Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Δώδεκα «ίζουμε» που δεν ανέφερε ο Πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη

 

Ο Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος κ. Στέφανος Τσίπας συμπληρώνει, τα δώδεκα «ίζουμε», που εκ παραδρομής λησμονήθηκαν από τον Πρωθυπουργό, στο Βελλίδειο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

 1. Χτίζουμε αυτοπεποίθηση στην Ελλάδα για το νέο έτος 2021 με Δημόσιο Χρέος άνω του 200% του Α.Ε.Π., Ανεργία άνω του 20%, Ύφεση άνω του 10% και πρωταθλητισμό στη φοροδιαφυγή εντός της ΕΕ.
 2. Περιορίζουμε την Α.Ο.Ζ. Δυτικά σε Διαπόντια Νησιά και Στροφάδες, Κεντρικά σε Κρήτη και βλέπουμε πλέον τι ανάλογα θα πράξουμε Ανατολικά προς Καστελλόριζο, Κάρπαθο, Κάσσο, Ρόδο, Ίμια, σε μυστικές συνομιλίες με τους Τούρκους στο Βερολίνο πίσω από την πλάτη του Ελληνικού Λαού.
 3. Γκρεμίζουμε το παλαιό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό με ρυθμούς Καρέτα – Καρέτα, ένεκα απουσίας Υποψιασμένων Επενδυτών κυρίως από Νέα Υόρκη, και Λονδίνο.
 4. Θωρακίζουμε πολύ καθυστερημένα τις Ένοπλες Δυνάμεις με παλαιά, πανάκριβα & χρησιμοποιημένα υλικά, που σύντομα, θα πρέπει να τα αναβαθμίσουμε.
 5. Τορπιλίζουμε την Εθνική μας Οικονομία και το Χ.Α.Α. (Χρηματιστήριο Ανυπολόγιστων Απωλειών), επιτρέποντας στις Τράπεζες να παρουσιάζουν σε Εγχώριους και κυρίως «αφελείς» Διεθνείς Επενδυτές εν όλω ή εν μέρει άκυρους Ισολογισμούς. (Αμετάκλητη Απόφαση υπ’ Αριθμόν: 105 / 2019 του Α2 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου).
 6. Αρμενίζουμε στραβά στην αντιμετώπιση των παράνομων Μεταναστών, Προσφύγων και Τούρκων πρακτόρων, που διασπούν καθημερινά τα «απόρθητα» σύνορά μας και ισχυριζόμαστε διεθνώς χωρίς ντροπή, ότι ο γιαλός είναι στραβός ειδικά στη Λέσβο, την Χίο, την Σάμο, την Λέρο, την Κω, στέλνοντας ΜΑΤ, ώστε να λογικευτούν οι κάτοικοι, των Νησιών μας, που βαρέθηκαν τα ψέματα και την υποβάθμιση της ζωής τους.
 7. Αλληθωρίζουμε όταν τουρκικά πολεμικά οπλισμένα αεροπλάνα και πλοία παραβιάζουν τα Εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα Ανατολικά, ενώ η υπεύθυνη Ελληνική Κυβέρνηση σκοπίμως κοιτά Δυτικά προς Κορσική μεριά.
 8. Αντιμετωπίζουμε με πρωτοφανή απάθεια και αδιαφορία, την βεβήλωση της «Αγίας του Θεού Σοφίας» και άλλων Ορθόδοξων Εκκλησιών στην Τουρκία, εφαρμόζοντας ευλαβικά το «ΠΑΤΕΡ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙΝ»
 9. Παραμερίζουμε πολιτικές και κομματικές διαμάχες, μόνον όταν πρόκειται για κουκούλωμα θαλασσοδανείων, σκανδάλων SIEMENS, NOVARTIS, άκυρων Τραπεζικών Δανειακών Συμβάσεων και Ποινικών Διώξεων εις βάρος πολιτικάντηδων, μένοντας ως Κυβέρνηση πιστοί στο διαχρονικό, «Κράτα με να σε κρατώ, να σωθούμε και οι δυό».
 10. Προσεγγίζουμε, με προγράμματα Γέφυρας, (Πεζογέφυρα, Αερογέφυρα), θέματα απάτης και τοκογλυφίας εις βάρος Δανειοληπτών εξυπηρετούμενων και μη δανείων, με αμέριστη κατανόηση των άδικων αιτημάτων των Τραπεζών, που καταπατούν το Διεθνές Δίκαιον, Κοινοτικές Οδηγίες, Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και Αμετάκλητες Αποφάσεις των Πολιτικών Τμημάτων του Αρείου Πάγου.
 11. Διαφημίζουμε σε Ελληνικά, Αμερικανικά, Βρετανικά, Γαλλικά και άλλα Διεθνή Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά Ταμεία το Εθνικό Σπορ, δηλαδή τι σημαίνει αδιαφάνεια, στο Χ.Α.Α. (Χρηματιστήριο Ανυπολόγιστων Απωλειών) και τι ακριβώς παθαίνει, όποιος Επενδυτής αγοράζει Τραπεζικές Μετοχές, οι οποίες τώρα πλέον βρίσκονται με τιμές μετοχών πέριξ του ΜΗΔΕΝΟΣ και κάτι.
 12. Ελπίζουμε τέλος, Ελληνίδες, Έλληνες σε ένα Θαύμα, (ήθελε να πει, ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε περιβάλλον που θύμιζε κρυφό σχολειό με μάσκες), ώστε να επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά και επί Πρωθυπουργίας του το Διαχρονικό «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ».