Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ-Κ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Και αυτό Σαββατοκύριακο (15 -16 Φεβρουαρίου) θα διακοπούν τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα από τον σταθμό «Εθνική Άμυνα» έως το Αεροδρόμιο,λόγω τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιηθούν για την εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία εξοπλισμού βελτίωσης της σιδηροδρομικής γραμμής, στη γραμμή 3 του Μετρό.
Ως εκ τούτου οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό «Εθνική Άμυνα».

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω τμήματος, θα δημιουργηθεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «EXPRESS X5»,

από τον σταθμό «Εθνικής Άμυνα» έως τον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» και αντιστρόφως, ενώ θα ενισχυθούν τα δρομολόγια και της γραμμής Χ95 «Σύνταγμα- Αερολιμένας».

Η αφετηρία της γραμμής Χ5 θα βρίσκεται στον σταθμό «Εθνική Άμυνα» του μετρό, στον παράδρομο της Λ. Μεσογείων, το τέρμα στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας»,

ενώ θα υπάρχουν στάσεις (και στις δύο κατευθύνσεις) στο ύψος των σταθμών «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή» και «Χαλάνδρι».

Σημειώνεται ότι, τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου από και προς το αεροδρόμιο θα εκτελούνται κανονικά και θα είναι δυνατή η μετεπιβίβαση των επιβατών της γραμμής Χ5, στον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
http://myxalandri.gr/

Irini Konstantinidi's Jazz-bound project το Σάββατο στο "ΕΝ ΦΛΥΑ"


"ΕΝ ΦΛΥΑ"
Κ. Βάρναλη 13 & Γκίνη
210 6854528

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ... ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ - όπου ΡΟΔΟΣ βάλτε ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣΑρθρο του Γιώργου Νικολή
Κοινωνικού Σχολιαστή


Για να μπορέσεις να αλλάξεις κάτι που είναι αρνητικό και δεν σου αρέσει χρειάζεται να υπάρχουν δυο κύριες προϋποθέσεις. Η πρώτη προϋπόθεση είναι να έχεις αντιληφτεί και καταλάβει την πραγματικότητα της αρνητικής καταστάσεως και η δεύτερη προϋπόθεση είναι να αντιδράσεις στην αρνητική αυτή κατάσταση, αλλιώς δεν θα μπορέσεις να την αλλάξεις.

Για να μπορέσεις όμως να αντιδράσεις χρειάζεται πρώτα από όλα να υπάρχει και θέληση διότι δεν φτάνει μόνο να γνωρίζεις, πρέπει και να αντιδράς διότι αν δεν αντιδράσεις, δεν αλλάζεις την κατάσταση. 


Σε αυτό το άρθρο μου θα επικεντρωθώ στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, δήμων και περιφέρειας.

Όλοι λίγο πολλοί βιώνουμε καθημερινά και γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το όμορφο νησί και γενικά τα Δωδεκάνησά μας, δεν είναι η καλύτερη. Κοιτάζοντας γύρω μας στους δημόσιους χώρους και την γενική εικόνα που παρουσιάζει η αγαπημένη Ρόδος μας, απλά διαπιστώνουμε κάθε μέρα την προχειρότητα, τις κοροϊδίες, την ανευθυνότητα και το καραγκιοζιλίκι στους δημοσίους δημοτικούς χώρους, στα δημόσια έργα και στις υποσχέσεις του αέρα, των τοπικών αρχόντων μας.

Ένα πλούσιο νησί όπως είναι η Ρόδος μας, έχει καταντήσει τριτοκοσμικό με την ανευθυνότητα και ανικανότητα των τοπικών μας πολιτικών που αρκετές φορές ένα μέρος αυτών φτάνουν μέχρι το σημείο να υποτιμούν την νοημοσύνη μας μοιράζοντάς μας υποσχέσεις που και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δύσκολα θα τις πραγματοποιήσουν.

Η κατάσταση στο νησί μας με την τσαπατσουλιά, τις κοροϊδίες, την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια από πλευράς των τοπικών πολιτικών μας δεν είναι πρόσφατη όμως τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ως γνωστόν η πολιτική και ο πολιτικός κρίνονται εκ του αποτελέσματος και στην δική μας περίπτωση οι τοπικοί πολιτικοί μας, ειδικά αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου, των τοπικών συμβουλίων και της περιφέρειας, κατά μεγάλο ποσοστό έχουν ήδη κριθεί εκ του αποτελέσματος της πολιτικής τους που δεν είναι άλλη από την τριτοκοσμική εικόνα που παρουσιάζει στο μεγαλύτερο μέρος του το όμορφο νησί μας και από την καθημερινή ταλαιπωρία που βιώνουμε ως πολίτες στις επαφές μας με τις δημοτικές υπηρεσίες.

Βάσει λοιπόν της τριτοκοσμικής εικόνας αυτής που έχει το νησί μας στους δημοσίους χώρους και λειτουργίας αρκετών υπηρεσιών του, έχει εκπληρωθεί η πρώτη προϋπόθεση που αναφέρω στην αρχή του άρθρου μου και που αφορά την αντίληψη της καταστάσεως διότι όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε αυτήν την τριτοκοσμική κατάσταση που έχουμε σήμερα γύρω μας στον τόπο μας διότι την βιώνουμε καθημερινά.

Η δεύτερη προϋπόθεση για να αλλάξεις κάποια δυσάρεστη κατάσταση, είναι η αντίδραση μέσω της θελήσεως και αυτή η δυνατότητα της αντίδρασης δίνεται σε εμάς τους πολίτες και με το δικαίωμα που μας δίνει η δημοκρατία μας μέσω της επιλογής μας που είναι η ψήφος μας.

Η κοινωνία είναι ο καθρέπτης κυρίως αυτών που ζουν μέσα σε αυτήν οι οποίοι με τις δράσεις και αντιδράσεις τους διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό και την κοινωνία τους. Αν θέλουμε λοιπόν να αλλάξουμε τον τόπο μας στο να γίνει καλύτερος από ότι είναι τότε πρέπει κυρίως και σε μεγάλο βαθμό να αλλάξουμε αυτούς που σήμερα διοικούν τον τόπο μας, σε επίπεδο περιφέρειας, δήμου και σε αρκετά τοπικά συμβούλια και που έχουν την σημαντικότερη ευθύνη της σημερινής για τον πολιτισμό μας απαξιωτικης και προσβλητικής καταστάσεως που βιώνει ο τόπος.

Φυσικά η κάθε αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη διότι το τοπικό κατεστημένο και αυτοί που χρόνια κάθονται στις δημόσιες πολιτικές ¨καρέκλες¨ έχουν ειδικά και με στήριγμα τα διάφορα ρουσφέτια, βολέματα και συμφέροντα, δημιουργήσει ένα κύκλο υποστηρικτών που κατά κύριο λόγο είναι βολεμένοι και κοιτάζουν τα δικά τους συμφέροντα αγνοώντας το γενικό καλό του τόπου και της κοινωνίας γενικά και είναι εδώ που ο κάθε απλός πολίτης από εμάς πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του απέναντι στον εαυτό του και στο μέλλον του τόπου ώστε με την ψήφο του, αν πράγματι θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, να φέρουμε την αλλαγή στέλνοντας στα σπίτια τους αρκετούς από αυτούς τους ανίκανους και για αρκετά χρόνια βολεμένους πολιτικούς καρεκλάκηδες.

Και επειδή όπως λέει ο λαός μας, το ψάρι βρωμάει πρώτα από το κεφάλι και η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος, οι περισσότεροι τοπικοί πολιτικοί μας ειδικά αυτοί που κάθονται χρόνια στην κορυφή και στις πολιτικές «καρέκλες» αυτοί πρέπει να πάνε πρώτοι στα σπίτια τους αλλιώς δεν θα αλλάξει το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας προς το καλύτερο.

Φυσικά όλοι οι τοπικοί πολιτικοί μας δεν είναι ανίκανοι και θαθατζήδες διότι υπάρχουν και ικανοί άνθρωποι στα κοινά που κοιτάζουν αγνά και με αγάπη να προσφέρουν στον τόπο μας όμως είναι μειοψηφία, διότι αν αυτοί ήταν πλειοψηφία τότε θα είχαμε και καλύτερη εικόνα στον τόπο μας.

Ας δώσουμε λοιπόν στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, δήμου και περιφέρειας την δυνατότητα σε νέους άφθαρτους ανθρώπους να διοικήσουν στα κοινά του τόπου για κάτι καινούργιο και ας στείλουμε τα πολιτικά λαμόγια, τους πολιτικούς χρόνιους καρεκλάκηδες και τους πολιτικούς γλειφτες και θαθατζήδες μια και καλή στα σπίτια τους, αρκετά υπέφερε ο τόπος μας με τα ατέλειωτα και « μεγάλα έργα» τους.Πηγή : Για να αλλάξεις... πρέπει να αντιδράσεις - Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://rodiaki.gr/article.php?id=271559&catid=37&maincatid=1#ixzz2tHF07mdQ 

Follow us: rodiaki.efimerida on Facebook

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Οι αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν για δεξιά στροφή τον ΤσίπραΗ κοινή δημόσια εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, υπό τη μορφή ενός άτυπου ντιμπέιτ, σημαδεύτηκε από απρόοπτα και μεγάλη ένταση έπειτα από την επίθεση που εξαπέλυσε κατά των δύο ένας από τους παρευρισκόμενους.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρόεδρος του ΣΕΒ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά στο Πολεμικό Μουσείο στο πλαίσιο εκδήλωσης με τίτλο «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας», ωστόσο, η «τοποθέτηση» ενός οργισμένου άνδρα από το ακροατήριο ήταν αυτή που έκλεψε αρχικά την παράσταση.
Αφορμή ήταν μια αποστροφή του Δημήτρη Δασκαλόπουλου για τον Κορνήλιο Καστοριάδη. Εκείνη τη στιγμή ο ακροατής άρχισε να ουρλιάζει αναφέροντας προς τον πρόεδρο του ΣΕΒ «Εσεις μην πιάνετε στο στόμα σας τον Καστοριάδη».
Στη συνέχεια απευθύνθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ανέφερε «Κι εσύ δεν θα έπρεπε να είσαι αυτή τη στιγμή εδώ. Πως θα κυβερνήσεις; Με την Δεξιά;».

Ηταν τέτοια η ένταση που προς στιγμήν επικράτησε ανησυχία στο ακροατήριο, ωστόσο, ο «δράστης» μετά τα «γαλλικά» αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να δώσει συνέχεια.
Για την ιστορία η φράση του κ. Δασκαλόπουλου που εκνεύρισε τον ακροατή ήταν η εξής «Αν θέλουμε να δούμε επιστροφή σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αν θέλουμε η μάστιγα της ανεργίας να περιοριστεί, αν θέλουμε το χρέος να γίνει βιώσιμο, πρέπει να δοθεί χώρος, ανοιχτό πεδίο σε αυτό που ο Καστοριάδης χαρακτήριζε πραγματική ιστορία: Δημιουργική δραστηριότητα ανθρώπων».
Ο Αλέξης Tσίπρας παίρνοντας το λόγο απάντησε αρχικά στα όσα είπε ο οργισμένος πολίτης καλύπτοντας κατά κάποιο τρόπο τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο.

«Δεν κατανοώ την ενόχληση κάποιων ούτε τον εκνευρισμό τους» τόνισε και πρόσθεσε με νόημα ότι «εδώ και πενήντα χρόνια σας έχουν μάθει και σας λένε ότι οι Κομμουνιστές θα σας πάρουν τα σπίτια και τις καταθέσεις και τώρα σας ενοχλούν οι αναφορές στον Καστοριάδη και στον Λένιν».
Πρώτο μας μέλημα η ακύρωση του Μνημονίου.

Πέρα από παρατράγουδα η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είχε και την ανάλυση του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος, αλλά και των τριών πυλώνων του αναπτυξιακού του προγράμματος.
Ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας αναρρώσει στοιχειωδώς από την ίωση που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αφού πήρε το λόγο, ξεκαθάρισε πως «η πρώτη πράξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η ακύρωση του Μνημονίου και ο τερματισμός της λιτότητας», προσθέτοντας ότι θα θέσει αμέσως σε εφαρμογή το μόνο πραγματικό σχέδιο για την επόμενη μέρα που έχει κατατεθεί σ' αυτήν τη χώρα. Το Εθνικό Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου. Διότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει δημόσια τη πιο σοβαρή συζήτηση που αποτελεί τη συζήτηση για το αύριο της χώρας, τη συζήτηση για τη παραγωγική ανασυγκρότηση «αφού μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο», όπως παρατήρησε.
Προειδοποίησε δε, πως «Ακόμα κι αν αύριο το πρωί καταφέρναμε να λύσουμε το πρόβλημα του χρέους και να βγούμε από το φαύλο κύκλο λιτότητα-ύφεση-έλλειμμα-χρέος, αν δεν έχουμε βιώσιμο και εποικοδομητικό σχέδιο για τη παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, δε θα καταφέρουμε να πατήσουμε στα πόδια μας».

Σε μία ομιλία με έντονο προεκλογικό χαρακτήρα, έστειλε το μήνυμα πως «Οι ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου θα αποδειχθούν το κύκνειο άσμα, όχι μόνον αυτής της συγκυβέρνησης, αλλά μιας ολόκληρης εποχής».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δύναμη διχασμού αλλά ενότητας. Είναι η δύναμη που αναλαμβάνει την ευθύνη για τη κοινωνική σωτηρία και τη παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας. Δεν είναι απειλή, όπως κάποιοι τον παρουσιάζουν. Είναι η τελευταία ελπίδα για το λαό και τον τόπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Σε ότι αφορά στα προγράμματα προσαρμογής ο Αλέξης Τςίπρας είπε πως: "Το ίδιο το Μνημόνιο απέδειξε ότι η συνολική εκκαθάριση στην αγορά εργασίας δεν βελτίωσε ούτε την ποιότητα ούτε την ποσότητα της παραγωγής. Αλλά ούτε και την κερδοφορία των παραγωγικών μονάδων".
«Ακούμε, λοιπόν, ότι, τον τελευταίο καιρό, πολλοί και διάφοροι καλοθελητές ανησυχούν. Ανησυχούν είτε ότι το μεγάλο κεφάλαιο κάνει «κεφαλοκλείδωμα» στο ΣΥΡΙΖΑ. Είτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετεξελιχθεί από δύναμη ανατροπής σε δύναμη προσαρμογής. Τους απαντάμε: Να μην ανησυχούν. 

Ούτε το ένα συμβαίνει ούτε το άλλο. Απλώς, τα αποτελέσματα από τη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή επέλαση της τελευταίας τετραετίας ανέτρεψαν τους νομιμοποιητικούς μύθους του νεοφιλελευθερισμού» είπε ο Κ. Τσίπρας με τις οικονομικές εξελίξεις να παραμένουν το υπ' αριθμόν ένα θέμα για τη χώρα και πρόσθεσε «Είναι, επιλογή επιβίωσης για τον παραγωγικό κόσμο της χώρας να συνομιλήσει και με αυτούς που υποστήριζαν από την αφετηρία της κρίσης ότι η νεοφιλελεύθερη λιτότητα και η απορρύθμιση δεν είναι η λύση – είναι η ίδια η κρίση».

Ανεβάζοντας τους τόνους, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως «η στιγμή που η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου επεξεργάζεται τη μετονομασία της λιτότητας και του τρίτου Μνημονίου που θα συνεχίσει να εφαρμόζει. Εμείς, δεσμευόμαστε στο εθνικό σχέδιο για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση του τόπου».
Αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμά, επεσήμανε πως η αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης είναι ένας από τους τρεις αμοιβαία ενισχυόμενους πυλώνες που συναρμόζουν το εθνικό σχέδιο για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση του τόπου.
Ποιοι είναι οι τρεις πυλώνες του αναπτυξιακού προγράμματος
Αναλύοντας το αναπτυξιακό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι θα βασιστεί σε τρεις βασικούς πυλώνες:

Πρώτος πυλώνας: Σταθεροποίηση της οικονομίας, στο τρίπτυχο: διατηρήσιμο και κοινωνικά δίκαιο πρωτογενές πλεόνασμα, ανάληψη της διοίκησης των ανακεφαλαιοποιημένων τραπεζών, ώστε να λειτουργήσουν προς όφελος της πραγματικής οικονομίας, με ελάφρυνση και προστασία των δανειοληπτών από υποχρεώσεις που ανέλαβαν με διαφορετικά εισοδηματικά δεδομένα (μια νέα σεισάχθεια) και ρευστότητα στην αγορά με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Δεύτερος πυλώνας: η αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης, μ' ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άμεσων παρεμβάσεων έκτακτης ανάγκης.

Τρίτος πυλώνας: η ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης.

Οι πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε επιγραμματικά στις πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως:
«Εμείς, με το κυβερνητικό πρόγραμμά μας:
  • Bάζουμε αμέσως αναπτυξιακό πρόσημο στη μακροοικονομική πολιτική μας.
  • Δίνουμε προτεραιότητα στην άμεση αντιστροφή της ύφεσης και την ανάκαμψη της οικονομίας,
  • Διαμορφώνουμε σταθερό πλαίσιο εργασιακών σχέσεων, συμβατό με το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παραβίασε στην Ελλάδα η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Αυτό πρακτικά σημαίνει επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της ισχύος της μετενέργειας των συλλογικών συμβάσεων, σύμφωνα με τη σχετική πρόταση νόμου που έχουμε καταθέσει.
  • Εγγυόμαστε σύγχρονο και αντιγραφειοκρατικό δημόσιο τομέα – εργαλείο του δημοκρατικού προγραμματισμού και του αναπτυξιακού σχεδιασμού.
  • Δημιουργούμε σταθερό, διαφανές και δίκαιο πλαίσιο φορολογικών υποχρεώσεων για τις επιχειρήσεις, που επιτρέπει το μακροπρόθεσμο επιχειρησιακό σχεδιασμό.
  • Φορολογούμε τα κέρδη και όχι την παραγωγή.
  • Δίνουμε τέλος στο σκάνδαλο να υπερφορολογείται η φτώχεια και να υποφορολογείται – όταν φορολογείται – ο πλούτος.
  • Μειώνουμε το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας».
Δασκαλόπουλος; Υπ' αριθμόν ένα εθνικό θέμα η παραγωγική ανασυγκρότηση

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος είχε τονίσει ότι «Κανένας μηχανισμός λήψης αποφάσεων δεν έχει το χάρισμα του αλάθητου»,, σημειώνοντας ότι οι δογματικές αντιπαραθέσεις του παρελθόντος σαρώθηκαν από το τσουνάμι της παγκόσμιας κρίσης.
«Η Ελλάδα έχει κάνει λάθη. Σημασία έχει να μην τα επαναλάβουμε», είπε ο κ. Δασκαλόπουλος και έστειλε το μήνυμα υπογραμμίζοντας πως «θα ξαναβρούμε το δρόμο προς το μέλλον μας. Αν βρούμε μία λειτουργική ισορροπία ανάμεσα στον απαραίτητο πολιτικό ριζοσπαστισμό και τον αναγκαστικό οικονομικό πραγματισμό».

http://www.iefimerida.gr/, 13/2/2014

ΚΚΕ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις