Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ....

.... τι γίνεται αυτή την στιγμή στο διάστημα και τον ήλιο ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

http://events.slooh.com/

Έχει ζωντανή εικόνα από τον ήλιο, παρακολουθεί τον ουρανό και αναζητάει κοντινούς αστεροειδείς, UFO (δρακονιανά και ανδρομεδιανά), τον Άγιο Βασίλη με τον Ruddolf κι ό,τι άλλο πετάει αυτή την στιγμή πάνω από τα κεφάλια μας και παίζει να πέσει και να μας πλακώσει από τον ουρανό. (το μνημόνιο δεν περιλαμβάνεται στο menu).

Τα τηλεσκόπια θα μεταδίδουν ζωντανά μέχρι αύριο, την γνωστή σε όλους σας ώρα, όταν θα μάθουμε επιτέλους αν είχαν δίκιο εκεί στο Γαλατικό χωριό που  ως γνωστόν το μόνο που φοβόντουσαν ήταν μην πέσει ο ουρανός και τους πλακώσει.

Αν σκαλώσετε και κάτσετε να κοιτάτε τον ηλιακό δίσκο και παρατηρήσετε ότι ο ήλιος μας έφτυσε (να μην βασκαθούμε) βαρέστε κάνα τηλέφωνο να μας ξυπνήσετε να το δούμε και εμείς, που κοπιάζουμε για να σας έχουμε τα καλύτερα.
Θα έχετε ακριβώς 8 λεπτά να μας πάρετε τηλέφωνο και να βάλετε γυαλικό και το αντιηλιακό σας (υψηλού βαθμού) γιατί αλλιώς θα συγκαείτε άσχημα.

Μόλις βρούμε αντίστοιχη livecam στο internet για υποχθόνια δραστηριότητα θα σας ενημερώσουμε.

ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ και ... μην αυτοκτονήσετε.

Έτσι και αλλιώς άμα είναι να γίνει θα γίνει τόσο χολυγουντιαννά που είναι κρίμα να το χάσετε.
Τόσα λεφτά έχετε δώσει στην UNIVERSAL και την METRO G. M. για τις μαϊμουδιές τους.
Τώρα που παίζει να δείτε "the real thing" θα φύγετε;

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Ο δήμος Χαλανδρίου απών.
Τι σημαίνει αυτό;

Γ. Γ.


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63756672

Εγκρίθηκε το αίτημα που εστάλη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, ύψους 255 εκατ. ευρώ στους πρώτους 42 δήμους της χώρας.
      
  Οι εν λόγω Δήμοι εξοφλούνται κατά προτεραιότητα, καθώς έχουν ελεγχθεί επιτυχώς από την Ελεγκτική Επιτροπή του α. 262 του ν. 3852/2010.

Την ερχόμενη εβδομάδα, σε συνεννόηση με το Γενικό Λογιστήριο, θα σταλεί εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών στους υπόλοιπους Δήμους και Περιφέρειες προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία εξόφλησης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:
Γιώργο μας έπιασες αδιάβαστους.
Θα ενημερωθούμε και θα επανέλθουμε.
Πάντως έθεσες πολύ ενδιαφέρον θέμα. Ευχχαριστούμε.

Επειδή το τέλος του κόσμου δε μας τρομάζει.... από τους Πρόσκοπους του Χαλανδρίου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ταχ. Δ/νση : Αγ. Γεωργίου & Φιλίππου Λίτσα 29
Τ.Κ. : 152 34 Χαλάνδρι
Τηλέφωνα Γραμματείας : 213-2023-948/949
Τηλέφωνο Αντιδημάρχου : 213-2023-947
Αριθμός FAX : 213-2023-950
Ε-mail : grafeio.paideias@halandri.grΧαλάνδρι, 20 Δεκεμβρίου 2012 


Προς: το blog «Στην Πλατεία»


Αγαπητέ Άγγελε,

Στην σημερινή σου ανάρτηση « Κοινωνική Οικονομία και παιδικοί Σταθμοί» που αφορά στη σύσταση συνεταιρισμών γονέων και της ενδεχόμενης παρέμβασής τους στο φλέγον ζήτημα της φύλαξης παιδιών, αναφέρεσαι και σε παντελή έλλειψη κοινωνικών δράσεων εκ μέρους του Δήμου μας.

Θεωρώ πως σε αυτή σου την αναφορά αδικείς το Δήμο και ειδικά την Κοινωνική του Υπηρεσία, η οποία εδώ και πολύ καιρό τώρα συλλέγει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό και τα διανέμει σε οικογένειες που έχουν ήδη απευθυνθεί σε αυτήν και έχουν αποδείξει με στοιχεία αλλά και από την κοινωνική έρευνα της κοινωνικού μας λειτουργού, πως βρίσκονται σε ένδεια.

Επίσης υπάρχουν οικογένειες οι οποίες ορισμένες ημέρες της εβδομάδας, προμηθεύονται έτοιμο φαγητό σε πακέτο είτε απευθείας από τα καταστήματα εστίασης, είτε τους παραδίδεται στο σπίτι τους, άλλοτε με τη συνδρομή της Δημοτικής μας Αστυνομίας και άλλοτε με ευθύνη του ίδιου του καταστήματος.

Η δράση αυτή στηρίζεται αποκλειστικά σε ενέργειες που έχουν γίνει από το Δήμο μας για χορηγία, προς εταιρείες τροφίμων- ειδών ατομικής υγιεινής και ειδών οικιακού καθαρισμού, σε καταστήματα εστίασης της πόλης μας καθώς και στην ευαισθησία συγκεκριμένης ομάδας εθελοντών πολιτών. Οι τελευταίοι μάλιστα, νέοι άνθρωποι στη συντριπτική τους πλειονότητα γεγονός πολύ ελπιδοφόρο, συνέστησαν ομάδα και παραδίδουν σημαντικές ποσότητες τροφίμων που αγοράζουν από το κοινό τους ταμείο και οι οποίες με την παράδοσή τους καταγράφονται και χωρίζονται κατά είδη και τα οποία στη συνέχεια διανέμονται στους δικαιούχους.

Το εάν δεν παίρνουμε τη «ντουντούκα» να δημοσιοποιήσουμε τη δράση αυτή, για την οποία δουλεύουν σκληρά κάποιοι εργαζόμενοι του Δήμου μας, δε σημαίνει πως καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Προσπαθούμε με τη μέγιστη διακριτικότητα που απαιτείται, να σταθούμε κοντά σε οικογένειες και μοναχικούς συνανθρώπους μας και να προσφέρουμε το ελάχιστο ενδεχομένως για πολλούς αλλά σημαντικό και ανακουφιστικό για εκείνους, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Και είναι αυτονόητο πως αν δεν υπήρχε η αναφορά σου στο ζήτημα, να μην αναγκαζόμουν να πάρω θέση και τώρα να σου ζητώ να αναρτηθεί η επιστολή μου στον ιστότοπό σου.

Από καρδιάς εύχομαι για καλές γιορτές σε εσένα και στους αναγνώστες σου.

Η Αντιδήμαρχος
Παιδείας-Κοινωνικής Συνοχής
& Αλληλεγγύης
Αφροδίτη Χατζηγεωργίου

ΣΧΟΛΙΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ  ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣAI ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. 


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ Λ.Χ. ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑΘα κάνεις ξεκούραστες γιορτές ....

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ

Δεχτήκαμε τηλέφωνο από το γραφείο τύπου του Δημάρχου στο οποίο διευκρινίστηκε ότι όντος είχε σταλεί το δελτίο τύπου για τα παρκόμετρα αλλά είχε πάει στα ανεπιθύμητα.

Κάνουμε την ανάρτηση για αποκατάσταση της αλήθειας.

ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. (ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ) ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ! ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Χαλάνδρι, 19 Δεκεμβρίου 2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τηλ. 2132023926
Fax. 2132023925

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ 50%
ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

1 ΩΡΑ → 0,5 ΕΥΡΩ
2 ΩΡΕΣ → 1 ΕΥΡΩ
3 ΩΡΕΣ → 1,5 ΕΥΡΩ

Με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επανακαθορίστηκαν οι τιμές στάθμευσης για τους επισκέπτες στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.

Οι νέες τιμές είναι : 1 ώρα → 0.5 ευρώ,
2 ώρες → 1 ευρώ &
3 ώρες → 1,5 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι η χρέωση για τη στάθμευση έχει ως στόχο να δημιουργήσει αντικίνητρο στους χρήστες των θέσεων να παρκάρουν επί μακρά χρονική διάρκεια (στερώντας έτσι τη δυνατότητα από άλλους επισκέπτες να βρίσκουν θέση στάθμευσης). Έτσι διασφαλίζεται εναλλαγή στις θέσεις στάθμευσης διευκολύνοντας την πρόσβαση στην αγορά του Χαλανδρίου για τα αυτοκίνητα αλλά και ιδιαίτερα για τους πεζούς, τα ΑΜΕΑ, τους ποδηλάτες και άλλες ομάδες πληθυσμού.

Ο δήμος έχει ήδη προγραμματίσει να αξιοποιήσει τα έσοδα από την ελεγχόμενη στάθμευση για τη προμήθεια λεωφορείου και λειτουργία λεωφορειακής γραμμής που θα συνδέει το σταθμό ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με το κέντρο της πόλης αλλά και για άλλες δράσεις που θα βελτιώσουν τη ποιότητα ζωής στο κέντρο της πόλης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρηστος Κορτζίδης

"Αντί να καλύψουν τις ανάγκες των δημοτικών παιδικών σταθμών σε προσωπικό στήνουν κοινωνικούς συνεταιρισμούς για την ίδρυση παιδικών σταθμών ίσως τους δώσουν και καμιά επιχορήγηση στην αρχή και μέχρι εκεί" είπε ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης στο χθεσινό "Επί του Πιεστηρίου"

"Διαφωνείτε εσείς με αυτό;;" ρώτησε ο Μάκης Κουρής.

"ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ CATERING π.χ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ".

Η εκπομπή ήταν εξαιρετική, με τρεις δημάρχους που ανέλυσαν ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ για τον μέσο ακροατή το τι συμβαίνει στην αυτοδιοίκηση και ποιες είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ στις διαφορετικές πολιτικές αποχρώσεις.

Νικος Σαράντης (Αγ. Ανάργυροι - ΠΑΣΟΚ), Διονύσης Χατζηδάκης (Ν. Φάληρο - ΝΔ) και ο Χρήστος Κορτζίδης (Αργυρούπολη - Ελληνικό, ΣΥΡΙΖΑ) συμφώνησαν - με διακριτές διαφοροποιήσεις στην προτινόμενη, εφαρμοστέα πολιτική - ότι Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ, ειδικά κατά την διάρκεια της κρίσης, είναι η κεντρική τους στόχευση.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ, διότι εδώ στο Χαλάνδρι ζούμε στην κοσμάρα μας - με ευθύνη της διοίκησης του Δήμου και των συνοδοιπόρων τους.

Και αν θέλετε διαβάστε και αυτό:
 http://stinplatia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4262.html

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ" ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ:

Έχουμε κοινωνικό παντοπωλείο; ΟΧΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ 5500 ευρώ.

Έχουμε κοινωνικό φαρμακείο; ΟΧΙ!΄

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ (ONE, EINS, JEDEN, UNO, UN, ....) ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

Έχουμε κοινωνικό ιατρείο; ΟΧΙ! Κάνουμε συνέδρια για την ... ρομποτική χειρουργική από το ΣΚΕΠΙ, αυτό αξιολόγησε ως σημαντικότερο αυτή την περίοδο η διοίκηση του δήμου.

Στηρίζουμε τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς; ΟΧΙ! Τους κλείνουμε, μειώνουμε τα παιδιά στα μισά και φτιάχνουμε ... συνεταιρισμούς γιατί δεν έχουμε χρήμα να τους λειτουργήσουμε  αλλά έχουμε για να χτίζουμε νέα κτίρια δίπλα σε αυτά που αδειάσανε από τα παιδιά.

Πήρε Ο ΔΗΜΟΣ κάποιες πρωτοβουλίες για τις αδύναμες οικογένειες για τις γιορτές;;; Όχι! Πουλάμε και από τον δήμο .... φακές γιατί δεν επαρκούσε στην πόλη,  το "ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ" για να προμηθευτούν - όσοι ήθελαν - τρόφιμα "χωρίς μεσάζοντες".

Οργανώθηκε έστω και μια εκδήλωση - προσφορά για τους δημότες, για τα παιδιά, για να προσελκύσει κόσμο στην αγορά;;; Στο Περιστέρι τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια είναι δωρεάν, στο Μαρούσι ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, με την κάρτα δημότη που έχουν, στην Αγία Παρασκευή διέθεσαν τα χρήματα του στολισμού για κοινωνικό έργο.
Εδώ στο Χαλάνδρι;;;
Η πλατεία έγινε απλώς ένα ιδιωτικό λούνα παρκ και πάλι ενώ ούτε ένα δένδρο δεν στόλισαν ενώ ο δήμος κόβει κλήσεις σε όσους τολμούν να πλησιάσουν τα μαγαζιά της πόλης.
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ;


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *