Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΥΛΛΑ!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/10/blog-post_9796.html

Αυτοί που έσπρωξαν την αγορά εμβολίου κατά του περιβόητου ιού της γρίπης, τώρα με τη γνωστή ευαισθησία μιλούν (;) για τον κίνδυνο σκουπιδιών… Αχυράνθρωποι σε διατεταγμένη υπηρεσία για να «επέμβει» η «αδέκαστη» δικαιοσύνη εναντίον εργαζομένων…Του Γιάννη Ζαμπετάκη
(BSc, PhD, MEd) Επίκουρος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων ΕΚΠΑ

ΚΕΕΛΠΝΟ : Υγειονομική βόμβα τα σκουπίδια. Η κυβερνητική πολιτική όμως τι είναι;
2011-10-13
Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα του ΔΟΛ, το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέδωσε ανακοίνωση για τα σκουπίδια: είναι υγιεινομική βόμβα.
[Προσωπικά δεν μπορώ να βρω στο site του ΚΕΕΛΠΝΟ την εν λόγω ανακοίνωση. Και το γραφείο τύπου δεν απαντά...]
Χαίρομαι με την πραγματική ευαισθησία του ΚΕΕΛΠΝΟ να λειτουργήσει για τη Δημόσια Υγεία! Αυτός είναι ο ρόλος του άλλωστε! Άρα χαίρομαι για …το αυτονόητο!
Ας μην ξεχνάμε όμως και τα πεπραγμένα του ΚΕΕΛΠΝΟ στο θέμα του εμβολιασμού για τον ιό της γρίπης πριν από λίγους μήνες…
Ας μην ξεχνάμε τέλος, ότι αν τα σκουπίδια είναι...
υγειονομική βόμβα (που είναι!), τότε τι είδους βόμβα είναι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ που στέλνει πολλούς συμπολίτες μας στην αυτοκτονία ενώ παράλληλα έχουμε αρχίσει να βλέπουμε παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία λόγω …ασιτίας;;;
Σε όλα αυτά, δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί και απλά να μιλάμε για τα μικρόβια των σκουπιδιών!
Οι επιστήμονες δεν έχουμε το δικαίωμα να έχουμε κοντή μνήμη και επιλεκτική ματιά…
Την στιγμή που σε τόσες μα τόσες περιοχές της χώρας μας, το νερό έχει …εξασθενές χρώμιο…
Αλλά, συγγνώμη το ξέχασα. Το εξασθενές χρώμιο και ο καρκίνος που προκαλεί ίσως να μην είναι καν νόσημα… (έχουμε περάσει πραγματικά στην εποχή της μεταγελειότητας!)


ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Κατάληψη του Δημαρχείου Χαλανδρίου Πέμπτη και Παρασκευή 13 & 14/10/2011
http://sedhalandriou.blogspot.com/

Πέμπτη και Παρασκευή
13 & 14/10/2011
οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν

Κ Α Τ Α Λ Η Ψ Η
του
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

 
σε ένδειξη διαμαρτυρίας

στην σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση
και στο σχέδιο νόμου που απαξιώνει την εργασία μας

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, 12/10/2011


ΠΟΕ ΟΤΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συνεχιζόμενες δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει πανικό στην κυβέρνηση, η οποία σε συνεργασία με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που εκφράζονται από συγκεκριμένα ΜΜΕ, επιχειρούν να διασπάσουν το αρραγές αγωνιστικό μέτωπο.

Διαπιστώνοντας ότι η συμμετοχή των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. στις κινητοποιήσεις αντί να φθίνει, όπως θα περίμεναν, αυξάνει και παρασύρει και άλλες ομάδες υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα, άρχισαν να βάζουν σε εφαρμογή το προσφιλές σχέδιο απαξίωσης και υπονόμευσής τους με πλήρως κατευθυνόμενα και συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Σε πρώτη φάση, αγνόησαν τις πρωτοφανείς σε συμμετοχή συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας. Όταν δεν έπιασε αυτό, επιστράτευσαν εισαγγελείς και δημοσιογράφους φερέφωνα προκειμένου να «χτυπήσουν» κάτω από τη ζώνη τους εργαζομένους, οι οποίοι μάχονται για την επιβίωσή τους και όχι για προνόμια που άλλοι… διατηρούν!!!

«Κάνουμε καταλήψεις και πληρωνόμαστε» μας κατηγορούν. Απαντάμε ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν επιλέξει όλες τις μορφές κινητοποιήσεων απέναντι στη λαίλαπα των εξοντωτικών μέτρων της κυβέρνησης και της πολιτικής ισοπέδωσης όλων των δικαιωμάτων μας. Απεργίες, στάσεις εργασίας, αποχή και καταλήψεις.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία ορισμένα ΜΜΕ απομονώνουν τις καταλήψεις. Συγκεκριμένοι μάλιστα προκλητικοί κονδυλοφόροι, έχουν αναλάβει με “εργολαβία” την “βρώμικη δουλειά κατασυκοφάντησης των εργαζομένων” για λογαριασμό της Kυβέρνησης και ορισμένων Δημάρχων, όταν ταυτόχρονα κατέχουν δύο και τρεις έμμισθες θέσεις ( Υπουργείο Εσωτερικών, Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., Κ.Λ.Π.) την ίδια στιγμή που ο λαός “πεινά”.

«Θάβουν» όμως το γεγονός ότι αρκετοί υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έλαβαν αρνητικά εκκαθαριστικά μισθοδοσίας ή οριακά θετικά, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν (δάνεια, κυρίως στεγαστικά) και της αναδρομικής ισχύς των μέτρων του επαίσχυντου μνημονίου. Με 20 και 70 ευρώ καλούνται να καταβάλουν τα χαράτσια της εφορίας και του τέλους ακινήτου, να πληρώσουν το νοίκι, το ρεύμα και να πάρουν γάλα στα παιδιά τους.

Αποσιωπούν τις συνολικές μειώσεις μισθών που φθάνουν έως και το 40% για τους υπαλλήλους Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αντιθέτως, με ευκολία τα συγκεκριμένα ΜΜΕ έχουν αναλάβει να παίξουν το ρόλο του «δούρειου ίππου» για την προώθηση της εφεδρείας και των απολύσεων στο Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α.

Θυμήθηκαν πώς τα σκουπίδια θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Εμείς εξ αρχής δηλώσαμε πώς θα γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών από ευαίσθητα σημεία όπως, τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Μήπως όμως αυτοί που νοιάζονται για τη δημόσια υγεία τυχαίνει να είναι οι ίδιοι που επιχειρούν να προωθήσουν την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων και την ανάθεση της σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα; Εξέλιξη, που θα επιβαρύνει για μία ακόμη φορά τους πολίτες.

Στο πόλεμο λάσπης που δεχόμαστε, απαντάμε πώς θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, ενωτικά, μαζικά τις κινητοποιήσεις μας έως ότου διασφαλίσουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Κανείς δεν πρόκειται να μας κάμψει. Ζητούμε την κατανόηση του κόσμου και τη συστράτευση του σε έναν αγώνα που δεν αφορά μόνο εμάς, τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά όλους τους Έλληνες.

Παλεύουμε να σταθεί η Ελλάδα όρθια, να μην υποκύψει στους δανειστές που απαιτούν μισθούς και συντάξεις Κίνας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, «θανάσιμες» περικοπές στη νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12:00 το πρωί να συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. ( Γενναδίου 8 και Ακαδημίας) προκειμένου να θυμίσουμε στους Δημάρχους πως εκτός από το βαρύ έργο της κατασυκοφάντησης του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων οφείλουν να υπερασπιστούν και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που παραπαίει από την κατά 35% περικοπή σε πρώτη φάση επιχορηγήσεων προς αυτή κλείνοντας τα Δημαρχεία όλης της χώρας και αποδεικνύοντας πως οι Τοπικοί Άρχοντες έχουν ακόμη το σθένος να υπερασπίζονται το λαό που εξαθλιώνεται και όχι την εκάστοτε πολιτική εξουσία.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ! ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ!

Επιτέλους ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ σε ανάρτησή μας! (Διότι πλέον αν δεν είχαμε κάνει ένα λάθος σε 2150 αναρτήσεις θα ήταν ύποπτο!)
Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής και είναι ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ από ό,τι φαίνεται:

Είχαμε καιρό να μιλήσουμε με το Νίκο Πανταζή - για λόγους καθημερινότητας, μην αρχίσουν οι τσουρόμαγκες τα σενάρια - οπότε προχθές βρήκαμε χρόνο και ήπιαμε ένα καφέ και ... μας έπιασε αδιάβαστους:

Στην ανάρτησή μας για το νέο ΔΣ του Αετοπούλειου είχαμε γράψει ότι την παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Νίκου Παντζαζή εκπροσωπεί η Λίτσα Βελούτσου. http://stinplatia.blogspot.com/2011/10/blog-post_7025.html

Όμως δεν είναι έτσι όπως μας διόρθωσε ο Νίκος Πανταζής και τον ευχαριστούμε.

Διότι - παρά τον σεβασμό στο πρόσωπο και την προσφορά στην τοπική κοινωνία - της κας Βελούτσου η παράταξη - δια του εκπροσώπου της κου Λάζαρου Παναγιώτου - πρότεινε την επίσης γνωστή και αξιόλογη συμπολίτισσά μας - κα Ρούλα Σαραντίδου αλλά όμως ο δήμαρχος κος Κουράσης ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ την πρόταση της δημοτικής παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και να εκλέξει την κα Βελούτσου, που είχε π΄ροτείνει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, αφήνοντας την παράταξη του κου Πανταζή χωρίς εκπροσώπηση στο ΔΣ του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ!!!

Ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για την ΠΡΩΤΗ ΑΣΤΟΧΙΑ σε ανάρτηση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ. Θα προσέχουμε περισσότερο, ώστε η επόμενη αστοχία μας να είναι μετά από 2 χρόνια. (Η πρώτη ήταν μετά από 1,5 χρόνο από την έναρξη του blog και 2150 αναρτήσεις!)

 ΣΥΓΝΩΜΗ!

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΜΒΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!


Συλλέγουμε υπογραφές επιφανών ομογενών ώστε να τις καταθέσουμε στους G 10, αρχές Νοεμβρίου στο Παρίσι!

Η συμβολή ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη και καθοριστική!


Ο.Α.Π.Σ. .

Οι γερμανικές πολεμικές οφειλές δίνουν διέξοδο στην ελληνική κρίση!

Το ελληνικό δημόσιο χρέος που αμφισβητείται έντονα και δεν έχει επίσημα πιστοποιηθεί, ανέρχεται σε 360 δις ευρώ.
Το μνημόνιο και τα παρελκόμενά του που επιβλήθηκαν στη χώρα μας, κατά κοινή ομολογία απέτυχαν να λύσουν τη δημοσιονομική κρίση.
Εξαιτίας αυτής της αποτυχίας , μεθοδεύεται πλέον η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας έναντι ευτελούς τιμήματος, όταν η ελληνική κεφαλαιαγορά έχει υποστεί απαξίωση άνω του ογδόντα τοις εκατό (80%)!
Τυχόν πραγματοποίηση αυτής της μεθόδευσης, ισοδυναμεί με οιονεί εκχώρηση της κυριαρχίας της Ελλάδας και προοπτικά με τον αφανισμό της.
Οι πολεμικές οφειλές της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας, που ουδέποτε (και μόνον έναντι αυτής) εξοφλήθηκαν, συμπεριλαμβάνουν το υπόλοιπο του κατοχικού δανείου και τις επανορθώσεις των καταστροφών στις υποδομές και την παραγωγή της χώρας μας και ανέρχονται στο ποσό των εκατόν εξήντα δυο (162) δις, άτοκα, σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος.
Αυτό το ποσό, με λογιστικό συμψηφισμό, κατανεμημένο σε 40 ετήσιες δόσεις, εκτονώνει την ελληνική κρίση, που τείνει να γίνει ευρωπαϊκή και παγκόσμια.
Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτή την έκκληση προς τους ηγέτες του πλανήτη, γνωρίζουμε την εκτίμησή σας για την προσφορά της Ελλάδας στην ανθρωπότητα και την πίστη σας για τα δικαιώματα των λαών.
Ευελπιστούμε στην παρέμβασή σας υπέρ αυτής της πρότασης, που συμβάλλει στη λύτρωση από την τραγωδία που έρχεται, αποκαθιστά μία τεράστια αδικία και επιφέρει ηρεμία στην παγκόσμια οικονομία!
Υπογράφοντες
ΙΔΙΟΤΗΤΑΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Ακαδημαϊκός, επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑΔημήτριος Σκαρβέλης
τ. Υπουργός, τ. βουλευτήςΕλευθέριος Βερυβάκης
τ.Βουλευτής, τ.αντιπρόεδρος ΒουλήςΠαναγιώτης Κρητικός
τ. Βουλευτής, ηθοποιόςΣτέφανος Ληναίος


Η εφημερίδα των "αγανακτισμένων" της Wall Street - Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία‏

The Occupied Wall Street Journal

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΠΑΙΔΙΑ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ! (ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΩΣΑ;;


ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ν.Α. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Το τμήμα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να «ξεκολλήσει» από την αγωνιστική ανυποληψία και έχει ανέβει 2 κατηγορίες – αγωνίζεται πλέον στην Α’ ΕΣΚΑ – μία μόλις κατηγορία κάτω από την Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Πρόσφατα μάλιστα υποδέχτηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ την ιστορική ομάδα του ΣΠΟΡΤΙΝΚ σε ένα κατάμεστο γήπεδο – καταστάσεις πρωτόγνωρες για τον αθλητισμό την πόλη μας, που είναι γνωστό ότι βολοδέρνει χρόνια στην ανυποληψία και την μετριότητα.
Στην ομάδα αγωνίζεται και ο Δημήτρης γιος του μεγάλου Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος παρακολουθεί τακτικά τους αγώνες της και βέβαια αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ για τους παίκτες μας.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Ν.Α. αφού στον καταμερισμό των ωρών του Κλειστού Γυμναστηρίου η ομάδα αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο τρόπο με άλλες ομάδες της πόλη που αγωνίζονται στην Γ κατηγορία της ΕΣΚΑ και που οι ανάγκες τους σε προπονήσεις είναι σαφώς μικρότερες ενώ όλες οι άλλες ομάδες διαθέτουν και άλλους δημοτικούς χώρους για προπονήσεις (ΦΟΤ, ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ, ΑΟΚ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ).
Η ψυχή της ομάδας Γρηγόρης Μωραΐτης ζήτησε από την Πλατεία να ασχοληθεί με το θέμα αφού βρίσκεται σε απόγνωση και σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κατηγορίας, πόσο μάλλον να οραματιστεί άνοδο σε εθνική κατηγορία.
Εμείς μιλήσαμε με την διοίκηση του ΟΝΑ - κκ Ντάβαρη και Μπάβα - οι οποίοι μας είπαν ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης των ωρών προπόνησης του ΓΣΧ και ότι έγινε σύσκεψη μεταξύ των ομάδων οπότε συμφωνήθηκε το πρόγραμμα του Κλειστού Γυμναστηρίου. Ο Ηλίας Ντάβαρης μας είπε μάλιστα ότι γίνεται μια προσπάθεια να καλυφθεί με μία ώρα ακόμα ο ΓΣΧ.
Δυστυχώς άλλη μια φορά, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν, μια ομάδα συμπολίτες μας έχουν την όρεξη και το μεράκι να ανεβάσουν λίγο τον αθλητισμό στην πόλη μας αλλά χρειάζονται την αναγκαία συμπαράσταση.
Βλέπετε την κατανομή ωρών στα γυμναστήρια δεν την αποφασίζουν μόνο τα αγωνιστικά κριτήρια αλλά … και  η πολιτική. «Και μάλιστα η πιο αηδής της μορφή», για να θυμηθούμε τον Μαυρογυαλούρο. (κολλητοί).
Σας δημοσιεύουμε το πρόγραμμα για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα αφού συνυπολογίσετε ότι:
Ο ΦΟΤ διαθέτει στην αποκλειστική του διάθεση το ανοικτό γήπεδο στην Ιωαννίνων και Τυμφρηστού και παίζει στην Γ ΕΣΚΑ.
Ο ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΦΟΤ διαθέτει στην αποκλειστική του διάθεση το ανοικτό γήπεδο στο Πολύδροσο και παίζει στην Γ ΕΣΚΑ.
Ο ΑΟΚ διαθέτει στην αποκλειστική του διάθεση το ανοικτό γήπεδο στον Συνοικισμό και παίζει στην Γ ΕΣΚΑ.
Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ χρησιμοποιεί κυρίως το Κλειστό ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ σχεδόν αποκλειστικά και παίζει Β ΕΣΚΑ.
Δηλαδή ο ΓΣΧ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟ – και παίζει στην μεγαλύτερη κατηγορία.
Ηλία Ντάβαρη ξαναδες το θέμα, αν μας επιτρέπεις γνώμη. Έχει γίνει ΠΡΟΦΑΝΩΣ πατάτα.
Και οι άνθρωποι το παλεύουν καλά.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ. 2132023926

                                                                                             Χαλάνδρι, 7 Οκτωβρίου 2011

                                  

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


          Ο Δήμος Χαλανδρίου το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου (κεντρική πλατεία Χαλανδρίου) διοργανώνει την τελετή της απονομής των Χαλανδραίων Μαθητών των Λυκείων που επέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2011.

Πριν την τελετή  θα γίνει απονομή τιμητικής διάκρισης στη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Εθνική μας ομάδα-Γυναικών Υδατοσφαίρισης 2011.

                                    

                                            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *