Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ;; ΕΛΑ ΜΩΡΕ! ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ....

του Ακατανόμαστου
  •  Ο αντιδήμαρχος Βάσιος "έμαθε" λοιπόν, με καθυστέρηση 5 χρόνων, ότι στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου στον καταυλισμό των τσιγγάνων έχει υπογράψει, όταν το έγραψε αυτό η εφημερίδα που εξέδιδε η εταιρεία ιδιοκτησίας του κ. Ανδρεόπουλου με διευθυντή τον κ. Πράσσο. Το πρωτόκολλο παραλαβής έχει θεώρηση γνήσιου της υπογραφής Βάσιου από τον άλλο αντιδήμαρχο Β. Λέκκα.
  • Ο Κουράσης διατάσσει ΕΔΕ για τέτοια καταγγελία ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Την ΕΔΕ δεν την κάνει ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ/ΤΡΙΑ του Δήμου, όπως ο νόμος ορίζει,  αλλά ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ Διευθύντρια, η Κούκα, με επιλογή Κουράση. 
  • Η Κούκα καλεί 4 στελέχη του δήμου να καταθέσουν στην ΕΔ Ε: Τον Βάσιο (καλείται αιρετός, κατά παράβαση των αρμοδιοτήτων ΕΔΕ που διεξάγεται στον δήμο - η εξέταση αιρετού είναι αρμοδιότητα ΕΔΕ σε βαθμό αποκεντρωμένης διοίκησης), και τρία υπηρεσιακά στελέχη του δήμου: τον επιβλέποντα μηχανικό, ο οποίος είχε συντάξει και την μελέτη για το έργο, τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας και την προϊσταμένη του τμήματος προμηθειών.ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ κο ΛΕΚΚΑ!!!!!
  • Το πόρισμα βλέπει προβλήματα που αφορούν μόνο στο τμήμα προμηθειών του δήμου (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) και δεν βρίσκει καμία ευθύνη για την τεχνική υπηρεσία. Η διενεργήσασσα την ΕΔΕ καταθέτει το πόρισμα στον δήμαρχο Κουράση.
  • Εκείνος καλεί την Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου για να εξετάσει το πόρισμα, με εισήγηση την άσκηση πειθαρχικής δίωξης στην προϊσταμένη της υπηρεσίας προμηθειών του δήμου, κατά το πόρισμα.  Η απαρτία στο όργανο πειθαρχικού ελέγχου των υπαλλήλων είναι οριακή με την συμμετοχή του ίδιου του Βάσιου που είναι ο καταγγέλων, άρα - ΚΑΝΟΝΙΚΑ - θα έπρεπε να εξαιρείται της συμμετοχής στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του οργάνου. Αυτή την συνεδρίαση της ΝΤΡΟΠΗΣ νομιμοποιούν με την παρουσία τους και συνυπογράφουν οι: Αγγελής Κώστας, Αγαπητού Χρύσα, Ανδριανάκης Μύρωνας, Χατζηγεωργίου Αφροδίτη, Βάσιος Παναγιώτης (πέντε) και ο προεδρεύων Κουράσης. ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - η οποία είχε φτάσει στο όρια συνταξιοδότησης εν τω μεταξύ -  ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.   
  • ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ και δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτή. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΟΣ (αν είναι δυνατόν!!!!) που έχει καταγγείλει πλαστογραφία!!!!
  • Η θιγόμενη υπάλληλος κάνει ένα απολογητικό υπόμνημα ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ και αθωώνεται από το πειθαρχικό συμβούλιο. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ: Μέλη του είναι η διενεργήσασσα την ΕΔΕ Ελένη Κούκα - που είχε δείξει την συνάδελφό της ως υπεύθυνη στο πόρισμα και ο εξεταζόμενος στην ΕΔΕ τότε διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Χρήστος Μπαμπανιώτης - οι οποίοι δεν μετέχουν στην συνεδρίαση. Στην συνεδρίαση μετέχει όμως η εκπρόσωπος της ΔΑΣ και μέλος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου κα Μαρία Κουκούμα.  (ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ).
Θυμίζουμε ότι όσο εξελίσσεται αυτή η διαδικασία - σχέδιο των Κουράση, Βάσιου (υπό την πλήρη ανοχή σύσσωμης της τότε αντιπολίτευσης, που δεν έκανε το παραμικρό να εμποδίσει το σχέδιο συγκάλυψης και να πέσει φως στην υπόθεση) το σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κάνει ήδη έλεγχο - ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ.
Η Ελέγκτρια μάλιστα που έχει αναλάβει την υπόθεση ζητάει με έγγραφό της ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ που - με βάση το άρθρο  37 του ΚπΔ - παρ. 1 και 2 - έπρεπε να είχε διαβιβαστεί "ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ" στην εισαγγελία Αθηνών για διερεύνηση πιθανών ΠΟΙΝΙΚΩΝ ευθυνών. ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.

Έστειλε η "ανακριτική υπάλληλος" το πόρισμα στην Εισαγγελία, όπως ο νόμος ορίζει;

¨Εστειλαν οι άλλοι "δημόσιοι υπάλληλοι και "εκείνοι που του ανατέθηκε προσωρινά δημόσια υπηρεσία" (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ) το περιεχόμενο του φακέλου της ΕΔΕ στην Εισαγγελία ως όφειλαν;;;

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ, ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΒΔΟΜΑΔΑΣ!

Όποιοι τόλμησαν να μηνύσουν τον Νταβία για συκοφαντία ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ. 

Ένας μήνας στην εξοχή, Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Θέατρο Ρεματιάς


Το έργο του Ιβάν Τουργκένιεφ Ένας μήνας στην εξοχή σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μαντέλη παρουσιάζει στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία), την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 9 μ.μ., το Διάχρονο Θέατρο – Μαίρη Βιδάλη. Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη.

Παίζουν: Μαίρη Βιδάλη, Πέτρος Αποστολόπουλος, Δημήτρης Δρακόπουλος, Λαμπρινή Λίβα, Τάσος Μπλάτζιος, Κωνσταντίνος Νιάρχος, Βέρα Μακρομαρίδου, Ρούλα Αντωνοπούλου, Τάκης Δεληγιάννης

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Μαντέλη

Σκηνικά: Ιωάννα Κατσιαβού

Φωτισμοί: Γιώργος Δανεσής

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Αδαμαντία Μαντελένη


Γ. ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ: ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ

του Γ. ΚΑΛΔΟΥΧΟΥ
ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ

 (https://www.civilprotection.gr/el/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE)

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΣΚΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Μέθοδος αποφυγής ευθυνών: το μοίρασμά τους σε όλους.

Μην διαχέετε τις ευθύνες, γιατί, όπως λένε: όταν όλοι είναι υπεύθυνοι κανένας δεν είναι υπεύθυνος.

Όταν όλα είναι τέχνη τότε δεν υπάρχει τέχνη.

Η απόδοση ευθύνης σε ένα λαό, η ενοχοποίησή του, είναι ο τρόπος για να αποδεικνύουν την ανάγκη επιτροπείας του, την αποδέσμευση της πράξης των κυβερνώντων από την εντολή του λαού.

Καμιά ενοχοποίηση δεν θα μπορούσε να "πιάσει" αν δεν προ-υπήρχε το βαθύ συλλογικό αίσθημα μειονεξίας του Λαού μας, χρόνια καλλιεργημένο. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥ.

Οι κυβερνήσεις φταίνε, γιατί κάνουν ό,τι μπορούν να έχουν απαίδευτο λαό, να μπορούν να τον χειραγωγούν και τα έχουν καταφέρει απόλυτα! ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ, ΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΝ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.

Όλα τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγουν δημοσιεύσεις για αυθαιρετούντες κ.λ.π, ώστε να συμπεραίνεται ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι.

Μία ισχυρή επίδραση Παγκαλισμού εξυπηρετεί: μαζί τα φάγαμε, μαζί τα κάψαμε.

Αλλά το αυτομαστίγωμα δεν είναι ίαση. 

ΠΕΝΤΕΛΗ - ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις αυτοσχέδιες χωματερές σε Μελίσσια και Πεντέλη


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις αυτοσχέδιες χωματερές σε Μελίσσια και Πεντέλη κατέθεσε η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι - Νέα Αρχή

Η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι - Νέα Αρχή εξάντλησε όλα τα διαθέσιμα μέσα που είχε για να ενημερώσει τόσο τη διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων Πεντέλης, όσο και την τοπική κοινωνία, για τον μεγάλο κίνδυνο που εγκυμονούν οι παράνομες, αυτοσχέδιες χωματερές που λειτουργούν στον Δήμο μας, στο Κοιμητήριο Μελισσίων, στις Δημοτικές Εγκαταστάσεις Π. Πεντέλης και μέσα σε δασική περιοχή.

Παρά τις πολύμηνες καταγγελίες μας, η αντίδραση της δημοτικής αρχής υπήρξε ανύπαρκτη. Ωστόσο, η πρόσφατη τραγική εμπειρία στην Ανατολική Αττική, με τους σχεδόν 90 νεκρούς μέχρι σήμερα, εξαιτίας φωτιάς που ξεκίνησε μάλιστα από την Πεντέλη, δεν μας επιτρέπει να περιοριστούμε σε επίπεδο ανακοινώσεων προς τον Δήμο και καταγγελιών προς τα ΜΜΕ.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες τους, αλλά και ανταποκρινόμενοι στον ρόλο τους ως δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης, τα μέλη της δημοτικής μας παράταξης, Αντώνης Φειδοπιάστης, Βασίλης Μπούρας και Δημήτρης Αποστολάκος κατέθεσαν την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 στο Α.Τ. Πεντέλης την υπ' αρ. πρωτ. 1016/92/137 μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, από τον οποίο και ζητούν να διερευνήσει «εάν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα τα οποία τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας κατά τον τρόπο αυτόν τη νομιμότητα».

Η ίδια μηνυτήρια αναφορά διαβιβάστηκε τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 προς τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τον Αρχηγό του ΠΣ, την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, τον Αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής και τον Δασάρχη Πεντέλης.

Η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι - Νέα Αρχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, με τις πράξεις και τις παραλείψεις του, να θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, αλλά και να δημιουργεί συνθήκες πρόκλησης καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον.