Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Δελτίο ΤύπουΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αποτελεί  ζητούμενο ο Δήμος να είναι αρωγός του πολίτη που κατακεραυνώνεται καθημερινά με χαράτσια. Ποιος άλλωστε δεν θέλει να βοηθήσει τους πολίτες, τους εμπόρους του Χαλανδρίου, τους μικρομαγαζάτορες να χαμογελάσουν βλέποντας λίγη κίνηση στις επιχειρήσεις τους.

Σε αυτό το περιβάλλον ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», επιδεικνύοντας τις ευαισθησίες του και τα κοινωνικά αντανακλαστικά του, ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ μαζί με τους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες. Γι΄ αυτό συμμετείχε στην από 15/11/2011 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όμως η δημοτική αρχή με τις πράξεις της, τις οποίες και καταγγέλλουμε, ουσιαστικά υφαρπάζοντας τη συναίνεση μας,  παρέκλινε των προτάσεων που συναποφασίσαμε.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε για ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, από την ιδιωτική πρωτοβουλία.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε για την διοργάνωση εκδηλώσεων και δρώμενων, τα οποία και θα μπορούν οι Χαλανδραίοι να απολαμβάνουν δωρεάν και όχι πληρώνοντας αντίτιμο.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε για να τονώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και όχι για να προσβάλλουμε το πνεύμα των προγόνων μας κακοποιώντας τα «μνημεία» μας.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε, για να περάσει το μήνυμα στο Χαλάνδρι ότι παρά τις δυσκολίες είμαστε ακόμα ικανοί να ανταλλάσουμε χαμόγελα, όχι για να υποκαταστήσει τους θεσμούς και το δήμο.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε, για να γεμίσει η πλατεία από κόσμο και παιδικά χαμόγελα και όχι για να καταρρακώσουμε ηθικά το γονιό ακόμη μια φορά, που δεν θα μπορεί να πληρώσει τη βόλτα με το carousel στο παιδί του.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε για όλο το Χαλάνδρι και όλους τους Χαλανδραίους, και όχι για κάνουν κάποιοι εισπράξεις. Αν θέλαμε εκδηλώσεις τόσο δύσκολο και σπάταλο θα ήταν να αξιοποιούνταν η φιλαρμονική του Δήμου;

Τέλος αναρωτιόμαστε αν μετά το τέλος των Χριστουγέννων, οι ιδιώτες με δικά τους έξοδα και μόνο θα αποκαταστήσουν την πλατεία ή όλος τυχαίως θα επιληφθούν και οι υπηρεσίες του δήμου;

Είναι φανερό ότι  δημοτική αρχή έχει τέτοια ένδεια πόρων αλλά και φαντασίας, που και επισήμως, αδυνατώντας να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων έχει εκχωρήσει τα πάντα σε τρίτους. Τουλάχιστον ας μας ειδοποιήσει πότε θα αρχίσει και η καταβολή δημοτικών τελών σε τρίτους!!!!

Είναι λυπηρό και ντροπή.

Χαλάνδρι 13, Δεκεμβρίου 2011

Εκπρόσωπος Γραφείου Τύπου

Νίκος Σιαπέρας
ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ

Κάθεται σε μια γωνιά του δρόμου ένας αναρχικός ψιλοκομμάτιας και παίζει με τις λάσπες.
Περνάει ένας μπάτσος τον κλωτσάει και του λέει:
-Τι κάνεις εκεί αναρχικό γουρούνι?
-Πλάθωωωωωωω!
-Τι πλάθεις???
-Μπάτσουςςςς!
-Μπα και τι βάζεις μέσα?
-Νερό, άμμο και σκαταααααααααααααααα!!!
Τον κάνει τόπι στο ξύλο ο μπάτσος. Το ίδιο γινόταν για πολύ καιρό.
Μετά από μήνες και πολλά κατάγματα, ρωτάει ο μπάτσος τον αναρχικό:
-Τι κάνεις πάλι εδώ ρε αλήτη?
-Πλάθωωωωωω!
-Τι πλάθεις???
-Πυροσβέστεςςςςςςςς!!!
-Μπα και τι βάζεις μέσα?
-Νερό και άμμο!
-Και γιατί δε βάζεις σκατά????
-Θα βγούνε μπάτσοιιιιιιι!!

Ε.Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ!

Ε.Δ.Ε. λοιπόν είναι η πρωτοβουλία της διοίκησης του δήμου  για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ των - υποτιθέμενων - δωρεάν εκδηλώσεων του καλοκαιριού και τα τιμολόγια των 11500 ευρώ για την προβολή των παραστάσεων.
Η Ε.Δ.Ε. θα διεξαχθεί από την Κατερίνα Καλλή - πρώην διευθύντρια του Αετοπούλειου και τον Δημήτρη Χανιωτάκη.
Αν κρίνουμε από την εμπειρία μας με την άλλη Ε.Δ.Ε. - που διέταξε ο δήμαρχος για το θέμα της υπογραφής Βάσιου στην παραλαβή του έργου των τσιγγάνων και που δεν έγινε ΠΟΤΕ -  το πολύ πολύ να γίνει κανείς εμπλεκόμενος ... αντιδήμαρχος ή αντιπρόεδρος σε κάποιο νομικό πρόσωπο και να λήξει το θέμα.
Και βέβαια ο μόνος που θα φταίει θα είναι κανείς που θα δει την απομάκρυνσή του στα ... εισερχόμενα.
Το έχουμε ξαναδεί το έργο! Δεν έχει ενδιαφέρον.
Ενδιαφέρον έχει η ... άκρα του τάφου σιωπή από τους πράσινους και των δύο παρατάξεων.
ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥΔΟΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΣ μαζί με τους ΠΛΕ, στην συνεδρίαση της 1η Δεκεμβρίου.
 
 Έτσι για να μην χάνεται το μέτρημα και να κάνουμε στο τέλος σωστό ταμείο!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΣ.....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΧΕΛΜΗ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Χαλάνδρι 15-12-2011
Χέλμης Γιώργος
Μέλος Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου
Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου εκφράζω και δημόσια την διαφωνία μου για τις Χριστουγεννιάτικες εγκαταστάσεις που τοποθέτησε ο Εμπορικός Σύλλογος στην κεντρική πλατεία, για την χρήση των οποίων καλούνται οι Χαλανδραίοι να πληρώνουν και μάλιστα ποσά εξαιρετικά υψηλά για τις συγκεκριμένες οικονομικές συνθήκες.

Σε μια εποχή που οι έμποροι, τους οποίους εκπροσωπούμε, δοκιμάζονται, η δημοτική αρχή όφειλε να φροντίσει δωρεάν για την Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση των παιδιών, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και σε όλες τις γειτονιές του Χαλανδρίου.
                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                       Γεώργος Χέλμης


ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ!

ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ή ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΤΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ!

Απλά αυτό δεν ....

http://www.omertanews.gr/2011/12/112.html#more

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 112 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΗ Ευρωπαϊκή Αστυνομία έχει συλλάβει 112 υπόπτους για παιδική κακοποίηση.

Οι ύποπτοι φέρεται να χρησιμοποιούσαν ένα δίκτυο για να μοιράζονται ακατάλληλες εικόνες και προσωπικά βίντεο που είχαν γυριστεί σε σπίτια, τα οποία αφορούσαν την σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό παιδιών. Η ευρωπαϊκή αστυνομία Europol, κατά τη διάρκεια της νέας επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε 22 χώρες, συνέλαβε 19 άτομα μόνο στη Δανία.Από έναν και μόνο Δανό ύποπτο κατασχέθηκε ένας όγκος δεδομένων

μεγέθους 29 terabytes, που περιείχε 9.000 ώρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Οι έφοδοι πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της επιχείρησης “Ίκαρος”, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν κι άλλες συλλήψεις. Σε μια δήλωση η Europol ανέφερε ότι οι ερευνητές είχαν εντοπίσει 269 υπόπτους συνολικά.

Η επιχείρηση “Ίκαρος” είναι η πρώτη επιχείρηση που έχει ξεκινήσει στα πλαίσια του νέου σχεδίου δράσης της COSPOL που αφορά την Παιδική Κακοποίηση και υλικό που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο (Internet Related Child Abuse Material Project (CIRCAMP)). Η επιχείρηση είναι μια πρωτοβουλία της Ένωσης Αρχηγών της Αστυνομίας με επικεφαλή το Βέλγιο που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΠΗΓΗ:SecNews


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *