Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τραυματισμένοι θα γυρίσουν στο Χαλάνδρι παρέα από την Λαϊκή Συνέλευση της πόλης μας που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση Αστυνομικών της ΔΕΛΤΑ στην Αμαλίας, στο ύψος του Μουσείου της Ακρόπολης. (Μεταξύ αυτών και ο εκδότης της Πλατείας Γιώργος Καραμπιπέρης, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο χέρι από τα γκλομπς των Αστυνομικών).

Ήταν περί τα 300 άτομα, ομάδα διαδηλωτών, ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ και μακρυά από τα ΜΠΑΧΑΛΑ, όταν ομάδα μοτοσικλετιστών τους επιτέθηκε και τους έριξε ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ.

Πολλοί μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι στο ΤΖΑΝΕΙΟ = ακόμα και με ανοιγμένα κεφάλια - ενώ όσοι κατέφυγαν στο ΜΟΥΣΕΙΟ της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ εγκλωβίστηκαν και εκεί τους έριξαν χημικά ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.

Ο Εκδότης της Πλατείας μας ενημερώνει συνεχώς και ευτυχώς είναι καλά , με αρκετά μελανιασμένα χέρια και πλευρά όμως.

ΤΩΡΑ: ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!!!!

ΤΩΡΑ! ΕΡΙΞΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΜΕΣΑ - ΝΑΙ ΜΕΣΑ - ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!!!!

Μας πήραν τηλέφωνο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ αυτόπτες μάρτυρες και μας ζήτησαν να το αναρτήσουμε!

Δεν μας πήραν ΜΠΑΧΑΛΟΙ! ΄

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!


ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ....


Διαβάστε τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ νόμο με ...σχόλια και επεξηγήσεις!

Διαβάστε τη ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:
«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Άρθρο 1
Σύσταση - Σκοπός
Επωνυμία - Έδρα - Διάρκεια

2. Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου άρθρου.

ΣΧΟΛΙΟ Δηλαδή, ό,τι ξεπουλιέται δηλώνεται ευθύς εξ αρχής ότι πάει κατευθείαν στους τοκογλύφους.

6. Η διάρκεια του Ταμείου είναι έξι (6) έτη από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η διάρκεια αυτή μπορεί να παρατείνεται, εφόσον ο σκοπός του Ταμείου δεν έχει εκπληρωθεί.

ΣΧΟΛΙΟ Θα πουλάμε για χρόνια και χρονάκια υπέρ των τοκογλύφων

2, 4 Στο Ταμείο μεταβιβάζονται και περιέρχονται, χωρίς αντάλλαγμα: α) Κατά πλήρη κυριότητα, κινητές αξίες εταιρειών από αυτές .. . .
β) Περιουσιακής φύσεως δικαιώματα, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης υποδομών, που

ΣΧΟΛΙΟ : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α (τοπική αυτοδιοίκηση) ακόμα και οι ΑΓΙΑΛΟΙ, κατ’ αποκλειστική χρήση (πάνε και οι παραλίες μας)!!! Και τα αποθεματικά σε ρευστό που έχουν χρυσοφόρες εταιρίες πάνε περίπατο (π.χ. ΟΠΑΠ). Δηλαδή, οι Δημοσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ. ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο κλπ) εκποιούν και τα δικαιώματα αυτά ; ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

5 Με απόφαση της ίδιας Επιτροπής, μπορεί να μεταβιβάζονται και να περιέρχονται στο Ταμείο χωρίς αντάλλαγμα, για τους σκοπούς της
παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου, και άλλα περιουσιακά στοιχεία που υπάγονται σε μία από τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων των περιπτώσεων της προηγουμένης παραγράφου. Τα ανωτέρω περιουσιακά στοιχεία περιέρχονται στο Ταμείο, κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή και το Δημόσιο απεκδύεται κάθε δικαιώματός του επί αυτών από τη δημοσίευση της απόφασης της Δ.Ε.Α.Α. στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΣΧΟΛΙΟ : Δηλαδή στο μέλλον, , προβλέπουν με μία απόφαση μιας Επιτροπής να προσθέτουν στο Ξεπούλημα και ό,τι άλλο παρέλειψαν τώρα. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΕΚΔΕΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Π.Χ. Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΑΙΣΧΟΣ!!!!
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ!

Δακρυγόνο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Χειροβομβίδα δακρυγόνου που μόλις έχει εκραγεί
 
Το δακρυγόνο είναι χημικό αέριο που προσβάλλει τους βλεννογόνους ιστούς του αναπνευστικού συστήματος και κάνει τα μάτια να δακρύζουν. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο διαδηλώσεων. Παλιότερα χρησιμοποιήθηκε και στο πεδίο της μάχης, αλλά η χρήση του στον πόλεμο είναι πλέον απαγορευμένη κατά τη Συνθήκη για τα Χημικά Όπλα.


ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΣ!ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ...

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑΣΡΟΜΠΟ ... ΠΟΥΛΟΣ


ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑΣ:


ΠΩΛΕΙΤΑΙ! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ...


ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! MAALOX ΚΑΙ
.... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *