Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Διάλεξη του αστροφυσικού Μ.Δανέζη στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βριλησσίων


Διάλεξη του αστροφυσικού Μ.Δανέζη στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βριλησσίων - Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Η Αντιδημαρχία Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η καθορισμένη διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου στην αίθουσα «Ν.Εγγονόπουλος» στο Πάρκο Μ.Θεοδωράκης, με θέμα:

«Ο ανορθολογισμός του Δυτικού Πολιτισμού - η κατάρρευση ενός μύθου»

Καλεσμένος και ομιλητής ο γνωστός αστροφυσικός του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Μάνος Δανέζης.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣας ενημερώνουμε ότι θα παραδοθούν δωρεάν βοηθητικά μαθήματα στους μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μαρμαριώτισσας από τις 5 Μαΐου.

Το πρόγραμμα καλύπτει αρχικά τα μαθήματα του δημοτικού , Αγγλικά και Γαλλικά όπως και ψυχολόγο για παιδιά και εφήβους.

Το πρόγραμμα αρχίζει τώρα με σκοπό τον Σεπτέμβριο να είναι οριστικό και να ανταποκρίνεται όσο καλύτερα μπορούμε στις μεγάλες ανάγκες των παιδιών της ενορίας μας.

Παρακαλούμε θερμά να έρθετε σε επαφή μαζί μας άμεσα ώστε να διαμορφώσουμε και τα μαθήματα και τις ομάδες.

Υπεύθυνος επικοινωνίας
Αθανάσιος Μακρής 697 200 36 59 – απογευματινές ώρες

Η Περιφέρεια Αττικής στην Ανθοκομική Έκθεση ΚηφισιάςΜε δικό της περίπτερο συμμετέχει για πρώτα φορά η Περιφέρεια Αττικής στην 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς που ξεκίνησε στο καταπράσινο περιβάλλον του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» και θα διαρκέσει έως τις 13 Μαΐου 2018. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την οικολογική διαχείριση των αποβλήτων μέσω των προγραμμάτων ανακύκλωσης και κομποστοποίησης που προωθούν η Περιφέρεια Αττικής και ο Ενιαίος Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) καθώς και για τις δράσεις ανάδειξης της βόρειας Αθήνας σε πολιτιστικό προορισμό μέσω του συνεργατικού σχηματισμού «Discover North Athens».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας, Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Καλούμε τους κατοίκους του λεκανοπεδίου να έρθουν στην Κηφισιά και να υποδεχτούν την άνοιξη στη καθιερωμένη επι δεκαετίες γιορτή της ανθοκομίας. Στο περίπτερό μας, θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για το συσκευασμένο, φυσικό εδαφοβελτιωτικό προϊόν που παράγει ο ΕΔΣΝΑ με την επεξεργασία υλικών από τις λαϊκές αγορές. Επιπλέον, θα ενημερωθούν για τα εξαιρετικά τοπόσημα και τους πολιτιστικούς προορισμούς των βορείων προαστίων. Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη συνεργασία και τη φιλοξενία το Δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, και, την Πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αριστείδη Βρούστη και Σοφία Κορωναίου για την καταλυτική τους συμβολή στην υλοποίηση των προγραμμάτων κομποστοποίησης και ανακύκλωσης αντίστοιχα».

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟ