Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΕΙΣ


 Είχε προαναγγελθεί και εχθές επιβεβαιώθηκε.

Ο Κουράσης μου έκανε και ο ίδιος μήνυση μετά την παρολίγο συμπλοκή που είχαμε στον προθάλαμο του γραφείου του Δημάρχου και Γερολυμάτος  και Συμεών μπήκαν στην μέση για να μην ξεφύγει η κατάσταση, όπως με έχουν ενημερώσει προφορικά στελέχη του δήμου.

Από τότε είχα ενημερωθεί ότι ο Κουράσης κατέθεσε μήνυση εναντίον μου αλλά χωρίς ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιoς, ειδικά όταν έχει να κάνει με άτομα του ήθους και της ηθικής του γραμματιολήπτη πρώην δημάρχου Χαλανδρίου, νυν προέδρου του Συνδέσμου Βολέματος Ανέργων Πρώην (δημάρχων).

Το ακριβές περιεχόμενο της μήνυσης ακόμα δεν το ξέρω επίσημα αφού η κλήση σε προκαταρκτική εξέταση που βρήκε εχθές η σύζυγός μου στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού,  με καλεί να λάβω γνώση της δικογραφίας στις 12 Οκτωβρίου.

Μόλις το επιβεβαιώσω θα το μάθετε.

Οι υποθέσεις αυτές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.

Ο Κουράσης και το σύστημα των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ θέλουν να με φιμώσουν.

Και είναι τόσο γελοίοι που νομίζουν ότι θα με φιμώσουν με μηνύσεις για .... πταίσματα μπας και αποφύγουν τα ..... κακουργήματα.

Πρόσφατα άκουσα το πιο προκλητικό - καθεστωτικό επιχείρημα από βαθύ γνώστη της υπόθεσης:

"Δεν τον απειλείς τον Κουράση με το θέμα της ΕΔΕ, αυτή έγινε το 2011 άρα τα αδικήματά του έχουν παραγραφεί".

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!

ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!

Αντί να ζητούν την ΚΑΘΑΡΣΗ σε μια υπόθεση ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ που σφράγισε ανεξίτηλα τον δήμο, αυτό που τους νοιάζει είναι αν ..... θα την στρίψουν για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το .... θεάρεστο έργο της τέλεσης και συγκάλυψης σκανδάλων σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και του δημόσιου χρήματος.
Ούτε καν να πάνε ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΕΣ.

Εκεί ποντάρουν λοιπόν οι .... καζινάδες (ιδιοκτήτες καζίνου με φρουτάκια).
Ότι ο Κουράσης δεν θα λογοδοτήσει γιατί έχουν παραγραφεί τα αδικήματά του.

Ποντάρουν ότι είσαι ΤΟΣΟ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ ώστε να μην αξιολογήσεις μόνος σου όσα μαθαίνεις και να τον στείλεις εσύ στα αζήτητα της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Ποντάρουν ότι είσαι τόσο ΓΙΔΙ που επειδή θα σου πει η Νέα Δημοκρατία θα κατέβεις υποψήφιος ή θα στηρίξεις το ψηφοδέλτιό του, για να στηρίξεις την - πιθανή - επανεκλογή του ΚΑΘ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ - γραμματιολήπτη.
  • Και καλά αν είσαι ήδη εμπλεκόμενος/η στην υπόθεση  της ΕΔΕ. ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ άρα πρέπει να τον στηρίξεις.
  • Και καλά να είσαι στο κόλπο της πολεοδομικής μελέτης του Πεύκο Πολίτη και την γραμματιοληψία. ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ, πρέπει να τον στηρίξεις.
  • Και καλά να έχετε κάνει παρεούλα την κομπινούλα για να μην γίνει ο παιδικός σταθμός της Τούφας στη ρεματιά και να "φάτε" συνεταιρικά το δεσμευμένο για κοινόχρηστο, χωραφάκι. Έχεις ηθική υποχρέωση να τον στηρίξεις.
  • Και καλά να έχεις πάρει και εσύ οικοπεδάκια από τα αζήτητα ή σε τίποτα καμμένα στον Άγιο Σώστη, στον Άγιο Σπυρίδωνα και στην Αγία Κυριακή, από το ίδιο κόλπο. Πρέπει να τον στηρίξεις.
  • Και καλά να είσαι στο κόλπο του δικαιούρου που πήρε τους φακέλους των υποθέσεών του στο σπίτι του. Πρέπει να τους σκεπάσεις.
  • Και καλά να είσαι στο κόλπο του κτήματος Ανδροβιτσανέα. Πρέπει να μείνεις κοντά του.
  • Και καλά αν σου έβγαλε κανένα ταληράκι μύρια για να αποζημιωθείς για την πλατεία Κιοσσέ που πουλάει ότι "έλυσε το πρόβλημα" ενώ η πλατεία ήταν εκεί καμιά εικοσαριά χρόνια πριν την περίοδο SALT LAKE CITY. Του έχεις υποχρέωση πρέπει να τον στηρίξεις. 
  • Και καλά να σε έχουν παίξει μπαλίτσα στον όμιλο φίλων του Ιδρύματος, στο άνδρο της διαπλοκής.
  • Και καλά αν μαζί στήσατε την φτιάξη για να  διώξετε τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς που στεγάζονταν στην Εστία Παιδιού για να παίξει μπαλίτσα ο όμιλος - με πρόσχημα ότι δεν είχαν ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ (παλιοϋποκριτή, παλιοπαρτάκια).  Του κόλπου είσαι. Το καταλαβαίνω. Έγινες νοματαίος. Πρέπει να τον στηρίξεις αφού .... σε βαστάει που "μαζί τα κάνατε".
  • Και καλά να είσαι υπόδικος σε σοβαρές κακουργηματικές υποθέσεις και να χέζεσαι πάνω σου, μην ανατραπεί η ισορροπία που σε αφήνει να πέσεις στα μαλακά και έβγαλες μετά κόπων, βασάνων και μεγάλης ποσότητας οσφυοκαμψίας στους - υποτιθέμενους - αντιπάλους σου, νυν συνεταίρους σου.
Να τον στηρίξεις τον Κουράση. Το καταλαβαίνω.

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΝΑΙ.

Αν είσαι στο κόλπο πρέπει να είσαι μαζί του. Να τα φοράς τα παντελόνια σου.
Μην είσαι πουλητάρι του αρχηγού, αφού είσαι συνέταιρος. 
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΙΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ.

Αλλά αν ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ και λες ότι ασχολείσαι με τα κοινά πρωτίστως για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (είσαι και δεθελοντής του ΟΛΟΙΜΑΖΙΜΠΟΡΟΥΜΕ, πανάθεμά σε), αν είσαι έξω από όλα αυτά  ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ..... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θες να απαλλάξεις (καθώς λες) τον τόπο από τους φαύλους, τους ψεύτες, τους διεφθαρμένους ;;;;

Θα τον υποστηρίξεις επειδή είσαι ΚινΑλίτης και θες να γίνει .... "ευρωπαϊκό μέτωπο" κόντρα στον λαϊκισμό; Αυτό εννοείς εσύ "αντιλαϊκισμό"; Να είναι ανενόχλητοι κάτι κουραδόμαγκες να κάνουν τέτοια παιχνίδια, χωρίς να τους ελέγχει ο λαός;

Θα τον στηρίξεις αν είσαι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και έχεις τσαντιστεί με τον Συμεών; (όπως και εγώ, άλλωστε;;;) ή για να την πεις στη νονά που την είδε ..... Αυλωνίτου.
Ντάξει γελάσαμε.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;;;

Θα τον στηρίξεις επειδή είσαι καργαριστερός,  για να ηττηθεί ... ο ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο - που είναι με τον Συμεών, βεβαίως,  όσο και αν ο Συμεών ντρέπεται να το πει γιατί "έχει γίνει δεξιός, όπως λέει ο Κόσσυβας" και δεν στήριξε - καλά καλά - ούτε την απλή αναλογική, όπως άλλωστε και η άλλη καργαριστερά;
Θα τον τιμωρήσεις - που δεν εφαρμόζει αριστερές πολιτικές και χαλάει το "ηθικό πλεονέκτημα;" της αριστεράς, τον Συμεών;
Και θα στηρίξεις τον Κουράση να εφαρμόσει τις δικές του ...... "αριστερές" πολιτικές και να επαναφέρει την δική του ΗΘΙΚΗ;;

ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ;;;;; 

Και θα είσαι ακόμα μετωπικά εχθρικός εναντίον μας, δεν λέω να μας ζητήσεις ένα συγνώμη - αυτά στον παπά  - γιατί ..... "συνεργαστήκαμε - λες - με την δεξιά" όπως έλεγες και λυσσομανούσες από το 2010 μέχρι τώρα  - γιατί ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ζητήσαμε να μετέχουμε στα ΔΣ των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ - ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ και όχι στα άλλα νομικά πρόσωπα που κατάργησε ο Κουράσης και συμμετείχαν όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις - ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ  που μας κατηγορούσαν;

ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΕΜΑΣ "ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΣΤΟΥΝΕ" που λέει και ο Πολάκης.

Θα μας λες ακόμα εμάς ότι συνεργαστήκαμε με τη δεξιά και εσύ θα βοηθάς τον ΚΟΥΡΑΣΗ;;;;

ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΞΙΑ; 
ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ;;;
Που δεν την αντέχει ούτε ένα μεγάλο τοπικό τμήμα της; 
Που την ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ πολλοί ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ στο Χαλάνδρι;;;;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: 
Άκου μεγάλε! 
Και δέκα μηνύσεις να μου κάνεις δεν θα αποφύγεις αυτή την εκλογική αναμέτρηση που έρχεται. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ.

ΤΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΎΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!

Με αυτό απαντάς στον μπαμπουίνο που σου ζητάει εξηγήσεις για τα γραμμάτια και την ΕΔΕ.
Αντί να απαντήσεις ΠΟΛΙΤΙΚΑ, αντί να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ στον πολίτη που σε είχε δήμαρχο, ως του οφείλεις. 
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, όχι αόριστα.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ: ΤΟΝ ΛΑΟ!

ΥΓ: Καλορίζικο το ΚΑΖΙΝΟ της λ. Πεντέλης. Είναι ίδιο με το άλλο που καταγγείλατε στην Αγ. Γεωργίου τον Ρούσσο που του έδωσε άδεια.