Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2017! ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑ! ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ !

http://www.tsantiri.gr/politiki/ekloges-to-2013-protinoun-7-ipourgi.html

Εκλογές το 2013 προτείνουν 7 υπουργοί

Εκλογές το 2013 προτείνουν 7 υπουργοίΣυγκεκριμένα, οι αναπληρωτές υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης και Σωκράτης Ξυνίδης και οι υφυπουργοί Θάνος Μωραϊτης, Γιάννης Δριβελέγκας, Γιώργος Πεταλωτής, Μανώλης Όθωνας και Μάρκος Μπόλαρης, προτείνουν την αναβολή των εκλογών μέχρι και το 2013, ώστε η κυβέρνηση Παπαδήμου να συνεχίσει το έργο της μέχρι και το τέλος της θητείας της παρούσας Βουλής.
Υπαινίσσονται επίσης ότι αν υπάρξει πρόβλημα στην κυβέρνηση συνεργασίας, να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει μόνο του την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Αναφορικά με τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, προτείνουν εκλογή νέου αρχηγού μετά την ολοκλήρωση του PSI και της δανειακής σύμβασης και αφού δοθεί επαρκής χρόνος για να γίνει ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος για το μέλλον και τη φυσιογνωμία της παράταξης.
Ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης έχει ως εξής:
«ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ…
Σήμερα, η χώρα βιώνει τις συνέπειες των στρεβλώσεων στη δομή του πολιτικού και διοικητικού συστήματος και ενός σαθρού παραγωγικού προτύπου. Εδώ και δύο χρόνια γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών της αδιέξοδης αυτής πορείας, που συσσώρευσε ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, δημιουργώντας ελλείμματα για πολλές δεκαετίες. Προσπάθεια που γίνεται δυσχερέστερη, αφού ο δημόσιος τομέας σε καίριες και κρίσιμες λειτουργίες του, εμφανίζει χαρακτηριστικά λειτουργίας «μη κράτους».
Το κεντρικό πολιτικό προσωπικό που έχει ιστορικές ευθύνες για την κατάρρευση, ανασκουμπώνεται και ισχυρίζεται ότι έχει ξανά τη λύση στα διογκωμένα προβλήματα που το ίδιο προκάλεσε. Την ίδια στιγμή οι πολίτες, που υφίστανται μεγάλες θυσίες, οι οποίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες, απορημένοι διαπιστώνουν ότι ελάχιστοι ασχολούνται με το μείζον πρόβλημα της χώρας που είναι το έλλειμμα πολιτικής, το έλλειμμα κατεύθυνσης για το αύριο.
Γι’ αυτό θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση είναι ανάγκη η χώρα να προχωρήσει με την Κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης στην υλοποίηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών για να μπει η χώρα σε πορεία ανάκαμψης. Στην πορεία αυτή ρόλο θεματοφύλακα μπορεί και έχει χρέος να επιτελέσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, αποτρέποντας τις μικροκομματικές στρατηγικές. Έχοντας ως ορίζοντα ακόμη και τον Οκτώβριο του 2013, εφόσον χρειαστεί. Ο Πρωθυπουργός έχει το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα να προβεί σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από την άσκηση των καθηκόντων του, φυσικά και σε ανασχηματισμό.
Η ψυχραιμία είναι η κύρια προϋπόθεση για την σταθερότητα της πορείας της χώρας. Πιστεύουμε πως όποιοι επιμένουν στην επίσπευση οποιουδήποτε είδους εκλογικής διαδικασίας αυτή τη στιγμή, προτάσσουν τις προσωπικές τους αγωνίες και στρατηγικές, πάνω από τα συμφέροντα του τόπου.
Η διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξεκινήσει μετά την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και την εξασφάλιση των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο καταστατικό του Κινήματος, χωρίς διευθετήσεις, οι οποίες ναρκοθετούν το μέλλον της παράταξης. Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί, σε επαρκές χρονικό περιθώριο, ένας ευρύς, ειλικρινής, επώδυνος, δημοκρατικός διάλογος για την Πολιτική, την πορεία της χώρας και της Δημοκρατικής Παράταξης.»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ
ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΘΩΝΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ


ΜΑΦΑΛΝΤΑ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ...ΤΡΕΛΑ!!!! ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ .... ΒΡΑΣΗ!ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ - ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ...

Ξέρουμε τι είναι ΤΖΙΡΟΣ.

Ξέρουμε τι είναι ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΕΡΔΗ.

Ξέρουμε τι είναι ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ.

ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ....

ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΖΙΡΟΣ

να μάθουμε και εμείς;;;


ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ:

Οι αναθέσεις του δήμου λέμε να γίνονται σε Χαλανδραίους.

Με μια άλλη - βέβαια διοίκηση -  που θα βασίζεται και θα πιστεύει στις δυνάμεις της πόλης και της τοπικής κοινωνίας και δεν θα φέρνει εισαγόμενους διοικητές από αλλού για να φτιάχνει κλειστά συστήματα νομής της εξουσίας, κλαμπς εξυπηρέτησης ιδιωτικών σκοπιμοτήτων.

Ο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ είναι "το συμφέρον του Δήμου" που είναι να πετυχαίνει τις καλύτερες τιμές, που - ω του θαύματος είναι πάντα από άλλες αγορές και όχι από την αγορά του Χαανδρίου - εκτός αν είναι από τα μαγαζιά των μελών του κλαμπ εξουσίας.

ΛΟΙΠΟΝ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ:

1. Όταν μιλάμε για διαδικασίες απευθείας αναθέσεων  - με ανοικτές ή κλειστές προσφορές - μιλάμε για ΜΙΚΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ, δεν μιλάμε για τα μεγάλα πακέτα που είναι κυρίως ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ.
(βλ το παράδειγμα που έφερε στο φως ο Νίκος Πανταζής: SERVICE  σε όλα τα μηχανάκια του δήμου 4200 ευρώ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ)
2. Οι τιμές στην πιάτσα για τέτοιες δουλειές είναι λίγο πολύ γνωστές. Γι' αυτό και οι διαφορές που προκύπτουν είναι ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ
(200 ευρώ στα 4000 - 5% διαφορά δηλαδή - είχαμε φέρει ως παράδειγμα εκτυπωτική εργασία πρόσφατα.)
Όπου βέβαια ο τελευταίος (ο κολλητός) έχει το πλεονέκτημα, αφού του λένε την τιμή των άλλων και βαζει 50 ευρώ λιγότερα και καθάρισε.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Την ίδια ώρα αυτά τα χρήματα - αν πάνε στον Χαλανδραίο μηχανικό για μηχανάκια, ενισχύουν την τοπική οικονομία και μέρος τους ξαναγυρίζει στον δήμο αλλά και βοηθάει - όσο είναι δυνατόν - να επιβιώσουν τοπικοί επαγγελματίες λίγο παραπάνω ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥΣ ποου όταν κλείνουν τα μαγαζιά ο δήμος τα χάνει.
ΑΠΛΑ ΜΑΣΗΜΑΤΙΚΑ.

Το ανέκδοτο με το κατοστάρικο που ξόφλησε ένα ολόκληρο χωριό το ξέρετε! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!

Όταν λοιπόν ό δήμος διαλέγει - ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙ, ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ - να δίνει τα λεφτά μας στο Νέο Κόσμο, του Αγίους Αναργύρους, την Κόρινθο και την Λυκόβρυση για να γλυτώσει (και καλά) 1 ή 2 ή 5% ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; πρέπει να ρωτήσετε:
1. ΛΙΣΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

2. ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ή ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ή ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ή ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Μην σας τα κάνουν σύνθετα και ψαρώνετε, ειδικά οι νέοι στο κουρμπέτι, εμφανίζοντας αξεπέραστα νομικά εμπόδια για να μην έχετε άποψη (στο στρατό αυτό λέγεται ψάρωμα των νέων από τους παλιούς).

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ. ΝΤΡΟΠΗ!

Να πως βοηθάει την τοπική κοινωνία ο Δήμαρχος. 

(από το blog του Νίκου Πανταζή).


Έχουμε επανειλημμένα προσπαθήσει να πείσουμε την Δημοτική αρχή με τις αναθέσεις που κάνει να βοηθάει τους Χαλανδραίους επαγγελματίες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να αλλάξουμε την λογική της Διοίκησης που άλλοτε για εκδικητικούς και άλλοτε για πολιτικούς λόγους προτιμά να δίνει αναθέσεις σε πρόσωπα εκτός Χαλανδρίου. Πρόσφατα συνεχίζοντας αυτή την πολιτική ανέθεσε την επισκευή των μοτοποδηλάτων του Δήμου σε επαγγελματία στον Νέο Κόσμο και αγνόησε τον κ. Βασίλη Κωνσταντίνου Χαλανδραίο


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 9 Τηλ. 2106847840

Βέβαια ο κ. Κωνσταντίνου εκτός από Χαλανδραίος κατέβηκε Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Πανταζή. Καλά να πάθει


Σ.Σ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ


ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ"  ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

"ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ... ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!


ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕ!
ΟΧΙ ΜΕ ΦΕΣΙΑ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΗ!
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!
ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: Και προσφορές να παίρνετε - πληροφορούμε τον Δήμαρχο που κάνει ότι δεν το ξέρει (ξέρει τι εννοώ) - ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Και αν πάει κανείς να δώσει προσφορά καλή από μόνος του, επειδή το είδε στο internet,  θα πληρωθεί .....
Του ΑΗ Π.... ΑΝΗΜΕΡΑ!

Αφήστε τις υποκρισίες!Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *