Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

To ΔΝΤ έκανε λάθος αλλά δεν αλλάζει το πρόγραμμα, λέει ο Χορστ Ράιχενμπαχ
Αρνητικός στο να ανοίξει η συζήτηση για τροποποίηση του προγράμματος διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, μετά την παραδοχή από αξιωματούχους του ΔΝΤ και της Ε.Ε. πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα στηρίχθηκε σε λάθος υπολογισμούς, είναι ο επικεφαλής της Ομάδας Κρούσης της Κομισιόν στην Αθήνα, Χορστ Ράιχενμπαχ.

«Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τη δυσκολότερη φάση του συγκεκριμένου προγράμματος, δεν βλέπω αυτήν τη στιγμή, ειδικά από πλευράς Task Force, πώς θα μπορούσε να ξανανοίξει αυτή η συζήτηση», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Χορστ Ράιχενμπαχ, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου.
Πρόσθεσε ότι o ίδιος δεν είναι αρμόδιος για να σχολιάσει το θέμα και σημείωσε ότι η Task Force «είναι εδώ για να στηρίξει την Ελλάδα για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που η Ελλάδα θέλει να κάνει».

Μίλησε θετικά για την ελληνική κυβέρνηση λέγοντας ότι «κάνει πολύ σοβαρές προσπάθειες για τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, εφαρμόζει σταθερά τις μεταρρυθμίσεις και αυτό θα οδηγήσει πραγματικά στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος για την Ελλάδα».

Ο Θεόδωρος Καράογλου από την πλευρά του τον ενημέρωσε για ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα και του παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

iefimerida.gr

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σφυρί. Πώς οι κοινωνικές υπηρεσίες γίνονται εμπόρευμαΜε τον ελκυστικό όρο "Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις" οι μνημονιακές κυβερνήσεις και οι φίλια προσκείμενες σ' αυτές δημοτικές αρχές επιχειρούν να συγκαλύψουν το ξήλωμα των κοινωνικών υπηρεσιών στην τοπική αυτοδιοίκηση, “χρυσώνοντας το χάπι” για δημότες και εργαζόμενους.

Η Δημοτική Αρχή στο Χαϊδάρι πρωτοστατεί σ' αυτά τα σχέδια νεοφιλελεύθερης εμπνεύσεως προωθώντας μέσα σε μία νύχτα την υπαγωγή μίας σειράς κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, όπως το Πνευματικό Κέντρο, το Κολυμβητήριο και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, στο νέο υβριδικό καθεστώς.

Το νεοφιλελεύθερο όραμα της Τρόικας και των μνημονιακών κυβερνήσεων που επιβάλλει ένα μικρό ευέλικτο κράτος απαλλαγμένο από τις κοινωνικές του υποχρεώσεις εμφανίζεται τώρα με μεγάλη δυναμική και στην τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία παραδοσιακά έχει αποτελέσει έναν ισχυρό πυλώνα του κοινωνικού κράτους.

Οι οπαδοί δήμαρχοι των νέων εμπνεύσεων , όπως ο πρωτεργάτης κ. Μαραβέλιας, μετατρέπουν μαζικά τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων σε επιχειρήσεις ειδικού σκοπού και τα κοινωνικά αγαθά που δικαιούμαστε όλοι ανεξαιρέτως σε υπηρεσίες-εμπορεύματα που μπορούν να τ' απολαμβάνουν μόνο όσοι μπορούν να τα πληρώσουν. Επιπλέον, εκχωρούν υποδομές που φτιάχτηκαν με τα χρήματα των δημοτών και ανήκουν σε αυτούς, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, τις οποίες οι ίδιοι οι δημότες καλούνται να πληρώνουν για να χρησιμοποιήσουν αυτά που τους ανήκουν.

Η ΚοινΣΕΠ πέρα από την μεγάλη υπηρεσία που προσφέρουν στους Δημάρχους απαλλάσσοντας τους από τον “πονοκέφαλο” των κοινωνικών υπηρεσιών, προσφέρουν, σε μία εποχή που είναι μάλιστα “ισχνές οι αγελάδες”, νέες δυνατότητες επέκτασης και συντήρησης των πελατειακών τους δικτύων. Είναι η Δημοτική αρχή που θα επιλέξει ποια υπηρεσία θα δώσει σε ΚοινΣΕπ, είναι η ίδια που θα μεσολαβήσει για την κοινοτική χρηματοδότηση, είναι ο Δήμαρχος που θα τάξει στον μέχρι εχθές συμβασιούχο υπάλληλο ότι θα τον κάνει συνεταιριστή μέτοχο, είναι οι παραδοσιακοί “φίλοι” της δημοτικής αρχής που θα τύχουν προνομιακής ενημέρωσης και προτεραιότητας, ώστε να βολευτούν και να βολέψουν και την δική τους “στρατιά φίλων”. Νέοι θεσμοί, νέοι πόροι, ώστε να τροφοδοτηθούν οι παραδοσιακοί δεσμοί και τα παραδοσιακά αλισβερίσια.

Εκτός από το μάρμαρο που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες, το μάρμαρο το πληρώνει και η πλειονότητα των εργαζομένων. Με εκβιαστικούς όρους και υπό τον φόβο της ανεργίας, οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να μετατραπούν σε συνεταιριστές μετόχους, χάνουν όλα τα εργασιακά δικαιώματα που απορρέουν από την εξαρτημένη σχέση εργασίας, ενώ, χάνουν ακόμα και τον μισθό τους αναλαμβάνοντας το ρίσκο του “μερίσματος”. Οι τιμητές Δήμαρχοι προσπαθούν να τους πείσουν ότι αυτό αποτελεί συμφέρουσα αλλαγή, καθώς, η επιχειρηματική δραστηριότητα μπορεί να τους αποφέρει περισσότερα απ' όσα ένας μισθός.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι ΚοινΣεπ θα είναι πάντα εξαρτημένες από τους κοινοτικούς ή εθνικούς πόρους που κάθε φορά θα πρέπει να μπορεί να εξασφαλίσει ο Δήμος και ο δήμαρχος. Ωστόσο, ούτε οι πόροι είναι (και θα είναι) εξασφαλισμένοι ούτε η “προτίμηση” της δημοτικής αρχής στην ΚοινΣεπ των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι ως συνεταιριστές καλούνται πέρα από το ρίσκο της χασούρας ν' αντιμετωπίσουν και το ρίσκο του ανταγωνισμού, όπως οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση. Ακόμα κι αν σήμερα ο κ. Μαραβέλιας “διαρρηγνύει τα ιμάτια” του στο όνομα της επιβίωσης των εργαζομένων, αύριο ο ίδιος ή κάποιος άλλος δήμαρχος θα “διαρρηγνύει τα ιμάτια” του στο όνομα της αξιοκρατίας και της ελεύθερης αγοράς που τάχα λειτουργεί υπέρ των δημοτών, ολοκληρώνοντας το σχέδιο ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος των κοινωνικών υπηρεσιών.

Αντίθετα, στην εποχή του Μνημονίου ο Δήμος θα έπρεπε να διευρύνει τη βεντάλια των κοινωνικών παροχών (αθλητισμού, πολιτισμού, εκπαίδευσης, υγείας), καθώς, ο θεσμός της αυτοδιοίκησης εκ φύσεως θα μπορούσε ν' αποτελέσει την αντιμνημονιακή ναυαρχίδα μπροστά στη συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος και την ακρίβεια. Μία τέτοια όμως πολιτική προϋποθέτει μία αντίστοιχη πολιτική βούληση, την οποία οι δήμαρχοι θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού προφανώς και δεν διαθέτουν.
Απέναντι σ' αυτή την πολιτική, για την Αριστερά αποτελεί μονόδρομο η ανάπτυξη ενός ριζοσπαστικού αυτοδιοικητικού κινήματος διεκδίκησης πόρων και υποδομών, ενός κινήματος με πυρήνα την αντίσταση, την αλληλεγγύη και την ανατροπή.


*Ο Θέμις Γρηγοριάδης είναι μέλος της γραμματείας της τ.ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚM στο Χαϊδάρι.

http://thebest.gr/news/index/viewStory/177862


ΣΧΟΛΙΟ: ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μ. ΓΡΑΦΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΡΕΜΑΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πεντέλη στο Ύψος της» Μανώλης Γραφάκος, με επιστολή του προς το Δήμαρχο Χαλανδρίου και πρόεδρο του ΣΒΑΠ Γιώργο Κουράση, του ζητάει να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την προστασία της παραρεμάτιας περιοχής Πεντέλης Χαλανδρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού και η επιστολή του πρ. δημάρχου Μελισσίων:
Μελίσσια, 06/02/2013 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την προστασία της παραρεμάτιας περιοχής Πεντέλης Χαλανδρίου, ζητά ο Μανώλης Γραφάκος με επιστολή του προς το Δήμαρχο Χαλανδρίου και πρόεδρο του ΣΒΑΠ κ. Γιώργο Κουράση

Το τελευταίο χρονικό διάστημα με αφορμή τόσο το Ο.Τ 206 στη Νέα Πεντέλη που η διοίκηση Στεργίου με τις ενέργειές της ανοίγει το δρόμο για την οικοπεδοποίησή του, όσο και με τα προβλήματα που ανακύπτουν σε σχέση με τις χρήσεις γης, ο Μανώλης Γραφάκος έχει πραγματοποιήσει για τα θέματα αυτά μια σειρά από συναντήσεις με τις υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ.

Σε συνέχεια της ενασχόλησης αυτής και με στόχο την προστασία της παραρεμάτιας περιοχής και της άντλησης πόρων από το Πράσινο Ταμείο που θα επιτρέψουν την καταβολή αποζημιώσεων όπου είναι απαραίτητες, ο Μανώλης Γραφάκος με επιστολή του προς το Δήμαρχο Χαλανδρίου και πρόεδρο του διαδημοτικού συνδέσμου ΣΒΑΠ κ. Γιώργο Κουράση, προτείνει να αναλάβει ο Σύνδεσμος συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση προστασίας του ρέματος.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

"Αγαπητέ Γιώργο

Σου αποστέλλω δύο έγγραφα του ΥΠΕΚΑ σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στην παραρεμάτια ζώνη του ρέματος Χαλανδρίου Πεντέλης και αφορούν το ΠΔ προστασίας του ρέματος του ΦΕΚ 659/Δ/1995.

Το ΥΠΕΚΑ αναγνωρίζει ότι υπάρχουν ζητήματα. Προτίθεται να δημιουργήσει ομάδα εργασίας για το θέμα με στόχο την τροποποίηση του Π.Δ. προστασίας όπου κριθεί σκόπιμο.

Εκτιμώ ότι ο Σύνδεσμος της Βιώσιμης Ανάπτυξης Αττικής μπορεί να λάβει πρωτοβουλία για το θέμα στα εξής επίπεδα:

α. Να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία διαβούλευσης με το ΥΠΕΚΑ για την βελτίωση των όρων του Π.Δ. προστασίας του ρέματος.

β. Να επισπεύσει τις διαδικασίες είτε για τη δημιουργία του Φορέα Διαχείρισης που προβλέπει το διάταγμα, είτε για ανάληψη της των αρμοδιοτήτων του φορέα διαχείρισης από άλλα υφιστάμενο αντίστοιχο φορέα της Αττικής.

γ. Να επιδιώξει στα πλαίσια του Πράσινου Ταμείου για το έτος 2013 και μετά, την θέσπιση Χρηματοδοτικού Προγράμματος για την καταβολή αποζημιώσεων σε ακίνητα που βρίσκονται στη ζώνη Α του ρέματος, όπως αυτή ορίζεται στο Π.Δ. προστασίας.

Τα ανωτέρω θέματα τα έχω ερευνήσει αρκετά και είμαι στη διάθεση του συνδέσμου για οποιαδήποτε βοήθεια.

Φιλικά 

Μανώλης Γραφάκος "

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο Ύψος της»

http://www.thessi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12203:2013-02-07-08-38-57&catid=144:2010-12-08-18-41-59&Itemid=997


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:
 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ! 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ!!!

Έκανε ο Μανώλης Γραφάκος (πρ. Δήμαρχος Μελισσίων - ΝΔ) επιστολή στον δικό μας για να τον καλέσει να κάνει την δουλειά του (!!!) και την έδωσε και στην δημοσιότητα;;;;

ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ!!!

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ... ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ που είμαστε ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΙ!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ!!!

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΡΑΓΕΒΟ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!

Έτσι άρχισαν όλα .....

Ακρόπολις 9.6.1957

 Η εκστρατεία της καλής εφημερίδας ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα. Μετά από πενήντα πέντε συναπτά έτη η μηχανοργάνωση και τα "κομπιούτερ" έλυσαν το πρόβλημα κι έτσι οι πολίτες δεν παθαίνουν πλέον "έλκος στομάχου" (γιατί έχουν ανακαλυφθεί στο μεταξύ ένα σωρό άλλες παθήσεις πιο πιασάρικες και ιατρικώς πιο προσοδοφόρες).

Εμπρός 25.1.1953

Κι επειδή δεν υπήρχε άλλη λύσις, όπερ και εγένετο. Το ΕΣΥ ήρθε αργότερα μεν, αλλά μέχρι κι ο Ομπάμα το ζήλεψε και μας αντιγράφει πλέον ασύστολα. 

Αθηναϊκή 10.7.1965
Μέχρι δηλαδή το 1968 το μετρό θα ήταν έτοιμο, αν μετράμε καλά. Ας δούμε τι έγινε το 1968.

Ελεύθερος Κόσμος 22.12.1968


Απογευματινή 6.1.1970

Ακρόπολις 2.9.1972
Απογευματινή 8.5.1973

       Ακρόπολις 29.3.1975
                                         


Βραδυνή 14.8.1976

Βραδυνή 4.12.1979

Εντάξει ντε, πέρασαν μερικά χρονάκια παραπάνω, αλλά σημασία έχει ότι έγινε το Μετρό. Έτσι δεν είναι; Κάτι σταθμούληδες έχουνε μείνει ακόμα, δηλαδή έτοιμοι είναι, αλλά δεν τους ανοίγουν γιατί το όνομα Siemens είναι κακιά λέξη...
Απογευματινή 26.8.1968 και 11.4.1973 αντίστοιχα. 

Απογευματινή 24.4.1969


Ακρόπολις 15.5.1973

Ναι καλέ, η Αττική Οδός είναι. Θα αρχίσει λέει να κατασκευάζεται το 1974...


Βραδυνή 18.2.1965. 

Δεν θα το χαλάσουμε τώρα για το αν είναι γέφυρα ή σήραγγα. Σημασία έχει το "συντόμως".

Απογευματινή 3.12.1974 και Βραδυνή 26.6.1979

Ακρόπολις 12.7.1978.


Αφού το εδήλωσεν ο πρωθυπουργός...

Απογευματινή 28.6.1969. Ουδέν σχόλιον. 

Έθνος 6.5.1955 & Ακρόπολις 17.6.1976.

Μέσα σε μια εικοασετία, ένα μεγαλόπνοο έργο επερατώθη.


Ακρόπολις 18.7.1947
 
Ναι, έχουν περάσει εξήντα πέντε χρόνια. 
Αλλά αυτοί οι κερατάδες οι Φράγκοι (ουστ!) δεν μας δίνουν συμπληρωματική βοήθεια και πρέπει να διαπραγματευόμαστε αυτές τις ρημάδες τις "δόσεις"...

Ύστερα από όλα αυτά τα μεγαλειώδη γιατί αγανακτείτε; 

Γιατί διαμαρτύρεστε; Γιατί νιώθετε ανασφάλεια για το μέλλον; Μήπως είστε λιγουλάκι αχάριστοι; 
Για σκεφτείτε το λίγο.

Ίσως παρηγορηθείτε με τη σκέψη ότι ακόμα και πριν από μισό αιώνα plus υπήρχαν αντίστοιχοι ανικανοποίητοι και "αγανακτισμένοι" σαν και σας, που ξεσηκώνονταν από τους οργίλους κήνσορες των (τότε) ΜΜΕ           Έθνος 8.7.1952 

Το "αργά" βέβαια είναι κάτι σχετικό. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών που διάβασαν το ανωτέρω δημοσίευμα στο Έθνος του 1952 είναι σήμερα στα θυμαράκια. Είτε έχοντας αντιδράσει, είτε όχι.

Αλληλεγγύη στον εργαζόμενο του Δήμου Ελληνικού Μιλτ. Ευσταθιάδη

Ο εργαζόμενος του δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης Μιλτιάδης Ευσταθιάδης που αντιμετωπίζει άδικες διώξεις για τη συμμετοχή του στην απελευθέρωση και τη λειτουργία της πλαζ του Ελληνικού από το Δήμο και τους πολίτες της περιοχής, ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται την παραλία της περιοχής, τέθηκε σε «αυτοδίκαιη αργία» από τη δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 224/Α/12-11-2012 με αντικείμενο τα μέτρα εφαρμογής του μνημονίου 3 και του μεσοπρόθεσμου 2013-2016.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, η ΑΔΕΔΥ, σωματεία, πολιτικά κόμματα και άλλοι φορείς εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον εργαζόμενο και ζητούν:

Να σταματήσει η άδικη δίωξη σε βάρος του και να ακυρωθεί η αργία που του έχει επιβληθεί και τον εξοντώνει.

Να αποσυρθεί άμεσα ως απαράδεκτη η πράξη ΝΠ που δεν έρχεται να εξυγιάνει τη δημόσια διοίκηση αλλά να καθυποτάξει τους εργαζόμενους, να χτυπήσει τη συνδικαλιστική και πολιτική δράση.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

8 ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 1980 - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

Χρηματοδοτεί διαστημόπλοιο ο Χατζηδάκης!Μπορεί τα κονδύλια του ΕΣΠΑ το υπουργείο Ανάπτυξης να τα απορροφά λειψά και αγκομαχώντας, χρηματοδοτεί όμως την κατασκευή αεροπλάνων και διαστημοπλοίων με ποσά που ξεκινούν από 20.000 ευρώ και φτάνουν τα 300.000.
Δεν είναι αστείο, είναι αλήθεια, και το σκέφτηκαν οι γραφειοκράτες του υπουργείου Ανάπτυξης, που πρόσφατα δημοσιοποίησαν έναν κατάλογο με 500 επαγγέλματα, τα οποία υποτίθεται ότι θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ με 456.000.000 ευρώ.
Βέβαια, θα σκεφτεί τώρα κάποιος καλοπροαίρετος, «τι μπορεί να ερευνηθεί» ακόμα και με 300.000 (!) που να αφορά την τεχνολογία των διαστημοπλοίων ή των αεροσκαφών. Προφανώς οι συντάκτες του προγράμματος βρίσκονταν σε vertigo όταν έγραφαν τη συγκεκριμένη λέξη. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.
Εκτός και αν είχαν στο μυαλό τους να χρηματοδοτήσουν πλαστικά μοντέλα αεροσκαφών ή διαστημοπλοίων, τα οποία μετά θα ήταν δυνατό να πωληθούν στα ειδικά μαγαζιά της οδού Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός πάντως από διαστημόπλοια και αεροσκάφη, το υπουργείο Ανάπτυξης επιχορηγεί και την κοπή νομισμάτων… Εντυπωσιακό και αυτό, αν σκεφτεί κανείς ότι το εκδοτικό προνόμιο (τύπωση χρήματος) στην Ευρώπη το έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).
Και σίγουρα δεν εννοεί το υπουργείο Ανάπτυξης να επιχορηγήσει την ΕΚΤ για κοπή νομισμάτων. Αρα οι μόνοι που ίσως θα ενδιαφέρονταν να επιχορηγηθούν είναι οι «παραχαράκτες», μια δουλειά που έχει πέραση στην Ευρώπη, καθώς ανέρχονται σε εκατομμύρια τα πλαστά ευρώ που κυκλοφορούν.
Είναι απορίας άξιον αν ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης είδε καθόλου τους σχετικούς πίνακες (με τα προς επιχορήγηση επαγγέλματα) προτού δημοσιοποιηθούν. Δεν μπορεί να τους είδε και να επέτρεψε να κυκλοφορήσουν με τέτοιου είδους αεριτζίδικες επιδοτήσεις.
Αν πάλι δεν τους είδε, έχει ευθύνη γι’ αυτό που κυκλοφόρησε. Πάντως πολλοί γελάνε με τη χοντρή γκάφα του υπουργείου Ανάπτυξης που «ένιωσε» μάλλον ξαφνικά σαν να είναι υπουργείο στις ΗΠΑ.
Επίσης ο κατάλογος επιδοτεί και το επάγγελμα του χρονομέτρη και όλοι αναρωτιούνται τι θέλει να μας πει ο ποιητής υπουργός…

Δημοκρατία

Λογικό...Με τόσους εξωγήϊνους που έχουμε!! Τι "VERTIGO", εδώ μιλάμε για..."ολοκαύτωμα"!!!

Δ.Χ.

Εφημερίδααα. Αποκάλυψη!!


Λιβύη: Ποιος είναι ο Σαίφ αλ Ισλάμ Καντάφι

Γράφει ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος       Ο Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι είναι ο δεύτερος γιος του Μουαμάρ Καντάφι, ηγέτη της Λιβύης από το 1969 έως ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις