Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ


Με πήρε ο σμπίρος μου από το διπλανό χωριό ολίγον σοκαρισμένος να μου πει τα καθέκαστα.

Μάζεψε - που λες -  ο διευθυντής τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Βριλησσίων τους υφισταμένους του προϊσταμένους και εργάτες της ΤΥ - για να τους μιλήσει για σοβαρά υπηρεσιακά θέματα.

Για να δώσει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς θα κάνουν την δουλειά τους για να παραχθεί έργο δια την πόλη και τον δημότη.
Βέεεβαια.

Μετά θα τους αξιολογήσει κιόλας για την αποτελεσματικότητά τους.
Για τον βαθμό υλοποίησης των εντολών του!
Με απολύτως αξιοκρατικά κριτήρια.

Χωρίς να εμπλακούν πολιτικάντηδες - αιρετοί εις το έργο της αξιοκρατικής και χωρίς πολιτικά κριτήρια αξιολογήσεως ήτινα θα τελεσθεί υπό των ανεξαρτήτων υπηρεσιακών στελεχών που - σημειωτέον - έχουν να αξιολογηθούν από τότε που κρίθηκαν διευθυντές - κάποιοι εξ αυτών πριν είκοσι ή τριάκοντα έτη, όταν διατηρούσαν σώας τας φρένας, κάτι που σήμερα που εγέρασαν, που κυκλοφορούν αλτσχάιμερ, μαλακύνσεις και άλλες εγκεφαλικές ή νευρολογικές βλάβες δεν είναι και σίγουρο.

Βέεεεβαια. ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!

Θα σου πω τώρα τι οδηγίες έδωσε στους υφισταμένους του ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ:

"Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΟΛΗ" , τους είπε!

Ποιος σε ρώτησε ρε μεγάλε; Εσύ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΌ ΨΗΦΙΖΕΙΣ και ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
Γιατί λες στους υφιστάμενους σου την προτίμησή σου και μάλιστα μια μέρα πριν την εκδήλωση όπου ο Ντινόπουλος θα τραγούδαγε Ζαμπέτα στην πλατεία του χωριού;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;
Να σε ακούν να τους βγάζεις λόγο;

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ αυτή ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ τούτου ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ είναι ίσως η καλύτερη απάντηση στο ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των υπαλλήλων, μπαμπουίνο.

Και αυτό η ΑΔΕΔΥ πρέπει να το θέσει ΠΡΩΤΗ, υπερβαίνοντας μια στρεβλή, αντίληψη ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ είναι παρθένες και όλοι οι αιρετοί είναι εξ ορισμού Μαυρογυαλούροι.

Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μαρτιγόπουλος (και η άλλη η δική μας εδώ στο Χαλάνδρι  που έκοψε τους μισούς συναδέλφους της από το να μπορούν να κριθoύν προϊστάμενοι, φτιάχνοντας τον ΟΕΥ στα μέτρα που την βόλευαν και ακόμα γίνεται χαμός στον δήμο) το γιατί ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, όχι γιατί δεν είναι σωστό - ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ .
 Αλλά  εδώ είναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ δεν είναι παίξε γέλασε.

Και για να γίνει ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ πρέπει να βρεθεί τρόπος να διασφαλιστεί η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. 


Και αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αν δεν εμπλακούν και εκπρόσωποι της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΑΙΡΕΤΟΙ, αν δεν βγει αυτό το καλαμπούρι από τα στενά πλαίσια των γραφειοκρατικών μηχανισμών του δημοσίου.

ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ που λένε οι φιλελέδες.

Αν είναι δυνατόν να αξιολογήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ εταιρίας που θα επιλέξουν ----- ΟΙ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΙ.

(Άλλη ώρα θα πούμε περισσότερα γι΄αυτό  - τώρα έχουμε Μαρτιγοπουλιάδα).

Πάντως ΤΕΤΟΙΟΙ   ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του ίδιου του ΠΑΛΙΟΥ, ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που υποτίθεται ότι η αξιολόγηση θα αλλάξει.

ΑΤΟΠΟ!

Αυτοί είναι το πιο βαθύ παλιό σύστημα που παρήγαγε ή ανέχτηκε την διαφθορά και την αναποτελεσματικότητα του δημοσίου.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Μιλάμε ότι πολλοί - καλών προθέσεων πολιτικοί, δεν καταλαβαίνουν ότι καλούν να αλλάξουν το διεφθαρμένο σύστημα εκείνους που είναι τα πιο ασφαλή ρεμέτζα του.

Κάνουν δηλαδή αυτό που τους υποβάλλουν ΟΙ ΚΑΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που τους παρασέρνουν.

Προφανώς αυτός ο "ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ" είναι κομματικός εγκάθετος.

Κάνει ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ προπαγάνδα και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την θέση του για να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που το προσωπικό του συμφέρον (κομματικό, οικονομικό, φιλικό, σεξουαλικό   - δεν έχει σημασία το είδος της ιδιοτέλειας που εξυπηρετείται κανείς κάθε φορά - ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, όχι όλα τα παραπάνω για τον συγκεκριμένο) εξυπηρετείται.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο .... "ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΣ".
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Ποιος θα τον αξιολογήσει αυτόν;;;;
Τα υπηρεσιακά;
Χωρίς την άποψη των ΑΙΡΕΤΩΝ δηλαδή της κοινωνίας;

Μα δεν αξιολογούνται ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ με βάση το ίδιο αξιολογικό κριτήριο δηλαδή την αποτελεσματικότητά τους;
Με βάση τον βαθμό ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ των κατευθύνσεων που τους δίνουν οι αιρετές διοικήσεις;
Αυτό δεν λέει το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ;

Ποιος θα το κρίνει αυτό αν δεν το κρίνουν οι ΑΙΡΕΤΟΙ;

Διότι αν δεν το κρίνουν οι ΑΙΡΕΤΟΙ τότε κάθε Μαρτιγόπουλος θα δικαιούται να λέει - όταν του δίνει εντολή η διοίκηση - "αυτό δεν το κάνω, δεν είναι προτεραιότητα ΜΟΥ"

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΤΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ όμως;;;
Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ;;;

Και βέβαια και η αξιολογική του ικανότητα αξιολογείται ήδη, από τις ίδιες τις απόψεις και επιλογές του. Μπορούμε να κρίνουμε εξ αυτών το πόσο αμερόληπτος αξιολογητής είναι.

Αυτός θεωρεί τον Ντινόπουλο τον καλύτερο δήμαρχο που πέρασε από τα Βριλήσσια.
Πόσο αντικειμενική και αξιοκρατική άραγε να είναι αυτή η ... ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;

Τι θα έλεγαν γι΄αυτή την άποψη ο Κώστας Ιωαννίδης ή ο Νίκος Παπαδόπουλος ας πούμε.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ;;;;

Δείχνει άνθρωπο που θα αξιολογήσει τους υπαλλήλους ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟΥΣ;

Και τι λέει πλέον ο δημότης Βριλησσίων, με την ψύχραιμη ματιά που μπορεί να αξιολογήσει μετά από μερικά χρόνια την εποχή του Ντινόπουλου με την μπουλντόζα;

Ο Ντινόπουλος ήταν καλύτερος δήμαρχος από τον Σταμάτη Λώλα ή τον Αντώνη τον Ράμφο;

Γιατί;
Επειδή έτσι λέω εγώ που είμαι γνωστός φανατικός οπαδός του Αργύρη;
Θα με έβαζες να τους αξιολογήσω μόνος μου;
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΑΜΕΣΑ;

Δηλαδή εγώ, που είμαι γνωστός υποστηρικτής του Ντινόπουλου, να είχα την ικανότητα να στον κατσικώσω ΔΗΜΑΡΧΟ επειδή είμαι Ο ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ!

Είναι δυνατόν;

Αυτά τα ωραία έγινα στο δημαρχείο Βριλησσίων προχτές.
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !

Μια μέρα πριν την χθεσινή προγραμματισμένη εκδήλωση στην πλατεία του χωριού, που παραχωρήθηκε από τον Μανιατογιάννη (δηλαδή τον δήμαρχο που κάνει ό,τι του λέει ο Μαρτιγόπουλος)  σε έναν ΙΔΙΩΤΗ - ούτε βουλευτής είναι, ούτε αυτοδιοικητικός είναι σήμερα ο κολλητός μου ο Αργύρης Ντινόπουλος, δεν έχει θεσμική ιδιότητα σήμερα - για να κάνει μια εκδήλωση - λέει - να γιορτάσει την πολιτική του διαδρομή με τραγούδια Ζαμπέτα, χωρίς να είναι προεκλογική περίοδος, χωρίς ΚΑΝ να το ζητήσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟ!

(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κάθε ΔΗΜΟΤΗΣ - που έχει - με βάση το Σύνταγμα - τα ίδια δικαιώματα με τον Ντινόπουλο επί του δημόσιου χώρου, μπορεί να ζητήσει να του παραχωρηθεί η πλατεία, έπιπλα και εξοπλισμός του δήμου για να κάνει το πάρτυ του. Αρκεί να τα έχει καλά με τον Μαρτιγόπουλο.).

Αχαλίνωτο όργιο!
Και ο Μανιατογιάννης κρατάει το φανάρι.

ΥΓ: Αύριο στην ΠΛΑΤΕΙΑ! Στο Βριλήσσι οι εργολάβοι κατέλαβαν το Δημαρχείο. ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Νομίζεις ότι υπερβάλλουμε; ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΖΗΜΕΡΕ!

Διαβάσατε το άρθρο του Τζήμερου για την Εθνική Αντίσταση;

Πάρτε ένα lexotanil πριν (απαραίτητο για νευρικούς, γιατί κινδυνεύει όποια τζαμαρία βρίσκεται σε απόσταση βολής του ποντικιού του υπλογιστή) και διαβάστε το:
 • Αν είσαι κομμουνιστής και ΟΠΟΤΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ εξισώνεις τα σώβρακα με τις φανέλες ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ.
 • Αν δηλώνεις εντός του πλαισίου αυτού του πράγματος που αποκαλείς "κεντροαριστερά" (και που ακόμα και οι δικοί σου στις χώρες της ΕΕ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ  ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ - με πολύ νερό βέβαια για το τι εννοούν) ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!
 • Αν δηλώνεις ή νιώθεις ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ διάβασέ το
 • Αν δηλώνεις αντιφασίστας και αντιναζιστής ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ.
 • Αν προτείνεις ως λύση για την έξοδο από την κρίση μέτωπο προοδευτικών ανθρώπων, με αυτές τις απόψεις ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. 
 • Αν ήσουν ποτέ μέλος του κόμματος του Αντρέα και βρίσκεις σήμερα κοινά σημεία με αυτές τις απόψεις πήγαινε στο πρώτο νεκροταφείο να ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
 • Αν είσαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ και σου επιβάλλουν να αφήσεις το μέλλον της πόλης σου να το διαχειρίζονται ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΑΡΑΣ, ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ LIKES ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ - ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ -  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. 
Αν μάλιστα είσαι τέτοιος δήμαρχος και ο μπαμπάς σου ήταν κανονοκός ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ...... ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!
 • Αν είσαι υπάλληλος δήμου και ο διευθυντής σου είναι τέτοιος ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ, μέλος του κόμματος του Τζήμερα και συνεργάτης του και ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ - όπως επιβάλλει η σημερινή ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ - ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. Και αν είσαι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ που τον ανέχεσαι και τον υποστηρίζεις αυτόν τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ..... ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ!
Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΥΡΗΞΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΜΦΙΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, το 4ο ΡΑΪΧ και την σηνερινή ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ. Δεν το έκανε τυχαία.

ΜΠΡΟΣΤΙΝΑΡΙ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ, ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ  ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ - από ό,τι φαίνεται - ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟ αν θες ΕΔΩ - βάζω το link για λόγους "ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ".

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΛΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ!

Διάλεξα τρία highlights:


"Επισημαίνω στους επαγγελματίες διαστρεβλωτές των απόψεών μου που θα γράψουν “ο Τζήμερος εξισώνει τους Ναζί με την Αντίσταση”, ότι δεν τους εξισώνω. Θεωρώ τις πράξεις των “αντιστασιακών” χειρότερες."
............................................................
Η επονομαζόμενη “εθνική αντίσταση” ήταν ένα διαρκές έγκλημα στο οποίο πρωτοστάτησε ο υπόκοσμος και των δύο πλευρών με θύματα συνήθως φιλήσυχους πολίτες, γυναίκες και παιδιά, που κάποιοι, πολύ συχνά για λόγους προσωπικής αντιδικίας ή ευκαιρίας για πλιάτσικο, κατέδιδαν ως πράκτορες του εχθρού.
..........................................
Συμφιλίωση υπάρχει όταν την επιδιώκουν και οι δύο πλευρές. Όταν ο ένας μόνον τη μνημονεύει ή την εύχεται και ο άλλος το εκμεταλλεύεται για να προετοιμάσει την επόμενη επίθεσή του, κάθε προσπάθεια συμφιλίωσης είναι αυτοχειριασμός. Πραγματική συμφιλίωση θα υπάρξει όταν η αριστερά απαξιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων που θα αντιληφθούν τι ακριβώς είναι και μάθουν τι ακριβώς έκανε. Όταν αναγνωρίσει, όπως ο Μίσσιος, ο Κύρκος και ο Λαζαρίδης πως: “ευτυχώς ηττηθήκαμε, σύντροφοι”. Τότε θα έχει ηττηθεί και σε ηθικό επίπεδο. Και τότε θα πάψουμε επιτέλους να ζούμε με τον φόβο ότι το φυτώριο τεράτων του ΚΚΕ συνεχίζει να εκκολάπτει τους μελλοντικούς “καπετάνιους” του διχασμού και της εθνικής καταστροφής: Ζαχαριάδηδες, Βελουχιώτηδες ή Τσίπρες.


ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΑ ΝΤΑΒΙΑ: 
 • ΡΕ  ΣΕ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;;;
 • ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ή ΕΡΓΑΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ;;;; 
Την ώρα που κυβερνάει η αριστερά (τελος πάντων αυτή η αριστερά που κυβερνάει) ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΟΡΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
 • Ο ΕΔΑίτης παππούς μου ρε ΑΛΗΤΗ έγινε ΔΗΛΩΣΙΑΣ για να μπορέσει ο γιος του να πάρει μεοκάματο, κατεβαίνοντας στα υπόγεια δίκτυα του ΟΤΕ, όχι για να γίνει κανένας βολεμένος σε γραφείο !
 • Που φτάσατε ρε ΑΛΗΤΕΣ να τολμάτε να βρίζετε γιατί κυβερνούν οι άλλοι και δεν είστε εσείς - ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ - οι ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ  ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!  ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ! 
 • ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ - ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! ΒΑΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ! ΣΑΣ ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΥΔΑΙΟ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ, ΑΥΘΑΔΕΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ!
 • ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΖΗΜΕΡΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!
(Ρε μαλάκα σύντροφε τον είχαμε στο ΠΑΣΟΚ αυτόν ..... Για σκέψου το)

ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΡΓΗΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΕ !!!

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ
Έμαθα, που λες φίλε, ότι ανεξαρτητοποιήθηκες στο δημοτικό συμβούλιο, ότι έκοψες το σχοινί που σε κρατούσε δέσμιο ο τραμπούκος στο υπόγειο της αυλής του με την θέληση σου.

Έμαθα ότι έγραψες και ένα κείμενο, στο οποίο εξηγούσες τους λόγους που σε οδήγησαν σαυτή την ενέργεια. Έψαξα να το βρω στην ιστοσελίδα του δήμου και δεν το βρήκα. Σκέφτηκα ότι θα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της παράταξης, το έψαξα, ούτε και εκεί το βρήκα. Τελικά το βρήκα αναρτημένο στην «κωλοφιλλάδα» του Νταβία, στο «ποντίκι», και σε μια σειρά έντυπα και ιστοσελίδες εκτός Χαλανδρίου. Οι φυλλάδες του Χαλανδρίου δεν το βρήκαν για να το δημοσιεύσουν. Δεν τους δόθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου , όπως φαίνεται. Ανεβάζουν ότι τους δίνει το γραφείο προπαγάνδας του δήμου . Θα έχουν προφανώς τους λόγους τους.

Τέλος πάντων, το μελέτησα με προσοχή. Θαυμάσιο κείμενο, αλλά κάτι μου θύμιζε. Έψαξα στο αρχείο μου και ανακάλυψα ότι οι λόγοι για τους οποίους ανεξαρτητοποιήθηκες, από τον τραμπούκο , είναι οι ίδιοι, κατά 99%, με τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε η Νατάσα μέσα στο 1ο εξάμηνο της θητείας της ως δημοτικός σύμβουλος .Στο περίπου 3 χρόνια πριν. Όλοι σχεδόν οι λόγοι που σε ανάγκασαν να ενεργήσεις κατά αυτόν τον τρόπο τώρα, αναφέρονται στο χρονικό διάστημα: ένα εξάμηνο πριν και μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014 !!!

Πέρασαν αδικαιολόγητα 3 χρόνια για να κάνεις το σωστό, Γιώργη μου, και αυτό μούχλιασε. Τώρα η ενέργεια σου αυτή δεν προσφέρει τίποτα, ούτε σε σένα, που έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα, ούτε στην παράταξη μας που έχει διαλυθεί εδώ καιρό, και με δική σου ευθύνη. Αν το έκανες αυτό πριν 3 χρόνια, ίσως κάτι να σωζότανε. Που να κρατούσε ζωντανό το όνειρό μας.

Κάθισα και σκέφτηκα βασανιστικά τους πιθανούς λόγους, που σε εμπόδισαν να κάνεις το σωστό ,πριν αυτό μουχλιάσει. Κατέληξα στους παρακάτω τρεις:

1. Ο στείρος τακτικισμός, στον οποίον οι άλλοι σε παρέσυραν.

2. Η ανικανότητα ανάλυσης της πραγματικότητας.

3. Ο φόβος για το μπούλινγκ που θα δεχόσουνα από τον τραμπούκο και την αυλή του.

Εσύ διαλέγεις. Εγώ κλείνω προς το 3ο.

Επισημαίνω ότι προεκλογικά βλέπαμε τα ίδια πράγματα. Από τότε που του δώσαμε το χρίσμα, άρχισε να παραβιάζει συστηματικά τις αρχές και την ηθική της παράταξης μας. Τις αποφάσεις πιά τις έπαιρνε, ομολογημένα, η σέχτα που είχε δημιουργήσει πίσω από την πλάτη μας. Το ψηφοδέλτιο ήταν δικό του και όχι της παράταξης. Ένα μήνα πριν τις εκλογές αποχώρησα από το ψηφοδέλτιο, μήπως σε ταρακουνήσω. Δεν με ρώτησες ποτέ για τι το έκανα, προφανώς γνώριζες τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια. Σαν μοιραίος δεν έκανες τίποτα, μήπως την τελευταία στιγμή, σωζότανε το όνειρο για να πάρει κατόπιν εκδίκηση.

Έμαθα, ότι ο άλλος τραμπούκος, ο βελιγκέκας με τον γκασμά, που έχει αυτοανακηρυχθεί διαχειριστής της λίστας επικοινωνίας, σε διέγραψε με μεγάλη λύπη του από την λίστα, χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Κατάλαβες Γιώργη μου , ποιους στήριζες παθητικά 3 χρόνια τώρα?

Σε χαιρετώ

Ραντεβού στα γουναράδικα
Νίκος Κομπότης.

Το Diastixo.gr γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας του


Το Diastixo.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό, γιορτάζει τα πέντε χρόνια λειτουργίας του και προσκαλεί όλους τους αναγνώστες του σε ένα μεγάλο πάρτι στο Polis Art Cafe, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από τις 21:00, για ένα ποτήρι κρασί.
Είσοδος ελεύθερη
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Μεϊδάνης, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

(Polis Art Cafe: Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, Αίθριο Στοάς Βιβλίου, τηλ.: 210 3249588)

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Κατώγι Αβέρωφ, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων ArtsPR, η εταιρεία εκτυπώσεων Angelakis digital και οι εκδοτικοί οίκοι: Gema, Gutenberg, Αιώρα, Δίαυλος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας, Ζαχαρόπουλος, Ιωλκός, Καλειδοσκόπιο, Καλλιγράφος, Καστανιώτης, Κλειδάριθμος, Κυριακίδη, Μεταίχμιο, Παπαδόπουλος, Παρουσία, Πατάκης, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, Printa-Ροές, Σαββάλας, Στερέωμα, Ψυχογιός.

Το Diastixo.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ενημερωτικό site για το βιβλίο, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Στις σελίδες του φιλοξενεί νέες κυκλοφορίες και κριτικές βιβλίων όλων των κατηγοριών, νέα, άρθρα, απόψεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με Έλληνες και ξένους συγγραφείς, αυτοπαρουσιάσεις, προδημοσιεύσεις, ανέκδοτα λογοτεχνικά έργα -ποιήματα, πεζά, θεατρικά- και βίντεο. Επίσης, κείμενα για τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο και τα εικαστικά.

Συνεργάτες του περιοδικού είναι σημαντικοί δημιουργοί από τον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού, συγγραφείς, κριτικοί, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, μεταφραστές, επιμελητές, ιστορικοί τέχνης, εικαστικοί, συνθέτες, σκηνοθέτες και πολλοί άλλοι.