Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ .... ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΟΣ


Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΡΕ ΣΕΙΣ !!!! ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ" !

 ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ:

Παραχώρηση ακινήτων ΕΤΑΔ στον Δήμο Αμαρουσίου ζητεί ο Γ. Πατούλης

 

Ο Πατούλης - του οποίου είμαι ως γνωστόν φανατικός οπαδός, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται - τι έκανε για τους ΧΕΥ της Αττικής οδού που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του δήμου Αμαρουσίου;

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ!

Πώς το έκανε;

Πήγε στο δημοτικό του συμβούλιο και έβγαλε ψήφισμα ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ του.
Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ - ναι ρε μεγάλε αριστερέ δήμαρχε ΣΥΜΕΩΝ, Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ δεν έπαιξε τον ΣΩΤΗΡΑ, δεν πήγε να χειριστεί το θέμα παρασκηνιακά και εκτός θεσμών για να παραστήσει τον ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣΩΤΗΡΑ , όπως Ω, εσύ μεγάλε ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗ,  που την είδες  "ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ, δεν χρειάζομαι εγώ κανέναν, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ  ..... ΗΓΕΤΗΣ".

Πήγε λοιπόν ο Πατούλης, ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για να ενδυναμώσει το αίτημα και να του δώσει διάσταση διεκδίκησης ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, όχι προσωπικό πολιτικό παιχνιδάκι του δημαρχάρα για να την βγει στην αντιπολίτευσή του (την κανονική, όχι του Κουράση) και μετά πήγε στην ΕΤΑΔ με το ψήφισμα ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στο χέρι, το έδωσε στον Τερζάκη, το πρόεδρο της ΕΤΑΔ και διεκδικεί τους χώρους.

Υποκριτική θα μου πεις ότι είναι η στάση του;
Για το θεαθήναι;
Κομματικά καθοδηγούμενη;

Δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το ισχυριστώ αφού δεν το ξέρω.
Πάντως ΣΕ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΧΡΟΝΟ αυτή είναι η σωστή στάση.

ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΔΗΜΩΝ, αντί να σπεύδουν μερικοί - μερικοί  να διευκολύνουν το όργανο - εισπράκτορα των δανειστών και να διασπάσουν και υπονομεύσουν αντί να ενδυναμώσουν ένα συνολικό κίνημα διεκδίκησης και διαπραγμάτευσης προς όφελος των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ίσως κάτι να μπορούσε να πετύχει η αυτοδιοίκηση.

Γιατί ένας ένας δήμαρχος μόνος του θα γίνει μια χαψιά των δανειστών. Και μη μου πει ο μέγας. αναλυτής Συμεών ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό, διότι ως ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, είμαι σίγουρος ΟΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ, Η ΚΛΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΓΚΙΑ - ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ".

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Φωτιά στην εφορία Χολαργού - Υπάρχουν ενδείξεις εμπρησμού


Φωτιά ξέσπασε στις 02.43 τα ξημερώματα της Κυριακής στη ΔΟΥ Χολαργού που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 12 πυροσβέστες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο του κτηρίου είναι μικρής έκτασης και δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, στην οποία βρίσκεται η ΔΟΥ Χολαργού, έχει αποκλειστεί από τις αρχές και στο σημείο υπάρχουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, όπου πραγματοποιούν έρευνες για το πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά, μιας και υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό.


ΣΧΟΛΙΟ: Είναι και Χαλανδρίου η ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ τώρα, το ξέρετε έτσι;

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΚΑΙ ΠΕΠΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ ΟΣΕ (Π.Ε.Π.Ε.)

Αθήνα, 16/7/2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Τα Σωματεία μας στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επιβατικού κοινού θέλουν να γνωστοποιήσουν για ακόμα μία φορά ότι από 18/7 έως και 20/7 δεν θα κυκλοφορήσει καμία αμαξοστοιχία σε όλη την επικράτεια, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων μας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, όπως συνέβη σε ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, προκειμένου να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας του υπηρετούντος προσωπικού.

Η διοίκηση της εταιρείας αν και γνωρίζει από την πρώτη στιγμή το ακριβές πλαίσιο των κινητοποιήσεων, αντί να προβεί στην κατάργηση των δρομολογίων προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, προτιμά να παίζει παιχνίδια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αρνούμενη να παραλάβει καν την εξώδικη διαμαρτυρία των Σωματείων.

Καταγγέλλουμε την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πως αντί να αναλάβει με ουσιαστικό τρόπο τις βαρύτατες ευθύνες που έχει και που έχουν οδηγήσει στο σημερινό αδιέξοδο, αντιθέτως συνεχίζει να εμπαίζει εργαζόμενους και επιβατικό κοινό παίζοντας κρυφτούλι με την πραγματικότητα!

Εμείς από την μεριά μας δηλώνουμε και πάλι πως ο κοινός αγώνας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και αποφασιστικότητα και καλούμε το επιβατικό κοινό προκειμένου να αποφύγει την ταλαιπωρία να μην εκδίδει εισιτήρια για τις συγκεκριμένες ημέρες!


Για το Δ.Σ. της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Κολοκοτρώνης Παναγιώτης                         Σκουτέλας Κώστας


Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Ε.

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γενικός Γραμματέας

Γενιδούνιας Κώστας                                                 Τουρλής Βασίλης

Zum Geburtstag viel Gluck Frau Angela - Πολυχρονεμένη μας να μας ζήσεις, ο Θεός να μας κόβει χρόνια και να σου δίνει λεπτά να ζήσεις και να κυνερνάς πολλά χρόνια για να διαλύσεις την ΕΕ!

Η Καγκελάριος της Γερμανίας, ηγέτης του 4ου Ράιχ,  συμπληρώνει σήμερα αισίως το 62ο έτος της ηλικίας της.

Οι υπήκοοί της ευχηθείτε της!