Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας" στην κατηγορία...

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ...ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ! ΟΡΙΣΤΕ! ΓΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ!ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!

Κάνοντας την έρευνα για την προηγούμενη ανάρτηση πήραμε και τη Λούλα Καρατζά. Και μας ενημέρωσε ότι η διοίκηση βρήκε την λύση για να καλύψει τα κενά προσωπικού στη λειτουργεία των παιδικών σταθμών!

Πήρε εργαζόμενους από τα ΚΑΠΗ, και τους πήγε στους παιδικούς σταθμούς.

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ.

Η κοινωνική πολιτική του πρωτοποριακού προγράμματος ΚΑΙΑΔΑΣ επεκτείνεται μετά τα βρέφη και στους γέρους, σε συνεργασία με το ΙΚΑ που επιδοτεί επικοινωνιακά το πρόγραμμα που θα του εξοικονομήσει πόρους από συντάξεις (ζωή σε μας!)


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!

ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ ...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ, ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΟΥΜΕ : ΟΜΟΦΩΝΑ - ΟΛΟΙ (δείτε σε λίγο και την απόφαση) κι όμως οι δικηγόροι του δήμου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, πάνε στα δικαστήρια και είτε σιωπούν, είτε λένε ότι "το θέμα είναι απλά νομικό" είτε αρνούνται ότι ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ, μη εφαρμόζοντας την απόφαση του Δ.Σ. - όπως μας ενημέρωσαν από την επιτροπή).


Την Τετάρτη ήταν η σειρά των παιδικών σταθμών. 13 εργαζόμενοι λιγότεροι! Και ο εξουσιοδοτημένος δικηγόρος του δήμου, που είχε υποχρέωση να δηλώσει την ΑΛΗΘΕΙΑ, δηλαδή ότι ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, παραβρέθηκε χωρίς καν να πάρει τον λόγο.

Την ίδια ώρα βέβαια - ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ -  που εκπρόσωπος της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης του ΜΠΑΤΣΟΚ,  Πράσσος ζητά στο Δ.Σ. του νομικού προσώπου να απομακρυνθούν οι "ακριβές" μαγείρισσες και να σιτίζονται τα παιδιά με catering. (αν αυτό δεν είναι "πλάτες" στις απολύσεις , ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ).

Η επιτροπή των συμβασιούχων έχει ζητήσει εδώ και 5 μήνες συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Κουράση που όμως δεν τους δέχεται!

Άσχετα με την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας για την ουσία του θέματος,  αυτό ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

ΚΑΙ ΕΛΗΦΘΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;

Και η πρακτική άλλα ψηφίζουμε και λέμε δημόσια, άλλα κάνουμε από πίσω, είναι ή όχι ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ;;;;

ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ!

Δεν προλάβαμε να το ανακοινώσουμε και βαράτε αλύπητα από εχθές που την ανεβάσαμε.
Έτσι σας θέλουμε!
ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ VOTE!

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ BILD ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Προσωπικώς δεν με απασχολεί η γνώμη τους.
Άλλωστε όταν λέμε ότι δεν γουστάρουμε να ανακατεύονται "στας εσωτερικάς μας υποθέσεις" εμείς τουλάχιστον δεν το συνοδεύουμε με το "... αν δεν μας βολεύει".

Το εννοούμε ΓΕΝΙΚΩΣ!

Όσο για την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση εμένα προσωπικά μου αρέσει.

ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ και εσείς να σκάσετε!

Ναι, ΑΜΕ! Γιατί δηλαδή;
Είναι πιο δεξιοί δηλαδή από τους άλλους, τους ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ; Σιγά μην τους χαλάσει το σοσιαλιστικό τους image!

Και ξεκαθάρισε η ήρα από το στάρι, για να μην μας το παίζουν και καλά οι του Καρατζαφέρη.

Και θα περάσουμε πολύ ωραία εδώ με τον Άδωνη υπουργό και θα σκάσουν και οι Γάλλοι Σοσιαλιστές που αυτοί δεν έχουνε υπουργίνα σαν την Ευγενία!

Άσε που θα τρελάνω στην πλάκα κάτι φίλους "αντιμνημονιακούς" -  ακόμα και πρώην ΠΑΣΟΚους - εδώ στο Χαλάνδρι, που μου έλεγαν ότι το ΛΑΟΣ είναι το άρμα για τον αντιμνημονιακό αγώνα και ότι "η αριστερά είναι μέρος του συστήματος (που είναι αλλά αυτό είναι άλλο καλαμπούρι) και το ΛΑΟΣ είναι συνεπής δύναμη αλλαγής" (τρία πουλάκια κάθονταν ...)

Και βέβαια θέλω να δω και πώς θα σώσει ο Καστανίδης την "κεντροαριστερά" ψηφίζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του Άδωνη και του Βορίδη.

Όχι δηλαδή θα έχει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ αυτό.
Δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα η επιστήμη. Είναι σε ερευνητικό στάδιο από τον Καστανίδη που προσφάτως επίταξε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

ΑΑΑΑΑΑ! Όλα και όλα! Εγώ γουστάρω την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ για να έχω να γράφω μαλακίες να περνάει η ώρα.

Αλλά οι Γάλλοι και οι Γερμανοί να κάτσουν στα αυγά τους. Μόνο εμείς θα κοροϊδεύουμε την ελληνική κυβέρνηση. Δική μας είναι, ό,τι θέλουμε την κάνουμε.

Που θα μου πει εμένα η Bild! Λες και είμαι μαλάκας εγώ να βρίζω μόνος μου! Θέλω και βοήθεια από το εξωτερικό ..............

Καλή εβδομάδα.

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΑΝΟ;;;

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΓΩ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ!


Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο γαλάζιος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω» δηλώνει στη Realnews, ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ένα ακόμη πονοκέφαλο στην ηγεσία της ΝΔ

που όσο περνούν οι ώρες τόσο φουντώνουν οι
αντιδράσεις από βουλευτές και στελέχη, για τη συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μεταβατική κυβέρνηση.
 


ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ....

Αντ. Σαμαράς: "Συμμετέχω, αλλά δεν συγκυβερνώ"
 
 
Και ο ΓΑΠ λέει θα κάνει εκστρατεία στον λαό για να καταγγείλει τους "δεξιούς" στο ΜΠΑΤΣΟΚ που υπέκυψαν στα κελεύσματα των συμφερόντων και έκαναν την κυβέρνηση.
 
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!


Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου : ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ (ΔΕΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΟ

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ (ΔΕΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΟ

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
Η «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» καταγγέλλει με σφοδρότητα τη βάρβαρη και κοινωνικά άδικη φόρο-εισπρακτική πολιτική των διάφορων χαρατσιών και ιδιαίτερα αυτή με το χαράτσι για τα ακίνητα (ΔΕΗ), που λεηλατούν το, έτσι και αλλιώς, περιορισμένο εισόδημα των εργαζόμενων αλλά και όλων των πολιτών, πολιτική που σχεδίασαν και υλοποιούν «οι φωστήρες» της ανάλγητης Κυβέρνησης υπό την καθοδήγηση και συνεργασία της Τρόικα, ώς το 2015.
Χαιρετίζουμε τους αγώνες των πολιτών, των Δήμων (Ν. Ιωνίας, Ελληνικού, Λαυρεωτικής κ.ά.) και κάθε άλλης συλλογικότητας (όπως η Πρωτοβουλία ενάντια στα χαράτσια της Λαϊκής Συνέλευσης της πλατείας Χαλανδρίου), ενάντια στα κάθε είδους χαράτσια και εναρμονίζουμε τις δραστηριότητές μας στο γενικότερο πνεύμα αντίστασης και ανυπακοής της κοινωνίας, στην κατάφωρα άδικη και κοινωνικά βάρβαρη οικονομική ή άλλη πολιτική Κυβέρνησης και Τρόικας.
Αγγίζει τα όρια του παραλόγου, η κάθε κύρια κατοικία των 65-75 τ.μ, να θεωρείται από τους γραφειοκράτες «πλούτος» και να υπερφορολογείται (και μάλιστα κάθε χρόνο), με τον ίδιο τρόπο και τα κριτήρια που φορολογούνται βίλες εκαντοτάδων τ.μ. ή πανάκριβες εξοχικές κατοικίες!
Όμως το ακόμα πιο παράλογο είναι ότι, η διαπιστωμένη οικονομική αδυναμία μεγάλου μέρους του πληθυσμού (άνεργοι, περιοδικά εργαζόμενοι ή εργαζόμενοι με μισό ωράριο και μισθό, εργαζόμενοι με μικρούς μισθούς κ.ά.) να καταβάλλει το χαράτσι για τα ακίνητα αντί να οδηγήσει στην εξαίρεσή τους από αυτή την υποχρέωση,οδήγησε στην επιπλέον τιμωρία τους με διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ, αδιαφορώντας τελείως για τις δραματικές και επικίνδυνες για την υγεία τους, συνέπειες.
Επιπλέον η διακοπή του ρεύματος σ’ αυτούς που πληρώνουν όσα οφείλουν στην ΔΕΗ αλλά δεν θα πληρώνουν το χαράτσι, είναι παράνομη διότι δεν συμπεριλαμβάνεται στους όρους του Συμφωνητικού που έχουν υπογράψει ΔΕΗ-Καταναλωτές τέτοια δυνατότητα και άρα δεν νομιμοποιείται η ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα για λόγους άσχετους με το κόστος του ρεύματος που παρέχει.
Η «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» καλεί όλους τους πολίτες του Χαλανδρίου να συμμετάσχουν ενεργά στο κίνημα ανυπακοής που κάθε μέρα φουντώνει όλο και πιο πολύ, ενάντια στα χαράτσια και ιδιαίτερα ενάντια σ’ αυτό για τα ακίνητα (ΔΕΗ). Το ρεύμα από κοινωνικό αγαθό γίνεται χαράτσι πληρωμής του Χρέους που άλλοι δημιούργησαν και όχι ο λαός. Και πρέπει να αντισταθούμε ενεργά σ’αυτό.
Στο πλαίσιο αυτό και στην συνεδρίαση της Δευτέρας 14.11.2011 του Δημοτικού Συμβουλίου, θα απαιτήσει από την πλειοψηφία του Δήμου Χαλανδρίου, ο Δήμος να καλύψει με κάθε δυνατό τρόπο, όλους τους Χαλανδραίους/ες που θα αποφασίσουν, για οποιοδήποτε λόγο, να μην πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα, και σε κάθε περίπτωση να μην επιτρέψει την διακοπή του ρεύματος. Γιαυτό καλεί όλους-ες τους Χαλανδραίους να παραστούν μαζικά, την Δευτέρα, 14.11 και ώρα 20.00 στο Παλιό Δημαρχείο.
Ανεξαρτήτως της στάσης που θα κρατήσει ο Δήμος, καλούμε όλους τους πολίτες του Χαλανδρίου με την αυτοοργάνωσή τους και την αλληλεγγύη τους να μην επιτρέψουν σε κανένα ιδιωτικό συνεργείο να κόψει το ρεύμα από τον γείτονά τους. Η Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου (μαζί με όλες τις συλλογικότητες που αντιστέκονται) θα σταθεί ΕΝΕΡΓΑ στο πλευρό καθενός/μιάς που θα χρειαστεί την αλληλεγγύη της.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

 
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου


Γαλλία: «Σοκαρισμένο» το Σοσιαλιστικό Κόμμα για την είσοδο της ακροδεξιάς στην ελληνική κυβέρνηση

Σοκ προκάλεσε στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS), η είσοδος της ακροδεξιάς στην ελληνική κυβέρνηση, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωσή του. «Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της γαλλικής αντιπολίτευσης.

"Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ηγέτης του κόμματος της ακροδεξιάς ΛΑΟΣ, πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή, δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση" , εκτιμά το PS.

"Να που οδηγεί η Ευρώπη όταν γυρίζει την πλάτη της στους λαούς, με την επιβολή σκληρής και τυφλής λιτότητας, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο για την ανόρθωση (των οικονομιών τους) και παρεμβαίνοντας στη δημοκρατική λειτουργία των κρατών μελών", σημειώνει το PS. "Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική", προσθέτει.

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη, το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Λουκά Παπαδήμου και σε μήνυμά του ανέφερε: "Χαίρομαι για το σχηματισμό, υπό την ηγεσία σας, μιας κυβέρνησης ευρείας συμμετοχής η οποία εγγυάται την εφαρμογή της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου και των μέτρων που αυτή συνεπάγεται".
enet

Εδώ, δεν ξέρουν τίποτα για τον φόνο! Συνεργάζονται άρρηκτα (στα οικονομικού ενδιαφέροντος υπουργεία) για ....την πατρίδα! (εδώ και καιρό υπογείως, τώρα πια φανερά)
Ζήτω η Νέα Εθνοσωτήριος Κυβέρνηση! (που ορισμένοι πονηρά σκεπτόμενοι, με τα φίδια που θα βγάλει, ευελπιστούν ότι θα αποτελέσει την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλη την προηγούμενη διακυβέρνηση)


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *