Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΚΑΛΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ


  Η Γκαλερί Χρυσόθεμις σας προσκαλεί
στην ατομική έκθεση ζωγραφικής του

 
ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
Hμερολόγια Δεκαετίας 2011-2021

 
Εγκαίνια τετραήμερα ένεκα των συνθηκών:
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου ώρα 18.00-22.00 / Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου ώρα 18.00-21.00
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου ώρα 18.00-22.00 / Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ώρα 12.00-19.00

 
Διάρκεια έκθεσης έως Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 

 
Στον χώρο της γκαλερί τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τους φιλότεχνους.

ΚΛΑΠΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΛΟΤΣΑΡΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 

Το NISSAN NAVARA, μοντέλο 2019 της γνωστής Χαλανδραίας αυτοδιοικητικής Μαρίας Λοτσάρη, με αριθμό κυκλοφορίας ΕΜΤ 5342, χρώματος χρυσό, κλάπηκε εχθές, μεταξύ 2 και 5 τα ξημερώματα  από την οδό Μεσσηνίας, αρ. 44 στην Τούφα, έξω από την γνωστή ταβέρνα "Το Στέκι του Ανδρέα".

Η ιδιοκτήτριά του παρακαλεί όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση του αυτοκινήτου, ή διαθέτει γειτονικές κάμερες που μπορεί να έχουν καταγράψει το συμβάν,  να επικοινωνήσει με το ΑΤ Χαλανδρίου.

Πρόσκληση για την Συνέντευξη Τύπου του Πράσινου Κινήματος, αύριο, στη ΔΕΘ

 


Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, στις 13:00
Πρόσκληση για τη Συνέντευξη Τύπου του Πράσινου Κινήματος στη ΔΕΘ

Το Πράσινο Κίνημα σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, στις 13:00, στην αίθουσα «C» στo Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» (HELEXPO-ΔΕΘ), στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το Πράσινο Κίνημα θα παρουσιάσει το εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης βασιζόμενο στις πράσινες πολιτικές. Θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τις πολιτικές αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης του ταμείου ανάκαμψης, για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης από την κλιματική αλλαγή.
Παράλληλα, θα γίνει αναφορά στις γερμανικές εκλογές και στη μεγάλη σημασία που θα έχει για τη χώρα μας η ενδεχόμενη επικράτηση των Γερμανών Πρασίνων.   

Ενημερώνουμε ότι το Πράσινο Κίνημα θα προβεί και σε μία σημαντική είδηση σχετικά με την αποκατάσταση των καμένων από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Ομιλητές στη συνέντευξη τύπου θα είναι οι δύο Συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου και Κώστας Καλογράνης. Συντονιστής θα είναι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Νίκος Καραμπάσης.
Υπενθυμίζεται ότι το Πράσινο Κίνημα, λειτουργεί στα πρότυπα των Ευρωπαίων Πρασίνων και έχει δύο Συμπροέδρους, μία γυναίκα και έναν άνδρα. 

Τέλος, σύμφωνα με το ΦΕΚ Β 4054 της 4ης Σεπτεμβρίου 2021, με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, για την παρουσία στη συνέντευξη τύπου, απαιτείται πλήρης εμβολιασμός ή νόσηση το τελευταίο εξάμηνο.

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη