Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΤΑΣ

 

Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι στις 26/10/1966, τελείωσα το 1ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Χαλανδρίου.

Στα μαθητικά μου χρόνια, προσπαθούσα πάντα να μετέχω στα κοινά της πόλης μας, μέσα από τις όποιες σχολικές δραστηριότητες.

Αυτό όμως που επικράτησε, ήταν η ενασχόλησή μου με τη μουσική και συγκεκριμένα σε διάφορα μουσικά σχήματα που φτιάχναμε εκείνη την εποχή με σκοπό να «επενδύουμε» μουσικά τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Η τότε παρέα Νίκος Παραβατός, Νώντας Μαγουλάς, Δημήτρης Πέτρουλας, Γιάννης Μπάβας., έμελλε να επηρεάσει και τα επόμενα χρόνια μου.

Με τον Νίκο Παραβατό ξεκινάμε το μουσικό σχήμα «Vogue Noir» το 1987 και συμπορευτήκαμε, σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον, έως το 1990 στην Ελλάδα και ως το 1993 Λονδίνο.

Οι  σπουδές ανάλογες, ηχοληψία στις σχολές Παπαντωνοπούλου και Marketing στο BCA.

Στο Λονδίνο απέκτησα και την εξειδίκευση στο marketing – δημόσιες σχέσεις της μουσικής βιομηχανίας.

Με την επιστροφή μου ασχολήθηκα με την οικογενειακή μας επιχείρηση 1993 - 2005 (κέντρα προσχολικής αγωγής Μελωδία στο Μαρούσι) και παράλληλα ήμουν ιδιοκτήτης διαφημιστικού γραφείου 1994 – 2009.
Είμαι παντρεμένος με την Κάλλη και έχουμε δύο κόρες 20 και 17  χρονών.
 Το 2002 κατέβηκα πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές με  παράταξη ΤΟ.Ρ.Α.

Αυτό ήταν και η αιτία να εμπλακώ και διοικητικά στο Δήμο με τη συμμετοχή μου ως μέλος του ΔΣ της Δ.Ε.Π.Α.Χ. αλλά και ως διευθυντής της.

Το 2014 με τον Άγγελο αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την δημοτική κίνηση «Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία»;
Την τετραετία που λήγει εκπροσώπησα την δημοτική μας κίνηση στην Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, την Σχολική Επιτροπή και την Επιτροπή Πολιτιστικών του δημοτικού συμβουλίου αποκτώντας πρόσθετη εμπειρία και γνώση για τον δήμο και την λειτουργία του.

Από το 2018 είνια γραμματέας της Το του Πράσινου Κινήματος Χαλανδρίου.

Το όραμα, η αγάπη, η πρόταση για το Χαλάνδρι μας είναι το κίνητρο μας για να συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία.

Σας καλώ να να σετρατευτούμε για να αλλάξουμε πορεία.      

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΕΝΙΑΙΟΣ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ, ΥΠΟΓΕΙΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟΥΣτις 10 θέσεις με τις οποίες κατεβήκαμε στι εκλογές το 2014 στο νο 2 - αμέσως μετά το Δημαρχείο - είπαμε ότι είναι ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ να αποκτήσει η υπηρεσία καθαριότητας έναν σύγχρονο, λειτουργικό χώρο στον οποίο πρέπει να οργανωθεί και να λειτουργήσει σε σύγχρονα πλαίσια. Έναν χώρο για κινητή μεταφόρτωση των απορριμμάτων και αξιοποίηση των ανακυκλώσιμων υλικών (πράσινο σημείο κατά την επικρατούσα σήμερα ορολογία).

Και υποδείξαμε ως κατάλληλο χώρο το δημοτικό ακίνητο στο οποίο εδώ και 25 χρόνια λειτουργεί το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ακριβώς στη νότια μάντρα του νεκροταφείου, προτείνοντας την μεταφορά του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στο πάρκο της Αττικής οδού, από όπου - λέμε - πρέπει να απομακρυνθούν οι σημερινές απαράδεκτες εγκαταστάσεις της υπηρεσίας καθαριότητας, να αποδοθεί ο χώρος αυτός στο Αθλητικό Κέντρο Νίκος Πέρκιζας που μαζί με το Πάρκο της Αττικής οδού θα αποτελεί ένα μεγάλο, ενιαίο χώρο άθλησης, κυκλοφοριακής εκπαίδευσης και του νόμιμου υπαίθριου εμπορίου.


Δεν μας άκουσαν.
Αντιπρότειναν όλοι να γίνει η εγκατάσταση καθαριότητας στον ΧΕΥ 9.
Τον θεώρησαν καταλληλότερο.

Τι και αν η περιοχή εκεί είναι δομημένη και εντός σχεδίου με χρήσεις αμιγούς κατοικίας.

Τι και αν στο νεκροταφείο το ΓΠΣ που έχουν ψηφίσει πλέον προβλέπει ΒΙΟΠΑ, όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ είχαμε το πολιτικό θάρρος να πούμε το 2002 ότι πρέπει να γίνει στην αναθεώρηση του ΓΠΣ.

Τι και αν η πρόταση μας είναι η απόλυτα λογική  εγκατάσταση της υπηρεσίας σε μια περιοχή ήδη πολεοδομικά και υδρολογικά επιβαρυμένη από νεκροταφείο και μαρμαράδικα.

Η εντολή από τα αφεντικά ήταν συγκεκριμένη: Βρείτε τρόπο να αγοράσει ο δήμος το άχρηστο για κάθε άλλη εκμετάλλευση, ακίνητο του ΤΑΙΠΕΔ.

Χωρίς καν προμελέτη αγοράστηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ο ΧΕΥ 9 και μισθώθηκε για 30 χρόνια ο ΧΕΥ 8, την ώρα που ΟΛΟΙ οι δήμοι διεκδικούσαν και έπαιρναν την δημόσια γη με παραχωρητήρια.

Ο Δήμος έφτασε σε σημεία κατεξευτελισμού, όταν η διοίκησή του μίλησε για υπόγειο χώρο καθαριότητας στον ΧΕΥ 9. Ένα υπόγειο που θα έφτανε στο ταβάνι του ΜΕΤΡΟ που είναι από κάτω.

Το να μιλήσουμε για τα νομικά θέματα που προκύπτουν από τις μονομερείς ενέργειες προσωπικά του δημάρχου και την εκ των υστέρων νομιμοποίησή τους από πρόθυμους των περισσοτέρων δημοτικών παρατάξεων για τις χρήσεις, για τον υδροφόρο ορίζοντα στο Πάτημα 1 κλπ είναι εντελώς αχρείαστο με βάση τις νέες εξελίξεις.

Το να μιλήσουμε για την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος στις μελέτες που πρόσφατα, μόλις πριν μερικές μέρες, σε προεκλογική περίοδο, αποφασίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο με ψήφους 14 - 14 και διπλή ψήφο της προέδρου, να ανατεθούν.... για να βρεθεί το τρένο που είναι από κάτω και μετά να αποφανθεί ο δήμος ότι ο ΧΕΥ 9 είναι ακατάλληλος χώρος για τις υπόγειες εγκαταστάσεις που χρειαζόμαστε, είναι περιττό με δεδομένο ότι έτσι φτιάχνει το ψηφοδέλτιό του ο δήμαρχος: Ανάθεση, εργολαβία, σύμβαση και Υποψήφιος.
Οπότε θα είμαστε φωνή βοώντος εν τη ερήμω ...

Το να υπενθυμίσουμε τι ακούσαμε από τα χείλη του δημάρχου όταν λέγαμε ότι δεν πρέπει να πάει στη λύση του ΧΕΥ 9, περί ασχέτων, προτάσεων που δεν είναι νόμιμες κλπ, δεν είναι το πρωταρχικό για την περίοδο.

Να μιλήσουμε για το μέλλον των παιδιών μας όμως έχουμε υποχρέωση και καθήκον.

Και το μέλλον των παιδιών μας απαιτεί όλο αυτό το ρεντίκολο που έχει γίνει με τον ΧΕΥ 9 να μην είναι το σκηνικό που θα πάει πίσω την υπόθεση των εγκαταστάσεων καθαριότητας, για άλλη μια φορά.

Οι εγωισμοί και η μικροπολιτική έχουν φέρει τον δήμο μας και την χώρα μας στο σημερινό της χάλι.

ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΑ!

Ο κ. Ρούσσος προετοίμασε  ήδη την κωλοτούμπα του με την αγορά ενός ακινήτου 7,5 στρεμμάτων στην οδό Τήνου, απέναντι από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής την ώρα που οι παρατάξεις που είναι γνωστές οι θέσεις τους για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας, άρα δεν θέλουν καμία εγκατάσταση ποτέ, τρίβουν τα χέρια τους από το πάθημα της διοίκησης και βλέπουν μπροστά τους την δυνατότητα να τελειώνουν με αυτό τον βραχνά της χωροθέτησης του χώρου της δημόσιας υπηρεσίας, να μαζέψουν τα ψηφαλάκια της αντίδρασης των κατοίκων και μετά, αν κερδίσουν τις εκλογές να κάνουν αυτό που όλοι ξέρουμε ότι θα κάνουν.


 Είναι πραγματικά για έρευνα κοινωνικών και πολιτικών επιστημόνων αλλά και ψυχιάτρων το αφήγημα με το οποίο ο κ. Ρούσσος πάει στις εκλογές:
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ότι θα χρησιμοποιήσει για την υπηρεσία καθαριότητας  τόσο τον ΧΕΥ 9, όσο και το ακίνητο που αγόρασε πρόσφατα στην Τήνου.

Δεν μπορούμε πραγματικά να κατανοήσουμε ποιος λογικός άνθρωπος το ακούει αυτό ως πρόταση που στέκει στην βάσανο της απλής, κοινής λογικής και δεν γεμίζει απορίες.

Αντί για έναν χώρο, δύο; Η μισή υπηρεσία στην Ηρακλείτου και η άλλη μισή στην Τήνου;

Χωρίς να μπει κανείς σε οικονομοτεχνικές μελέτες, μελέτες οργάνωσης και λειτουργίας της υπηρεσίας κλπ,  η πρόταση αυτή δεν στέκει στα πόδια της  - ΕΚΤΟΣ ΑΝ  ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ κάποιος "αστάθμητος" ή"κρυφός" παράγοντας.

Που δεν λέγεται αλλά δύο τέτοιοι μόνο μπορεί να υπάρχουν: Είτε ο κ. Ρούσσος έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει πολιτικά, που δεν ισχύει γιατί οι πέντε μόνιμοι της διοίκησης του δήμου έχουν κολλήσει στις καρέκλες,  είτε οι εγκαταστάσεις που έχει στο μυαλό της η διοίκηση σχεδιάζουν να είναι ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΗΣ εμβέλειας.

Και ως τέτοιες δεν χωράνε όλες μαζί στον χώρο της Τήνου, που είναι απολύτως επαρκής για την ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και την οργάνωση του συνόλου της υπηρεσίας για τις ανάγκες του Χαλανδρίου.

Μια υπόθεση εργασίας εξαιρετικά αρνητική για την πόλη μας, που δεν θέλουμε να ενστερνιστούμε σε αυτή τη φάση, αφού δεν την έχει εκφράσει κανείς και δεν θέλουμε να γινόμαστε εμείς μονίμως οι Κασσάνδρες (Η Κασσάνδρα βέβαια, να μην ξεχνάμε ότι είχε δίκιο).

Ανησυχούμε όμως. Ανησυχούμε όσο οι αποφάσεις λαμβάνονται εν κρυπτώ, σε κλειστές συσκέψεις της διοίκησης με τους υπουργούς του κόμματος τους.

Και εμείς όταν ανησυχούμε ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ - ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ άρσης του υπαρκτού ή τεχνητού αδιεξόδου.

Προτάσεις τόσο λογικές και εφαρμόσιμες που αν δεν γίνονται αποδεκτές οδηγούν κάθε λογικό άνθρωπο, κάθε σκεπτόμενο πολίτη να καταλάβει ότι ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Με αυτή την εισαγωγή διατυπώνουμε την πρότασή μας, για την οποία ζητάμε την έγκριση των πολιτών δια της ψήφου τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές:
  •  Άμεσα σταμάτημα κάθε δραστηριότητας σχετιζόμενης με το σχέδιο εγκατάστασης αμαξοστασίου στον ΧΕΥ 9.
  •   Άμεσα, αμέσως ακόμα μετά τις δημοτικές εκλογές ανάθεση των μελετών για την αδειοδότηση ενός ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ, ΕΝΙΑΙΟΥ, ΥΠΟΓΕΙΟΥ, ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ, για τις ανάγκες της πόλης μας.
  • Αξιοποίηση του ΧΕΥ 9 για μεταφορά σε αυτό της υπηρεσίας αυτεπιστασίας του δήμου, που σήμερα χρησιμοποιεί το δημοτικό κτήμα έναντι του Άη Γιώργη (πρώην Μαμμόπουλος) το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί επίσης άμεσα για την επίλυση του μεγάλου θέματος της στάθμευσης για το κέντρο της πόλης, κεφάλαιο του προγράμματός μας το οποίο θα ανακοινώσουμε σύντομα.


 Θέλουμε να είμαστε - όπως πάντα - συγκεκριμένοι και σαφείς:

Η έναρξη των εργασιών ανέγερσης του Δημαρχείου και όσα σήμερα λέμε συγκεκριμένα για τον χώρο καθαριότητας - που υποκρύπτουν για τους γνωρίζοντες,  την καθαρή μας θέση για την οργάνωση και τον εκσυγχρονισμό μια ΔΗΜΟΣΙΑΣ υπηρεσίας καθαριότητας, σύγχρονης, αποτελεσματικής, ΦΤΗΝΗΣ για τον πολίτη με ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και όχι της ανακύκλωσης των διάσπαρτων κάδων και της χωματερής - είναι ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για ό,τι έρθει για εμάς από την ψήφο των συνδημοτών μας μετά τις 26 Μαΐου.

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΘΕΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΧΕΥ 9 ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣυνάντηση με την επιτροπή κατοίκων του ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ που διοργανώνει την Κυριακάτικη κινητοποίηση στον ΧΕΥ 9 είχε εχθές αντιπροσωπία της ΔΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ αποτελούμενη από τους Άγγελο Νταβία και Δημήτρη Λέρτα.

"Δεν έχουμε να σας αποδείξουμε για τις προθέσεις μας. Μιλάει η τετραετής μας ανυποχώρητη μάχη για το θέμα. Εμείς το αναδείξαμε. Οι κάτοικοι πρέπει να είναι ενεργοί πολίτες ολόκληρη την τετραετία."

Θεωρούμε χρήσιμο να δώσουμε την δυνατότητα σε όσους αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί να ασχοληθούν, έστω και τώρα, με το ιστορικό της υπόθεσης.

Θέλει χρόνο βέβαια για να διαβαστούν όλες αυτές οι αναρτήσεις που ανεβάζουμε τα inks τους, αλλά είνια ο μόνος τρόπος να αποδειχτεί ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ και ΠΟΙΟΙ ήταν οι ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ χωρίς αστερίσκους.

Και ποιοι και σήμερα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ με το θέμα, αλλά έχουν μια σοβαρή ολοκληρωμένη πρόταση που βάζει τα πράγματα στην θέση τους (στην επόμενη ανάρτηση).

Ως εισαγωγή παίρνουμε μόνο σύο παραγράφους που δεν γράφτηκαν προεκλογικά αλλά την Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Δεν είναι απειλή αυτό που ακολουθεί, είναι απλή λογική και συναδελφική υπόδειξη προς νεώτερους συναδέλφους: Όποιος το βράδυ ψηφίσει να μισθώσει ο δήμος για έναν χρόνο και στην συνέχεια να αγοράσει τα δικαιώματα του ΤΑΙΠΕΔ (99 χρόνια) από ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ, δεν έχει δικαίωμα να ξααναπαραστήσει ούτε τον αριστερό, ούτε τον αντιστασιακό αντιμνημονιακό, ούτε τον επαναστάτη, να είμαστε ξηγημένοι.

Δεν σε κάνει η ντουντούκα αριστερό, ούτε η ακατάσχετη μπουρδοβερμπολογία.

Η στερνή, η πιο ιερή μορφή θεωρίας είναι η πράξη (Καζαντζάκης).
Αλλά και όποιος συνάδελφος παριστάνει τον τεχνοκράτη, μεταρρυθμιστή ευρωπαϊκού προσανατολισμού πολιτικό - και άλλες τέτοιες δεξιοφιλελε παπάτζες - πριν ψηφίσει να μας φέρει business plan για την προτεινόμενη επένδυση με SWOT και PEST να μας πει αν θα ξανατολμήσει να αναφερθεί σε "ευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική αντίληψη για την πολιτική" αν ψηφίσει αυτό το "επενδυτικό σχέδιο τριτοκοσμικής αποικίας" που φέρνει χωρίς ντροπή και σεβασμό στην ιστορία του, στο συμβούλιο ο Ρούσσος για αν αποδείξει την τεράστια αξία δύο πασίγνωστων ρητών

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ - Η ΜΑΧΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ μέχρι την πρώτη.

ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2015, όταν αναδείξαμε το θέμα υβριζόμενοι και λοιδωρούμενοι από τον Δήμαρχο Χαλανδρίου, υπό την ανοχή όλων

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018
ΧΕΥ 8 - ΧΕΥ 9 - ΓΠΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΧΩΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΜΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016
ΝΤΑΒΙΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΥ 9

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016
Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 8 - ΚΑΙ ΕΝΑ "ΚΑΙ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016
ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ .....

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
ΣΥΜΕΝΩΝ! ΞΕΚΟΛΑ! ΕΧΕΙ ΤΡΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ..... 

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΕΥ 9

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ 

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
ΝΕΑ "ΠΑΡΑΝΟΜΗ" ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΥΠΕΡΕΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ 
ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ, ΕΙΠΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΕΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ ....

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016
ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΥ 8 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΔ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΥΜΕΩΝ

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΧΕΥ 8 (λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ, δίπλα στο ΠΕΡΚΙΖΑΣ)

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016
ΔΕΝ ΧΩΡΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ Σ.Μ.Α. ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ..... "ΕΥΡΩ...... ΠΑΙΟΥΛΕΣ"

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016
ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 16896 ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ 2015 ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ 

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016
ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΣΥΜΕΩΝ

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ - ΜΕΡΟΣ 1ο : ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΜΕΧΡΙ ΙΟΥΛΙΟ 2016

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016
ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΧΩΡΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 21-9 HIGHLIGHT: Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ - ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (αλλού) - ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016
ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016
ΤΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ και ΑΓΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΕΣ ....
 
Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016
ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016
ΑΠΡΟΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΟΜΠΡΕΜΙ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ - ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ
 
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016
460 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016
ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ: Ο ΣΥΜΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ - ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ - ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016
Μαξίμου: Αξιοποιείται η δημόσια περιουσία με εμπιστοσύνη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016
Ο - ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει .....

Οι πολυλογάδες, υβριστές, λασπολόγοι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ έχουν κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο. Δεν απαντάνε, δεν βρίζουνε, δεν απειλούν.

Επί ένα μήνα τους σφυροκοπάμε για την απόφασή τους να γίνουν πελάτες των δανειστών με λεφτά των δημοτών, για να είναι καλά παιδιά και να υπηρετήσουν την αποτελεσματικότητα του Πιτσιόρλα και δεν έχουν απαντήσει κιχ!

Για να καταλάβεις δηλαδή η τελευταία ανάρτηση στο επίσημο όργανο της "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ", την ΣΤΑΣΗ είναι στις 21 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016
ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ή ΤΟ ΜΙΣΘΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ TO ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ;;;

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016
ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ .... ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!
 
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016
Ο ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ
ΠΡΟΣΥΝΑΤ
Μέσω ΕΣΠΑ, ανατρέπουν το εθνικό σχέδιο για τα απόβλητα και ανοίγουν το δρόμο ολικής επαναφοράς των ΣΔΙΤ

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016
Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ....

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΥ 

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016
ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΩΡΕΑΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΙΣ ΚΤIΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!
 
Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΩΧΡΙΑ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ. ΓΙΑ ΤΟ 17o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΛΕΕΙ

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016
Γ.Γ.: Αυτά είναι τα 14 ακίνητα που δημοπρατεί το ΤΑΙΠΕΔ

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΑΙ ..... ΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΕ! Ο ΧΕΥ 8 (ΧΩΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ) ΚΑΙ ΧΕΥ 9 - ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙ - λέει - Ο ΔΗΜΟΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!!!

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016
Καυστική ειρωνεία Σίμου Ρούσσου για τα… ευφάνταστα σενάρια Άγγελου Νταβία

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ - ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ

ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ - ΡΟΥΣΣΟ

Ο ΣΩΤΗΡ ..... "ΕΣΩΣΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 9 ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ" ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016
ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ - ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ
ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ 2: ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΠΑΤΕ;;;;
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΕΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΥ: Μόνο οι Ινδιάνοι (Τσερόκι, Απάτσι, Μόικανς κλπ) αναγκάζονταν από τους κατακτητές τους καμπόϋδες να πληρώνουν για να χρησιμοποιούν την γη των προγόνων τους.

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ .... ΤΟ ΠΡΩΤΟ

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015
ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ (πρώην) ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015
ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ .... ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Γεννημένη στο Χαλάνδρι το 1965, μητέρα δύο παιδιών, εργαζόμενη στον ΟΤΕ στο Χαλάνδρι από το 1985 έως το 2006.. 

Πιστή στις μάχες της παράταξης από το 2002.

Πρόεδρος επί σειρά ετών στον σύλλογο γονέων του 12ου Δημοτικού και του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου και της Ένωσης Γονέων.

Μέλος στο σώμα των εθελοντών στο Χαλάνδρι.
Μέλος στους Συνεχιστές Εθελοντές 2004
Μέλος του ΔΣ και εθελόντρια στο Σπάρταθλο

ΣΑN ΣΗΜΕΡΑ - ΖΕΙ


ΜΑΝΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Ο Μάνος Σαββίδης γεννήθηκε το 1977 στο Χαλάνδρι.
Ζει στο Κάτω Χαλάνδρι και είναι άνεργος.

Είναι απόφοιτος δημοτικού και έκανε όνειρα ότι μπορεί να προχωρήσει την ζωή του όταν δούλεψε  στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Χαλανδρίου.
 Τρία χρόνια στο σκουπίδι, διακοπή της σύμβασης, μετά έναν χρόνο, ξανά στην ανεργία, τρία οκτάμηνα στην συνέχεια και άνεργος από το 2009.

Άλλος ένας όμηρος του αίσχους των συμβασιούχων.

Και δυστυχώς γι΄αυτόν δεν ανήκει σε καμιά ειδική κατηγορία πληθυσμού.

Έχει πάρει μέρος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με την προκήρυξη 3Κ/2018 ελπίζοντας  ότι η ομηρία του θα τελειώσει και θα αποκτήσει μια μόνιμη θέση εργασίας στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου. Αυτή είνια η φιλοδοξία και η ελπίδα του.

Περιμένει τα αποτελέσματα εξαντλημένος από τις συνεχείς αναβολές.

Συμφωνήσαμε να είναι στο ψηφοδέλτιό μας για να αναδείξουμε, με την παρουσία του το πρόβλημα.

Το πρόβλημα όλων αυτών των ανθρώπων που φιλοδοξούν να καθαρίζουν τις πόλεις μας, έχοντας τουλάχιστον την βεβαιότητα ότι μπορούν να σχεδιάσουν την ζωή τους πέρα από το δίμηνο ή το οκτάμηνο.

Ελπίζουμε ειλικρινά μέχρι τον Μάη να έχουν εκδοθεί τα αποτελέσματα και να κληθεί να υπογράψει την σύμβασή του, οπότε θα τον αντικαταστήσουμε.

Αλλιώς θα τον έχουμε μαζί μας στην κάλπη.
Για να τσιγκλάμε τις συνειδήσεις των βολεμένων.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ