Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

ΒΟΜΒΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ, στέλνει την πράσινη συμμορία στο ειδικό δικαστήριο: Λείπουν 600 ονόματα από την πρώτη λίστα Λαγκάρντ!Στην καταγγελία ότι η αρχική λίστα Λαγκάρντ αλλοιώθηκε, και ότι η καινούρια λίστα που παρελήφθη από τις γαλλικές αρχές την περασμένη Παρασκευή έχει 600 (!) παραπάνω ονόματα συγκριτικά με την παλιά προέβη μέσα από τηλεοπτικές της δηλώσεις η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Νάντια Βαλαβάνη.

«Στην καινούρια λίστα Λαγκάρντ, υπάρχουν 600 ονόματα παραπάνω σε σχέση με την παλιά. Ευσταθούσαν αυτά που λέγονται ότι... έγινε αντικείμενο επεξεργασίας» δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η καταγγελία αυτή αποκλείεται να γίνεται τυχαία ή για λόγους εντυπωσιασμού αφού ήταν κοινό μυστικό ότι η λίστα είχε υποστεί επεξεργασία. Απομένει να δούμε εάν αυτές τις δηλώσεις τις επικυρώσει ο Γρηγόρης Πεπόνης με το πόρισμα του.

Διαβάστε επίσης: Ο Παπανδρέου συναντήθηκε με τον διοικητή της HSBC στην Ελβετία όταν η Λαγκάρντ έδωσε τη λίστα στον Παπακωνσταντίνου!
"olympia"

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ... ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ...Χρόνια Πολλά. Υπομονή!  Έρχονται τα πετροδόλλαρα ....

Η καλή μας αγελάδα τρώει...ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ στη λιακάδα!

Εμ βέβαια. Έτσι που μας κατάντησαν οι διάφοροι..."σωτήρες", καλά να πάθουμε. Αγελάδες, τριφύλλια, "πρίγκηπες" (ανατολικής ή δυτικής όχθης??!!) αερολογίες, "λεφτάδες" και...ΒΟΔΙΑ. 
Μας...ΤΣΑΚ-ίσανε!!! Άντε, χρονιάρες μέρες, μη γράψω και τίποτ' άλλο...ΓΑΛΙΚΟ!!! 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. 

Δ.Χ.


Ό,τι και να αγοράσεις μεγάλε...ΖΗΜΙΑ θα είναι!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

Το 2012 μέσα σε 60 δευτερόλεπτα - Video του Reuters

Στο βίντεο του Reuters με τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει, σημαντική θέση καταλαμβάνει και η αγωνία της Ελλάδας στον καιρό της κρίσης.
Δείτε τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, μέσα από το βίντεο του Reuters.

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις