iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 42ου ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ 21 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΤΟΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 9-12-2013 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011."ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ


Δεν ευελπιστούμε να μας απαντήσει κανείς από τον δήμο αλλά εμείς θα συνεχίζουμε - παράλληλα με την αποκάλυψη της αλήθειας για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί ο δήμος μας - να ασχολούμαστε και με τα μεγάλα, δύσκολά και σοβαρά.

Και η επικείμενη τροποποίηση του Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αττικής είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ.

Θέμα με το οποίο ΔΕΝ θα ασχοληθεί, όπως δεν ασχολήθηκε από το 2011 που η πρόταση είναι σε δημόσια διαβούλευση ΚΑΝΕΙΣ από το Χαλάνδρι. Πού να μείνει χρόνος από την ίντριγκα ....

Η  πολιτική ατζέντα στην πόλη μας δεν περιέχει συζητήσεις στρατηγικού χαρακτήρα, διάλογο και σχεδιασμούς που δεν αφορούν την μίζερη καθημερινότητά μας αλλά θα καθορίσουν την καθημερινότητα των παιδιών μας τα επόμενα χρόνια.

Είναι η πολιτική όπως την αντιλαμβάνονται. 
Απέναντι της είναι η πολιτική όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς, οι αιρετικοί.

Όσοι θέλουν να διαβάσουν την πρόταση για το νέο ΡΣΑ μπορούν να την βρουν στο site του Οργανισμού της Αθήνας http://www.organismosathinas.gr (αν και ακούμε ότι πάει προς κατάργηση - όχι το site, όλος ο οργανισμός που είχε ιδρυθεί το 1985 από τον μοναδικό ίσως πολιτικό με όραμα για το λεκανοπέδιο, του μακαρίτη Αντώνη Τρίτση) και βέβαια στο site του ΥΠΕΚΑ (http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=389&sni%5B524%5D=2777&language=el-GR).

Τα θέματα στα οποία το ΧΑΛΑΝΔΡΙ δεν έχει τοποθετηθεί, γιατί απλά δεν έχει διαμορφωμένες θέσεις είναι πολλά.
Γι' αυτό αν διαβάσετε τον στρατηγικό σχεδιασμό, του άξονες ανάπτυξης του λεκανοπεδίου, τους στρατηγικούς σχεδιασμούς για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την στρατηγική ανάπτυξης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς θα δείτε ότι απλά .... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

Ίσως , για τους πιο ψαγμένους αυτοδιοικητικούς, το γεγονός ότι το 2011 κατατέθηκε για διαβούλευση αυτή η πρόταση και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης δεν αφιέρωσε καν μια συνεδρίαση για να καταλήξει σε πέντε προτάσεις επί αυτού, είναι η πιο πειστική επιβεβαίωση της "ακραίας" δικής μας αντίληψης περί της ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και του ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στην μεταδικτατορική ιστορία του Χαλανδρίου.

Μια διοίκηση που αφήνει το Χαλάνδρι να πορεύεται με τον αυτόματο πιλότο, έρμαιο της ασυδοσίας της αγοράς και ανοχύρωτο απέναντι σε σχεδιασμούς τρίτων.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ:

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ
Στην πρόταση του ΡΣΑ και ειδικά στον χάρτη των οδικών αξόνων κάτι λείπει.

Στο ισχύον ΡΣΑ προβλέπεται, όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ελ. Λεωφόρος Πεντέλης Πλακεντίας.

Στην πρόταση τροποποίησης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ;

-ΝΙΚΗΣΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ, 

-ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΛΕΟΝ ΣΩΘΗΚΕ; 

- ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ Ελ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ;

ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ; 

Μήπως να θεωρήσουμε ότι δεν χρειαζόταν να προβλεφθεί εκ νέου ο δρόμος στο ΡΣΑ, αφού έχει προχωρήσει και εγκριθεί ο σχεδιασμός του από το ΥΠΕΚΑ και έχει προβλεφθεί ήδη (στα 20 μέτρα πλάτος) στην υπό έγκριση μελέτη του Π.Πολίτη;

ή

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ και θα πληρώσει τον δρόμο που εξαφάνισαν οι μαθητευόμενοι μάγοι, αντί αυτόν να τον απαλλοτριώσει το ελληνικό δημόσιο;

Ας ενημερωθεί η Τεχνική υπηρεσία διότι ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για ένα τέτοιο θέμα που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

Και αν επαληθευτούν οι φόβοι μας δεν θα ζητήσουμε μόνο ενημέρωση αλλά ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

NELSON MANTELΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1918 - 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Γ. Μανιάτης: Οι δήμοι θα υποδείξουν τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και η ΔΕΗ θα το αποκαταστήσει
Οι τοπικές αρχές θα πρέπει να ενημερώνουν άμεσα τη ΔΕΗ για τις περιπτώσεις εκείνες των οικογενειών που πραγματικά δεν μπορούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, ώστε η Επιχείρηση να αποκαθιστά άμεσα την ηλεκτροδότηση.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης μετά την ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, στη διάρκεια της οποίας έγινε εκτενής αναφορά και για το πρόβλημα των νοικοκυριών που δεν έχουν ρεύμα.

Η κινητοποίηση αυτή της κυβέρνησης ήλθε μετά από τον θάνατο της 13χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη λόγω αναθυμιάσεων από μαγκάλι, το οποίο αποτελούσε το μοναδικό μέσο θέρμανσης στο διαμέρισμα όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα της χωρίς να έχουν ρεύμα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάνω από 350.000 οικογένειες οικογένειες επανήλθε και πάλι μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ακόμη ένα σπίτι χωρίς ρεύμα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε η αναφορά του δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου Στάθη Λαφαζανίδη ότι στον δήμο του έχουν καταγραφεί περίπου 700 οικογένειες που ζουν χωρίς ρεύμα.

Να σημειωθεί ότι η ΔΕΗ, επίσης μετά τον τραγικό θάνατο της Σάρας στη Θεσσαλονίκη και τη γενική κατακραυγή την Τετάρτη απηύθυνε έκκληση για επικοινωνία σε όσους πολίτες θεωρούν ότι ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και πιστεύουν ότι χρήζουν ειδικής μέριμνας. Επίσης παρακαλεί όσους κοινωνικούς φορείς γνωρίζουν περιπτώσεις ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, να ενημερώνουν άμεσα τις κατά τόπους υπηρεσίες της.

http://www.localit.gr/, 5/12/2013

Καταψήφισαν το μέλλον της Πόλης μας! - Προστάτευσαν το δικό τους!

Έτσι χθες, 4/12/2013, στο Δημοτικό Συμβούλιο, επανήλθε μετά την καταψήφισή του την πρώτη φορά, το θέμα της ψήφισης του προϋπολογισμού του δήμου, οικονομικού έτους 2014.

 Κατά τη ψηφοφορία, οι «ανεξάρτητοι», οι οποίοι είχαν αποχωρήσει από την παράταξη του κ. Δημάρχου με κωδωνοκρουσίες και σημαντικές δηλώσεις εναντίον του, με αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα να καταψηφίσουν το σχέδιο του προϋπολογισμού, άλλαξαν γνώμη και χθες ψήφισαν υπέρ. Αλλαγή ψήφου υπήρξε και από τον κ. Ζήση.

Η Kίνηση Δημοτών Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας, σε σχέση με αυτό το μεγάλο θέμα του προϋπολογισμού, όπως και οι άλλες κινήσεις της αντιπολίτευσης, προσήλθε και κατάθεσε, για άλλη μία φορά, τις παρακάτω προτάσεις της με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες της πόλης μας.

Οι προτάσεις αυτές λαμβάνουν υπόψη τους ότι:

1. Ο ουσιαστικός ρόλος που έχει η Αυτοδιοίκηση στις τοπικές υποθέσεις και στο όραμα της πόλης, δεν έχει ασκηθεί χρόνια τώρα.
2. Η απεξάρτησή της από τις επιταγές της μνημονιακής πολιτικής και η στροφή της προς τους δημότες, δεν αποτελεί μέχρι τώρα ενδιαφέρον της διοίκησης.
3. Υπάρχει ανάγκη παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους δημότες και κυρίως στο επίπεδο της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.
4. Η λειτουργία του Δήμου με περισσότερη διαφάνεια, σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και συμμετοχικούς θεσμούς είναι απαίτηση όλων των δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό καταθέσαμε τις εξής, ανά ενότητα, προτάσεις μας:

1η Ενότητα: Σύνθεση του προϋπολογισμού
• Το συνολικό ύψος του να κυμανθεί ελάχιστα παραπάνω από το πραγματικό ύψος υλοποίησης των τελευταίων ετών δηλαδή στο ποσό περίπου των 16.000.000 ευρώ.
• Να προβλέπει:
α. Περιστολή δαπανών κατά 8%
β. Αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας.
γ. Ενίσχυση των κονδυλίων για δράσεις που αναφέρονται στην κοινωνική πολιτική του Δήμου και την ένταξη νέων δομών όπως ΚΔΑΠ 6-12 και δημοτικά ιατρεία.
δ. Ενίσχυση έστω και συμβολικά όλων των αθλητικών συλλόγων καθώς και των Ιερών Ναών του δήμου μας για αναγνώριση και ενίσχυση του κοινωνικού τους έργου.
ε. Δημιουργία σταθερού χρηματικού αποθέματος
ζ. Πλήρης ανάλυση των οφειλών του δήμου και κυρίως αυτών των οφειλών από τα παρελθόντα οικονομικά έτη, η οποία να συνοδεύεται από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εξόφλησή τους και με συγκεκριμένη αναφορά όπου υπάρχει πρόβλημα όπως η σύμβαση για το προσωπικό της δημοτικής συγκοινωνίας.
η. Τη μη δημιουργία νέων χρεών από το Δήμο.
θ. Την εγγραφή ικανού ποσού στον κωδικό 742 για αποζημιώσεις ιδιωτών λόγω ρυμοτομίας.
ι. Κατάργηση των τροφείων των παιδικών σταθμών και των συνδρομών του Αθλητικού Οργανισμού.
κ. Λειτουργική αναδιάρθρωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
λ. Τη συνεργασία με τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για την εξοικονόμηση πόρων.

2η Ενότητα: Θεσμικά που συνδέονται με τον προϋπολογισμό

α. Ίδρυση Ταμείου Δημοτικής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
β. Κατάργηση των μισθών του προέδρου και αντιπροέδρου των Νομικών Προσώπων του Δήμου.
γ. Ψήφισή κανονισμού για τη λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής.
δ. Εκπροσώπηση των φορέων στα Συμβούλια των Νομικών Προσώπων και όχι μεμονωμένων δημοτών .
ε. Θέσπιση κατώτατου ποσού, ως ποσοστού επί του χρηματικού υπολοίπου, για απαλλοτριώσεις νέων χώρων.

3η Ενότητα: Διαφάνειας στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος και των δαπανών του προϋπολογισμού

α. Σύστασή διαπαραταξιακής δημοτικής εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των καυσίμων την τριετία 2010 – 2012 καθώς και του τρέχοντος έτους όπως και για την υλοποίηση της σύμβασής ενοικίασης του χώρου του Ο.Τ.365.
β. Δημιουργία μόνιμης διαπαραταξιακής επιτροπής προσλήψεων, κάθε είδους και διάρκειας.
γ. Δημιουργία μόνιμης διαπαραταξιακής επιτροπής καταγραφής και αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας.
δ. Κατάργηση των απευθείας αναθέσεων τόσο για το Δήμο όσο και για τα Νομικά του πρόσωπα.
ε. Κατάργηση των θέσεων των ειδικών συμβούλων με τη μορφή που υπάρχουν σήμερα και που εξυπηρετούν μόνο προσωπικά συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις.

4η Ενότητα: Υλοποίησης του προϋπολογισμού

α. Σύνταξη ταμειακού προγραμματισμού.
β. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και υλοποίησης του προϋπολογισμού και μηνιαία ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την πορεία εκτέλεσής του προϋπολογισμού.
γ. Δημιουργία κέντρων κόστους ανά υπηρεσία και παρακολούθηση τους ανά τρίμηνο.
δ. Ομαδοποίηση προμηθειών.
ε. Μελέτες σκοπιμότητας πριν την εκτέλεση προμηθειών.
ζ. Κατάρτιση ενιαίου ετήσιου προγράμματος προμηθειών με έγκριση - απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
η. Αναδιάταξη του συστήματος προμήθειας και διαχείρισης καυσίμων.
θ. Συνεργασία με τους επαγγελματικούς φορείς της πόλης μας.

Αγαπητοί Συνδημότες,
Θεωρούσαμε ότι η αποδοχή των παραπάνω προτάσεων σηματοδοτεί την ομαλή λειτουργία του Δήμου, σίγουρα προς μία άλλη κατεύθυνση, και θεωρούσαμε επίσης ότι έστω και την ύστατη στιγμή, ο κ. Δήμαρχος θα άφηνε στην άκρη τους ωμούς εκβιασμούς και τα διχαστικά διλλήματα που έθετε και θα επιδίωκε το διάλογο.
Πιστεύουμε ότι η αποδοχή των προτάσεων μας αυτών θέτει επιτέλους τις βάσεις για μία λειτουργία του δήμου με μοναδικό γνώμονα, τη διαφάνεια στις διαδικασίες και το σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, τη συμμετοχή του δημότη και την ανάπτυξη του δήμου μας.

Δυστυχώς όμως δεν συνέβη τίποτα από τα παραπάνω.
Ο κ. Δήμαρχος κατέθεσε για συζήτηση το ίδιο ακριβώς σχέδιο προϋπολογισμού με αυτό της περασμένης εβδομάδας. Και για μία άλλη φορά έδειξε στους παριστάμενους δημότες
αλλά και στο ίδιο το δημοτικό συμβούλιο τα δυο πρόσωπά του. Από επιφυλακτικός και συνεσταλμένος στην αρχή, που δεν ήξερε αν του βγαίνουν τα κουκιά, σε άκρως επιθετικό, αλαζόνα και προσβλητικό μόλις είδε τη δήλωση μετανοίας των πρώην ανεξάρτητων συμβούλων του. Έτσι η συζήτηση του θέματος και το τελικό αποτέλεσμα ανέδειξε σημαντικά ερωτήματα για τα οποία όλοι μας απαιτούμε συγκεκριμένες απαντήσεις και τα οποία ενδεικτικά είναι:

Γιατί ο κ. Δήμαρχος δε δέχεται:
1. Μία άλλη πολιτική από αυτή που επιτάσσει η σκληρή πολιτική λιτότητας και το μνημόνιο;
2. Περιστολή δαπανών;
3. Ενίσχυσή των κονδυλίων για την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη;
4. Ενίσχυση των εσόδων του δήμου με την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας;
5. Θεσμούς διαφάνειας και δημοκρατικής εκπροσώπησης στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος;
6. Κατάργηση των απευθείας αναθέσεων τόσο για το Δήμο όσο και για τα Νομικά του πρόσωπα;
7. Μόνιμη επιτροπή προσλήψεών;
8. Κατάργηση των θέσεων των ειδικών συμβούλων με τη μορφή που υπάρχουν σήμερα και που εξυπηρετούν μόνο προσωπικά συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις;
9. Εξεταστική επιτροπή για τα καύσιμα του δήμου και αλλαγή στο σύστημα προμήθειάς των;
10. Ομαδοποίηση προμηθειών;


Εκτός όμως από τα προαναφερόμενα αναδείχτηκε και το μεγάλο θέμα της υποτίμησης των δημοτών με αφορμή την αναξιοπιστία και την αναντιστοιχία λόγων και έργων των «ανεξαρτήτων», οι οποίοι ενώ δεν έγινε απολύτως καμία αλλαγή στον προϋπολογισμό, θεώρησαν ότι ο προϋπολογισμός αυτός ήταν διαφορετικός από τον ακριβώς ίδιο που καταψήφισαν! Σημαίνει κάτι εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών; και αλήθεια μήπως οι πύρινες ανακοινώσεις τους και το φτάνει πια, ως εδώ και άλλες μεγάλες δηλώσεις κατά της πολιτικής του κ. Δημάρχου τέθηκαν στο αρχείο μετά από την μετάνοιά τους;
Για τη ψήφο του κ. Ζήση θεωρούμε ότι αυτή δόθηκε αντί ελαχίστων «θα», απέναντι σε κάποιες προτάσεις του, χωρίς καμία διασφάλιση ή εγγραφή κάποιου πρόσθετου κονδυλίου στον προϋπολογισμό που ο ίδιος ψήφισε.

Αγαπητοί Συνδημότες,
Εμείς συνεχίζουμε σε συνεργασία μαζί σας αλλά και με τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης, με μοναδικό γνώμονα, τη διαφοροποίηση της πολιτικής του δήμου από τις επιταγές του μνημονίου, τη διαφάνεια στις διαδικασίες και τη συμμετοχική δημοκρατία, το σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και την ανάπτυξη του Δήμου αλλά και την απομάκρυνση της δημοτικής αρχής μετά από τις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014, στις οποίες εσείς θα κληθείτε να ελέγξετε τη διοίκηση και το κυριότερο να λάβετε αποφάσεις για την επόμενη ημέρα της πόλης μας.


Για την Κίνηση Δημοτών
«ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
ΞΕΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στολίζεται για τα Χριστούγεννα το Χαλάνδρι … μέσω ΠάτραςΠιο παλιά θυμάμαι ότι οι δήμοι προμηθεύονταν τον στολισμό για τις πλατείες και τις οδούς απο διάφορες μεγάλες εταιρίες και ανέθεταν στους υπαλλήλους της υπηρεσίας να τοποθετήσουν τα λαμπιόνια, το δέντρο, τα αγγελάκια, τους Αγιο Βασίληδες κλπ. Και αφού περνούσαν οι γιορτές οι υπάλληλοι των δήμων πάλι τα ξεστόλιζαν και τα αποθήκευαν για τον επόμενο χρόνο.

Μάλλον άλλαξαν οι καιροί και τώρα οι δήμοι νοικιάζουν εξοπλισμό για ένα μήνα και του χρόνου πάλι από την αρχή. Προφανώς θα μιλάμε και για μεγαλύτερο κόστος απο τον 1ο χρόνο.

Η τρόικα επιβάλει να νοικιάζουν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ή δεν έχουν το απαραίτητο προσωπικό ?

Ετυχε σήμερα το πρωί να δω στην οδό Αγ. Παρασκευής στο Χαλάνδρι, ένα καλαθοφόρο όχημα ιδιωτικής εταιρίας να κινείται με δύο εργάτες επάνω στο καλάθι…..εγκληματικό !  
Θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να συμβεί ατύχημα αφού δεν ενδείκνυται όταν το γερανοφόρο όχημα κινείται να υπάρχουν επιβάτες στο καλάθι. Στο βωμό της ταχύτητας και του κέρδους, μάλλον όλα επιτρέπονται.  Οι δύο άνθρωποι που ήταν στο καλάθι του γερανοφόρου οχήματος μόνο για ηλεκτρολόγοι δεν έμοιαζαν.

Ο δήμος Χαλανδρίου έχει αναθέσει σε εταιρία της Πάτρας την ενοικίαση του διακοσμητικού εξοπλισμού των εορτών


http://24hathenspress.files.wordpress.com/2013/12/kostos_stolimos.jpg

http://24hathenspress.wordpress.com

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ