Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Μμμμ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο! Ζημιές στο παλιό δημαρχείο σήμερα.Οι φωτό και το απόσπασμα ανέβηκαν από το γραφ ..... - συγνώμη όχι από το γραφείο τύπου ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΠΟΥ - στο facebook, στην προσωπική του σελίδα.

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι μία παράγραφος από τα γνωστά ηρωικά που γράφει ο Συμεών στο φατσομπούκι  (ανοικτή είναι η σελίδα του, δες τα αν θες, εμείς δεν θεωρούμε σοβαρό να αναδημοσιεύουμε τα προπαγανδιστικά σεντόνια του).

Αυτό που αξιολογούμε ως ΚΡΙΣΙΜΟ είναι αυτή η παράγραφος που ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που ο σκεπτόμενος πρέπει να αξιολογήσει:

"Έτσι κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,στα αρχεία πρακτικών των συνεδριάσεων και στην αίθουσα που έχει παραχωρηθεί στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης"

Και τι βλέπουμε ή τι καταλαβαίνουμε εμείς?

1. Ότι στο παλιό δημαρχείο, στα δημοτικά καταστήματα της πόλης ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - δεν έχουν γραφεία ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ,  αλλά έχουν όλοι οι σύλλογοι που είναι "υπάκουοι" στον Σουλτάνο.
Παλιό Δημαρχείο, Παπάγου, Δαναϊδων, ΚΕΠ  ....
Η εφαρμογή του νόμου ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ για τις δημοτικές παρατάξεις δεν μπορεί να γίνει. Για κάθε σύλλογο 20 μελών όμως βρίσκεται χώρος ακόμα και στον χώρο συνεδρίασης του ΔΣ. Στο ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ!

2. Κανείς δεν κατέστρεψε "ό,τι βρήκε μπροστά του" αφού δεν βλέπουμε κατεστραμμένη ούτε μια οθόνη υπολογιστή, ούτε μία καρέκλα.
Μερικά πεταμένα χαρτιά βλέπουμε τριγύρω στις φωτό που ανέβασε ο δήμαρχος τύπου.

3. Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, λέει καταστραφήκαν. 
Μμμμμ! Ενδιαφέρον. 
Το έχουμε ξαναδεί το έργο  ....

ΚΑΡΑΤΖΑ: ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑΡΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΚΑ ΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ

Οι σχέσεις του Κουράση με την Καρατζά είναι .... δομημένες.

Δομημένες πάνω στην μελέτη του Πεύκο Πολίτη τις δωρεές, τα γραμμάτια και τα .... οικοπεδάκια.

Οι σχέσεις της Καρατζά με το τοπικό ΚινΑλίτικο σύστημα είναι επίσης δομημένες .
Από την εποχή του μακαρίτη του Γυφτόπουλου.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, όπως το λέμε εμείς.

Η χωρίς όρια και αρχές πολιτική της Καρατζά είναι γνωστή.
Μία αρχή έχει: ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Του κόμματος; Μμμμμ
Δεν είναι δική μας δουλειά να το αξιολογήσουμε. αυτό
Αλλά τα καλά και συμφέροντα της πάρτης της σίγουρα.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει.
Πόσα νέα όρια ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ και ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ μπορεί να ανακαλύψει.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ.

Το να παριστάνεις ότι αναλαμβάνεις πρωτοβουλία , να καλείς στο τηλέφωνο τον αντίπαλό σου για να του ζητήσεις συνεργασία για το καλό της πόλης (και καλά) απλά για να δημιουργήσεις άλλοθι για να μην δεχτείς την κριτική του, επειδή την επόμενη έχεις προγραμματίσει να πάρεις "αλα μπρατσέτα" όλους τους συμμάχους σου στο ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ σύστημα, εκείνους που έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΕΥ 9 "για χωματερή" - όπως ΕΚΕΙΝΟΙ, ΟΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ λένε κάθε εγκατάσταση ΣΜΑ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ, εμείς ποτέ δεν έχουμε πει τέτοιες ΑΗΔΙΕΣ παρά την ΚΑΘΕΤΗ και από την πρώτη στιγμή ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ στην συγκεκριμένη ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ - είναι πρακτική έξω από κάθε πλαίσιο πολιτικών αρχών.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ.
ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΑΤΙ:

Προχθές Σάββατο  η Καρατζά ανέλαβε πρωτοβουλία να "σώσει" το ΠΑΤΗΜΑ.
Με πήρε τηλέφωνο
(ΝΑΙ, βέβαια, η ψευδομάρτυρας του μηνυτή μου Κουράση με πήρε τηλέφωνο !!!!) και μου ζήτησε να μετέχουμε σε πρωτοβουλία της "αριστεράς" δια την σωτηρία του Πατήματος από την εγκατάσταση στον ΧΕΥ .

Χρειαζόταν - κατά το σχέδιό της - 14 υπογραφές δημοτικών συμβούλων (το ένα τρίτο) για να συγκληθεί το δημοτικό συμβούλιο και να σταματήσει τους σχεδιασμού του Συμεών για τον ΧΕΥ 9.

Είχε προηγηθεί μόλις πριν δύο βδομάδες μία απόφαση με οριακή πλειοψηφία (14 υπέρ και14 κατά που πέρασε με διπλή ψήφο της προέδρου. έλειπα από εκείνο το συμβούλιο.αλλά δεν χρειαζόμαστε εμείς Κολαούζο για το θέμα των ΧΕΥ, διότι εμείς τον κάναμε ΓΝΩΣΤΟ σε όλη την Ελλάδα, δεν περιμένουμε το Καρατζοπιστοποιητικό).
Απόφαση για την έναρξη των διαδικασιών εκπόνησης μελέτης για τον ΧΕΥ 9 για την εγκατάσταση καθαριότητας. (προεκλογικές μπαρούφες του Συμεών, αφού το τι θα γίνει έχει ήδη προδιαγραφεί με την αγορά του άλλου ακινήτου, στο νεκροταφείο).

Ήθελαν λέει 14 χωρίς όμως την .... δεξιά (μπαίνοντας).
Διότι η δεξιά - σου λέει - είναι με τον Συμεών.
Δηλαδή τον Κουράση και τον Λαδόπουλο ", Αυτά κατά την Καρατζά.
Αυτό βέβαια το είπε η Καρατζά διότι γνώριζε ότι μαζί με τον Γραμματιάκια δεν θα υπογράφαμε με τίποτα. Με τους άλλους, ε θα προβληματιζόμασταν.

Οπότε θυμήθηκε την .... δεξιά η Καρατζά.
Εμάς μας έδωσε αριστερόσημο, μας έβαλε στους καλούς βέεεεβαια.
(Καλοί δεν ξέρω αν είμαστε - ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ).

Και ποιοι θα είμασταν λοιπόν οι 14 κατά το συνωμοτικό σχέδιο;;;;
Οι τρεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ με τον ΧΕΥ 9 - Θωμάς, Καρατζά και Νταβίας, - ο Χ. Κασίμης που πήγε μαζί της  και μαζί με τους 7 της Πρωτοβουλίας ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΕΥ κα της χωροθέτησηςτου ΣΜΑ και οι τρεις ΚινΑλίτες του Ανδρεόπουλου, που ΕΠΙΣΗΣ έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέχρι τώρα και έχουν θεματάκι.
 
Μας έστειλε και με mail την πρότασή της .
ΝΑΤΟ:

Προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου κ. Πισιμίση Ευαγγελία
Οι υπογράφοντες δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου (14) ζητάμε σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1) Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση πρότασης του δημοτικού συμβουλίου Χαλανδρίου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για αλλαγή χρήσης γης του οικοπέδου παρακείμενου στην Αττική Οδό επί των οδών Ηρακλείτου & Χατζηδάκη στο Πάτημα Χαλανδρίου (Χ.Ε.Υ. 9) , επιφάνειας 6.458 τ.μ. .
2) Ανάκληση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Χαλανδρίου της 20ης Φεβρουαρίου 2019 (Θέμα 35) για την εκκίνηση της διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης εκπόνησης μελετών με θέμα: «Μελέτη διαμόρφωσης αμαξοστασίου συνεργείου και χώρου ΚΔΑΥ για τις ανάγκες του Δήμου».


Η Καρατζά με ενημέρωσε ότι όλοι έχουν συμφωνήσει και χρειάζονται την 14η υπογραφή. Την δική μου.

Λογικό να θέλουν όσοι έχουν ψηφίσει ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ τον Συμεών, να έχουν μια ευκαιρία να κάνουν ψευτοεπανάσταση και να ξεπλυθούν ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ την ψήφο τους λίγο πριν τις εκλογές  (και ανέξοδα βέβαια αφού τώρα η εντολή των αφεντικών τους να πάνε τα λεφτά των Χαλανδραίων στους χορηγούς χρισμάτων, από τα καλά μνημονιακά παιδιά έχει υλοποιηθεί).

Πονηράτζες οι Καρατζά και Θωμάς που βρήκαν ευκαιρία να ξεπλύνουν, τους συμμάχους της η μία και συντρόφους του στο ΚινΑλ και τον καθοδηγητή του από τον Τομέα Αυτοδιοίκησης ο άλλος.

Της είπα ότι θα τη σκεφτούμε την πρότασή της και θα της απαντήσουμε εχθές.
Αν είμασταν βέβαια ίδιοι ιδιοτελείς καιροσκόποι με εκείνους θα λέγαμε εξ αρχής ένα ΟΧΙ σαν του Μεταξά.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΑΜΕ.

Βγήκα το Σάββατο το βράδυ για μια μπύρα και με έπρηξε μέχρι τις 12 τα μεσάνυκτα να της δώσω απάντηση - λες και έπεφτε η ζάχαρη στο νερό.

Πιστός στο δόγμα Χαρίλαου - ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΣΚΕΦΤΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΟΥ - της είπα ότι θα της απαντήσω την Κυριακή.

Συζητήσαμε το θέμα στην ΣΕ της παράταξης το πρωί της Κυριακής και αποφασίσαμε να πούμε ΝΑΙ μόνο ως προς το δεύτερο θέμα, δηλαδή την ανάκληση της απόφασης του ΔΣ, ώστε να μην υπάρχουν τετελεσμένα εν όψει της λαϊκής ετυμηγορίας και το ΔΣ, με την σύνθεση και τον συσχετισμό που θα προκύψει μετά τις εκλογές να ασχοληθεί ψύχραιμα με το θέμα των χωροθετήσεων. Η θέση μας άλλωστε είναι ΚΑΘΑΡΗ και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ για να την κάνουμε γαϊτανάκι δημιουργίας προεκλογικών εντυπώσεων.

Κατά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής αναζήτησα την Καρατζά για να της δώσω την απάντησή μας.
Και την βρήκα που λέτε;
Στο Πάτημα - μαζί με τον Κουράση και τον Θωμά - να συζητάνε με "επιτροπή κατοίκων" (δηλαδή με του  δικούς τους που είχαν καλέσει μυστικά) το θέμα.

Είχαν πάρει και τον Κουράση μαζί για .... πλύσιμο.

Τον Κουράση που  - και καλά - τον απέκλειε από τους 14 η Καρατζά.
Και τον φέρελπη νέο του ακραίου νεοφιλελευθερισμού.
ΟΛΟΙΜΑΖΙ ετοιμάζονται.

Αλλά όταν εκείνοι κάνουν σχέδια, ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ!

Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ για τα θέματα της πόλης ας συγκριθεί με το πώς εμείς χειριστήκαμε το θέμα Κεφαληνού, όταν καλέσαμε ΔΗΜΟΣΙΑ και ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

Η άρνησή μας για συνυπογραφή στο πρώτο προτεινόμενο θέμα από την Καρατζά, δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές μαζί με 10 δημοτικούς συμβούλους ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το θέμα του ΧΕΥ 9, επειδή είναι ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ και πρέπει να ξεπλυθούν οι ευθύνες τους ΤΩΡΑ, νομίζω ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.

Εκεί όμως ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ή τσάμπα έξοδα, για το καλό της πόλης ΕΜΕΙΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

Μεταφορικά ή κυριολεκτικά.

Αλλά του ΔΙΑΟΛΟΥ και κερί να του ανάψεις θα σε κάνει να χεστείς απάνω σου, έλεγε η σχωρεμένη η γιαγιά μου.

ΥΓ: 
Ο δήμαρχος Συμεών έβγαλε άφτρες εχτές με την συγκέντρωση που έστησε το μέτωπο των Καρατζοκαθοδηγούμενων στο ΠΑΤΗΜΑ. 

Και θυμήθηκε .... τα όσα έγιναν το 1990 - όταν το "κίνημα" του λαϊκισμού σταμάτησε την κατασκευή του ΣΜΑ στον χώρο δίπλα στο Νεκροταφείο που είχε σχεδιάσει ο Πέρκιζας.

Καλά τα λέει σιγά σιγά. Μαθαίνει. 
Και μιλάει .... ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ.

Αυτά τα λέγαμε εμείς το 2014 αλλά εκείνος μας έβριζε. 
Ακόμα μας βρίζει αλλά τώρα συνηθίσαμε, τότε μου είχε κακοφανεί, τώρα έχει σύνδεση με Κάιρο. 

Ξέρουμε ότι μας βρίζει επειδή έχουμε δίκιο και δεν έχει τα άντερα να το παραδεχτεί. 
Είναι ΜΙΚΡΟΣ για να παραδεχτεί ότι ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ και ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ.
ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ για να πείσει τον εαυτό του και τους κλακαδόρους του.

Τώρα ο Συμεών προετοιμάζει το έδαφος σιγά σιγά για να πει ότι Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και στον ΧΕΥ 9 να μεταφερθεί η ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ.
ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ!!!!

Και για να μην πει ότι είχαν δίκιο αυτοί οι βλαμμένοι που όταν όλοι ψηφίζαμε να αγοραστεί ο ΧΕΥ για υπόγειο ΣΜΑ, φώναζαν:
 "ΡΕΕΕΕΕΕ, ΕΧΕΙ ΤΡΕΝΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕ ΑΠΟΚΑΤΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕ, μην δίνετε τσάμπα τα λεφτά των Χαλανδραίων ρεεεεε" μας βρίζει.

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ  ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.
Αφού ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Και δεν θα κάνει λαχανόκηπο τον ΧΕΥ 9, ούτε θα κάνει ΚΟΙΝΣΕΠ για την καθαριότητα όπως έλεγε εκείνος.

 Τώρα - επειδή εμείς είμαστε και κακά παιδιά - για τα νευράκια του εχθές ΔΕ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ;  Δεν ξύνεται στη μαγκούρα του τσοπάνη; 
Ε θα το ακούσει:

ΜΕΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΥΖΕΣΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩΚΑΙΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ και έγινες ΝΟΜΑΤΑΙΟΣ και από ντουτνουκάρχης σε εξέλεξε το Χαλάνδρι δήμαρχο. 

ΚΑΙ δεν σου έφτανε αυτό. ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ! 

Ο καιροσκοπισμός γίνεται μπούμερανγκ στους υπηρέτες του.
ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ!
Α.Ν.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ Σ.Φ.Ε.Α: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε την απορία μας για τους λόγους που δεν επιτρέπουν την επαναφορά του αντιτορπιλικού ΒΕΛΟΣ στο Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης Φλοίσβου.

Την απορία μας αυτή και τις ανησυχίες μας έχουμε κοινοποιήσει στον Αρχηγό Πολεμικού Ναυτικού αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη στις 10/10/2018.

Ο Αρχηγός Π.Ν. μας απάντησε στις 27/11/2018 ότι οι επισκευές συνεχίζονται κανονικά και θα ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης για το θέμα έχουμε ενημερώσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα.

Το ΒΕΛΟΣ απουσιάζει από τη θέση του επί 22 μήνες, από την ημέρα δηλαδή που ρυμουλκήθηκε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας για εργασίες συντήρησης/αναπαλαίωσης ώστε να βελτιωθεί η λειτουργικότητά του ως επισκέψιμο Μουσείο. Οι εργασίες, και με την οικονομική συμβολή ιδιωτών ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ, έχουν από καιρό περατωθεί και το πλοίο ελλιμενίζεται έκτοτε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας χωρίς να διαφαίνεται προοπτική επιστροφής του στο Φλοίσβο. Απεναντίας, περίεργο δημοσίευμα προ τετραμήνου στην εφημερίδα Real News, απαξιώνει την αντιδικτατορική δράση του πλοίου με τον ανιστόρητο ισχυρισμό ότι η συμβολή του στο Κίνημα του Ναυτικού ήταν μύθος.
Βεβαίως η Ιστορία έχει καταγράψει το αναμφισβήτητο γεγονός ότι το Κίνημα του Ναυτικού θα ήταν μύθος εάν ο αείμνηστος Ναύαρχος Νίκος Παππάς με τη δράση του δεν αποκάλυπτε παγκοσμίως την έκτασή του στερώντας τη χούντα και τους πάτρωνες της από το επιχείρημα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις στήριζαν τη δικτατορία.
Πιστεύουμε ότι δεν είναι δυνατό να αποσύρεται μια σελίδα της Νεώτερης Ιστορίας της Ελλάδας, η μοναδική που τιμά τις ΄Ενοπλες Δυνάμεις και παιδεύει τις νέες γενιές που μπορούν να επισκέπτονται το Μουσείο, που θυμίζει διαχρονικά τους αγώνες ηρώων, όπως ο αείμνηστος Σπύρος Μουστακλής, που συμμετείχαν στο Κίνημα του Ναυτικού καθώς και όλων των μελών και αξιωματικών από όλα τα όπλα που πήραν μέρος στον Αντιδικτατορικό Αγώνα.
Μετά από όλα αυτά ως Σύνδεσμος Φυλακισμένων Εξορισθέντων Αντιστασιακών, ζητάμε να απαντηθούν οι απορίες μας, να υπάρξει κάποια απάντηση για το πότε θα επιστρέψει το αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ εκεί όπου ανήκει. Αθήνα, 7/3/2019 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Κώστας Μανταίος
Ο Γενικός Γραμματέας  Θόδωρος Καλογήρου 

Για την ανάρηση στην Πλατεία: Αλ. Αβράαμ

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ .....