληνικής Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο της ευρύτερης έρευνας για τις προμήθειες του ελληνικού Στρατού.

koutipandoras.gr

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις