Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΟΚ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!

"Τα δώδεκα ευαγγέλια που του έψαλλες είναι λειψά" μου είπε φίλος που αντέδρασε άμεσα τηλεφωνικά στο άρθρο υποδοχής της υποψηφίοτητας του Γιώργου Κουράση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Είναι ΔΕΚΑΤΡΙΑ! Επτανήσιος είσαι, δεν το ξέρεις;

ΟΚ! ΗΜΑΡΤΟΝ! MEA CULPA!

ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

13 λοιπόν:


Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ - ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ

ΦΩΤΟ: ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ 
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΣΕ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΈΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΖΟΜΕΝΟ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΓΚΛΙΝΟΝΤΩΝ  ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΙΑΣ  ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΩΣ.

ΑΚΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

Τα έχει λύσει  αυτά η ΦΥΣΙΚΗ, μην ψάχνεστε.

ΕΠΕΙΔΗ  ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΛΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ή ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ AN ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ (λες και δεν θα επηρεάσει την ζωή σου ή την ζωή των παιδιών σου) - ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ .....

..... ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ 12 ΣΗΜΕΙΑ:

1. Το Χαλάνδρι έγινε SALT LAKE CITY.  Το βλέπεις, δεν το βλέπεις; Ακόμα και τα κεντρικά μαγαζιά της πλατείας της ανάπτυξης Κουράση έκλεισαν με κατασχέσεις - μαθαίνω - από τράπεζες.
Και θα μείνουν έτσι χρόνια, μαθαίνω. Μέχρι να ολοκληρωθούν εκκαθαρίσεις, ζήσε Μαύρε μου, να φας τριφύλλι. Θα μου πεις φταίει ο Συμεών που είναι τώρα δήμαρχος.
Τι να σου πω. Ο Συμεών φταίει για το ξερό του το κεφάλι για πολλά αλλά για την "ανάπτυξη" του Χαλανδρίου μέσω των ΚΥΕ δεν φταίει. ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ ΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ (;έργο ζωής με διάρκεια τρία - τέσσερα χρόνια).

2. Οι Χαλανδραίοι ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ τόσο, ώστε να κάθονται στην τράπεζα (στην οποία η αντιδήμαρχος ήταν υπάλληλος κατά μια σατανική σύμπτωση) 13 εκ. ευρώ που έγιναν από τον Συμεών 16. Η τρόικα τώρα θέλει και επισήμως να τα πάρει, όπως είδες στην χθεσινή μας ανάρτηση, διότι όταν στα λέγαμε εμείς ήμασταν μαλάκες.

3. Τα νομικά πρόσωπα του δήμου, οι φορείς δημοκρατικής, διαπαραταξιακής και χωρίς στεγανά διαχείρισης της κοινωνικής πολιτικής, της αθλητικής πολιτικής και του πολιτισμού έκλεισαν για να γίνει οικονομία και να φουσκώνουν και άλλο τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου (βλ. 2)

4. Οι μεγάλες νομικές υποθέσεις του δήμου ανατέθηκαν σε δικαιόρο ονόματι Παπασταθόπουλο, που ούτε ο ίδιος ο Κουράσης ήξερε - ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - που στο διάλα έχουν πάει οι φάκελοι με υποθέσεις ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΕΥΡΩ.
Παρεμπιπτόντως - όλως τυχαίως είναι ο σύζυγος της αναφερομένης στην περίπτωση 2.

5. "¨Εχασε" - τα εισαγωγικά να τα ερμηνεύσεις όπως θες εσύ με το βρώμικο μυαλό σου  - την υπόθεση Ανδροβιτσανέα και έγινε η πρώτη διοίκηση που αντί να προσθέσει στην πόλη, ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ χώρο χαρακτηρισμένο για ανέγερση σχολείου.

6. Μείωσε τις προσφερόμενες θέσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς από περί τις 900 σε 300
Άλλο ένα μέτρο απολύτως σχετιζόμενο με τα αναφερόμενα στην περίπτωση 2. Ο Δήμος εξυγιάνθει λοιπόν, οι Χαλανδραίοι είχαν όμως ένα πρόβλημα  χωρίς δημοτικούς παιδικούς σταθμούς .
¨Επρεπε να πληρώνουν και τα φουσκωμένα δημοτικά τέλη που τους επέβαλλε, μαζί με τα δίδακτρα στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς. (Σχετικό με 2)

7. Παραχώρησε ουσιαστικά τους αθλητικούς χώρους σε αποκλειστική χρήση σωματείων, άφησε τα αθλητικά κέντρα χωρίς άδειες αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την επίσημη παραχώρησή τους σε ιδιώτες που "μπορούν να τα λειτουργήσουν, ενώ ο δήμος δεν μπορεί" όπως ήταν το αφήγημα των διεκδικητών. Πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν η συμμαχία παραχώρησης των δημοτικών αθλητικών χώρων σε ιδιώτες την επόμενη τετραετία - πενταετία.

8. Είχε αντιδήμαρχο την ΕΛΕΝΗ ΝΙΩΤΗ! 
Η οποία - ως ΘΕΟΠΟΥΛΑ στο ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ - έκανε θραύση.
Μάλιστα δια την προστασία του έργου της εις την κοινωνική πολιτική από τον δημόσιο έλεγχο, ήταν εκείνη η οποία αναγκασθεί να καλέσει την Ελληνική Αστυνομία να συλλάβει σιδηροδέσμιους, ενοχλητικούς πολιτικούς αντιπάλους της - δημοσιογραφούντες - μέσα από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ, το οποίο η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ είχε κάνει ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΗΣ και έλεγε ξεδιάντροπα ότι είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.

9. Ενοικίασε ΒΕΒΑΙΩΣ το ακίνητο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ από τον ιδιοκτήτη του - υποψήφιο της παράταξής του, αφού ο προηγούμενος ενοικιαστής του ακινήτου - επίσης υποψήφιος της παράταξής του - είχε φορέσει στον κο Σόλωνα ένα καλό τουρκομπαρόκ φέσι που ο δήμος ανέλαβε την υποχρέωση να .... πληρώσει, δια την ενότητα της παρατάξεως και την μεταξύ αδελφών ειρήνη. ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ που κατέβαλε ο δήμος προς ιδιώτες σε ύψη .... δυσθεόρατα. Για την ανέγερση του δημαρχείου της πόλης το μόνο που έκανε είναι να παρατείνει την χρήση γκαραζ.

10. Παραχώρησε - έτσι χωρίς εξηγήσεις - το καφενείο στο κοιμητήριο για καμιά δεκαριά χρόνια μετά την λήξη της αρχικής σύμβασης κατασκευής του από την ΦΛΥΑ - σε επιχειρηματία της  επιλογής του χωρίς να ανοίξει μύτη από την τότε αντιπολίτευση Ανδρεόπουλου.

11. Κατήργησε την ΔΕΠΑΧ και τα πολιτιστικά εργαστήρια για τους δημότες.

12. Τροποποίησε τον Οργανισμό Εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου κατά τοις κείνης ρήμασι, προκαλώντας διάλυση των υπηρεσιών και αδικίες εργαζομένων που ακόμα τρέχουν στα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους. Οι επιλογές διευθυντών έγιναν όπως ΕΚΕΙΝΗ ήθελε.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, οπότε εκμεταλλευόμενος την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ περί των δημοτικών θεμάτων της ΑΥΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και τον συνεταιρισμό του με το σύστημα κορυφαίων στελεχών της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ετοίμασε από την προηγούμενη κιόλας εκλογική αναμέτρηση την παλινόρθωσή του, ενώ η διοίκηση Ρούσσου έπεσε στην παγίδα της απόπειρας να εφαρμόσει την πολιτική Κουράση πιο αποτελεσματικά από τον Κουράση, με συνέπεια να ακυρωθεί.
Ο στόχος της διατήρησης ακεραίας της προοπτικής ολοκλήρωση του έργου των συντηρητικών (βλ. παραπάνω) που έμεινε στη μέση επετεύχθη με μοναδική απώλεια των στρατηγικών σχεδιασμών τους την  ..... "κατάργηση" μισού δρόμου για να "δικαιωθεί" η αυτιστική ιστορική καργαριστερά.

Σήμερα πολιτεύεται κάνοντας προτάσεις στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση των πεπραγμένων του, επιχειρώντας να καρπωθεί τις πολιτικές ΑΛΛΩΝ αλλά και τις αστοχίες της διοίκησης Ρούσσου ελπίζοντας σε υποκλοπή ψήφων.  Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.

Προσπαθεί να σε πείσει - σε συνεργασία με τους συνεργάτες του από όλο το πολιτικό φάσμα - ότι το πρόβλημα του δήμου είναι πρόβλημα ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ, καθωσπρεπισμού, γραβάτας και όχι ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Η προεκλογική περίοδος άνοιξε με την κατάθεση της πρώτης υποψηφιότητας για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Πολλοί θα τσιμπήσουν από την επικοινωνιακή επίθεση των καθεστωτικών με μοναδικό στόχο την επανακατάληψη της εξουσίας για την συνέχιση των ίδιων εφαρμοσμένων από αυτούς, πολιτικών που ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ παριστάνουν - πάντα προεκλογικά - ότι αποδέχονται ότι είναι λανθασμένες, μπας και σε μπερδέψουν

Πολλοί, κάθε μέρα περισσότεροι, καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν αυτοί που εξαγγέλουν άλλες πολιτικές και αυτοί ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε άλλες πολιτικές.

Η προεκλογική περίοδος άνοιξε.

Η ώρα των κινήσεων των παρατάξεων και των αυτοδιοικητικών στελεχών ήρθε. Παρακολούθησε με προσοχή - αναγνώστη της ΠΛΑΤΕΙΑΣ - ως ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Α.Ν.


ΥΓ:: Η συνέντευξη - ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γ. Κουράση στο παρακάτω link στο YOUTUBE
O πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης στον Επικοινωνία 94FM 2/3/2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΘΛIΨΗ, ΟΡΓΗ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ σε αυτά που ακούγονται και που δεν στέκουν σε λογική κρίση.

Δεν είναι της ώρας να μιλάει ο κάθε .... ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

Μόνο μία παρατήρηση, δια τας εξισώσεις που γίνονται από μερικούς: 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, έτσι δεν είναι;

Άρα κάθε εξίσωση με τους Τούρκους ικέτες είναι για τον μπαμπουίνο.