Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

MAX KAIZER: ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ (Προστασίας Πολίτη)


ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟ (Ζει από τύχη)Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΓΚΟΥΣΤΑΣ

ΒΑΣΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ BLOG!

Ξέρω ότι αυτό που κάνουμε ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ!

Ξέρω ότι κάθε τέτοια εποχή δίνεται μάχη στο Χαλάνδρι να αδειάσουν τα πεζοδρόμια από κλαδιά και ογκώδη. (Φέτος βέβαια φτάσαμε ΙΟΥΛΙΟ και αυτό δείχνει περαιτέρω ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ).

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ επέλεξα εγώ τέτοιου είδους ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΜΕΤΩΠΙΚΗ αντιπαράθεση.

Ξέρουν όμως ότι άμα σηκώσω το γάντι ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Και αν δεν το ξέρουν οι φρέσκοι εξουσιαστές της πόλης ας ρωτήσουν τους παλαιότερους των συναδέλφων τους να τους εξηγήσουν ότι τα έβαλαν ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΜΑΛΑΚΑ.

ΤΑ 'ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ΄ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA!

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι γνωρίζω - μάλλον καλύτερα από τους βάσιους - τις αντικειμενικές αδυναμίες των υπηρεσιών, την έλλειψη μέσων και χρημάτων και ξέρω τι θα πει ΜΑΧΗ με τα προβλήματα της καθημερινότητας και μέσα από τον δήμο και έξω στην πιάτσα.

Και γνωρίζω την μάχη που δίνουν εργαζόμενοι για να μην υπάρχουν αυτά που θα δείτε από το φωτορεπορτάζ, οι οποίοι ίσως νιώσουν αδικημένοι, αλλά δεν είναι αυτοί ο στόχος.

Άλλωστε είναι ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ότι τον δήμο τον ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

Δεν πρόκειται  να ανεχθώ την ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΜΠΑΘΗ "ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ, εκεί που υπάρχουν δημότες που διατηρούν το δικαίωμά τους ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.

Η κατ' επιλογήν εξάντληση των ορίων του κανονισμού καθαριότητας στους "γλωσσάδες συνδημότες μας" (βλ. Πάτημα, Λ. Ορέων κλπ) δεν θα περάσει.

Και αυτοί που το επιλέγουν θα έχουν να κάνουν ΜΑΖΙ ΜΟΥ, όσο και αν αυτό ακούγεται αμετροεπές.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ - 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ -ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΕΣΑΜΕ.

Αυτό ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ και τα θέματά της τα αξιολογεί η δικαιοσύνη. Και θα δούμε τις αποφάσεις της και τότε θα μιλήσω. Διότι ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ.

Και να ξέρουν τα ανδρείκελα ότι ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. Αυτό ξεκίνησε!

Ο ΚΡΥΣΤΆΛΛΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΒΙΟΣ ΜΟΥ - 21 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ -  είναι το όπλο για να προκαλώ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, από εδώ και πέρα τους ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ σε ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Έχουν άντερα;;;

Για σήμερα λοιπόν συνεχίζουμε με ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ με μερικά παραδείγματα για την κατάσταση που επικρατεί στα ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ (μια και μιλάμε για ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ) της πόλης:
ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ
ΑΝΩ ΝΕΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ
ΑΝΩ ΝΕΟ - ΖΗΝΩΝΟΣ

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΠ. ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΕΙ! ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ (σε θαλασσί χωράφια!)


Αυτά για σήμερα. Με τέτοια κατάσταση στα πεζοδρόμια, σας θυμίζω ότι σε ΑΥΤΟ το πεζοδρόμιο βάλανε πρόστιμο για ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ!

Υλικά με τα οποία ο συνδημότης μας συντήρησε ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, που το βλεέπετε ότι είναι καινούργιο, μχωρίς σπασμένες πλάκες, επίπεδο, προσβάσιμο. ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ !ΟΥΠΣ! ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ! ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΡΕΨΕΣ;;; ΚΑΛΟ!


Σ.Σ. Το έγγραφο είναι από το ANTINEWS


ΤΡΟΜΕΡΟΣ O drSEENG!ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ......

Μετά τις χθεσινές καταγγελίες μας κλήθηκε σε απολογία ο δημοτικός αστυνομικός.
Και μετά ξέρετε τι έγινε;;;;

Μόλις σχόλασε ΓΥΡΙΣΕ στο σπίτι του συνδημότη μας και φώναζε από έξω, απειλούσε και έβριζε.

ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΥΣ.

Η απόπειρα συγκάλυψης και αποπροσανατολισμού είχε ήδη αρχίσει. Η μέθοδος γνωστή :
- τι φταίει το παιδί, την δουλειά του έκανε
- οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι ανεκπαίδευτοι
- τώρα τι φωνάζετε, θα την πληρώσει ο εργαζόμενος

και τα γνωστά λαϊκά.

Λοιπόν επειδή αυτή τη φορά δεν θα περάσει έτσι ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ:

1. Για τις υπηρεσίες, τι επιλογές τους και τις πράξεις τους υπάρχουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Πολιτικά υπεύθυνοι που ΙΕΡΑΡΧΟΥΝ πού θα αξιοποιούν τις υπηρεσίες.

Η δημοτική αστυνομία ασχολείται με το στενό περιβάλλουν μας - επαγγελματικό και τώρα και οικογενειακό - 3 φορές το μήνα - τα έχουμε αναδείξει πλέον - για ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

Με το νόμο των πιθανοτήτων αυτό είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ, σε μια πόλη 100.000 κατοίκων, με δεκάδες θέματα, μια πόλη όπου δεν υπάρχει πεζοδρόμιο αφού είναι κατειλημμένα από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, οι πεζόδρομοι έχουν γίνει μπάχαλο, παράνομο εμπόριο υπάρχει γύρω - γύρω κ.λ.π. Αυτό σημαίνει ότι η απόπειρα να μεταφέρεται η ευθύνη - μόλις στραβώσει το σχέδιο - στο όργανο που εκτέλεσε την εντολή ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ αλλά τις μετατοπίζει στους εργαζόμενους.

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ αυτής της ΑΝΑΝΔΡΗΣ, ΧΥΔΑΙΑΣ πρακτικής ζήσαμε με την αμφισβήτηση της υπογραφής ΒΑΣΙΟΥ στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου στον καταυλισμό των τσιγγάνων και την πρόκληση ΕΔΕ. (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;;;)
Και βέβαια αυτή η ΧΥΔΑΙΑ πρακτική συνεχίζεται από ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ που πρώτα δίνουν εντολές στις υπηρεσίες και μετά τραβάνε την ουρίτσα τους απέξω.

2. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι εργαζόμενοι που αναλαμβάνουν τον ρόλο του ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥ την εκτέλεση τέτοιων ανήθικων πρακτικών.
Διότι η φράση του μπατσάκου "σε ξέρουμε, δημιουργείς προβλήματα στον δήμο" ή το "μη καλέσω την αστυνομία και πας 1 χρόνο φυλακή" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, δείχνουν ΔΑΣΚΑΛΕΜΑ, και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Υπηρεσιακά όφειλε να εξηγούσε στον πολίτη την "παράβαση που είχε κάνει" (ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ) και να του έκοβε την κλήση (ΕΦΟΣΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ).

3. Οι δημότες όταν ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ή ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ έχουν δικαίωμα να κάνουν καταγγελίες. Και δεν είναι δυνατόν να εκβιάζονται οι ΔΗΜΟΤΕΣ να μην κάνουν καταγγελίες, με επίκληση την ευαισθησία ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  απέναντι στους εργαζόμενους ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - οι αποδιοπομπαίοι τράγοι τους.

4. Αν τιμωρηθεί το μπατσάκι χωρίς να απολογηθούν οι πολιτικά υπεύθυνοι, δεν θα φταίει η καταγγελία, ούτε ο δημότης. ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, που αντί να απολογηθούν εκείνοι που δίνουν τις εντολές, αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ότι ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ των ΔΗΜΟΤΩΝ και όχι διώκτες τους, πολύ δεν περισσότερο ΤΙΜΩΡΟΙ των μη αρεστών στο καθεστώς του ΠΙΛΑΦΙΟΥ.

Αν η επιλογή είναι ΔΙΩΞΗ του εργαζόμενου αντί ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ στον ΠΟΛΙΤΗ, αυτή την επιλογή ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *