Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Νταβίας Αγγελος προς Σίμο Ρούσσο μια βδομάδα πριν: Έλα την Κυριακή να είσαι ο πρόεδρος της επιτροπής κατοίκων.

 

 Επειδή ο κατήφορος του δημάρχου Χαλανδρίου συνεχίζεται, ας δει λοιπόν όλο το Χαλάνδρι τι είχε προηγηθεί της χθεσινής συγκέντρωσης και αν ήταν απρόσκλητος ο δήμαρχος Χαλανδρίου, όπως ξεδιάντροπα διαδίδει στην απέλπιδα προσπάθειά του να περισώσει τον αρρωστημένο μεσσιανισμό του.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε απολύτως καμία υποχρέωση να του παίρνουμε την άδεια για να καλούμε τους πολίτες σε συγκεντρώσεις. 
(Αλήθεια σήμερα για την σημερινή συγκέντρωση που καλεί η Λαϊκή Συσπείρωση για το ΚΑΖΙΝΟ του πήρε την άδεια;;; Θα πάει εκεί να τους βρίσει?)

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ εμείς δεν έχουμε λόγο να του παίζουμε το παιχνίδι που του αρέσει: "ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ και ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ".

Για να δούμε λοιπόν : 
ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:

ΣΥΜΕΩΝ ΡΟΥΣΣΟΣ (στο facebook): 
Επειδή το ζήτημα της προστασίας της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της πόλης μας είναι πολύ σοβαρό για να χρησιμοποιείται ώς σημαία ευκαιρίας προεκλογικού αγώνα,θα αποφύγω να σχολιάσω τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και τα δημοσιεύματα ορισμένων γύρω από το ακίνητο Κεφαλληνού.
Με την σημερινή μου,απρόσκλητη,παρουσία στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού οι παρατάξεις του κ.Νταβία,του κ Θωμά και της Πρωτοβουλίας Πολιτών ήθελα να δηλώσω με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο ότι η διοίκηση του δήμου θα κάνει όλες τις ενέργειες που μπορεί,προκειμένου να διαφυλαχθεί και να περάσει στην ιδιοκτησία του δήμου, το ακίνητο.
Γι'αυτόν τον σκοπό καλούνται οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων σε κοινή σύσκεψη την Τρίτη προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή, κοινά συμφωνημένη,λύση.


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΤΑΣ του σχολιάζει:
Dimitris Lertas Απορώ με την εμμονή σου σε μεθοδεύσεις κ.λ.π. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την παράταξη Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία και δεν προσκλήθηκε κανείς προσωπικά. Η ανταπόκριση των άλλων παρατάξεων ήταν αυθόρμητη όπως και των πολιτών. Κατά τα άλλα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι υπήρξε ανταπόκριση από τη διοίκηση στις προτάσεις μας και προχωράει στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του ακινήτου Κεφαλληνού.
Σίμος Ρούσσος Dimitris Lertas (αναφερόμενος στο Δουζένη)
Αυτη ειναι και η διαφορά μας.Εμείς καλέσαμε τους πάντες,πρωτίστως τους αιρετούς της πόλης,συγκροτήσαμε ανοιχτή επιτροπή αγώνα και παλέψαμε μια 15 ετία μέχρι που γινήκαμε διοίκηση,κερδιζοντας το θέμα που ήταν χαμένο από το 2012.Εσείς και ενώ από την πρώτη στιγμή που προέκυψε η ζημιά τοποθετήθηκα δημόσια και θετικά επιμείνατε να κάνετε παραταξιακή συγκέντρωση διαδίδοντας απίστευτα ψεύδη. Δεν πειράζει. Ο καθείς και οι τρόποι του.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας μας  - γιατί και η ανοχή στις ύβρεις του ΈΧΕΙ ΟΡΙΑ:

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΤΑΣ κάνει ποστ στο προφίλ του - ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ, όχι του Συμεών  - στο fb το άρθρο 

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΕΝΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 498Δ/99 ΣΤΟ ΟΤ 174 - Η ΒΙΛΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:   

Σίμος Ρούσσος Αθλιότητες επι αθλιοτήτων.Νομίζετε ότι με την διακίνηση τόσων ψευδολογιών θα κάνετε πολιτική?

Vicky Halkia Σίμος Ρούσσος αθλιότητα είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος όσους έχουν διαφορετική άποψη από αυτόν και τον καλούν να δράσει για το Χαλάνδρι!!

Σίμος Ρούσσος Vicky Halkia Οι ψευδολογίες και τα συνειδητά fakenews που συστηματικά διακινεί ο κ Νταβίας δεν είναι διαφορετική άποψη.Όταν δημοσίως γράφω ότι η περίπτωση της οικίας Κεφαλληνού αξίζει να εξεταστεί απο το δημοτικό συμβούλιο σαν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αξιοποίησης και προστασίας της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς,όταν η αντιδήμαρχος αποκαλύπτει τα σχέδια ιδιωτικών συμφερόντων για βενζινάδικο που έχουμε ώς διοίκηση αποσοβήσει,και ο σύζυγός σας γράφει τέτοια άρθρα,ο όρος αθλιότητες είναι πολύ λίγος για να περιγράψει τα απερίγραπτα.Οπως πάντα θα διαψευστεί πανηγυρικά.Το ίδιο ακριβώς που έγινε και με τις προφητείες του για το Δημαρχείο,το ΧΕΥ9,και το καζίνο που δήθεν θα χτιζόταν στο Νομισματοκοπείου.

Dimitris Lertas Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Αθλιότητα είναι να βγαίνει ο δήμαρχος και να βρίζει πολίτες που υποστηρίζουν τη γνώμη τους. Αθλιότητα είναι να αποκαλείς ψεύτες ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει πότε τέτοιο δικαίωμα. Αθλιότητα είναι να είσαι εγωιστής και να μην ακούς την άλλη άποψη ακόμα και όταν ξέρεις ότι είναι σωστή. Αθλιότητα είναι να βαφτίζει ς το κρέας ψάρι και να μας μαλώνεις όταν το λέμε. Όσο για τα ψέματα που λες θα πάψουν να είναι όταν όλοι δουν τις αποδείξεις. Αυτά προς το παρόν. Πάω να φάω το μεσημεριανό μου και καλή αντάμωση στα γουρουνάδικα.

Σίμος Ρούσσος Dimitris Lertas Εκτός από ύβρεις μάλλον δεν έχετε τίποτα να συνεισφέρετε στο δημόσιο διάλογο.Ψέμματα επί ψεμάτων μπας και ξεχάσει κανένας τι κάνατε σε αυτήν την πόλη.

Dimitris Lertas Σίμος Ρούσσος συνεχίζεις με τις εμμονές σου είπα τα "ψέματα "σταματούν να είναι ψέματα όταν υπάρχουν αποδείξεις ....έρχονται κύμα κύμα.

Ο ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ προσπαθεί να την απαξιώσει.

Ο Νταβίας εδώ παρεμβαίνει στον διάλογο Συμέων - Λέρτα και αντί να πει κάτι ο ίδιος ανεβάζει την ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Συμεών, για το θέμα που έγινε στην γνωστή ομάδα στο facebook ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ακριβώς δύο εβδομάδες πριν.

Ψεύδεται ο Νταβίας; Διακινεί fakenews και αθλιότητες;;;; Όταν κάνει copy paste αυτό που είχε γράψει ο Ρούσσος απαντώντας μια βδομάδα πριν στον Λέρτα που ΠΙΕΖΕ για το θέμα????

Νταβίας Αγγελος Σίμος Ρούσσος Dimitris Lertas Σκεφθείτε,αν η απαλλοτρίωση η η αγορά πρέπει να γίνει πριν η μετά την αγορά της οικίας Πραποπούλου,της οικίας Μπαχάουερ,του εργοστασίου Δουζένη και του διατηρητέου Ζερβού.Επίσης αν προηγείται το ακίνητο έναντι του θεάτρου Ρεματιάς για το οποίο υπάρχει δέσμευση,το ακίνητο Πρωτονοτάριου,το ακίνητο επί της Κόδρου,η διάνοιξη της Περικλέους,η πλατεία στην Λακωνίας και άλλες 45 περιπτώσεις που εκκρεμούν καμιά 40 χρόνια.Εύκολες οι κριτικές και τα αναθέματα από το fb,το να μπορεί κάποιος να οργανώσει και να ιεραρχήσει τις ανάγκες,ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα είναι διαφορετικό πράγμα.Συμφωνώ ότι η απόκτηση γής από τον δήμο θωρακίζει την πόλη γιαυτό και αυτή η διοίκηση απέκτησε τα 30 στρέμματα του Νομισματοκοπείου,το ΧΕΥ8,το ΧΕΥ9,το Ζερβού,τελειώνει την απαλλοτρίωση του Δουζένη,του οικοπέδου έναντι του θεάτρου,του ακινήτου στην Κόδρου,και ακινήτου για πράσινο σημείο στο Πάτημα.Αν έκαναν και οι προηγούμενες διοικήσεις τα ανάλογα,κατά την δική τους θητεία, ίσως να μην συζητούσαμε τώρα για αυτά.

ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ που δεν είσαι έμμισθο τρολάκι, έχεις IQ μέσου ανθρώπου και όχι αυλικού, από αυτή την τοποθέτηση του Δημάρχου βγάζεις συμπέρασμα ότι ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ να ασχοληθεί με το Κεφαληνού και εμείς - ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ - τον κατηγορήσαμε για αδράνεια και κωλυσιεργία με ψεύδη?
Δείχνει αυτή η απάντηση ΒΟΥΛΗΣΗ κα ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ να παρέμβει ο δήμος ή στέλνει το θέμα με τα γκρεμίσματα στου Κεφαληνού τις καλένδες, μετά από την επίλυση ΟΛΩΝ αυτών των θεμάτων που ο ΙΔΙΟΣ ιεράρχησε ως σημαντικότερα?


Και αρχίζει μετά διάλογος Νταβία Συμεών:

Νταβίας Αγγελος ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! Αυτό που το γκρεμίζουν ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ! 

Σίμος Ρούσσος Αν δεν είχατε σβήσει τα σχόλιά μου από το αρχικό ποστ θα βλέπατε τι ακριβώς απάντησα.Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την σημερινή σας ανάρτηση. (Αυτό είναι FAKENEWS από τον αχαρακτίριστο δήμαρχο)

Dimitris Lertas Σίμος Ρούσσος τα σχόλια σου δεν έχουν σβηστεί απλά είναι στο Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι για να μη λέμε και κουταμάρες. ..Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αυτά τα κάνουν άλλοι που λένε μπούρδες και ανακρίβειες και μετά τις μαζεύουν σαν κοτούλες.

Σίμος Ρούσσος Dimitris Lertas Φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Μια απλή ανάγνωση των σχολίων δείχνει το ήθος καθενός.

Νταβίας Αγγελος ΠΟΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ????? Επιτέλους είσαι ΣΟΒΑΡΟΣ?????

Σίμος Ρούσσος Οι συζητήσεις με κοινούς ψεύτες τελείωσαν.Λυπάμαι για πολλοστή φορά.

Νταβίας Αγγελος ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ? ΕΓΩ?

Νταβίας Αγγελος ΝΤΡΟΠΗ!

Νταβίας Αγγελος ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ? Ο ΛΕΡΤΑΣ?

Νταβίας Αγγελος ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ και πας να μας χρεώσεις? Τι έλεγε αυτό το σχόλιο που σβήστηκε? Ότι θα ασχοληθείς με το διατηρητέο? Και στο σβήσανε τα αφεντικά? Πες μας τι έλεγε το σχόλιο!

Νταβίας Αγγελος Έλα την Κυριακή να είσαι ο πρόεδρος της επιτροπής κατοίκων. (Και λέει ότι ήταν ακάλεστος ....)

Νταβίας Αγγελος Οι χαρακτηρισμοί σου ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ. Και δεν είμαι σαν και σένα να σου κάνω μήνυση.

Τώρα ποιος είναι ο ψεύτης, ο άθλιος, ο υβριστής και εκείνος που κάνει πολιτική με fakenews - όπως ότι δεν τον είχαμε προσκαλέσει και ήρθε ακάλεστος στην συγκέντρωση θα κρίνεις εσύ αναγνώστη μου;

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, όταν απευθύνουμε ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και μάλιστα σε εκδήλωση που ΠΟΥΘΕΝΑ δεν χρησιμοποιήσαμε καν το σήμα της παράταξής μας.

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.

Πώς την έχει δει ο Ρούσσος και ζητάει κάτι τέτοιο?

Πόσο μάλλον που από την αρχή ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να ασχοληθεί με το Κεφαληνού πριν τελειώσει τα 45 θέματα που για εκείνον προηγούνται .

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑI ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, εκτός από το να στείλουμε και ένα μήνυμα εκεί που έπρεπε για να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ τον δήμο, αν θέλει ο δήμος να παρέμβει.

ΝΑΙ! ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ...

ΞΥΔΙ!

(να δεις ποια κόρη ναυάρχου απαντάει με τέτοιο ήθος σε αιρετούς? Δεν θυμάμαι ....)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ


- Για την πρωταθλήτρια του 2018 ΑΕΚούλα.

- Για όσους δεν ήρθαν στην συγκέντρωση για το Κεγαληνού μένοντας υπάκουοι στα κελεύσματα του αφεντικού.

- Για τα τρολάκια του facebook που επιχείρησαν να επιβάλλουν την αδράνεια του δήμου, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια.

Υπάρχει κάτι κοινό στα παραπάνω;;;
Αν ναι είχε δύσκολη μέρα εχθές.