Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ - ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΜΩΣ!

ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

του Α. ΝΤΑΒΙΑ
 Εχθές ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η παροχή όλων των εγγράφων του φακέλου της ΕΔΕ για την υπογραφή Βάσιου και το έργο στον καταυλισμού των τσιγγάνων το 2007 από το αρχείο του δήμου στον Νταβία για να τα χρησιμοποιήσει στην υπεράσπισή του στην εκδίκαση της μήνυσης που του έκανε η Κούκα με μάρτυρα τον Κουράση.

Το θράσος και η ξιπασιά τους πραγματικά δεν έχει όρια αν σου αποκαλυφθεί ολόκληρη η αλήθεια της μεθόδευσής τους.

Αυτά που έκαναν αμφιβάλλω πολύ αν γίνονται σε χώρες της υποσαχάριας περιοχής από καθεστώτα ανθρωποφάγων φύλαρχων.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το θέμα για τον Χαλανδραίο πολίτη.

Κυρίως εκείνον τον Χαλανδραίο πολίτη που δεν ανήκει στην κατηγρία των ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΩΝ και θεωρεί ότι ακόμα υπάρχει λόγος να σκέφτεται.

Η επιστολή Βάσιου (που θα την δημοσιεύσουμε αφού έχει κατατεθεί σε δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ) καθώς και τα πρακτικά από την συνεδρίαση τόσο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου όσο και του Υπηρεσιακού συμβουλίου είναι πλήρως αποκαλυπτικά του μεγέθους του σκανδάλου.

Σε πρώτη φάση - τουλάχιστον - θα μείνουμε στη δημοσίευση μόνο των συνθέσεων τόσο της Εκτελεστικής Επιτροπής όσο και του Πειθαρχικού Συμβουλίου για την ΕΔΕ.

Αν δεν είσαι μπαμπουίνος είναι αρκετά αυτά για να καταλάβεις ότι η ΕΔΕ αυτή δεν ήταν παρά ένα πολιτικό σχέδιο - απόπειρα απεμπλοκής του δήμου από την πληγή που είχε ανοίξει με την καταγγελία Ανδρεόπουλου στο ΣΕΔΔ και στην συνέχεια, την μετά από 4 χρόνια , αμφισβήτηση της γνησιότητας της υπογραφής Βάσιου από τον ίδιο.

Μια απόπειρα ανέξοδης απεμπλοκής από ένα θέμα που οι ενορχηστρωτές του θεώρησαν ότι είχε έρθει η ώρα να κλείσει αφού η δουλειά είχε γίνει: Ο Κουράσης ήταν πλέον δήμαρχος
Ο πολιτικός εκβιασμός στον Ζαφειρόπουλο είχε ολοκληρωθεί και τελεσφορήσει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως - που προκύπτει από την εξέταση των στοιχείων του φακέλου της ΕΔΕ, είναι το πόσοι είχαν εμπλακεί, ξέρανε και εντάχθηκαν στην διαδικασία της συνωμοσίας της σιωπής.
ΤΗΣ ΟΜΕΡΤΑ.

Ξέρανε αυτοί οι - λίγοι όπως φαίνεται τελικά, που συντάχθηκαν με τον Κουράση σε αυτή την ξεφτίλα και ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΈΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Αυτή την ξεφτίλα την στήριξαν πολιτικά, δια της ψήφου τους στην ΕΕ δύο έμπειρα στελέχη του δήμου  που δεν θα το περίμενε κανείς ότι μπορεί να κατρακυλήσουν τόσο χαμηλά και δύο νέοι τότε δημοτικοί σύμβουλοι που έγιναν αντιδήμαρχοι.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου - το όργανο που εξέτασε την ΕΔΕ που έκανε η Κούκα , από όσους είχαν δικαίωμα συμμετοχής μετείχαν οι:

ΚΟΥΡΑΣΗΣ.
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝΑΣ
ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
και ο ΒΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Δεν μετείχαν - απείχαν αυτοπροστατευόμενοι από την συνεδρίαση οι ΚΥΡΙΟΙ Λαδόπουλος Γιάννης, Θεοδώρου Γιώργος, Γιάτσιος Ηλίας  (ΓΓ του Δήμου) και Μιχάλης Κόσσυβας.

Τι μπορεί να δει κανείς με μια ματιά και μόνο από αυτό το πρώτο στοιχείο που αποκαλύπτουμε σήμερα;;;

ΟΤΙ Η Εκτελεστική Επιτροπή που εξέτασε το πόρισμα της ΕΔΕ ουσιαστικά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΕ ΑΠΑΡΤΙΑ.

Και την ΑΠΑΡΤΙΑ του οργάνου, ο πέμπτος από τους πέντε Κουρασολακέδες που συνετέλεσαν αυτό το αίσχος, την έκανε ο .... ΒΑΣΙΟΣ!

Που μετείχε στην ΕΕ ΕΝΤΕΛΩΣ  ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αφού το θέμα της πειθαρχικής διαδικασίας ήταν Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ.

ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ .... ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

Για τον Κουράση, την Χατζηγεωργίου, τον Ανδριαννάκη, τον Αγγελή και την Αγαπητού αυτό ήταν μια μικρή λεπτομέρεια.
"Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ!

Στον μπαμπουίνο δεν θα πούμε τίποτα. Δεν θα ξέρει τι κάνoυμε πίσω από την πλάτη του. Θα το παίζουμε καλοί, ευγενικοί, κυριλέδες και πατριώτες και όταν θα τολμήσει κανείς να σκαλίσει τα ΣΚΑΤΑ που κάναμε θα τον βγάλουμε τρελό και θα τον αποκλείσουμε από την πληροφόρηση επικαλούμενοι τα .... προσωπικά μας δεδομένα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. "

ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.

ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.

ΑΡΙΣΤΟΙ - ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ .....

ΟΥΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΟΥΛΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ ΜΟΥ.

Οι αποκαλύψεις μας μόλις ξεκίνησαν.

ΥΓ: Για ΣΕΝΑ - ξέρεις σε ποια αναφέρομαι  - ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΓΩ, αφού ΕΣΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
 Ντρέπομαι ειλικρινά. 
Δεν στο είχα! 
Νόμιζα ότι το ακραίο κοινωνικό σου μίσος περιοριζόταν στους τσιγγάνους.
Αλλά τελικά ο κομματικός σου φανατισμός και η μισαλλοδοξία σου είναι έμφυτη και αχαλίνωτη. ΚΡΙΜΑ !
Από σήμερα πέρασέ με από την λίστα όσων σε εκτιμούσαν στην απέναντι. 
Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Γ. Καραμέρος: Συνεχείς αφίξεις Κινέζων στο πλαίσιο του cluster «Discover North Athens» της Περιφέρειας Αττικής


Συνεχίζονται οι επισκέψεις θεματικού, πολιτιστικού τουρισμού στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Discover North Athens για την αύξηση της επισκεψιμότητας στη βόρεια Αθήνα. Την Παρασκευή, 20/07/2018, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καραμέρος, υποδέχεται ακόμα μια αντιπροσωπεία στην οποία μετέχουν ανώτατα στελέχη του Συνδέσμου Φιλίας και Διεθνών Σχέσεων του Πεκίνου καθώς και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και αθλητικών οργανισμών.

«Ο συνεργατικός σχηματισμός (cluster) Discover North Athens που συντονίζει η Περιφέρεια Αττικής, λειτουργεί και αποδίδει σε πολλαπλά επίπεδα» επισήμανε ο Γιώργος Καραμέρος και πρόσθεσε: «Χαρακτηριστικά αναφέρω, τις αποστολές που έρχονται σχεδόν κάθε εβδομάδα με αντικείμενο τον πολιτισμό αλλά και τη σύγχρονη Ελλάδα και αυτό αποτελεί όφελος για την απασχόληση και την υγιή επιχειρηματικότητα στη βόρεια Αθήνα. Στις αρχές του Ιουλίου φέραμε σε επαφή το τηλεοπτικό κανάλι της τρίτης σε μέγεθος κινεζικής περιφέρειας Shandong, με την ΕΡΤ για συνεργασία και επενδύσεις σε τηλεοπτικές παραγωγές. Ακολούθησε η επίσκεψη μαθητών, ηλικίας 5 έως 18 ετών από το Πεκίνο στο πλαίσιο δεκαήμερης εκδρομής στη βόρεια Αθήνα. Οι μαθητές και οι συνοδοί τους διέμειναν στο Μαρούσι, γνώρισαν την πόλη και άλλες περιοχές εντός και εκτός Αττικής, ενώ ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια Κεραμικής όπου ενημερώθηκαν για τον Ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία μας και δημιούργησαν τα δικά τους έργα με τη βοήθεια ειδικευμένων τεχνιτών. Η επίσκεψη τους ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας τουριστικών πρακτόρων και του Κέντρου Κεραμικής Τέχνης που συμμετέχουν στο cluster Discover North Athens».

Ο Sole Mio: τραγούδια όπερας στη Ρεματιά

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.


Μια μουσική βραδιά με αγαπημένες μελωδίες από γνωστές όπερες, μιούζικαλ, ιταλικές καντσονέτες, ισπανικές θαρθουέλες και τραγούδια από όλο τον κόσμο παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης το Σάββατο 21 Ιουλίου. Στη μουσική παράσταση Ο Sole Mio 8μελής ορχήστρα δωματίου συνοδεύει τους διακεκριμένους καλλιτέχνες της όπερας Αντώνη Κορωναίο (τενόρο) και Σταμάτη Μπερή (τενόρο) και τον νέο τενόρο Δημήτρη Αλεξανδρίδη. Διευθύνει ο μαέστρος και ενορχηστρωτής Θοδωρής Λεμπέσης.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.


Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου