iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΜΕΤΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ: Ανακοίνωση για την χουντική απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ


Ανακοίνωση για την χουντική απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ
«Από τα κάτω» οργάνωση τώρα του αγώνα κατά της κοινοβουλευτικής Χούντας και των ποικιλόχρωμων υποστηλωμάτων της!


Για άλλη μια φορά η κοινοβουλευτικη Χούντα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά τις επιστρατεύσεις εργαζομένων (μετρό, ναυτεργάτες, εκπαιδευτικοί), τα δημόσια βασανιστήρια 20χρονων, την κρατική καταστολή στη Χαλκιδική κ.λπ., προχωρά σε μία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) με την ολομέλεια της Βουλής να αποτελεί πλέον διακοσμητικό στοιχείο της αντιπροσωπευτικής «δημοκρατίας» αφού παραλείπεται κατά το δοκούν. Η χρήση του στρατού εσωτερικής κατοχής των ΜΑΤ για να ρίξει τους πομπούς της ΕΡΤ ώστε να σταματήσει άμεσα η μετάδοση του σταθμού φανερώνει την αυταρχικότητα της κυβέρνησης που δεν έχει τελειωμό. Μέσω αυτής της ΠΝΠ «αποφασίζει και διατάσσει» τη συγχώνευση και κατάργηση δημόσιων φορέων και οργανισμών. Η διάλυση της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, που αποτελεί γεγονός χωρίς ευρωπαϊκό προηγούμενο, εκστομίστηκε από τον θρασύτατο κυβερνητικό εκπρόσωπο ο οποίος θυμήθηκε το τεράστιο κόστος της ΕΡΤ (λες και το πελατειακό τους κράτος δεν έχει άμεση ευθύνη σε αυτό!), κατασυκοφαντώντας τους εργαζόμενους ως υπεραμειβόμενους, τη στιγμή που μία ελίτ μεγαλοδημοσιογράφων λαμβάνει τη μερίδα του λέοντος!

Είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που τα τελευταία 3 χρόνια παπαγαλίζουν ασύστολα από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ την προπαγάνδα της ντόπιας και της υπερεθνικής ελίτ (Υ/Ε). Είναι οι ίδιοι που ασύστολα «έκοβαν» από την αρχή της κρίσης κάθε φωνή που τολμούσε να θέσει θέμα εξόδου μας από την ΕΕ. Είναι αυτοί που προωθούσαν το «μονόδρομο» της λιτότητας, των περικοπών, των ιδιωτικοποιήσεων και τώρα ξαφνικά «επαναστάτησαν» επειδή απειλήθηκε το τηλεοπτικό τους παράθυρο. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στην αγανάκτηση των ανεπίσημων φερέφωνων της κοινοβουλευτικής χούντας!

Παράλληλα, οι κυβερνητικοί εταίροι της αυταρχικής ΝΔ, οι πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, έχουν σχεδόν σιωπήσει, στηρίζοντας ουσιαστικά τις κυβερνητικές αποφάσεις. Η αποκάλυψη των «αριστερών» της δεκάρας είναι έκδηλη, καθώς η όποια διαφορά τους από τη ΝΔ βρίσκεται πλέον μόνο στο όνομα.

Στο ίδιο μέρος του οδοφράγματος βρίσκεται και η συνδικαλιστική αλητεία της ΕΣΗΕΑ. Χτες το βράδυ, ενώ τα γεγονότα της ΠΝΠ ήταν ήδη γνωστά, καλούσε αόριστα τους «εργαζόμενους όλης της χώρας να συμπαρασταθούν», για να φτάσει τα μεσάνυχτα να κηρύσσει επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες κάτω από την πίεση του συγκεντρωμένου κόσμου ώστε να μην εκτεθεί περαιτέρω. Ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα οργάνωνε απεργιακές κινητοποιήσεις μόνο στην ΕΡΤ που ουσιαστικά υπονόμευαν τη κρατική έναντι της ιδιωτικής τηλεόρασης για να φθάσει η κοινοβουλευτική χούντα στη σημερινή της χουντική απόφαση! Την ίδια άλλωστε στάση τήρησε η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ (Τρίμης-Λίτσης κ.λπ.) όταν με τις συνεχείς απεργίες που εξαπέλυαν κατά της Ελευθεροτυπίας δήθεν για τη προστασία των εργαζομένων οδήγησαν στο κλείσιμο της εφημερίδας και την απώλεια 800 θέσεων εργασίας, ενώ παράλληλα ετοίμαζαν την εφημερίδα-μαϊμού των Συντακτών που υπονομεύει την σημερινή επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας. Καμία εμπιστοσύνη στους ηγέτες-συνδικαλιστές, που όπως έχει επιβεβαιώσει η πρόσφατη εμπειρία είναι αξιόμαχοι μόνο στα λόγια και αποφασιστικά στήριξαν με τις πράξεις και παρακλήσεις τους τη σημερινή καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων στα χέρια της ντόπιας και της υπερεθνικής ελίτ!

Η κοινοβουλευτική Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) οφείλει να αποχωρήσει άμεσα από την Βουλή, η οποία αγνοείται επιδεικτικά, συμβάλλοντας στην απονομιμοποίησή της, καλώντας ταυτόχρονα σε παλλαϊκό συλλαλητήριο με αίτημα την ανατροπή της κοινοβουλευτικής Χούντας και την άμεση προκήρυξη εκλογών στις οποίες πρέπει να δώσει η αριστερά αυτή δημοψηφισματικό χαρακτήρα για την έξοδο από την ΕΕ.

Αν δεν το κάνει θα έχει τη τύχη των δεινοσαύρων. Ο λαός δεν ξεχνά και όπως καταπόντισε τους πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ κλπ. αύριο θα καταποντίσει και την αριστερά αυτή αν δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Επειδή ξέρουμε ότι με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία ούτε την υστάτη αυτή στιγμή θα σταθεί η αριστερά στο ύψος των περιστάσεων, o μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους είναι η οργάνωση «από τα κάτω» απεργιακών επιτροπών. Αυτές οι επιτροπές θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με κλάδους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με στόχο τη Γενική Απεργία Διαρκείας, ώστε να παραλύσει η χώρα, μέχρι να ανακαλεστούν οι απαράδεκτες ΠΝΠ και να παραμείνει η ΕΡΤ δημόσια.

Εμπρός για το χτίσιμο ενός
Λαϊκού Μετώπου Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης
που θα θέσει τα άμεσα αιτήματα για:

Μονομερή έξοδο από ΕΕ | Ακύρωση των μνημονίων | Διαγραφή του Χρέους

 12 Ιουνίου 2013

Πρωτοβουλία Λαϊκού Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕ.Κ.Ε.Α.) www.mekea.org

http://www.periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-06-12/ert-organosi-xounta

http://www.mekea.org/2013/06/12/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BA/

Μια αναγκαία υπενθύμιση στην Πλατεία, για τους τσιγγάνους του Νομισματοκοπείου!

Την δεκαετία του 80΄ Έλληνες πολίτες τσιγγάνοι στη φυλή, εγκατέλειψαν τα νοικιασμένα σπίτια, και εγκαταστάθηκαν με παραπήγματα στους κοινόχρηστους χώρους των ρυμοτομημένων οικοπέδων μας.

Αργότερα στη δεκαετία του 90΄ αρχίζει μία σταδιακή μετοίκηση και άλλων τσιγγάνων εξαφανίζουν τις ρυμοτομημένες περιφράξεις των οικοπέδων μας και κλέβουν τις περιουσίες μας στην περιοχή του Νομισματοκοπείου στο Χαλάνδρι Αττικής, στην διασταύρωση των οδών Σαρανταπόρου και Ίριδος. και σιγά-σιγά στήνεται ένα ολόκληρο αυτόνομο χωριό! Γκέτο στην κυριολεξία, αλλά πιστεύω πως και αυτός ο ορισμός προφανώς θα σας ενοχλεί.

Για 18 χρόνια η Δικαιοσύνη στέκεται δίπλα στους νομοταγείς και αδικημένους πολίτες, με πληθώρα καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον των κλεφτών, αλλά και εναντίον του ίδιου του κράτους και επιβάλει την άμεση απόδοση των κλοπιμαίων στους νόμιμους ιδιοκτήτες ενώ παράλληλα καταδικάζει το κράτος με επιβολή προστίμου για την αδράνειά του στην εφαρμογή της Νομιμότητας.

Η Πολιτική ηγεσία όλα αυτά τα χρόνια με την αδιάφορη στάση της στέκεται ουσιαστικά απέναντι στους Νόμιμους Πολίτες, στην Δικαιοσύνη, στην Νομιμότητα, στο Σύνταγμα αλλά και σε κάθε έννοια Δικαίου.

Δηλαδή κατά την αδρανούσα δημόσια διοίκηση και κάποιους μικροπολιτικούς του Δήμου Χαλανδρίου δεν φτάνουν τα 18 χρόνια κατακράτησης των κλοπιμαίων από τους κλέφτες σε βάρος των νομίμων αγοραστών - πολιτών.

Πρέπει οι κλέφτες να συνεχίσουν να κρατούν τα κλοπιμαία αλλά και να τα αυξάνουν όπως συμβαίνει με τους συγκεκριμένους για όσο χρόνο χρειαστεί ακόμα, μέχρι ο Δήμος ή κάποιοι άλλοι φορολογούμενοι να τους εξασφαλίσουν οπωσδήποτε σπίτια!!!

Οι υποστηριχτές τους με αυτό τον τρόπο ενθαρρύνουν έμμεσα τον κάθε πολίτη να ακολουθήσει την ίδια παραπάνω τακτική, προκειμένου να αποκτήσει δωρεάν σπίτι!

Δηλαδή ενθαρρύνουν τον κάθε πολίτη να μετατρέψει την κοινωνία μας σε ζούγκλα αυθαιρεσίας!

Επίσης προτρέπουν τον κάθε πολίτη να κτίσει οπωσδήποτε αυθαίρετο στο οικόπεδο που κατέχει, διότι αν προλάβουν και του το καταπατήσουν, το κράτος για 18 χρόνια τουλάχιστον θα διατηρεί τον καταπατητή στο οικόπεδό του, παρά τις οποιασδήποτε δικαστικές αποφάσεις και αν πετύχει.

Παράδειγμα οι νομοταγείς πολίτες οικοπεδούχοι στο Νομισματοκοπείο οι οποίοι σεβόμενοι τους νόμους της πατρίδας μας δεν έκτισαν ούτε ένα αυθαίρετο στην συγκεκριμένη περιοχή και όμως σήμερα ακόμα η πολιτεία τους περιφρονεί και τους αδικεί κατά τον χειρότερο τρόπο.

Το κράτος το 2006 χορήγησε σε κάθε καταπατητή, κλέφτη όμως στην ουσία, βοήθημα 60.000 ευρώ για να αποδώσει τα κλοπιμαία στον κάθε νόμιμο κάτοχο.

Οι κλέφτες δεν τα δέχτηκαν!!!

Συνέχισαν λοιπόν να κρατούν και να αυξάνουν και να διευρύνουν τα κλοπιμαία τους και να δηλώνουν θρασύτατα ότι θα γίνει «πόλεμος» αν πάνε να τους πάρουν!

Η Δημόσια Διοίκηση στις εκκλήσεις των νόμιμων πολιτών εξακολουθεί να επιδεικνύει προκλητική αδιαφορία.

Και η Δικαιοσύνη όμως εξακολουθεί και επιμένει στην εφαρμογή της Νομιμότητας με κύριο εκφραστή τον Εισαγγελέα Περιβάλλοντος ο οποίος μετά από πολύμηνη έρευνα παραγγέλλει στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Αττικής τα εξής:Η Δημόσια Διοίκηση αδιάφορη εξακολουθεί να μεροληπτεί υπέρ των παρανόμων με κύριο εκφραστή αυτήν την φορά τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κύριο Καλογερόπουλο Δημήτριο.

Ο κύριος Καλογερόπουλος είχε ορίσει ημερομηνία απομάκρυνσης των παρανόμων από τις περιουσίες μας στις 14/5/2013.

Δυστυχώς όμως ο κύριος Καλογερόπουλος μία ημέρα πριν την κατεδάφιση στις 13/5/13 αναστέλλει παρανομώντας για άλλη μία φορά την δική του απόφαση και ακυρώνει την κατεδάφιση. Επικαλείτο πως μόνον ο εισαγγελέας θα τον σταματήσει! Τον σταμάτησε ή όχι;

Δηλαδή την άμεση εφαρμογή της Εισαγγελικής Εντολής μετά από ένα χρόνο περίπου την αναστέλλει και συνεχίζει να μας κρατά όμηρους των παρανόμων τσιγγάνων κλεφτών-καταπατητών.

Επίσης πληροφορούμε την Πλατεία ότι όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού με χαρά θα δεχτούν τον οποιοδήποτε δημότη του Χαλανδρίου, εκτός από τους συγκεκριμένους «δημότες» τσιγγάνους όπως παραδέχεστε και εσείς οι γράφοντες στην Πλατεία για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτούς τους δέχεστε μόνο εσείς ,αλλά, φορτωμένους στις πλάτες άλλων, μακριά και από τις δικές σας ιδιοκτησίες.

Πριν τρία χρόνια σας γράψαμε:

Αν δεν βρεθεί άμεσα τέτοιος χώρος (μετεγκατάστασης), ας διαθέσουν όσα μέλη του δημοτικού συμβουλίου τους στηρίζουν, τα εξοχικά τους ή τα πατρογονικά τους κτήματα προκειμένου να τους στεγάσουν για 30 χρόνια όπως εμείς, χωρίς να μπορούν να τα επισκεφτούν, όπως συμβαίνει με εμάς, αφού όταν πλησιάζουμε μας πετροβολούν και σκάνε τα λάστιχα των αυτοκινήτων μας.

Μόνο έτσι θα υπάρξει ισότητα ανάμεσα σε εμάς και σε εκείνους που επί 30 χρόνια ψάχνουν να βρουν τρόπο μετεγκατάστασης που πρέπει άκουσον- άκουσον να δεχτούν οι παράνομοι ψηφοφόροι τσιγγάνοι, οι οποίοι αξιώνουν όλο και περισσότερα.

Σήμερα θριαμβολογείτε ότι πείσατε τους τσιγγάνους να δεχτούν τη λύση που τους προτείνατε εσείς. Δηλαδή πείσατε τους κλέφτες να κρατούν τα κλοπιμαία μέχρι ο Δήμος ή το Κράτος να τους εξασφαλίσει σπίτι!

Σας ξαναλέμε μετά από τρία χρόνια:

-Για να θεωρήσουμε ότι αυτά που λέτε είναι σοβαρά, πρέπει να υπάρξει κοινωνική ισότητα μεταξύ μας και αυτό θα συμβεί μόνο όταν δεχτείτε τα εξής:

Μέχρι να υλοποιηθούν αυτά που προτείνετε να τους φιλοξενήσετε προσωρινά στα πατρογονικά σας κτήματα ή στην κοντινότερη πλατεία ή στον κοντινότερο ελεύθερο χώρο με τον οποίο γειτνιάζει η σημερινή σας κατοικία.

Όσο αφορά τους ίδιους τους τσιγγάνους οι ίδιοι ομολογούν σε ηλεκτρονική διεύθυνση

- Τσιγγάνοι: «Είμαστε εδώ από το 1970. Εδώ γεννήθηκαν οι γονείς μας, εμείς και τα παιδιά μας», λέει στην «Α» ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλήνων Καταγόμενων εκ Χαλκίδος και περιχώρων Rom, «Η Ελπίδα», Στέλιος Καλαμιώτης. Σήμερα στον καταυλισμό (Νομισματοκοπείου) ζουν, σύμφωνα με τον ίδιο, 57 οικογένειες, δηλαδή περίπου 280 άνθρωποι.

- Σχόλιο: Οι ίδιοι ομολογούν ότι έφυγαν από την Χαλκίδα , ήρθαν στην Αθήνα και για 40 χρόνια περιφερόμενοι από τόπο σε τόπο δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να αποκτήσουν τίμια δουλειά και στοιχειώδεις συνθήκες διαβίωσης.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους γονείς μας και τους παππούδες μας αλλά και με εμάς τους ίδιους σε πολλές περιπτώσεις, οι οποίοι έφυγαν από τις δύσκολες συνθήκες της επαρχίας ήρθαν στην Αθήνα αγράμματοι, κατοικούσαν σε νοικιασμένα σπίτια (πολλοί ακόμα κατοικούν) και σιγά-σιγά με τίμια δουλειά και με πολύ κόπο κατόρθωσαν να αποκτήσουν ένα κομμάτι γη, δική τους στέγη, σπούδασαν τα παιδιά τους και συνεχώς προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλη τους την οικογένεια.

Οι τσιγγάνοι θεωρούν ότι μπορούν να αποκτήσουν όλα τα παραπάνω αγαθά όχι δουλεύοντας, αλλά καταπατώντας ξένες περιουσίες, κλέβοντας τον ιδρώτα και τα όνειρα τίμιων πολιτών και προβαίνοντας σε κάθε είδους παρανομία με την προστασία, την ανοχή και πολλές φορές την παράνομη συνεργασία της Δημόσιας διοίκησης αλλά και την δική σας υποστήριξη, οι οποίοι θεωρείτε ότι έτσι θα πλησιάσετε πιο κοντά στην εξουσία.

Βέβαια ίσως να έκανα και λάθος να απευθυνθώ στην Πλατεία, διότι ασχολούμενος κανείς μαζί σας και διαβάζοντας τις απόψεις σας, πες-πες στο τέλος μπορεί και να με πείσετε να σας κλέψω ή να σας καταπατήσω ή να καταχραστώ την περιουσία σας και μετά να ζητάω από το Δήμο και την πολιτεία σπίτι και τί σπίτι! Μεγαλύτερο και ακριβότερο από εκείνο που μπόρεσα να φτιάξω με τον κόπο μου.

Σε αυτή την περίπτωση το βέβαιο είναι ότι αφού πάρετε άμεσα πίσω τα κλοπιμαία θα με στείλετε στη φυλακή για να μην το ξανακάνω αλλά και να διδάξω στα παιδιά μου ότι δεν πρέπει να κλέβουν γιατί έξω στην κοινωνία υπάρχουν «ρατσιστές» οι οποίοι κυνηγούν τους κλέφτες !!
Αγαπητή Πλατεία, τελικά μου δίνεις την εντύπωση εντύπου που διαφημίζει κάποια θεατρική επιθεώρηση. Ή μπρος στο ιδιοτελές συμφέρον σου δεν έχεις κανέναν φραγμό να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που καίει παίζοντας με την δική μας αξιοπρέπεια και την υπομονή μας. Και ως ένα βαθμό το κατανοούμε!

Άλλωστε

Είναι γνωστό σε όλους μας, πως πρωταρχικό μέλημα της κάθε κυβέρνησης ή δημοτικής αρχής είναι να απολαύσει τα αγαθά της εξουσίας!

Είναι επίσης όμως γνωστό, ότι η κάθε αντιπολίτευση τις πιο πολλές φορές ενθαρρύνει τους παράνομους για να συντηρεί κοινωνικά προβλήματα τα οποία εναντιώνουν τους πολίτες προς την κάθε εξουσία, θεωρώντας πως έτσι θα πλησιάσουν οι ίδιοι πιο κοντά της.

Φιλικά
Βαγγέλης Θεοδωράκος

Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας: Συναυλία Αγάπης & Αλληλεγγύης


Το troktiko.eu για το nerit.gr

Χθες η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το νέο όνομα της ΕΡΤ θα είναι ΝΕΡΙΤ. Φυσικά το έκαναν αυτό χθες για να δείξουν ότι υπάρχει στρατηγικό σχέδιο εξορθολογισμού της δημόσιας τηλεόρασης και ότι όλα αυτά που ακούγονται περί άμεσης εκτέλεσης της εντολής της τρόικας δεν είναι παρά μόνο… θεωρία συνομωσίας. Και τώρα η αλήθεια…Χθες, μόλις ανακοινώθηκε το νέο όνομα ΝΕΡΙΤ, κατοχυρώσαμε το domain www.nerit.gr

Άρα, η κυβέρνηση θέλει να μας πείσει ότι έχει ένα ΤΟΣΟ οργανωμένο σχέδιο για τη λειτουργία του νέου δημόσιου οργανισμού που θέλει να στήσει… ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ INTERNET !!! Μιλάμε για τόση ξεφτίλα!

Αυτό που μένει πλέον στον Κεδίκογλου… είναι να αλλάξει όνομα ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ή παραβιάζοντας τον κανονισμό που διέπει τα ονόματα .gr να «κατάσχει» το domain name. Τόσο «οργανωμένοι». Τέτοια ξεφτίλα.

Και τώρα τα σαφή και ασφαλή συμπεράσματα:

Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο λειτουργίας του νέου οργανισμού, όπως μας λένε. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ!!!

Απλά εκτέλεσαν ΑΜΕΣΑ την εντολή που δέχθηκαν από την τρόικα. Χωρίς να εκφράσουν καμία ένσταση και κανένα δισταγμό. Γιατί είναι οι πλέον απίστευτοι εθελόδουλοι εντολοδόχοι. Γιατί δεν σκέφτηκαν τίποτα μπροστά στην εντολή που δέχθηκαν. Οι τύποι εκτελούν εντολές. Δεν σκέφτονται. Απλά εκτελούν.

Και να το πάμε και παρακάτω…

Μπροστά στη μεγάλη λαϊκή αντίδραση, και προκειμένου να έχουν κάτι να λένε οι κυβερνητικοί βουλευτές, έβαλαν τον καημένο τον Κεδίκογλου να βγάλει ως είδηση χθες ότι το ΝΕΡΙΤ θα λειτουργήσει ακόμη και μέσα στον Ιούλιο.

Τόσο άμεσα. Ότι είναι τόσο οργανωμένοι.

Τώρα που αποδεικνύεται η απίστευτη προχειρότητά τους; Τώρα που αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν είχαν σχεδιάσει τίποτα απολύτως;

Εδώ θα πρέπει να διαλέξουν…. Ή είναι τόσο άσχετοι οι συνεργάτες του Κεδίκογλου και ο ίδιος προσωπικά (άρα θα πρέπει να κλείσει το υπουργείο και να απολυθεί ο ίδιος και όχι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ) ή είναι τόσο εθελόδουλοι εντολοδόχοι της τρόικας, που λένε ό,τι τους κατεβαίνει κάθε φορά προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της τρόικας.

Και αν η τρόικα τους πει αύριο να μην ξανανοίξει ποτέ η δημόσια τηλεόραση;

Και αν αυτό έχουν στο μυαλό τους; Τους εμπιστεύεται πλέον κανείς;

Επισκεφθείτε το www.nerit.gr

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (και ΙΝΤΕΡΝΕΤ). Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ :

http://www.nerit.gr/


ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ!

ΟΥΤΕ ΤΟ DOMAIN ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ TROKTIKO ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Γαμώ τα στελέχια που βιάζονται να μας εκσυγχρονίσουν που είμαστε βάρβαροι και αναχρονιστές.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στουρνάρας και Κουβέλης είχαν πει ότι δεν θα συνεχιστούν οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! Είστε υπόλογοι κύριοι..


fer2

Πριν από σχεδόν δυο μήνες με διαφορά μιας ημέρας τόσο ο Φώτης Κουβέλης όσο και ο Γιάννης Στουρνάρας είχαν παραδεχθεί τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με τις οποίες προχωρούσαν τα προαπαιτούμενα για τις δόσεις. Τότε έλεγαν ότι το έκαναν ελλείψει χρόνου. Τώρα; Τι είναι αυτό που τους πιέζει;
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Το ΒΗΜΑ” και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Κρουστάλλη στις 14 Απριλίου ο Φώτης Κουβέλης παραδέχεται ότι η κυβέρνηση νομοθετεί συνεχώς με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και το αποδίδει «στην ταχύτητα των ρυθμίσεων», αλλά επισημαίνει ότι αυτό έχει σταματήσει!


Είχε πει χαρακτηριστικά: «Προφανώς αναφέρεστε σε ένα χρονικό διάστημα που είχαμε πολλές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Ήταν κάτι το οποίο επεβλήθη από την ταχύτητα των ρυθμίσεων που έπρεπε να εξασφαλισθεί και από το γεγονός ότι η κυβέρνηση αμέσως μετά τη συγκρότησή της βρέθηκε μπροστά σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα. Δεν είμαι ευτυχής από τον αριθμό των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και έχει σταματήσει πια επειδή υπάρχει μεγαλύτερη άνεση χρόνου». Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.
Ακριβώς το ίδιο είχε πει και ο Γιάννης Στουρνάρας την επομένη, 15 Απριλίου σε συνέδριο τουEconomist μετά από ερώτηση συνέδρου! Απίστευτη ομολογία Στουρνάρα για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου!
Τί είναι αυτό που πίεσε τώρα την κυβέρνηση λοιπόν; Αν διαφωνεί ο Κουβέλης με αυτή την πρακτική τι κάνει; Θα στηρίξει βουβά το Μαξίμου; Μήπως θα πρέπει να παραιτηθεί και ο κ. Στουρνάρας;

http://www.olympia.gr/, 12/6/2013

Μεγάλη νίκη των Συγκροτημάτων χθες !Ο Σαμαράς έκλεισε τον κύκλο της επανίδρυση του Καραμανλή.

Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη κίνηση του σαν Αρχηγός της ΝΔ πήρε τον διευθυντή του ΕΘΝΟΥΣ που από το 2004 κατηγορούσε με Πρωτοσέλιδα τον Καραμανλή

Από τον Βασικό Μέτοχο, τελικά έκλεισε εχθές η ΕΡΤ.

Μέσα σε 30 μήνες από 9 Διαύλους Πανελλήνιας Εμβέλιας έκλεισαν τους 4 ανταγωνιστές τους ΑΛΤΕΡ, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3.

Τι δεν κατάλαβες;Netakias
http://www.olympia.gr/, 12/6/2013

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BBC

BBC ERT

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EBU

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


AΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

1.  Όπως σας είχαμε πει ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ η ανακήρυξη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου σε επίτιμο δημότη του Δήμου μας.

Ο λόγος που διαφώνησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αριστεράς - που είχαν προειδοποιήσει τον Αεικίνητο, αλλά εκείνος τους έγραψε διότι της μόδας στην δεξιά είναι να το παίζουν "δεν ακούμε κανένα" - ήταν το γεγονός ότι θεωρούν ότι η κίνηση αυτή γίνεται από την πλευρά της πλειοψηφίας με αφορμή το Κοινωνικό Παντοκοροϊδείο - μόνο ως ασπίδα της διοίκησης στο σκάνδαλό της. Και δεν έχουν άδικο εδώ που τα λέμε, παρά το γεγονός ότι εμείς είμαστε με τον Ιερώνυμο, έτσι και αλλιώς. 

Μάλιστα ο Γρηγόρης Καλομοίρης πρότεινε η ανακήρυξη να γίνει σε κάποια άλλη στιγμή - συγκεκριμένα την γιορτή του πολιούχου της πόλης μας - άσχετη με το Παντοκοροϊδείο.

Αλλά δεν εισακούστηκε. Διότι όσοι χρησιμοποιούν τον Ιερώνυμο ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ πραγματικά και τον ενέταξαν στα παιχνιδάκια τους (είμαι σίγουρος ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι ενήμερος για το τι παίζεται στο Χαλάνδρι με το Παντοκοροϊδείο)

2. Έγινε σούργελο με την έκδοση ψηφίσματος για κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου κλεισίματος της ΕΡΤ που έφερε η Λαϊκή Συσπείρωση. Η πλειοψηφία αντιπρότεινε ψήφισμα υπέρ της λειτουργίας της ΝΕΑΣ ΕΡΤ (κυβερνητική γραμμή) και έγινε σούργελο.
Θα τσεκάρουμε τι ακριβώς ψήφισαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ και οι "ΠΑΣΟΚΟΙ με πολιτικά" διότι έχουμε μπερδευτεί.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΪΛΑΪΤ ήταν η θέση του εκπροσώπου της παράταξης του κ. Πανταζή: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! Αυτά είναι!

3. Για το θέμα του Πεύκο Πολίτη έγινε η ανάρτηση των κτηματογραφικών διαγραμμάτων χωρίς να γίνει συζήτηση για κατευθύνσεις στον Μελετητή για την εκπόνηση της πολεοδομικής μελέτης ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ σε αδιέξοδο την ευθύνη του οποίου θα έχουν όσοι με την ψήφο τους γίνουν συνένοχοι για την κατασπατάληση των χρημάτων της μελέτης, όχι με ευθύνη του μελετητή βεβαίως, αλλά με ευθύνη δική τους που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ - και πολύ καλά έκανε - η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ διότι όσοι ψήφισαν θα είναι συνυπεύθυνοι στο αδιέξοδο ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης - κα Καρατζά και κος Αναστασιάδης - αποχώρησαν και δεν συμμετείχαν στην συζήτηση διότι έχουν προσωπικό έννομο συμφέρον, λόγω ιδιοκτησιών στην υπό ένταξη περιοχή και έτσι σύμφωνα με το νόμο δεν μπορούν να συμμετέχουν στις συζητήσεις.
Πλεονασμός βεβαίως είναι αλλά πρέπει να το πούμε: ΠΑΣΟΚΟΙ και "ΠΑΣΟΚΟΙ με πολιτικά" ψήφισαν ό,τι ήθελε η διοίκηση.

4. Εκλέχτηκε ο κος Αγγελής νέος πρόεδρος του Αετοπούλειου. Επί της ταμπακιέρας ... κουβέντα.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ  ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ .... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ: ΑΝΟΗΤΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΕ
Στο δρόμο ακόμη 3.000 άνθρωποι.
Τέλος τα μεροκάματα για ακόμη 3.000 οικογένειες.
Λες πως σε ενοχλούσε που πλήρωνες 4€ το μήνα την ΕΡΤ στο λογαριασμό σου επειδή δεν την έβλεπες. Οπότε καλύτερα να την κλείσουν.
Για να το διευρύνω λίγο αυτό.
Κι εγώ δεν πήγα ποτέ στην Κάρπαθο αλλά τους δρόμους και από δικά μου χρήματα τους έκαναν. Να μην τους έκαναν λοιπόν αφού δεν τους είδα και ίσως να μην τους δω ποτέ.
Και το νερό που πίνει το παιδί σου στο δημόσιο σχολείο να το κόψουν.
Πληρώνεται και από μένα αλλά εγώ δεν έχω παιδί να πίνει από αυτό.
Γιατί να το πληρώνω λοιπόν;
Και τον Στρατό; Τον στρατιωτικό ποιος τον... πληρώνει; Γιατί να τον πληρώνω αφού δεν είμαστε σε πόλεμο; Να τον καταργήσουν. Να τους απολύσουν όλους και άμα μας την πέσουν, βλέπουμε.
Και τους Πυροσβέστες. Να τους απολύουν το χειμώνα. Μόνο το καλοκαίρι να τους πληρώνω.
Γιατί; Άσε που άμα μένεις στην πόλη τι σε νοιάζει για το δάσος. Ας καούν όλα. Γιατί να πληρώνω κι εγώ που μένω στην πόλη;
Και το δημόσιο ιατρείο που φτιάχτηκε στη Λέρο, να μην το έκαναν ποτέ.
Αφού κι εγώ πλήρωσα γι αυτό και ίσως να μην το χρειαστώ ποτέ.
Και το σχολείο που έγινε στην Ορεστιάδα, να μην το έχτιζαν.
Γιατί να πληρώνω κι εγώ ένα σχολείο, που δεν θα δω ούτε εγώ, ούτε το παιδί μου.
Άσε που δεν έχω παιδί. Κι άμα δεν κάνω; Γιατί να πληρώνω εγώ για τις σπουδές των παιδιών;
Και το παιδί του γείτονα που σώθηκε από την άρρωστη καρδιά του στο δημόσιο νοσοκομείο;
Από τις ασφαλιστικές εισφορές που έδινα και εγώ, σώθηκε. Να μην σωζόταν.
Αφού δεν το γνώριζα και ίσως να μην το μάθω ποτέ.
Και αν σου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, μην χαμογελάς γιατί είναι και αυτά στο πρόγραμμα.
Θα συμβούν και μάλιστα γρήγορα.

Η ΕΡΤ αγαπητέ χαιρέκακε δεν είναι ένα κανάλι.
Είναι άνθρωποι. Εργαζόμενοι.
Φίλοι. Γείτονες. Συμμαθητές. Γονείς. Συγγενείς.
Όπως ήταν οι χαλυβουργοί, οι εργαζόμενοι στα κλωστοϋφαντουργεία, στα ναυπηγεία,
οι χιλιάδες απολυμένοι σε ιδιωτικές εταιρίες που έκλεισαν.
Κι εσύ χαίρεσαι...
Να χαίρεσαι λοιπόν με την κατάντια σου.
Και να μην παραξενευτείς άμα αδιαφορήσω όταν απολυθείς.
Ούτε καν να διαμαρτυρηθείς.
Γιατί δεν θα αφορά εμένα η απόλυσή σου.
Δεν θα αφορά εμένα η εξόντωσή σου.

Είναι αδιανόητη η φίμωση της ΕΡΤ.
Είναι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά της κυβέρνησης.
Είναι αδιανόητη η δική σου απάθεια.
Είναι αδιανόητη αυτή η χαρά σου για την εξόντωση 3000 οικογενειών!
Κι όμως, εγώ δεν θα χαρώ με την δική σου εξόντωση.
Θα παλέψω για σένα ακόμη και την ώρα που εσύ χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου.

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους.
Τους άνεργους, τους άστεγους.
Αλληλεγγύη σε όλους τους συνανθρώπους μας.
Κι αν δεν σε απασχολούν οι υπόλοιποι, σκέψου έστω το τομάρι σου.
Κάποια στιγμή θα χρειαστείς βοήθεια...
Ας έχεις κάπου να τη ζητήσεις...
Γιατί τότε δεν θα χαίρεσαι.

Ανόητε χαιρέκακε!

Γιάννης Κότσιρας

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Απεργία συμπαράστασης στην ΕΡΤ


Την κήρυξη 24ωρης απεργίας σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου, αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ και  καλούνσε  συλλαλητήριο στο ραδιομέγαροστις 11 το πρωί. 
 
«Χειρόφρενο» τραβούν, , λεωφορεία και τρόλεϊ, αλλά και ο προαστιακός, ενώ μετρό, ηλεκτρικός και τραμ θα κινηθούν κανονικά.
Ειδικότερα, λόγω 24ωρης απεργίας των Εργαζομένων, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα κινηθούν ως εξής:
- Λεωφορεία και Τρόλεϊ : 24 ωρη απεργία
- Προαστιακός σιδηρόδρομος: 24ωρη απεργία
- Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ: Θα κινούνται κανονικά
 
Λόγω της 24ωρης απεργίας του ΟΣΕ το Μετρό θα φθάνει έως τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και δεν θα προσεγγίζει το αεροδρόμιο.
 
HALANDRIPEDIA

24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΣΤΙΣ 11.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ