Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΜΑΪΜΟΥΔΟΚΑΒΓΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Δεν πρόλαβε το δημοτικό συμβούλιο του Χαλανδρίου να συζητήσει για τα δημόσια ακίνητα της πόλης που πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ εχθές στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση.

ΟΥΠΣ! ΛΑΘΟΣ!

Πάλι βλακείες γράφει η ΠΛΑΤΕΙΑ!

Όχι το ΤΑΙΠΕΔ!

Το Υπερταμείο. Να είμαστε σοβαροί!

Είχε πιο επείγοντα θέματα το δημοτικό συμβούλιο!

Πιο σοβαρά.

Και παρέπεμψε αυτό το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση.

Ποιος να ασχολείται τώρα με το ότι τα 40 στρέμματα του γηπέδου στο Κάτω Χαλάνδρι που "εδώκαισαράνταχρόνια" οι κακοί δεν το είχαν πάρει για την πόλη ενώ η "πρωτηφορά" εδώ και ένα χρόνο πανηγύρισε ότι αποδόθηκε η έκταση στον δήμο Χαλανδρίου, αλλά μετά τον έδωσαν στο ΤΑΙΠΕΔ - συγνώμη στο υπερταμείο για να τον αξιοποιήσει για να πάνε τα λεφτά στους δανειστάς.

Σιγά! Έχουμε άλλες προτεραιότητες.

ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ, την κατασκευή επιτυχιών και επιχειρημάτων για την διοικησάρα και την αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού με τον ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού (ΛΑΕ).

ΧΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.

Τρία θέματα αξιολογήθηκαν ως ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ και πιο ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ από το να συζητηθεί στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο !

1. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος παιδείας είχαν συνεννοηθεί με εκπροσώπους του 3ου Λυκείου να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο για να ευχαριστήσουν την διοίκηση του δήμου που "κατόπιν ενεργειών τους" απετράπη η θρυλούμενη συγχώνευση τμημάτων κατεύθυνσης στο 3ο Λύκειο Χαλανδρίου, ένα θέμα το οποίο παρακολουθήσαμε στενά από την πρώτη μέρα που το "σήκωσε" η Ένωση Γονέων, για το οποίο έγινε κατάληψη στο σχολείο από τους μαθητές και για το οποίο η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είχε ενημερώσει από την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ των κινητοποιήσεων την διεύθυνση του σχολείου, το 15μελές και τον σύλλογο γονέων ότι είχε ήδη αντιμετωπιστεί και οι ανησυχίες και οι κινητοποιήσεις ήταν - τουλάχιστον - πρόωρες.

Η έκδοση ψηφίσματος για το θέμα ήταν ομόφωνη και η συζήτησή του κράτησε περίπου μία ώρα.

Σοβαρό μεν θέμα αλλά μόνο για ενημέρωση αφού το θέμα ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ και η συζήτηση γινόταν απλά για τους πανηγυρισμούς.

2. Η παγκόσμια ημέρα των ζώων και η συζήτηση για όσα έχουν γίνει, δεν έχουν γίνει, έχουν γραφτεί, έχουν ειπωθεί, έχουν αξιοποιηθεί, έχουν κατασπαταληθεί για το θέμα "εδώ και τριάντα χρόνια" αλλά και επί "πρωτηφορας" στον δήμο Χαλανδρίου.

Ήταν το δεύτερο θέμα που αξιολογήθηκε - ίσως δικαιολογημένα, λόγω της ημέρας - χωρίς όμως να ληφθεί καμία απόφαση.

Αποφάσεις παραπέμφθηκαν σε κάποιο μέλλον.

3. H έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον Παναγιώτη Λαφαζάνη για την κλήση του σε απολογία.
Ένα θέμα που σε κάθε άλλη περίπτωση, σε οποιονδήποτε άλλο δήμο θα είχε τελειώσει με μια ομόφωνη απόφαση σε ένα συμπεφωνημένο από πριν ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ εκδήλωση συμπαράστασης προς τον πρόεδρο της ΛΑΕ, στο Χαλάνδρι κατανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση. Πάνω από 2 ώρες.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΚΔΟΘΗΚΕ αφού άλλο ψήφισμα ήθελε να ψηφιστεί η διοίκηση του δήμου - ο Συμεών - και άλλο οι αντάρτες εκπρόσωποι της ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη (*)
Ο καβγάς της ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ εσωτερικού με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εξωτερικού (Ρουσικοί - Αντάρτες) κατανάλωσε πάνω από δύο ώρες στην ΠΗΔ. Ψήφισμα δεν εγκρίθηκε τελικά αφού το ψήφισμα της διοίκησης ψήφισαν οι 11 παρευρισκόμενοι Ρουσικοί ενώ το ψήφισμα της ΛΑΕ ψήφισε ολόκληρη η αντιπολίτευση και έλαβε 16 ψήφους.

ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ δε νομίζεις;

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ προκαλεί την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ σε έναν καβγά - χωρίς αιτία για τον σύντροφο Παναγιώτη.

Και έτσι έχει εξασφαλιστεί ότι δεν θα μένει χρόνος για τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν τον λόγο ΠΗΔ και να ζητήσουν εξηγήσεις για θεματάκια .... ήσσονος σημασίας όπως- ας πούμε

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ.

Α συγνώμη.

Όχι το ΤΑΙΠΕΔ.

Έχει αλλάξει ο Μανωλιός και έχει βάλει τα ρούχα του αλλιώς και αυτό είναι το κρίσιμο.

Να είμαστε ακριβολόγοι.

Να λέμε το ταμείο ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας με τον σωστό όρο.

ΥΓ: Η ντροπή, ντροπή δεν έχει και χαράς τον που την έχει.

(*) Δηλαδή με ποιο χέρι να κάνεις τον σταυρό σου και ΓΙΑΤΙ  να βάζεις εσύ, που είσαι δημοτικός σύμβουλος που δεν είσαι με την ΛΑΕ τον εαυτό σου να κάνει ..... τον διαιτητή.  Όχι ρε φίλε. ΚΑΝΤΕ Ό,ΤΙ ΘΕΤΕ να πούμε και εμείς δεν μετέχουμε.

Διευκρινίζουμε ότι για το θέμα της κλήσης σε απολογία του Π. Λαφαζάνη στις 21 Σεπτεμβρίου - ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που έγινε γνωστό ο Νταβίας έκανε ποστ στο φατσομπούκι.
Να τι έγραψε:
ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ!
Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι έχω ασκήσει και στο ΔΣ σκληρή κριτική στην ΛΑΕ αλλά αυτό υπερβαίνει τις πολιτικές διαφορές και χρειάζεται την καθολική και θαρραλέα αποδοκιμασία κάθε δημοκράτη. Την ΛΑΕ έχει περιθωριοποιήσει ο πολίτης και δύσκολα θα έβλεπε έδρα στο κοινοβούλιο αν δεν γινόταν αυτό Η ποινικοποίηση της πολιτικής δεν χωράει στο δημοκρατικό πλαίσιο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΚΡΗ - ΝΤΕΝΙΣ ΝΤΙΝΤΕΡΟ