Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!


Με απόφασή του, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης μετακίνησε τον - επί σειρά ετών Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Χρήστο Μπαμπανιώτη στην Διεύθυνση Σχεδιασμού και  Προγραμματισμού του Δήμου.

Στην θέση της Διευθύντριας Τεχνικής Υπηρεσίας αναβαθμίστηκε η Μαρία Ασπρογέρακα με αναπληρωτή της τον Τούλη Πατεράκη.

Η απομάκρυνση του Χρήστου Μπαμπανιώτη από την Τεχνική Υπηρεσία έχει - σύμφωνα με  πληροφορίες μας - την αφετηρία της, σε ανοικτή σύγκρουσή του με την διοίκηση και συγκεκριμένα με τον αντιδήμαρχο Π. Βάσιο, σε σύσκεψη στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου πριν αρκετές μέρες.

Ο Χρήστος Μπαμπανιώτης έμαθε τα νέα από την ... εσωτερική αλληλογραφία του Δήμου, αφού κανείς δεν τον είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της διοίκησης και όπως χαρακτηριστικά μας είπε η πηγή μας "καλά που είναι γερός οργανισμός γιατί κανένας με προβλήματα καρδιάς, μόλις έβλεπε το έγγραφο μπορεί να έμενε και σέκος".

Μεθαύριο - γιατί αύριο είναι ημέρα περισυλλογής - θα προσπαθήσουμε να σας έχουμε καλύτερο ρεπορτάζ.


ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

EXODIKO

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2132023926                                                                         Χαλάνδρι, 15 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο ΤύπουΕξώδικο Δήμου Χαλανδρίου για το Έκτακτο Ειδικό ΤέλοςΟ Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης απέστειλε εξώδικο στις

14 Νοεμβρίου 2011 προς τη ΔΕΗ και τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών.

Το εξώδικο κοινοποιήθηκε προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και το περιεχόμενο του επισυνάπτεται παρακάτω.Επίσης, ο Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης) ενημερωτική ημερίδα για τις νομικές ενέργειες, στις οποίες μπορούν να προβούν οι δημότες με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου.


Τέλος, αποφασίστηκε και  η λειτουργία γραφείου ενημέρωσης για το θέμα αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του γραφείου θα δοθούν σε Δελτίου Τύπου που θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες.                                            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ!ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ

Ο πατέρας του, του είπε:

Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην Εξουσία.

Άκουσε:

Το ΠΑΣΟΚ συνγκυβέρνηση, το ΛΑΟΣ στην Εξουσία.

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ - ΛΕΕΙ - ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ! ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Γ.Σ. Χαλανδρίου — Τμήμα Μπάσκετ


ΑΝOIKTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ως Διοικούσα Επιτροπή του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου - Τμήματος Μπάσκετ απευθύνουμε την επόμενη Ανοικτή Επιστολή προς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Νεολαίας Αθλησης του Δήμου Χαλανδρίου που είναι υπεύθυνοι για την διανομή των ωρών προπονήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Πέρκιζας:

Αγαπητοί Κύριοι:

Σας γνωστοποιούμε ότι το Τμήμα Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ανασύρει το μπάσκετ του Χαλανδρίου - του μεγάλου αυτού Δήμου της ευρύτερης Αθήνας - από την αφάνεια των μικρότερων κατηγοριών (από Β μέχρι Δ) της Ενωσης Καλαθοσφαίρισης Αθηνών στις οποίες αγωνίζεται το σύνολο των επι μέρους ομάδων του Χαλανδρίου τα τελευταία πολλά χρόνια - και να το αναδείξει στις κατηγορίες που αξίζει να συμμετέχει (Α ΕΣΚΑ εφέτος και γιατί όχι Εθνική Κατηγορία του χρόνου). Στην προσπάθεια αυτή σας ζητάμε να γίνετε αρωγοί, φροντίζοντας για τις απαραίτητες ώρες προπόνησης του Ανδρικού Τμήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Πέρκιζας και διευκολύνοντας με όποιο τρόπο θεωρείτε δυνατό την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και στους αγώνες που δίνουμε κάθε δεύτερη Δευτέρα στο κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Πέρκιζας αντιμετωπίζοντας με επιτυχία - μέχρι σήμερα - πολύ καλές ομάδες άλλων, γνωστών για την μπασκετική τους παράδοση, Δήμων της Αθήνας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του ΓΣ Χαλανδρίου - Τμήμα Μπάσκετ


Η εγκύκλιος για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου‏

 Η εγκύκλιος για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου
...και .... καλή αποταμίευση, τώρα που οι τράπεζες είναι ισχυρές !


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *