Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΚΑΔΩΝ!Εμπρησμός 3 κάδων απορριμμάτων στην οδό Ζαν Μωρεάς και Ναυαρίνου.

Επενέβησαν 3 περιπολικά της άμεσης δράσης και δύο πυροσβεστικά.

Ευχαριστούμε τον "άγρυπνο"  (και άμισθο βέβαια) ρεπόρτερ μας για το αποκλειστικό.


ΜΠΑΧΑΛΟ! Η BLANK ΤΗΡΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ"!

ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


ΛΕΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ - πριν μας ρήξουν την "ενοχλητική" αυτή ανάρτηση - που έπρεπε να ξαναγράψουμε τα εξής (τι καταλάβατε τώρα;)

Ο Δήμος λοιπόν έδωσε στα κόμματα τις ΝΟΜΙΜΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΚΚΕ

ΚΚΕ

Βέβαια κάποιοι - όπως λέμε σε άλλη ανάρτηση ισχυρίζονταν ότι ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ και τα άλλα χωροθετημένα μέσα ΟΧΙ.
(Έκαναν και προσφυγή που απορρίφθηκε αλλά .... ΚΑΙΡΟ! Ότα η αλήθεια και ο νόμος δεν συμφωνεί μαζί τους έχει πρόβλημα .... η αλήθεια και ο νόμος)

Και σημειώστε ότι ττα ΝΟΜΙΜΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΑ στέγαστρα δεν έχουν μισθωθεί - ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ - όπως έχουμε μήνες τώρα αποκαλύψει και χρησιμοποιούνται έτσι, όχι από τις εταιρίες που είχαν συμβληθεί με την ΦΛΥΑ αλλά από κάποια άλλη "άγνωστη".
Τα υπόλοιπα μέσα αστικού εξοπλισμού βέβαια (ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ, ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ, ΡΟΛΟΓΙΑ κλπ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΑ (όπως τα στέγαστρα), ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΣ  ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!

Και όμως αυτά λένε "παράνομα". Διότι δυστυχώς γι' αυτά κάποια - ΛΙΓΑ - εξ αυτών ανήκουν στην Blank ( όπως και Η ΠΛΑΤΕΙΑ που ενοχλεί).

Το κύριο ερώτημα για τον Δήμο και τις δημοτικές παρατάξεις - ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ - είναι το πώς ο δήμος διάθεσε τα στέγαστρα (που υποτίθεται ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ και "υποτίθεται" ότι θεωρεί αυθαίρετα) στα κόμματα.

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΊΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ με προμετωπίδα τον κ. Ανδρεόπουλο να ισχυρίζεται ότι ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ! Μιλάμε για μεγάλο καλαμπούρι!

Και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις δεν είναι εκτεθειμένες από αυτή την ιστορία;;;
Γιατί δεν ρωτάνε;
Δεν διαβάζουν την Πλατεία;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ - και να ισορροπούν πολιτικά ή μάλλον παλαιοκομματικά - ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙ "ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (επειδή κάποιοι τον ελεεινολογούν) ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ  ΟΤΙ "ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ" - δηλαδή ο Παράς και ο μαλάκας που υπογράφει - τα είχαν κάνει όλα κακά και τώρα τηρείται η νομιμότητα (ΜΗΝ ΧΕΣΩ).

Η BLANK - που βάλλεται με τρόπο χυδαίο από το τοπικό σύστημα - τηρεί τα πλαίσια της νομιμότητας εξαντλώντας τις ανθρώπινες δυνατότητες (διατηρούμε το δικαίωμα στο ΛΑΘΟΣ).
Κάποιοι άλλοι αυθαιρετούν και την ώρα που αυθαιρετούν ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ και δεν τους ενοχλεί κανείς.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΥΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ:

Κατ' αρχήν ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ "ΝΟΜΙΜΑ" ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ:Όπως βλέπετε είναι μεγάλα και χωράνε πολύ κόσμο από κάτω να περιμένει το λεωφορείο.

ΚΑΙ

ΟΥΠΣ ....


Χωράνε και μια μεγάλη διαφήμιση άμα λάχει.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΑΚΟΜΑ

Κάποια στιγμή είπαμε να πάμε στον Συνήγορο του Πολίτη για να βρούμε το δίκιο μας.

ΟΜΩΣ ....

Ο Συνήγορος του Πολίτη διαφήμιζε τις υπηρεσίες του από τα στέγαστρα που δεν έχουν σύμβαση, οπότε το αφήσαμε!

 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Πρόσφατα δεχτήκαμε την εντολή (από τον κο Χάτζο της ΤΥ) να μετακινήσουμε μία διαφήμισή μας διότι δεν άφηνε ενάμιση μέτρο ελεύθερο πεζοδρόμιο και το κάναμε ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΜΕ.
Βέβαια εδώ είναι μόνο μια πλάκα πεζοδρομίου ελεύθερη (50 εκατοστά) αλλά δεν πειράζει!

Η επίθεση στην εργασία μας και η συνεχής δίωξη μας δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

Από σήμερα δηλώνουμε ότι κάθε συκοφάντιση, υπαινιγμός, επίθεση στην εργασία μας θα οδηγεί σε μήνυση.
Κάθε μονομερής ενέργεια σε βάρος μας θα οδηγείται στην δικαιοσύνη.
Κάθε κατάχρηση εξουσίας θα καταγγέλεται.
Είναι μια μέθοδος που ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, αφού πιστεύουμε στον διάλογο.

Όμως δεν πάει άλλο το δούλεμα και η ΧΥΔΑΙΑ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ αυτή συμπεριφορά με στόχο την πολιτική και οικονομική μας ομηρία.

Και ΔΗΛΩΝΩ ότι για τον δημόσιο βίο, τις απόψεις και τις θέσεις μας δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική. Μην πει κανείς ότι "ποινικοποιούμε" την πολιτική αντιπαράθεση.

Η μέθοδος αυτή, της ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ, που αντικαθιστά την - αδυναμία κάποιων - να αντιπαραθέσουν επιχειρήματα στα ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ - με την ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ σε βάρος μας, δεν θα γίνει άλλο ανεκτή.
ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

Και δεν έχουμε άλλο τρόπο να αμυνθούμε από την προσφυγή στη δικαιοσύνη και την διεκδίκηση της ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ όσων συνεχίσουν αυτό το γελοίο και αήθες βιολί.

Και πλέον ας το ξέρουν όλοι: ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΞΕΙΣ - ΑΦΗΞΕΙΣ.
ΥΓ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ... ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ .... ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Η απίστευτη υποκρισία - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ - με μοναδικό ΚΟΙΝΟ στόχο ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που τόλμησε να ενοχλήσει, μπαίνοντας στην μέση των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ εταιριών της υπαίθριας διαφήμισης και να λειτουργεί ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ αλλά με καθαρούς όρους ΑΓΟΡΑΣ, στα πλαίσια του νόμου και του υγιούς ανταγωνισμού πήρε κατά την προεκλογική περίοδο νέες διαστάσεις. (Υπάρχει βλέπετε και το ενοχλητικό blog).

Το θέμα το κρατήσαμε διότι οι εκλογές είχαν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ αλλά δεν μπορεί να μείνει στο σκοτάδι το ΣΟΥΡΓΕΛΟ που έγινε προεκλογικά - ΠΑΛΙ - με την κατανομή των διαφημστικών μέσων στα κόμματα.

ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΟΜΙΛΟΥΝ" και πόσο ΑΣΤΕΙΟΙ γίνονται για να υπηρετήσουν τα κρυφά αφεντικά τους, τους κρυφούς χρηματοδότες τους.

Δείτε λοιπόν υποκρισία:

1. Στο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της κατανομής των χώρων για τοποθέτηση περιπτέρων των κομμάτων και η διάθεση των δημοτικών χώρων διαφήμισης (οι περιβόητες χωροθετημένες θέσεις της ΦΛΥΑ) ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.

Εκεί λοιπόν - ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ - τέθηκε από - ποιον άλλο άραγε, τον μεγάλο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως - η πρόταση να διατεθούν μόνο τα στέγαστρα συγκοινωνίας, διότι "τα άλλα μέσα,  ο λεγόμενος αστικός εξοπλισμός είναι παράνομα". (Τι και αν είχε γνωμοδοτήσει διαφορετικά ο περιφερειάρχης στην προσφυγή του ίδιου;;; Ο τοπικός πρίγκιπας επιμένει. Αφού η αλήθεια και ο νόμος δεν συμφωνεί μαζί του, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια και το νόμο.

ΚΑΝΕΙΣ - ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ από τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν του είπαν ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Βλέπετε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, δηλαδή η επιλογή τους να μας έχουν υπό καθεστώς ΟΜΗΡΙΑΣ - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ - ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ.
Η παράταξη του Ανδρεόπουλου με τις γνωστές, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ θέσεις της.

Η Λαϊκή Συπέιρωση - δια του Πέτρου Αναστασιάδη, αφού η Λούλα Καρατζά έτρεχε με την υποψηφιότητά της - με αιτιολογία ότι "η πρόταση απαγορεύει την αφισοκόλληση" δεν ψήφισε την κατανομή των μέσων.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με την θέση "είμαστε κατά της υπαίθριας διαφήμισης"  και οι "πράσινοι αντάρτες", δια του κου Βαρδουλάκη (ο Κ. Παττακός προτίμησε "συνδικαλιστική ασθένεια") ότι "ψηφίζει μεν αλλά με επιφύλαξη διότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις" , θέση που ήταν ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ διότι

1ον) ΔΕΝ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ και

2ον) πρόκειται για θέση που οφείλουν πλέον ΟΙ ΠΑΤΤΑΚΟΙ να την ακολουθούν πάντα, οπότε θα πρέπει ΟΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ να ψηφίζουν έτσι. Δηλαδή - για παράδειγμα - για όλα τα θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας αφού ως γνωστόν εκεί ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ" θα πρέπει να μην ξαναψηφίσουν τίποτα πια ή να ψηφίζουν "να κλείσει η λακούβα αλλά με επιφύλαξη".

[Θυμίζουμε ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ http://stinplatia.blogspot.com/2012/04/blog-post_17.html (αλήθεια τι γίνεται με αυτό ;;; Γιατί το έχουν βουλώσει όλοι;; Τόσα χρόνια ήταν λαλίστατοι. "Λέμε και καμιά μαλακία σε κάνα περαστικό";]

Η απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο ελήφθη λοιπόν μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας και το θέμα πήγε στην ΦΛΥΑ, όπως κάθε χρόνο για να γίνει η κατανομή των θέσεων στα κόμματα.

Όμως ο ΠΡΙΓΚΗΨ, μέλος του ΔΣ της ΦΛΥΑ, παρενέβει και πάλι, ζητώντας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νάσο Μπαλέρμπα - όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε - να μην εκτελέσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η ΦΛΥΑ - "διότι είναι παράνομη" - (!!! ασταμάτητος) και έτσι το θέμα παραπέμφθηκε στην διαπαραταξιακή ΟΠΟΥ - Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - έπεσε η πρόταση να μοιραστούν στα κόμματα ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ (ώστε να διακιωθεί η ΠΑΡΑΛΟΓΗ άποψη του Πρίγκηπος και να μην κλωνιστεί η συνδιοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ και οι ισορροπίες της.

Με παρέμβασή μας και σε συνεννόηση με την Λούλα Καρατζά (που κατάλαβε το παιχνιδάκι που παιζόταν) τελικά ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ διατέθηκαν στα κόμματα, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Και ποιο παιχνιδάκι παιζόταν; ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ BLANK ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΝΔΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Τελικά ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ.

Όμως έχουμε ένα ερώτημα - παράπονο προς τους συντρόφους μας στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που θα το διατυπώσουμε δημόσια αφού το έχουμε συζητήσει και ιδιωτικά.

Ρε σύντροφοι τι θα γίνει με τις "ισορροπίες";
Δεν βλέπετε ότι ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ η σκοπιμότητα;;;
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ .... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ;;;;

Και τι θα πει "είμαστε γενικά εναντίον"; Από πού προκύπτει αυτή η θέση;

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΕΠΑΜ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χρησιμοποίησαν υπαίθρια διαφήμιση.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο να το κάνετε!
Δεν είναι δυνατόν πλέον να παίζεται ΤΕΤΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και να φοβόσαστε να πάρετε θέση "μην σας πουν".
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.

Τώρα τι σας έχει πιάσει;
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!ΘΥΜΑΣΤΕ;;; ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! Η "ΠΑΡΕΑ" ΛΥΣΣΑΕΙ! Ο ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ ΛΥΣΣΑΕΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ! ΠΑΡΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Για να κάνουμε μια αποτύπωση της κατάστασης στο Χαλάνδρι μετά τις εμπνευσμένες πολιτικές κινήσεις του τελευταίου εξαμήνο για την υπαίθρια διαφήμιση.

1. ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ:

3 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ: ΠΑΡΑΝΟΜΟ, αφού ο νόμο προβλέπει μόνο μία διαφήμιση ανά στέγαστρο. Γιατί δεν ασχολείται η Τεχνική Υπηρεσία του κου Βάσιου;
Η πλαϊνή είναι κυλιόμενη - δηλαδή παίρνει ρεύμα;;;
Πώς;;
Έχει δώσει τέτοια άδεια η Τεχνική Υπηρεσία του κου Βάσιου;

Τα στέγαστρα είναι ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ - αν έχουν μόνο 1 ταμπλό διαφήμισης.

Μέχρι τις 31 Μαϊου για τα στέγαστρα η ΦΛΥΑ είχε συμβάσεις με 3 εταιρίες - την MASTER, την AFFICHAGE και την REMEDY από τις οποίες εισέπραττε περί τα 12000 ευρώ το μήνα (!) μόνο για τα στέγαστρα. Οι συμβάσεις έχουν λήξει από 31 Μαΐου και ξαφνικά εμφανίστηκε μια νέα εταιρία που διαχειρίζεται τα στέγαστρα Η ΠΑΝΕΛ από το ... πουθενά.

Σύμβαση νέα δεν έχει γίνει, διαγωνισμός δεν έχει προκηρυχθεί και ήδη οι απώλειες εσόδων της ΦΛΥΑ από το τετράμηνο Μαϊου - Σεπτεμβρίου φτάνουν τις 50.000 ευρώ με τιμές των συμβάσεων που έτρεχαν πριν.
(και για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι η αγορά πάει πλέον περί το 30% κάτω λόγω κρίσης, άρα αν είχε γίνει διαγωνισμός και πηγαίναμε με τιμές κρίσης, πάλι η ΦΛΥΑ έχει χάσει 35000 ευρώ και ο δήμος τα δημοτικά τέλη 4 μηνών (είναι πολλά λεφτά), που αφού δεν υπάρχουν συμβάσεις δεν θα μπορεί να τα εισπράξει.

ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!

Και τι κάνει γι' αυτό η Τεχνική Υπηρεσία;
Βάζει - και καλά - πρόστιμα, που θα δικαστούν στα δικαστήρια σε 5 τέρμηνα. Αντί δηλαδή τον παρά στο χέρι που είχαμε στην ΦΛΥΑ πάμε στις ... διαφορές που θα λυθούν στα δικαστήρια.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: Πιστεύεται ότι αυτό είναι σωστή διαχείριση; Είναι νόμιμον και ηθικόν (που λένε και οι comme il faut???)

Και βέβαια πολλές από αυτές έχουν κυλιόμενους μηχανισμούς ή φως ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ (?) Δηλαδή αντί να πληρώνουν τον δήμο, Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ (?).

Αυτή τη νομιμότητα υπερασίζεται ο κος Βάσιος; Έτσι το καταλαβαίνει το θέμα "εμείς κάνουμε τα νόμιμα" και ο Νταβίας θέλει την "παρανομία" ;;;;;

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει - ως προς το ρεύμα - και με τους χάρτες που έχουν κυλιόμενους μηχανισμούς. Έχουν άδεια και έχουν νόμιμη σύνδεση με το ρεύμα ή κλέβουν ρεύμα ?2. ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣΣε όλη την εξωτερική περίφραξη του Γυμναστηρίου Νίκος Πέριζας, με εντελώς αυθαίρετο, προκλητικό, παράνομο τρόπο η εταιρία που έχει την σύμβαση της διαχείρισης των εσωτερικών αθλητικών χώρων τοποθετεί διαφημιστικά πανώ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ, εκμεταλλευόμενη διαφημιστικό χώρο στη λεωφόρο Πεντέλης με ΨΙΧΟΥΛΑ σε σχέση με αυτά που πληρώνουν οι εταιρίες που έχουν σύμβαση με την ΦΛΥΑ. Η καταγγελία είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΠΩΝΥΜΗ και τους προκαλούμε να μας κάνουν - αν λέμε ψέμματα - μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι θέσεις αυτές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Πρόκειται για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, το οποίο έχουμε καταγγείλει και στο παρελθόν αλλά τόσο η τεχνική υπηρεσία, όσο και ο ΟΝΑ κωφεύουν και διώκουν τις θέσεις με σύμβαση.

Ο κος Ντάβαρης πριν μερικούς μήνες μας είχε διαβεβαιώσει προσωπικά ότι αυτό θα τελειώσει με το που θα αναλάβει τα καθήκοντά του, αφού αποτελεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ αυτό που συμβαίνει, αλλά μέχρι σήμερα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ αυτό το χάλι και πλέον ομιλεί για αλλαγή του σκηνικού μετά την λήξη της σύμβασης.

Δηλαδή στην ΦΛΥΑ που έχει εν ισχύ συμβάσεις με θέσεις χωροθετημένες από το δημοτικό συμβούλιο θα καταγγείλουν τις συμβάσεις - όπως λέει ο Βάσιος και ο κ. Σταθόπουλος ανά τα ρύμας του Χαλανδρίου - και ο ΟΝΑ θα υπερασπιστεί συμβάσεις με θέσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ!

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ... ΒΡΑΣΗ!

ΡΩΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Τι δημοτικά τέλη έχουν βεβαιωθεί στον δήμο γι' αυτές τις διαφημίσεις στην εταιρία NEW STEP ΕΠΕ???

Θυμίζουμε ότι σε όλες τις συμβάσεις της ΦΛΥΑ επιβάλλεται τέλος διαφήμισης στο σύνολο των τετραγωνικών που προβλέπονται στην σύμβαση, είτε πουληθούν, είτε όχι (εδώ τους επιβάλλονται ακόμα και αν τους αφαιρεθούν). ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ;;; Ή όχι;;; Και αν όχι γιατί;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗ NEW STEP και την προστατεύει να κάνει ό,τι θέλει;;;

3. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Πάνω σε ταράτσες, κατασκευές σαν αυτή, γιατί προστατεύονται; Και μετά τους φταίνε οι "επικίνδυνες" ...ξύλινες γλαστρούλες;
Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν έχουν γίνει σοβαρά ατυχήματα από πτώση τέτοιων γιγαντοκατασκευών από ταράτσες.
Και είναι μέσα στο κέντρο της πόλης! Δεν το βλέπουν;
Γιατί δεν ασχολείται η τεχνική υπηρεσία του Βάσιου;4. Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, Η "ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ" ή ΑΛΛΙΩΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!

Βάλτε ό,τι θέλετε, όπου θέλετε αρκεί να μην έχετε blog.Πανώ - σαφώς μεγαλύτερα από αυτό της γλάστρας - στο πεζοδρόμιο. Ενοχλεί; Εμάς όχι. Αλλά αν ενοχλεί το ένα, ενοχλεί και το άλλο. Επιλεκτική εφαρμογή κανόνων ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.


΄

Γιγαντοκατασκευές προβολής επιχειρήσεων σε κτίρια.
Σίγουρα "τραβούν" την προσοχή οδηγών (που είναι ξεμυαλισμένοι).
Αυθαίρετες μπαριέρες που δεν αφαιρούνται από την Τεχνική Υπηρεσία και τα συνεργεία της!


Φυτέψτε ό,τι θέλετε αρκεί να μην έχετε σύμβαση με την ΦΛΥΑ. Η άποψη κάποιων περί νομιμότητας.
Ξέρετε γιατί; ΞΕΡΕΤΕ! Πλατεία διαβάζετε! Σας κόβει.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ: Σήμερα 18 -5 - 2012 και ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΕΧΟΥΝ "ΧΑΡΙΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150000 ΕΥΡΩ!Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *