Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ! ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ

 
ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ!
Ψύλλοι στ' άχυρα!!!!

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΗΣ - ΚΟΥΚΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ: Στο αρχείο η μήνυση του Δ. Κοντομηνά - Σημαντική απόφαση για την ελευθερία στο Διαδίκτυο


 Στο αρχείο έθεσε με διάταξή του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Ιωάννης Παπαδάκης, τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του directnews.gr, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς, για συκοφαντική δυσφήμιση...
και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Η υπόθεση αφορούσε δημοσίευμα της ιστοσελίδας, στις 29 Αυγούστου 2013, (διαβάστε εδώ) το οποίο αποκάλυπτε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας διενεργούσε έρευνα σε βάρος του Δ. Κοντομηνά για σκάνδαλο δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων στα Σκόπια, καθώς και για συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Συγκεκριμένα, στην υπ. αριθ. ΕΓ38-14/210/13Δ/2015 διάταξή του, ο κ. Παπαδάκης αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Από το συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 362 και 363 του Ποινικού Κώδικα συνάγεται ότι για τη θεμελίωση του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης απαιτούνται α) ο ισχυρισμός ή διάδοση ενώπιον τρίτου, για κάποιον άλλον, ορισμένου γεγονότος που μπορεί βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του, β) το γεγονός να είναι ψευδές και γ) ο υπαίτιος να γνωρίζει ότι τούτο είναι ψευδές, δηλαδή να έχει δόλια προαίρεση, η οποία τείνει στη βλάβη της τιμής ή της υπόληψης του άλλου και επιπλέον περιέχει τη γνώση ότι το γεγονός είναι αναληθές.

Κατά δε τη διάταξη του άρθρου 367 του ίδιου κώδικα, ο άδικος χαρακτήρας της πράξεως της απλής δυσφημίσεως, όπως και της εξυβρίσεως αίρεται, όταν, μεταξύ άλλων περιπτώσεων, οι εκδηλώσεις που αποτελούν τη δυσφήμιση ή εξύβριση, γίνονται για την εκτέλεση νομίμων καθηκόντων, την άσκηση νόμιμης εξουσίας ή για τη διαφύλαξη [προστασία] δικαιώματος ή από άλλο δικαιολογημένο ενδιαφέρον.

Τέτοιο ενδιαφέρον, που πηγάζει από την ελευθερία και την κοινωνική αποστολή του Τύπου, έχουν και τα πρόσωπα που αμέσως συνδέονται με τη λειτουργία των μέσων ενημέρωσης για τη δημοσίευση ειδήσεων και καταχώρηση γεγονότων, ως και σχολίων, σχετικών με τη συμπεριφορά προσώπων για τα οποία ενδιαφέρεται το κοινωνικό σύνολο.

Έτσι, είναι επιτρεπτά δημοσιεύματα για την πληροφόρηση, ενημέρωση και κατατόπιση του κοινού, συνοδευόμενα και από οξεία ακόμη κριτική και δυσμενείς χαρακτηρισμούς των προσώπων στα οποία αναφέρονται».

Περισσότερα εδώ: http://directnews.gr/greece/66227-sto-arxeio-h-mhnush-tou-d-kontomhna-shmantikh-apofash-gia-thn-eleutheria-sto-diadiktuo.html

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ TTIP -- ΚΥΡΗΞΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ "ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ"


«Ελεύθερη ζώνη το Χαλάνδρι από τις συμφωνίες ΤΤΙP-CETA-TISA. Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου». (20/5/2016) 

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ TTIP – CETA - TISA

Ένα πολύ μεγάλο παγκόσμιο κίνημα έχει δημιουργηθεί εναντίον των συμφωνιών TTIP (Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων), CETE (Γενική Οικονομική και Εμπορική Συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Καναδά) και TISA (Συμφωνία Εμπορίου και Υπηρεσιών). Ήδη 1800 δήμοι σε όλη την Ευρώπη έχουν κηρυχτεί ελεύθερες ζώνες από τις συμφωνίες TTIP – CETA - TISA.
Παρά τη συστηματική προσπάθεια των «μεγάλων παικτών» του παγκόσμιου συστήματος να κρατήσουν τους λαούς χωρίς ενημέρωση, οι αποκαλύψεις για το περιεχόμενο των συμφωνιών (με τελευταίες αυτές της Greenpeace Ολλανδίας) προκαλούν παντού οργή και αγανάκτηση. Τα δεκατρία κεφάλαια που διέρρευσαν καταδεικνύουν ότι τα κοινωνικά κεκτημένα, η ανθρώπινη υγεία, η προστασία του περιβάλλοντος και, τελικά, η ίδια η δημοκρατία θα υπονομευτούν σοβαρά αν συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις ως έχουν. Οι αποκαλύψεις έχουν ιδιαίτερη σημασία και αναμένεται να φέρουν πολλαπλασιαστικά πολιτικά αποτελέσματα, όπως φάνηκε και από την άμεση αλλαγή της θέσης της Γαλλίας, που ήρε την υποστήριξη στη συνέχιση των διαπραγματεύσεων. Αλλά και άλλες επίσημες φωνές που αμφισβητούν σημεία της συνθήκης και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε διαρκώς αυξάνουν, ενώ ακαδημαϊκές μελέτες αμφισβητούν ευθέως τα υποτιθέμενα οικονομικά οφέλη και σημειώνουν ότι σε καμία χώρα όπου υπογράφηκαν τέτοιου είδους συμφωνίες δεν ακολούθησε αύξηση των επενδύσεων, θέσεις εργασίας χάθηκαν και τα δικαιώματα καταρρακώθηκαν.
Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή απόπειρα θεσμοθέτησης του πλέον άγριου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος. Συγκεκριμένα, οι συμφωνίες TTIP – CETA - TISA, που διαπραγματεύονται κεκλεισμένων των θυρών ΕΕ, ΗΠΑ και Καναδάς, προβλέπουν:
• Το άνοιγμα των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης όλων των δημόσιων υπηρεσιών.
• Την κατάργηση της δυνατότητας επανακρατικοποίησης μιας ιδιωτικοποιημένης υπηρεσίας.
• Τη ρήτρα προστασίας επενδύσεων ως βασική κανονιστική αρχή.
• Την ομογενοποίηση («νομοθετική εναρμόνιση») των προδιαγραφών των προϊόντων σε ΗΠΑ και ΕΕ.
• Τη δυνατότητα μιας εταιρίας να μηνύει ένα κράτος σε παράλληλο δικαστικό σύστημα (ISDS -Μηχανισμός Επίλυσης Διαφορών μεταξύ Κρατών και Επενδυτών). Πρόκειται για ένα παράλληλο εταιρικό δικαστικό σύστημα, το οποίο στην πράξη καταλύει τη διάκριση των εξουσιών και υπερβαίνει το εθνικό ή ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο.
• Την κατάργηση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο χάριν της «προστασίας» της πνευματικής ιδιοκτησίας.
• Την ομογενοποίηση των εργατικών δικαιωμάτων σε ΕΕ και ΗΠΑ.

Στην ουσία με τις TTIP – CETA - TISA:
• Υπονομεύεται η λαϊκή κυριαρχία, αφού μια κυβέρνηση δεν θα μπορεί πλέον να νομοθετεί ελεύθερα, αν κριθεί ότι παραβιάζει τις συμφωνίες. Επιπλέον, οι υποθέσεις που αφορούν επενδυτικά project δεν θα κρίνονται στα εθνικά δικαστήρια, αλλά μέσω του ISDS - Μηχανισμού Επίλυσης Διαφορών μεταξύ Κρατών και Επενδυτών.
• Μετατρέπει το συμφέρον του καπιταλιστή - επενδυτή στη βασική δικαική αρχή.
• Εμποδίζει σε βάθος χρόνου την εφαρμογή εναλλακτικών πολιτικών όπως η επανακρατικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών.
• Υποβαθμίζει τα εργατικά δικαιώματα αφού η «νομοθετική εναρμόνιση» σημαίνει προσαρμογή της ευρωπαϊκής εργατικής νομοθεσίας στα πιο χαμηλά στάνταρντ των ΗΠΑ.
• Θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Π.χ. στην Ευρώπη υπάρχει η «Αρχή της Προφύλαξης». Αν δηλαδή υπάρχει φόβος ότι ένα προϊόν μπορεί να είναι επιβλαβές για τη δημόσια υγεία ή ασφάλεια, δεν βγαίνει στην αγορά μέχρι να ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές η καταλληλότητά του. Στις ΗΠΑ συμβαίνει το αντίθετο. Ένα προϊόν μπορεί να βγει στην αγορά με τη σχετική διαβεβαίωση της επιχείρησης. Έτσι στις ΗΠΑ απαγορεύονται δεκατρείς χημικές ενώσεις ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση περίπου χίλιες

Ειδικά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι συμφωνίες TTIP – CETA - TISA εγείρουν τεράστιο ζήτημα, αφού όχι μόνο προβλέπουν την ιδιωτικοποίηση - εμπορευματοποίηση βασικών λειτουργιών των δήμων, αλλά απαγορεύουν στο διηνεκές την επανάκτησή τους από τις δημοκρατικά εκλεγμένες τοπικές αρχές. Κατά συνέπεια, οι δήμοι θα στερηθούν τον κορμό των δραστηριοτήτων τους χάριν των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων.
Οι TTIP – CETA - TISA δεν πρέπει να περάσουν! Και πρέπει κι εμείς στο Χαλάνδρι, στο μέτρο που μας αναλογεί, να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής.

Απόφαση

Οι συμφωνίες TTIP – CETA - TISA, που διαπραγματεύονται κεκλεισμένων των θυρών ΕΕ, ΗΠΑ και Καναδάς, συνιστούν ευθεία απειλή για τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία, τα εργατικά δικαιώματα, το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία. Θεσμοθετώντας τον πιο άγριο νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό, ρίχνουν τις ζωές των πολλών βορά στα συμφέροντα των λίγων.

Ο δήμος Χαλανδρίου ενώνει τη φωνή του με το παγκόσμιο κίνημα αντίστασης στις συμφωνίες TTIP – CETA - TISA. Αυτές οι συμφωνίες δεν πρέπει να περάσουν! Ακολουθώντας το παράδειγμα 1800 άλλων δήμων σε όλη την Ευρώπη, κηρύσσουμε το Χαλάνδρι ελεύθερη ζώνη από τις συμφωνίες TTIP – CETA – TISA και καλούμε

- Τους υπόλοιπους δήμους της χώρας μας να προχωρήσουν σε παρόμοιες αποφάσεις,
- Την ΠΕΔΑ και την ΚΕΔΕ να αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες,
- Την κυβέρνηση να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή και
- Τα πολιτικά κόμματα να την καταψηφίσουν.


ΣΧΟΛΙΟ ΝΤΑΒΙΑ:  Βεβαίως και συμφωνώ με κάθε λέξη του ψηφίσματος. 
Και θα το ΨΗΦΙΖΑ με μεγάλη ικανοποίηση.
Όμως η Πρόεδρος (του προέδρου) είχε την φαεινή ιδέα να αλλάξει τον τίτλο του θέματος και να προτείνει την "γραφικότητα" να "ανακηρύξουμε" τον Δήμο Χαλανδρίου "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ" από την συμφωνία.
 Δηλαδή αν υπογραφεί η TTIP μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ το Χαλάνδρι δεν θα την εφαρμόσει, Εδώ είναι "αποπηρυνικοποιημένη ζώνη".
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ στο δημοτικό συμβούλιο αποχώρησα από το θέμα για να μην χαλάσει η οοφωνία και γιατί βέβαια δεν μπορούσα να καταψηφίσω ένα τέτοιο κείμανο.  (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ).
Άλλωστε πρώτοι στην ΠΛΑΤΕΙΑ από τα τοπικά μέσα αναφερθήκαμε σε αυτή την σκανδαλώδη συμφωνία, πριν το ψήφισμα του ΔΣ.

Οι μαθητές των Θεατρικών Εργαστηρίων των Δημοτικών των Βριλησσίων παρουσίασαν την θεατρική παράσταση «Ο κλέφτης των αστεριών» και απέσπασαν θερμότατο χειροκρότημα!!!

 

Την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 οι μαθητές των Θεατρικών Εργαστηρίων των Δημοτικών Σχολείων των Βριλησσίων παρουσίασαν στην Αίθουσα Θεάτρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων την θεατρική παράσταση «Ο κλέφτης των αστεριών» της Ζωής Βαλάση υπό την αιγίδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, και τη σκηνική διδασκαλία της Λίλιαν Καραμητσοπούλου και των συνεργατών της.…


Η Αίθουσα Θεάτρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων κατακλίστηκε από κόσμο και τις δύο μέρες της παράστασης καθώς συνολικά προσήλθαν περί τα 250 άτομα όλων των ηλικιών. Ο Δόκτωρ Αλοϊσιος Τζιχάρ έκλεβε κάθε νύχτα από ένα αστέρι με απώτερο σκοπό να γίνει πανίσχυρος. Οι μαθητευόμενοι μάγοι, η νεράιδα, η μάγισσα και οι άνθρωποι κατάφεραν να χαλάσουν τα σχέδια του Δόκτωρ Αλοϊσιου Τζιχάρ και έτσι ο ουρανός έμεινε όμορφος και φωτεινός.

Τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, όσο και οι γονείς, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι των παιδιών που συμμετείχαν στις παραστάσεις, έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των μαθητών μιας ολόκληρης χρονιάς, που και αυτοί με τη σειρά τους, τούς αντάμειψαν και με το παραπάνω, αν κρίνουμε από το θερμότατο χειροκρότημα που απέσπασαν στο τέλος της παράστασης.

  http://anovrilissia.blogspot.gr

Ο Γενικός Γραμματέας
και εκπρόσωπος του σκακιστικού
τμήματος του Συλλόγου
Αλέξανδρος Γιαννακούλιας
τηλ: 6992299943

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ : Οι δωσίλογοι ξεπουλάνε ολόκληρη τη Δημόσια περιουσία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
​​
ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 22/05/2016

Οι δωσίλογοι ξεπουλάνε ολόκληρη τη Δημόσια περιουσία
Με μια κίνηση τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οι «αριστεροί» δωσίλογοι της κυβέρνησης φέρνουν πολυνομοσχέδιο όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η ίδρυση της «Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.». Είναι η τελευταία πράξη ώστε να νομοθετηθεί άμεσα –χωρίς να δοθούν πολλά περιθώρια αντίδρασης– η παραχώρηση ολόκληρου του δημόσιου τομέα της χώρας, πλουτοπαραγωγικών πόρων, δημοσίων ακινήτων, δημόσιων αγαθών όπως είναι το «νερό»…, στους μηχανισμούς της ΕΕ , στις πολυεθνικές εταιρείες και στους κάθε λογής πλιατσικολόγους της Υπερεθνικής Ελίτ.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα που να μην παραχωρείται άμεσα ή έμμεσα μέσω της «εταιρείας». Με σχετική ρύθμιση παραχωρούνται και αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς επίσης : στις αστικές συγκοινωνίες (ΟΑΣΑ, ΣΤΑΤΥ, ΟΣΥ), τα ΕΛΤΑ και το ΟΑΚΑ. Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια μοίρα, Αττικό Μετρό, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΒΟ, , ΔΕΗ, κτηριακές υποδομές κλπ…

Η εταιρεία δεν θα ανήκει βέβαια στον δημόσιο ή ευρύτερο δημόσιο τομέα αλλά αντίθετα δημιουργήθηκε ώστε να μεταβιβαστούν με μια κίνηση, ολόκληρη η δημόσια περιουσία της χώρας σε μια «εταιρεία» όπου βάση του καταστατικού της ελέγχεται από την ίδια την ΕΕ και πιο συγκεκριμένα από την «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» και τον «Ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας».

Η πράξη αυτή – το ολοκληρωτικό ξεπούλημα δηλ. της δημόσιας περιουσίας – ουσιαστικά υπήρξε ο διακαής πόθος και ο κύριος στόχος της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε). Έρχεται ως συνέχεια της γνωστής συμφωνίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΕ για τη δημιουργία ταμείου που θα διαχειρίζονταν την «ρευστοποίηση» των δημόσιων αγαθών της Ελλάδας με πρόσχημα την αποπληρωμή του χρέους. Αν θυμόμαστε κάποιοι, οι σημερινοί ταγματασφαλίτες της Νέας Διεθνούς Τάξης του ΣΥΡΙΖΑ, «πανηγύριζαν» πριν κάμποσο καιρό γιατί είχαν καταφέρει λέει, το «ταμείο» ρευστοποίησης να είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα… Αυτό θεωρούσαν τότε «επίτευγμα»… ενώ είχαν συμφωνήσει και υπογράψει το ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών...

Και πράγματι ο βασικός σκοπός των «διαπραγματεύσεων» δεν ήταν το κούρεμα ή όχι του χρέους, αλλά η χρεολογία λειτούργησε ως πρόσχημα για να επιτευχθεί ο βασικός στόχος της Υ/Ε:
οι μεταρρυθμίσεις και η παραχώρηση όλου του κοινωνικού πλούτου του Ελληνικού λαού και
Το άνοιγμα των αγορών στα ξένα προϊόντα και τα κεφάλαια.

Ο τρόπος παραχώρησης των δημόσιων αγαθών της χώρας στους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης είναι απλός και καλά μελετημένος. Στη δικαιοδοσία της εν λόγω «εταιρείας» εμπεριέχονται οι σημερινοί οργανισμοί :...
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ:

http://www.mekea.org/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%BF%CE%BB/