Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

AHOME REAL ESTATE SERVICES


Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥΜιλήσαμε με τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Χαλανδρίου Αντώνη Μαραγκουδάκη και τον ρωτήσαμε την άποψή του για το θέμα της μεταστέγασης.

"Δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό" μας είπε.
Καταστρέφουν τον Απόλλωνα στον οποίο αθλούνται εκατοντάδες παιδιά.
Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους ΡΟΜΑ. Όλοι ξέρουν ότι προπονούμε τα παιδάκια του καταυλισμού, τα οποία αθλούνται στον σύλλογό μας. Εμάς ποτέ δεν μας ενόχλησαν οι ΡΟΜΑ εκεί που είναι.
Έχουμε επενδύσει πολύ κόπο, μεράκι, χρήμα, προσωπική δουλειά για να φτιάξουμε το γήπεδο μόνοι μας, χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από τον δήμο, τον ντύσαμε με χλοοτάπητα, φτιάξαμε εγκαταστάσεις, φυτέψαμε τα δένδρα, μόνοι μας φροντίζουμε το πράσινο και τώρα με αυτή την απόφαση καταστρέφουν τον σύλλογο και τις προσπάθειές μας.
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!"

Ρωτήσαμε τον κο Μαραγκουδάκη τι ενέργειες σκοπεύουν να κάνουν.

"Έχουμε ζητήσει ραντεβού με τον κο Καλογερόπουλο. Ελπίζουμε να μας δεχτεί και να μας ακούσει. Ο Δήμαρχος κος Κουράσης, με τον οποίο μιλήσαμε μας είπε ότι δεν πρόκειτε να δεχτεί η μετακίνηση του καταυλισμού να είναι η μεταφορά του 150 μέτρα παραδίπλα."

Κλείσαμε αυτή την πρώτη συνομιλία με τον κο Μαραγκουδάκη και βέβαια θα είμαστε σε επαφή για να κοινοποιούμε τις απόψεις του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

XAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Ο Δήμος μας ΣΥΜΠΑΡΊΣΤΑΤΑΙ  ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.
Για όποιον είχε ακόμα αμφιβολία δηλαδή.

Το απόγευμα η συναυλία.

Τώρα εδώ που τα λέμε, ε δεν φταίει και η Τσικίνη, που είναι 3 μήνες αντιδήμαρχος, για το θέμα των τσιγγάνων. Να λέμε και του στραβού το δίκιο δηλαδή.

Αλλά βέβαια οι παλαιοί βρήκαν πού να στείλουν τον Μουτζούρη για να μην τον πάρει ο Αεικίνητος.

Όπα παιδιά! Μην εκτίθεστε έτσι.

Θέλω όμως να ακούσω και τους λαλίστατους, που έλεγαν ότι έχουμε επιλεκτική ευαισθησία και "κάνουμε τους ευαίσθητους" και αγνοούμε την ταλαιπωρία των κατοίκων του Κάτω Χαλανδρίου, τι λένε τώρα.

ΕΧΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ "ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΤΕ"!;;;

Πολλοί υποψήφιοι Δήμαρχοι πάλι. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ! και όλοι 60 - 70 ετών. Ακούγονται πολύ ωραίες ιδέες. Πάρα πολύ ωραίες ιδέες έχουν .... Για να ξαναβγεί ο Αεικίνητος.

Αλλά αυτή τη φορά ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ γιατί θα πέσουν γιαούρτια πετσωμένα.

Ειδικά στους "υπόγειους"! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ! Δεν θα ξέρουν πού να σταθούν!

Δημοτική Αστυνομία HAUTE COUTURE, μετά το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ DELICATESSEN.

Τι ρώτησες; Πότε βγήκε αυτό; Στις 19 του μηνού. Στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Εμείς το βάζουμε σήμερα γιατί περιμέναμε να δούμε πάλι αν θα πουν τίποτα οι θεσμικοί. Που τώρα θα παραπονούνται που θα λέμε ότι ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Και που ό,τι πουν από εδώ και πέρα θα είναι γιατί εμείς αναδείξαμε το θέμα!

ΚΑΛΟ Σ-Κ.

111000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Ρε αδέλφια εκεί στον δήμο: 111.000 ευρώ για ρούχα της δημοτικής αστυνομίας; Τι στο διάολο; Στον GAUTIER τους ντύνετε ή στην ΚΟΚΟ;;

Τι, δεν με πιστεύεις πάλι, έτσι; Θα λες πάλι ότι είμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, ΠΡΟΠΕΤΗΣ, ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΣ κλπ, έτσι δεν είναι;

Ε! ΝΑ! ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!Άκου τώρα:

Η δημοτική αστυνομία έχει 23 άτομα.
Να πω εγώ ότι ένστολοι είναι οι 20 - γιατί υπάρχουν και οι γραφιάδες.

Δηλαδή πέφτει 5500 ευρώ ρούχα στον καθένα!!!

ΕΛΑ ΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ - 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ - ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΚΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1
Οι τσιγγάνοι στο γήπεδο του Απόλλωνα

O Δημοτικός Συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ» καταγγέλλει

Με απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης οι τσιγγάνοι εγκαθίστανται στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Η μεταφορά αυτή καταστρέφει τον μοναδικό αθλητικό χώρο στο Κάτω Χαλάνδρι στερεί από χιλιάδες παιδιά το δικαίωμα στην άθληση και δεν λύνει το πρόβλημα της περιοχής, αλλά και των τσιγγάνων αφού απλά τους μετακινεί για λίγα μέτρα.

Ζητάμε

● Να προστατευθεί ο Αθλητικός χώρος που με αγώνες γλύτωσε από το Υπουργείο Οικονομικών.
● Να μετακινηθούν οριστικά οι τσιγγάνοι.
● Να αποδοθούν οι ιδιοκτησίες στους δικαιούχους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2

Στο γήπεδο του Απόλλωνα οι τσιγγάνοι.
Παραίτηση της αντιδημάρχου της Τεχνικής Υπηρεσίας και αντικατάσταση της Διευθύντριας ζητά Ο Νίκος ΠανταζήςΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ζήτησε από την αντιδήμαρχο Τ.Υ. την άποψή της για το θέμα.
Η κα Τσικίνη μας δήλωσε : 
"Δεν έχω κανένα σκοπό να παραιτηθώ. Ο κος Πανταζής αν θέλει να μου ζητήσει την παραίτησή μου κατά πρόσωπο και όχι μέσω blog".

ΕΛΕΟΣ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Δήμος Χαλανδρίου θα παραμείνει κλειστός αύριο 26/4/2013 από τις 7.00 π.μ. έως τις 10 π.μ. μετά από την 129/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως συμπαράσταση για το κλείσιμο του 2ου Γυμνασίου Χαλανδρίου.Ληξιπρόθεσμες οφειλές:784,9 εκατ. ευρώ σε 167 δήμους και 13 περιφέρειες. Δείτε το ποσό για τον Δήμο Χαλανδρίου.


skd283882sdc

Συνεχίζονται οι επιχορηγήσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε τρίτους. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών με την υπογραφή των δύο αποφάσεων ολοκληρώνεται η ένταξη 167 δήμων και 13 περιφερειών στην ειδική επιχορήγηση για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς την αγορά και τις τοπικές κοινωνίες. 
Η επιχορήγηση από την έναρξη της διαδικασία μέχρι σήμερα είναι συνολικού ύψους 784.973.510,00 ευρώ.

Σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, υπέγραψε απόφαση για τη χορήγηση ποσού 26.974.097,00 ευρώ στις Περιφέρειες της χώρας αποκλειστικά για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους. Η επιχορήγηση αποτελεί τη β’ δόση των 58 εκατ. ευρώ που έχουν συνολικά εγκριθεί για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των Περιφερειών. 
Η επιχορήγηση θα κατανεμηθεί στους Λογαριασμούς των Περιφερειών με χρηματική εντολή προς το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Επίσης ο υπουργός Εσωτερικών, ενέκρινε την επιχορήγηση συνολικού ποσού 109.975.076,00 σε 27 Δήμους της χώρας με σκοπό την κάλυψη των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους, όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί έως 30/09/2012. 
Οι συγκεκριμένοι Δήμοι πρέπει να προχωρήσουν σε δημιουργία ειδικού λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προκειμένου να διευκολυνθεί η παρακολούθηση της διαδικασίας πληρωμών και η διενέργεια των σχετικών ελέγχων από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Διαβάστε την απόφαση και δείτε το ποσό που αντιστοιχεί στον Δήμο Χαλανδρίου.http://www.localit.gr/, 25/4/2013

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. : Καταγγελία της Κυβέρνησης για τη ρύθμιση που καταργεί δικαστικές αποφάσεις


Καλημέρα!