Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Γκαλερί Χρυσόθεμις ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ / ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ-ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ
Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει

την ατομική έκθεση ζωγραφικής - χαρακτικής του
Δημήτρη Σπανόπουλου
Σημαίνουσες Πορείες


O καλλιτέχνης σημειώνει σχετικά με την τέχνη του:

« Στην παρούσα έκθεση παρουσιάζω έργα ζωγραφικής μικρών και μεσαίων διαστάσεων καθώς και έργα τα οποία προήλθαν από την ενασχόλησή μου με την τεχνική της μεταξοτυπίας, μιας τεχνικής καινούργιας για μένα. Αυτά τα έργα της μεταξοτυπίας και η σχέση τους όσον αφορά τη σύνθεση και όχι το χρώμα με τα ζωγραφικά έργα θέλησα να σας δείξω, καθώς και την σχέση της τεχνικής αυτής με την ζωγραφική, η οποία μπορεί με ένα ιδιαίτερο και άμεσο τρόπο να δίνει ζωγραφικά αποτελέσματα ιδιαίτερης εκφραστικότητας. Η αμεσότητα της χειρονομίας η οποία βγαίνει σε πολλά έργα με την εκτύπωση του τελικού χρώματος, καθώς και η ηθελημένη ατέλεια του τυπώματος και ίσως και του τυχαίου στοιχείου που εισβάλει στην διαδικασία παραγωγής του έργου, μού έδωσαν την δική μου ερμηνεία της ζωής ολόκληρης.»

Βιογραφικό: Γεννήθηκε στην Αθήνα. Πήρε πτυχίο ζωγραφικής από την ΑΣΚΤ, από το εργαστήριο του Ν.Κεσσανλή. Επίσης πτυχίο χαρακτικής με δασκάλους τους Θ.Εξαρχόπουλο , Γ.Μήλιο και Α. Πειρουνίδη. Πήρε υποτροφία του ΙΚΥ για την χαρακτική. Έχει κάνει δύο ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέλος του Ε. Ε.Τ.Ε. και της Ένωσης Χαρακτών.

Διάρκεια έκθεσης: έως Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ : ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Black Friday στο ΙΑΣΩ Παίδων!
Δεν χρειάζεται να έρθετε στο ΙΑΣΩ Παίδων, με ένα τηλεφώνημά σας μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς!

Το ΙΑΣΩ Παίδων, με αφορμή την Black Friday, δείχνει έμπρακτα για ακόμη μία φορά ότι η υγεία των παιδιών είναι ό,τι πιο πολύτιμο και προσφέρει επίσκεψη σε παιδιατρικές ειδικότητες μόνο με 10 ευρώ!

Οι ειδικότητες της προσφοράς είναι Παιδο-Χειρουργός, Παιδο-ΩΡΛ, Παιδο-Διατροφολόγος, Παιδο-Ενδοκρινολόγος, Παιδο-Ορθοπαιδικός, Παιδο-Ρευματολόγος, Παιδο-Πνευμονολόγος και Παιδο-Φυσικοθεραπευτής.

Η προσφορά ισχύει μόνο για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και μόνο για όσους καλέσουν για να κάνουν προπληρωμή και προκράτηση της ειδικότητας του ιατρού που θα θελήσουν στο μέλλον να επισκεφτούν. Τηλέφωνα για ραντεβού: 210 6383070-2 & 210 6383917 (09:00-18:00).

ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ