Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. 6η Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2017.

2. Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων επί της συμπληρωματικής εγγραφής βρεφών και νηπίων στα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου για το σχολικό έτος 2017-2018 (Γ΄ Επιλογή).

3. Μεταβολές σχολικών μονάδων Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2018-2019.

4. Έκτακτη οικονομική επιχορήγηση Α΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ποσού 110.000,00€ & Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ποσού 85.000,00€.

5. Τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

6. Απαλλαγή ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από επιβολή τροφείων σε νήπιο του 3ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

7. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

8. Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

9. Έγκριση πίστωσης για την προμήθεια ενημερωτικών φυλλαδίων, σχετικά με την ανακύκλωση και τη διαχείριση απορριμμάτων.

10. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας δεκαεννέα (19) αιρετών για τη συμμετοχή τους στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο με κεντρικό ζήτημα την ανάγκη για «Μεταρρύθμιση στο μοντέλο λειτουργίας του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», που διοργανώνει η ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα, από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

11. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού εις βάρος του Κ.Α. 00.6434.01 με τίτλο: «Λοιπές Δαπάνες Δημοσίων Σχέσεων» και εις βάρος του Κ.Α. 00.6431.01 με τίτλο: «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου», στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του νέου βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου μας.

12. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης πολυετούς δαπάνης για τη λειτουργία της Δημοτικής - Πολυφωνικής Χορωδίας του Δήμου Χαλανδρίου.

13. Έγκριση και διάθεση πίστωσης για τη δημιουργία και λειτουργία καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών εργαστηρίων στον Δήμο Χαλανδρίου.

14. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση παραστάσεων κουκλοθέατρου στους παιδικούς σταθμούς, στην παιδική βιβλιοθήκη και στην παιδική χορωδία του Δήμου Χαλανδρίου.

15. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης «Συντροφιά με το Ελληνικό τραγούδι».

16. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση συναυλίας με τους MaGiCo Guitar Trio.

17. Έγκριση πρακτικού επιτροπών προσωρινής παραλαβής έργων του Δήμου και συγκρότηση αυτών.

18. Λύση της υπ΄ αριθμ. 7302/27-3-2015 σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Μελέτη Εναρμόνισης Χρήσεων Γης στα πλαίσια αναθεώρησης Γ.Π.Σ.».

19. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΕΚΡΙΖΩΣΕΙΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗΣ», Α.Μ. 02/14.

20. Αποζημίωση του Δήμου Χαλανδρίου από την κ. Σκιαδά Μαρία, λόγω προσκύρωσης μη άρτιας ιδιοκτησίας αγνώστου ιδιοκτήτη που βρίσκεται στο Ο.Τ. 725 και επί των οδών Γρεβενών και πεζοδρόμου, σύμφωνα με την 1/2013 πράξη προσκύρωσης.

21. Αποζημίωση επικειμένων για τις ιδιοκτησίες με ΚΑ 010822Α, 010822Β και 010822 στο ΟΤ 1133 στην περιοχή Πάτημα Ι του Δήμου Χαλανδρίου.

22. Διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων στο Ο.Τ. 679 εντός της ιδιοκτησίας των σχολών της Αμερικάνικης Παροικίας Αθηνών (ACS).

PARADISE PAPERS: ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΟΜΠΑ KAI ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Δεν θα γράψουμε ονόματα γιατί είναι .... να πάρουμε .... τα βουνά μετά, με την λύσσα που θα πιάσει την αυτοεξυπηρέτηση και την τοπική διαπλοκή μεταξύ Τεχνικών εταιριών, ιδρυμάτων, στελεχών κομμάτων γαλάζιων, πράσινων, κόκκινων, τραπεζιών πόκερ, εφορίας, τραπεζικών στελεχών ..... και δεν συμμαζεύεται.

Θα πρέπει να πάρουμε τα βουνά αν το γράψουμε εμείς.

Κατά προτίμηση τα ΑΡΟΑΝΙΑ ΟΡΗ! Το όρος ΧΕΛΜΟΣ!

ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ!

Και εκείνοι να φύγουν μόνιμα για τις ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ!

ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΡΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ και τρέχαμε για πάρτη τους!

Και να φανταστείς ότι υπάρχουν μερικοί ..... "αριστεροί" που ακόμα νταραβερίζονται πολιτικά μαζί τους για να τους ξεπλύνουν πολιτικά και να κρατήσουν ζωντανό το πολιτικό κύκλωμά τους στο Χαλάνδρι.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ της ΑΡΙΤΣΕΡΑΣ μέσω εκείνων των .... αριστερών με τους οποίους είχαν νταραβεριστεί εν τη βασιλεία τους.

ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ..... ΑΙΜΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!

Η ΦΛΥΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
ΚΟΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΚΟΜΑ!