Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΑ

 

Στις 6 Νοεμβρίου 2018 στο μονομελές πλημμελειοδικείο Αθήνας θα κριθεί λοιπόν αν είναι ΝΟΜΙΜΟ να μιλάει μια δημοτική παράταξη, ένας επικεφαλής δημοτικής παράταξης - δημοτικός σύμβουλος ή ακόμα ένα απλό μέσο μαζικής ενημέρωσης για όσα συμβαίνουν στα "βαθιά" ενός δημοτικού οργανισμού δημόσια και ανοικτά ή υπάρχει όριο στην ενημέρωση που πρέπει να έχει ο δημότης για όσα συμβαίνουν στον δήμο.
Ή υπάρχουν ΝΟΜΙΜΑ στεγανά.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε είναι συγκεκριμένη και δεν αφορά "κακές συμπεριφορές", η κα εισαγγελέας δεν ασχολείται με το αν ΣΥΜΠΑΘΕΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΑ ή Η ΚΟΥΚΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ και αν της γλυκομιλάει.

Άλλωστε είναι δεδομένα τα αισθήματα του ενός για τον άλλο και τούμπαλιν και δεν αφορούν τον δημόσιο διάλογο.

Η κα Εισαγγελέας δεν θα αξιολογήσει "μαθητές σε τάξη" για την συμπεριφορά τους, για να τους βάλει  ΔΙΑΓΩΓΗ στον έλεγχο, όπως νομίζουν - ή θέλουν να ελπίζουν - όσοι αδυνατούν να μιλήσουν με στοιχεία για τα δημοτικά θέματα ή πολύ περισσότερο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που τους εκθέτουν,  αντιστρατεύονται τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΟΤΕΛΗ συμφέροντά τους και εξαπολύουν απειλές και μηνύσεις που δεν μπορούν να υποστηρίξουν και τελικά καταλήγουν να ξεθάβουν από το μπαούλο το σκονισμένο τους φωτοστέφανο για να το παίξουν "καλά παιδιά" που είναι του πολιτισμένου διαλόγου και της συναίνεσης.
Που δεν υπηρέτησαν ΠΟΤΕ όταν είχαν την εξουσία, όταν ήταν καβάλα στο άλογο.

Δεν είναι - και δεν θα γίνει -  αντικείμενο της δικής το αν γουστάρει η Κούκα και ο Κουράσης τον Νταβία.

Δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ απολύτως συμμετοχή του Νταβία σε συζητήσεις οποιουδήποτε συμβιβασμού και λείανσης των γωνιών.

Η μήνυση αυτή θα φτάσει στο ακροατήριο.

Θέλουμε επιτέλους να ξέρουμε - ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - αν είμαστε νόμιμοι ή παράνομοι που σε ενημερώνουμε.

Θέλουμε να ξέρουμε αν είμαστε νόμιμοι ή παράνομοι να σου λέμε τι συμβαίνει και πώς διαπλέκονται οι σχέσεις και τα συμφέροντα μέσα στον δήμο του οποίου ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ και όλοι εμείς ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ!

Οι μάρτυρες της Κούκα θα καταθέσουν ενόρκως.
Και θα εξεταστούν από τον δικηγόρο του Νταβία.
ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ.

(ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ μόνο με το παράβολο - εξαιρούνται δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου και μέλη δημοτικών παρατάξεων καθώς και οι δικηγόροι του δήμου. Αλλά και χωρίς δικηγόρο - αν δεν έχουμε τα λεφτά που θα ζητηθούν - Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Ποινική είναι, μονομελές είναι, ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ θα τις καταθέσει στο δικαστήριο. Ο φάκελος είναι έτοιμος, δεν θα κουραστεί καθόλου ο δικηγόρος που θα αναλάβει, να συγκεντρώσει αποδείξεις.)
 • Βασικός μάρτυρας κατηγορίας του Νταβία είναι ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Ο δήμαρχος των ΚΥΕ, των δεκάδων αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που οδήγησαν το Χαλάνδρι στη σημερινή θλιβερή του εικόνα, ο δήμαρχος με τα γραμμάτια και τα deals κάτω από το τραπέζι.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ του Σπύρου Πέτσα συμπεριλαμβανομένου στους καλύτερους - και ας ήταν διορισμένος από την χούντα.

Που θα τον αποκαλύπτουμε και από εδώ από την ηλεκτρονική ΠΛΑΤΕΙΑ αλλά και από  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, σε τιράζ που δεν θα πιστεύετε - εκλογές έρχονται, πρέπει να μάθει ΟΛΟ το Χαλάνδρι ό,τι έχει ο καθένας να του πει όχι μόνο οι "ψηφιακοί".

Για να τον κάνουμε τον μέγα προστάτη της μηνύτριάς μας, να μην έχει κανένα απολύτως περιθώριο να παραστήσει το "καλό παιδί".

Να έχει κάθε λόγο ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ό,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ενάντια στον Ακατανόμαστο, να μην κάνει αυτός ή ο Κόσσυβας του, ότι "ξέρουν πολλά αλλά δεν μιλάνε", προσπαθώντας να κάνουν πολιτική με πονηρά χαμογελάκια της ΠΛΑΚΑΣ, δημιουργική ασάφεια και εξυπνακισμούς και κυρίως να μην παριστάνει στους συνομιλητές του , που ακόμα τον πιστεύουν (αν υπάρχουν τέτοιοι), το "καλό παιδί" με το ποδήλατο, που κρατάει "χαμηλούς τόνους" επειδή είναι "σοβαρός".

Τι σοβαρός να είναι ένας δήμαρχος που κάνει παράνομα ντηλς και παίρνει γραμμάτια που τα χάνει και πάει στο ΔΣ να ζητήσει και τα ρέστα;;;;

Και τι σοβαροί να είναι όσοι συνεργάζονται μαζί του;

Και τι σοβαροί να είναι όσοι επιθυμούν να συμπορευτούν μαζί του επειδή ο άλλος είναι ... καβαλημένο καλάμι, άρα τους νομιμοποιεί να κάνουν αυτό που έχει προαποφασιστεί να γίνει;

Επειδή εμείς λοιπόν όχι μόνο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΜΕ" τους τόνους αλλά θα ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ Ό,ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ (πάντα επί των δημοτικών υποθέσεων και τις πράξεις του ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ για δημόσια θέματα, δεν μας νοιάζει τι έκανε στην Απογευματινή ή στο Ζούμπερι), ας το ξέρει από την αρχή για να κάνει ό,τι μπορεί για να καταδικάσει τον Νταβία,  μην ελπίζει σε .... μπαλαμούτι. 

Και αυτός και ο Κόσσυβας και η Νιώτη και όλο τους το σόι.
Να πουν ό,τι έχουν (αν έχουν, που δεν έχουν) γιατί εμείς δεν θα δείξουμε ΚΑΜΙΑ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Και ας θέλει το ΚινΑλ, ας θέλει ο ΣΥΣΙΖΑΣ εξωτερικού, ας θέλουν οι Αναρχοπαρτάκηδες, ας θέλει και ο Αρχιεπίσκοπος Πασών των Ρωσιών.

Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΕΩΝ να μπαλαμουτιαστεί και να κάνει τρία χρόνια να καταλάβει ΤΙ ΕΠΑΘΕ από τις πολιτικές συναναστροφές του.

ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και ας μην είναι κομμουνιστής - καργαριστερός. 
 • Δεύτερη μάρτυρας κατηγορίας με την πρώην γραμματέα του συλλόγου εργαζομένων Κατερίνα Μπαλάσκα που παραιτήθηκε από το ΔΣ του σωματείου, συγκρουόμενη με την φίλη της την Κούκα, όταν εκείνη ήρθε πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο με την ιδιότητα της προέδρου των εργαζομένων και υπερασπίστηκε χωρίς καν απόφαση του ΔΣ , την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ (και βολική για την υπηρεσιακή εξέλιξη δύο τριών αυλικών) ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ, ότι οι κάτοχοι τίτλων ΤΕΙ δεν πρέπει να κρίνονται σε θέση προϊσταμένου παρά μόνο "εν ελλείψει" πτυχιούχου ΑΕΙ - άσχετα με τα χρόνια προϋπηρεσίας του ΤΕΙτζή στον δήμο.
Που επιχείρησε ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ΔΣ της πόλης ως "αίτημα" της "προέδρου" των εργαζομένων. (ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ και όχι τις συλλογικές αποφάσεις των εργαζομένων).
 • Τρίτος μάρτυρας κατηγορίας του Νταβία είναι ο Θόδωρος Πισιμίσης, πρώην πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων και σύζυγος της προέδρου του ΔΣ Ευαγγελίας Γαλάνη από τους Ρουσσικούς.
Όπως βλέπετε ο Νταβίας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ, δεν έχει διασφαλίσει την προστασία κανενός εκ των μονομάχων του διπολισμού της διαπλοκής στον δήμο, ούτε των συμμάχων του Κουράση, προστατών της μηνύτριας του συνδικαλισταράδων της Κουρασικής Αριστεράς.

ΝΔ- ΚΟΥΡΑΣΗΣ,
ΣΥΡΙΖΑ- ΓΑΛΑΝΗ και Πισιμίσης (ψευτοαναρχία),
ΔΗΣΥΚΙΝΑΛ (και δεν συμμαζεύεται) ΚΟΥΚΑ μαζί βέβαια με τον Ανδρεόπουλο και μάλλον πλέον και ο Γιώργος Θωμάς (κρίνοντας από όσα έγιναν πρόσφατα στον Σύλλογο Ρεματιάς από την πρόεδρό της) επιχειρούν να τον φιμώσουν και να περιορίσουν την ενασχόλησή του με τα δημοτικά θέματα.

Και να του επιβάλλουν να σωπάσει για τα δημοτικά (και ας φωνάζει αν θέλει για την Μακεδονία όσο θέλει, αυτό δεν τους ενοχλεί) - προφανώς - για το θέμα ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ των εξελίξεων στον δήμο.  

Την δίκη στο ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ που αφορά - ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ  - στο αν θα αποδοθούν ευθύνες (και άρα και βαριά ποινή κακουργηματικού χαρακτήρα) σε επιβλέποντα μηχανικό της τεχνικής υπηρεσίες που υπέγραψε τον πίνακα εργασιών του έργου στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ το 2006, ο οποίος πίνακας βρέθηκε εντελώς ψευδής από το Ελεγκτικό Συνέδριο και για τον οποίο ακολούθησε καταλογισμός στον δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους και σχεδόν όλους τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου και  άσκηση ποινικών διώξεων σε εμπλεκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς.

ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΟΧΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ - ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 350 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ και πρέπει να γυρίσουν ΠΙΣΩ.

Και που στον δήμο έγινε ΕΔΕ, που διέταξε ο Κουράσης χωρίς να υποδείξει κάποιο πρόβλημα, πριν έρθει το Ελεγκτικό συνέδριο.
Δηλαδή αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ από αιρετό γιατί .... "θίγονται υπολήψεις" εμπλεκομένων;;;;

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; 
Ποιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ θα μας επιβάλλει να ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ακόμα και αν αθωωθεί τελικά ... "το παιδί". Ο Βαγγέλης.
Όπως του ευχόμαστε, εφόσον αποδείξει ότι είναι αθώος.

ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ αυτή η υπόθεση καταταλαιπωρεί τον δήμο και τις υπηρεσίες του.
Έχουν βρεθεί πλαστογραφίες, έχουν γίνει ΕΔΕ ....

 ΕΜΑΣ ΘΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ;;;; 
Που έχουμε και ΛΟΓΟΥΣ, αφού υπήρξαμε μεταξύ των θυμάτων αυτής της υπόθεσης;

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!

Το "σκάνδαλο" ή σκάνδαλο του έργου στον καταυλισμό, έκανε την πολιτική δουλειά του το 2010 και το 2014 για τους καθεστωτικούς και τα παιχνίδια τους.

Τώρα είναι η ώρα να μας πει η δικαιοσύνη ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ή ΟΧΙ.

Και αν υπάρχουν υπεύθυνοι ή όλο αυτό το καλαμπούρι που κρατάει από το 2006 ήταν απλά ένα πυροτέχνημα προεκλογικού χαρακτήρα και άρα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ που ένας πίνακας εργασιών γράφει άλλα  ντάλλα, της Παρασκευή το γάλα, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, όχι ο Νταβίας.

Αν είναι έτσι να ζητήσει συγνώμη το Ελεγκτικό Συνέδριο που έθιξε τιμές και υπολήψεις των εμπλεκομένων και όσων έκαναν τις ΕΔΕ για λογαριασμό του δήμου και τα βρήκαν όλα τέλεια.

Εμείς τους μαράναμε;

Αυτό που κάποιοι μάλλον δεν θέλουν να συμβεί και αναζητούν ΟΜΟΦΩΝΗ (παρασκηνιακή προφανώς) υποστήριξη στον εμπλεκόμενο από το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου είναι η απόδοση ευθυνών.

Είναι εκείνοι οι "αρχάγγελοι της κάθαρσης" (έτσι του έλεγε η εφημερίδα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, η ΦΛΥΑΡΙΑ) που θεωρούν ότι κάθαρση είναι να εκμεταλλεύονται τα θέματα εκείνοι για να κοροϊδεύουν τους μπαμπουίνους ιθαγενείς να τους ψηφίζουν και να εξοντώνουν τους εσωκομματικούς πολιτικούς τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας πολιτικά την δικαιοσύνη,  αλλά όταν έρθει η ώρα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ, με την ετυμηγορία και την απόδοση ευθυνών, ψάχνουν για διεξόδους .... "μην την πληρώσει και το παιδί", προφανώς εκτιμώντας ότι μπορούν να επηρεάσουν την δικαιοσύνη.

ΜΠΟΡΟΥΝ;;;;

Αυτά λοιπόν - αν δεν είσαι μπαμπουίνος -  να τα συνδέσεις και με όσα ειπώθηκαν στο σουβλατζίδικο από τους παραταξιακούς - κομματικούς εκπροσώπους "οικωλόγους υπηρεσίας" του Συλλόγου της Ρεματιάς.

Που συζήταγαν πώς θα διώξουν τον Νταβία από τον σύλλογο των ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΡΕΜΑΤΙΑΣ γιατί τους "είναι απρόβλεπτος" και αγχωνόντουσαν πώς "δεν θα την πληρώσει ο Βαγγέλης που έκανε ό,τι κάνουν όλοι οι μηχανικοί του δημοσίου".
(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - όχι όλοι για να μην γίνουμε κακοί, αλλά ΠΟΛΛΟΙ κάνουν ό,τι έκανε ο Βαγγέλης, υπογράφουν δηλαδή αέρα πατέρα, ότι τους δίνει ο εργολάβος, επιβλέποντας έργα από το εξοχικό τους,  ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ όλων των στραβών και ανάποδων που διέλυσαν την χώρα).

ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ.

Καθόλου απρόβλεπτος δεν είναι.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ!

Και λέει ότι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ μέχρι να καταδικαστούν.

Αλλά μέχρι να γίνει η δίκη για κακούργημα πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος (αλλά και η κοινή λογική) και ο υπάλληλος να είναι σε διαθεσιμότητα μέχρι με το καλό να αθωωθεί και να έχει ξανά δικαίωμα υπογραφής.

Αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΉΣ εφόσον έχει παραπεμφθεί. Δεν χάλασε και ο κόσμος δα.

 Ή ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΣ και προσέχει περισσότερο πού την βάζει;;;;

Και  λέει επίσης ότι όταν ελέγχεται  ένα σκάνδαλο, πιστοποιημένο  από την ίδια την δικαιοσύνη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Και έχει πει από την πρώτη μέρα, από το 2011, πού κατά την γνώμη του βρίσκεται η ΚΥΡΙΑ, η ΜΕΓΑΛΗ, αν όχι  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευθύνη, πού μπάζει νερό η διαδικασία.

Και βέβαια θεωρεί ότι αφού έγινε ΕΔΕ στον δήμο και δεν αποδόθηκαν ευθύνες σε κανένα, αυτή η ΕΔΕ είναι ΕΔΕ συγκάλυψης και όποιος την έκανε ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Μήπως δεν ήρθε ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ μετά να πει ότι "ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ";

Μήπως είχε ποτέ την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ να μας εξηγήσει, να μας ενημερώσει για το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διέταξε για να διερευνηθεί το σκάνδαλο όταν το έπαιζε "ΕΓΩ ΔΙΕΤΑΞΑ ΕΔΕ, άρα είμαι ντάξει;"

Και έρχεται τώρα ή άλλη - με μάρτυρα τον Κουράση - να μας πει ότι .... την θίγουμε;;;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;;;
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ;

Που αφορά την "τιμή" και την "υπόληψη" της θιγόμενης απλής δημοτικής  υπαλλήλου όταν ένας αιρετός ζητάει να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, να πέσει ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ;

Αν εσύ - τα διαβάσεις όλα αυτά - και μου πεις ότι κάνω σενάρια επιστημονικής φαντασίας και είμαι ψεκασμένος, πες το.

ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ό,τι θες μπορείς να λες.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ όσους είναι σαν τα μούτρα σου.

Παπαρολογούν περί της διαφθοράς και όλων των στραβών και ανάποδων που συγκαλύπτουν και διαιωνίζουν.

Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Κάτι που - βέβαια - το ήξερε και το ξέρει.
Με μερικούς ηρωικούς φίλους και συνεργάτες που δεν λιγοψύχησαν και κατέθεσαν στην προανακριτική και θα καταθέσουν και στο ακροατήριο.

Αυτό του δίνει την δυνατότητα να υπερασπίζεται αυτά που πιστεύει για σωστά, χωρίς να μπορεί κανένας ΣΤΗΜΕΝΟΣ να του χρεώσει σκοπιμότητα προερχόμενη από πολιτικά ετερόκλητες ή ιδιοτελείς συμμαχίες. 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ!

Ο Νταβίας έχει φροντίσει να μην γίνει ..... Λούλα Καρατζά.
Να μην υπάρχουν θέματα για τα οποία είναι αναγκασμένος να σιωπά ή να φεύγει από το δημοτικό συμβούλιο.
ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ αλλά το έχει πετύχει.

Γι΄αυτό του την πέφτουν ΟΛΟΙΜΑΖΙ οι ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ & friends.
Από τη ΝΔ μέχρι τους ..... Ρουβίκωνες.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΟΣ (no matter πόσο ΓΕΛΟΙΟΙ θα γίνουν, οι αναλώσιμοι υπάλληλοί της) ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ.

Αυτό δεν κρύβεται πλέον, έχουν πέσει οι μάσκες από όλους.

Η μήνυση θα φτάσει στο ακροατήριο.

Και η τελεσίδικη απόφαση της δικαιοσύνης θα είναι σεβαστή από εμάς.
Όχι γιατί πρέπει να το πούμε αυτό τώρα, τυπικά, επειδή έτσι λένε όλοι όσοι είναι υπόδικοι.

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΧΕΣ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΥ, επώνυμα, χωρίς κουκούλες, ενάντια σε αυτό που εσείς όλοι λέτε "ΣΥΣΤΗΜΑ" αλλά εμείς το λέμε ΔΙΑΠΛΟΚΗ, μάχες ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ των δημοκρατικών δικαιωμάτων ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, όταν δεν του έχουν στερηθεί με δικαστική απόφαση, άρα κανένα "σύστημα" δεν δικαιούται να του τα περιορίζει.
 
Και που εμείς σε αυτό που λέμε σύστημα δεν περιλαμβάνουμε μόνο .... την εκάστοτε κυβέρνηση ή διοίκηση για να κάνουμε την .... αντισυστεμική αντιπολίτευση.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
Ξέρουμε ότι "το σύστημα έχει και άλλα συστήματα πολλά".

π.χ. ΕΧΕΙ  ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,  ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ή ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, που πληρώνονται για να οδηγούν τον λαό ΣΕ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΗΤΤΕΣ και απογοητεύσεις διατηρώντας για τον εαυτό τους το δικαίωμα να είναι εκείνοι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ και "ΥΓΙΕΙΣ" ("αριστεροί" μπαίνοντας ή "αντισυστεμικοί" αλλά με την άδεια και την προστασία της αστυνομίας με την οποία παίζουν πετροπόλεμο πριν παίξουν τις ... αμάδες).

Αυτή μας η στάση έχει να κάνει με την βαθιά πίστη μας στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τους ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.
Αν έχουμε κάνει λάθος εκτίμηση για τους θεσμούς,  πρέπει να πληρώσουμε.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ - ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ -  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ  ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Όχι γιατί προσβάλαμε κανέναν σε προσωπικό επίπεδο όπως έκαναν και κάνουν εναντίον μου και που όσο το κάνουν τόσο θα τους επιβεβαιώνω για να καταλάβει ο κάθε μπαμπουίνος ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΨΕΤΟΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΟΥ ΤΟΥΣ, όσο εγώ θα αποδεικνύω ότι είναι ΚΑΡΑΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ και υπεύθυνοι για πολλά στραβά στον δήμο και σου στέλνουν τον λογαριασμό.

Τώρα αν εσύ - με την ψήφο σου - πεις ότι θες να πληρώνεις τον λογαριασμό ΞΕΡΟΝΤΑΣ, δηλαδή τους επιλέγεις παρά το ότι είναι .... του γραμματίου, τότε .... τα σκυλιά δεμένα.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤO ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

Αλλά για να είσαι ΑΦΕΝΤΙΚΟ πρέπει να μην έχεις ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ότι "ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ" και ψήφισες αυτόν που σου είπε το κόμμα.
Πρέπει οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ να σου λένε την αλήθεια.

ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ λοιπόν και μετά ψήφισε ό,τι θες.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

Εμείς στα λέμε γιατί σου ζητάμε - με την ψήφο σου - να μας υποδείξεις ως ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ από τους άλλους υπαλλήλους σου στον δήμο.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.

Δεν είμαστε εναντίον της διάφανouς, κρυστάλλινηw αξιολόγησης εμείς.

Δεν την αναθέτουμε σε παρασκηνιακές διαδικασίες αξιολόγησης σε "αποστειρωμένο", "αδελφικό" και  "συναδελφικό" περιβάλλον. 

Και  θα σου λέμε ότι όποιος επιλέγει ή συνεργάζεται με k;ati τέτοιους  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ, είναι ΟΜΟΙΟΣ και θέλει να είναι ΟΜΟΙΟΣ.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε αλλά δεν θα ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ, ούτε ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ.

Και θα προσπαθήσουμε να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ότι δεν έχουμε γράψει ΛΕΞΗ ψέμματα, ώστε να μην πληρώσουμε επειδή σε ενημερώσαμε.

Και αν αυτό που κάνουμε κριθεί από την δικαιοσύνη ΝΟΜΙΜΟ και χρήσιμο για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τότε θα έχουμε δικαιωθεί.

Θα δικαστούμε το Νοέμβριο, σε μια περίοδο που τα οξυμένα πολιτικά πάθη δεν θα αφήνουν ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ να βάλει μπροστά από την ψηφοθηρία του, τα θέματα ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και να πει ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που θα γνωρίζει.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Στην Ελλάδα ξέρουμε ότι η παραταξιακή σκοπιμότητα είναι υπεράνω των πάντων.
Στην χώρα των κατσαπλιάδων είμαστε.

Και κάποιας "υπέρτερης σημασίας" λόγος θα βρίσκεται πάντα για να ξεφεύγουν κάποιοι από το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

Θα δώσουμε την μάχη για να κερδίσουμε την δικαίωση ότι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ για να γίνει καλύτερη για τα παιδιά μας.

Οπότε για εμάς αν κερδίσουμε την αθώωση του Ακατανόμαστου, θα κερδίσει Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για να την υπηρετούμε όπως εμείς και όχι "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" πιστεύει.

Το σύστημα που - προφανώς - θεωρεί ότι όλα τα έχει κάνει καλά σε αυτή τη χώρα.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ.

Γκαλερί Χρυσόθεμις Mικρά έργα τέχνης:


Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει
ομαδική έκθεση ζωγραφικής - χαρακτικής
με έργα μεσαίων και μικρών διαστάσεων.

Διάρκεια: 15 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2018

Σας περιμένουμε!

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί και οι ψεκασμοί ρεμάτων στη βόρεια Αθήνα από την Περιφέρεια Αττικής

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα προγράμματα καθαρισμού ρεμάτων και βιολογικών εφαρμογών καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας Αττικής στη βόρεια Αθήνα. ‘Ήδη ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί σε ρέματα της Κηφισιάς παρά των οδών Νεάρχου και Οδυσσέως, Ακακίας, Λεύκης, Νεάρχου και Παλαιολόγου, Καλαποθάκη, Κέδρων, Πλατάνων, Ροδοδάφνης και Γκίκα, καθώς και στα ρέματα Κοκκιναρά και Κοντοχρήστου.
Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι καθαρισμοί σε ρέματα του Παπάγου παρά των οδών Υγείας, Καραλή, Χατζηκωνσταντή και Πλέσσα καθώς και στο ρέμα επί της οδού Καραμανλή στα Μελίσσια. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν καθαρισμοί και σε διάφορα σημεία του ρέματος Σαπφούς (οδοί Φακίνου – Τσικλητήρα – Πρωταγόρα - Ζαλοκώστα - Αμμοχώστου κ.λπ) στο Μαρούσι.
Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι επαναληπτικές βιολογικές εφαρμογές (ψεκασμοί, ταμπλέτες κ.λπ) σε εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών σε ρέματα που διέρχονται από τους 12 δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα.
Ειδικότερα, στις 18/06/2018 πρόκειται να ξεκινήσει ο 4ος κύκλος παρεμβάσεων προνυμφοκτονίας σε ρέματα με λιμνάζοντα νερά σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/06/2018
ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ
 • Ρέµα Φιλοθέης
ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
 • Κατά µήκος ποταμού Κηφισού (από την Τατοϊου έως την οδό Μαρμάρων)
 • Ρέµα Κατσαούνη (Καλλιπόλεως) από την οδό Σπ. Μελά έως την οδό Αχιλλέως.
 • Ρέμα Δαμάσκου (από το Διαδημοτικό Γήπεδο έως την οδό Ρόδου)
 • Ρέµα Σωκράτους (από οδό Ιωαννίνων έως την οδό Μπάρκουλη)
 • Ρέµα δίπλα στο Κοιµητήριο (από την οδό Τατοϊου έως την Αναπαύσεως)
 • Ρέμα Ι. Κόττου (οδός Ήβης έως Κοραή)
 • Ρέμα Περσεφόνης
ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
 • Ρέµα Πύρνας (οδός Κρήτης)
ΤΡΙΤΗ 19/06/2018
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ:
 • Ρέµα προ του Μεγάρου∆ουκίσσης Πλακεντίας
 • Ρέµα της Ιεράς Μονής Πεντέλης (διαδρομή Αδριάνειου Υδραγωγείου)
 • Ρέµα Καλισσίων (Ντράφι)
 • Ρέµατα περιοχής Καλισσίων Πεντέλης (Κοιμητηρίου - Παιδικής Χαράς)
 • Ρέμα Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης
 • ΡέµαΝέας Πεντέλης (μέχρι το ρέμαΑγ. Μαρίνας)
 • Ρέμα από Αγ. Σύλλα μέχρι τον Ποδονίφτη
ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
 • Ρέμα Βριλησσού
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/06/2018
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 • Ρέµα Κατσαούνη
 • ΡέµαΦιλικής Εταιρείας
 • Ρέµα οδών Ανάφης και Κηφισίας
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
 • Ρέµα περιοχής Ψαλιδίου
 • Ρέµα περιοχής Αγ. Θωμά
 • Ρέµα Σαπφούς από Ν. Λέσβο έως ΟΑΚΑ
 • Τμήμα Ρεµατιάς στα όρια µε ∆ήµους Βριλησσίων και Χαλανδρίου.
ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
 • Ρέµα Χαλανδρίου - Βριλησσίων
 • Ρεματιά μέχρι Αττική Οδό
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ:
 • Ρέμα από το κοιμητήριο Μελισσίων μέχρι τον Ποδονίφτη (κτήμα Δαμανάκη)
 • Ρέµα Αγίου Ιωάννου Σαλίγκαρου Μελισσίων
 • Ρέμα κατά μήκος οδού Τσιμπρικίδη
 • Ρέμα κατά μήκος οδού Θήρας
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
 • Ρέμα Αγίου Νεκταρίου
ΠΕΜΠΤΗ 21/06/2018
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
 • Ρέµατα Πύρνας, Χελιδονούς, Θέτιδος και Ηροδότου
 • Ρέματα Τατοϊου, Κοντοχρήστου, Λουντέμη, Τατοϊου και Ολυμπιονικών – Παπαναστασίου
 • Ρέματα Μυρτιάς- Πλατάνων, Ηφαίστου- Ουρανίας, Φασίδερι, Κουμαριάς- Κορυδαλλού και Ακακίας- Ελάτης
ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
 • Ρέµα Πύρνας (οδοί Χαλκίδος- Γοργοποτάμου)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/06/2018
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
 • Ρέµα Χαλανδρίου
 • Ρέμα Βριλησσού
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 • Ρέµα (ανοιχτό, Αιτωλίας έως Θράκης)
 • Ρέµα (ανοιχτό, Πύλου έως Αχιλλέως)
ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΠΑΠΑΓΟΥ
 • Τεχνητή λίμνη Verde
 • Μικρό Ρέµα οδού Υγείας
 • Ρέµα Καλλιρόης
 • Ρέµα οδού Χατζηκωνσταντή
 • Ρέµα οδού Καραλή
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
 • Αδριάνειος Αρχαιολογικός Χώρος
 • Παπαναστασίου & Κοραή
 • Μηλιώρη, Ταύρου & Ελ. Αλαμέιν

Δήλωση Τάκη Φωτόπουλου για την ακόμα και τυπική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας από τους απατεώνες της «Αριστεράς»


Οι «αριστεροί» ‘γιέσμεν’ του Πάιατ είναι ασύγκριτα χειρότεροι από τους δεξιούς ‘γιέσμεν’ του Πιουριφόυ. Οι δεύτεροι ήταν επίσημα όργανα των Αμερικανών και του μετεμφυλιακού καθεστώτος που εγκαθίδρυσε στην Ελλάδα, δηλαδή της παρωδίας «δημοκρατίας» που τελικά κατέλυσαν και τυπικά τον Απρίλη του 67. Οι πρώτοι είναι ασύγκριτα χειρότεροι, γιατί όχι μόνο συστηματικά κατέλυσαν κάθε ίχνος οικονομικής κυριαρχίας, όταν εξαπάτησαν τον λαό με το Δημοψήφισμα του 15 και ανέτρεψαν ξεδιάντροπα την εντολή του, αντί (όπως θα έκαναν αν ήταν πραγματικά έντιμοι αριστεροί και όχι απλοί πολιτικοί απατεώνες) να υποβάλουν την παραίτηση τους άμεσα, όταν αντιμετώπισαν τους εκπροσώπους της Υπερεθνικής Ελίτ και ανέλαβαν πρόθυμα να εκτελέσουν στο ακέραιο τις εντολές τους, φτωχοποιώντας τον Ελληνικό λαό και υποθηκεύοντας κυριολεκτικά τον εθνικό πλούτο και το μέλλον των επόμενων γενιών.
Η μεγάλη όμως απάτη αυτών των κοινών απατεώνων δεν τελείωσε εκεί, αλλά ολοκληρώνεται σήμερα,...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

ΚΕΔΕ¨:Στην τελική ευθεία για τον 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας

Ραντεβού 28 Ιουνίου στο ΚΠΙΣΝ
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται ο 2ος Μαραθώνιος Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) mε την υποστήριξη της Crowdpolicy.
Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί τα περιφερειακά εργαστήρια καινοτομίας στις 14 πόλεις Χαλκίδα, Κομοτηνή, Λαμία, Σάμος, Λάρισα, Ιωάννινα, Κως, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Τρίπολη, Σύρος, Μυτιλήνη και σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν και τα δύο τελευταία στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στη Ρόδο και στο Μύλο Ματσοπούλου στα Τρίκαλα.

Είναι εντυπωσιακή η μέχρι στιγμής συμμετοχή των νέων μας σε όλη την Ελλάδα, καθώς μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί περίπου 90 ιδέες στα 14 εργαστήρια και με τα δύο τελευταία αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100.Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με τους Δήμους που συμμετέχουν στον Μαραθώνιο δρομολογεί την κάλυψη των εξόδων των ομάδων που διακρίθηκαν στα περιφερειακά εργαστήρια ώστε να συμμετέχουν με τα έξοδα μετάβασης και διαμονής καλυμμένα στον Μαραθώνιο Καινοτομίας.
Παράλληλα στις 10 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής για τον Μαθητικό Διαγωνισμό. Υποβλήθηκαν 51 προτάσεις από μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που προέρχονται από 25 διαφορετικούς Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Τη στιγμή αυτή δρομολογείται η αξιολόγηση και οι ομάδες που θα προκριθούν θα ειδοποιηθούν έγκαιρα ώστε να παρουσιάσουν την ιδέα τους στις 30 Ιουνίου σε παράλληλη δράση με τον Μαραθώνιο. Μετά την δράση θα ακολουθήσουν τεχνολογικά workshop για παιδιά.Την Τρίτη 19 Ιουνίου και ώρα 17:00 στα γραφεία της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί το Open Day του Μαραθωνίου, στον οποίο στελέχη της ΚΕΔΕ, αιρετοί, εκπρόσωποι των Δήμων, μέντορες, στελέχη χορηγών, διαγωνιζόμενοι καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος θα ενημερωθούν για τη διαδικασία του Μαραθωνίου και θα γίνει παρουσίαση και συζήτηση των προδιαγραφών και ζητουμένων της διαδικασίας. Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται εγγραφή. Περισσότερα: http://crowdhackathon.com/smartcity2/thelo-na-parakoloythiso-2/ .

Σε τελική ευθεία βρίσκονται οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής έχουν γραφτεί συνολικά 350 άτομα, εκ των οποίων 220 διαγωνιζόμενοι σε 70 ομάδες, ενώ αναμένεται οι διαγωνιζόμενες ομάδες να ξεπεράσουν τις 100. Όσοι διαγωνιζόμενοι δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή (early bird) - μέχρι 20 Ιουνίου - μαζί με την ομάδα τους και διαγωνιστούν θα συμμετέχουν σε κλήρωση και 20 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ.

Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διοργανωθούν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2 ενδιαφέροντα Workshop ανοιχτά στο κοινό. Το 1ο θα αφορά τον απολογισμό της επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ καθώς, παρουσίαση διαδικτυακών υπηρεσιών μέσω GovHub και του επιχειρηματικού επιταχυντή της ΚΕΔΕ για την ανάπτυξη υπηρεσιών για τους Δήμους - ΚΕΔΕ Innovation Lab καθώς και ομιλίες προσκεκλημένων ομιλητών από το εξωτερικό όπως του Dr. Jonathan Reichental, Chief Information Officer (CIO) City of Palo Alto. Το 2ο θα είναι εργαστήριο έξυπνων πόλεων (Smartcity Lab) με παρουσιάσεις λύσεων έξυπνων πόλεων από την Cosmote - Innovation enabler και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων - fin-gov tech enabler.

Μάθε περισσότερα για τον Μαραθώνιο Καινοτομίας

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης ανέφερε:

«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για 2η χρονιά διοργανώνει τον Μαραθώνιο Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις. Φέτος φτάσαμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τα 16 τοπικά εργαστήρια CityLabs που κάνουμε. Είναι στρατηγικός μας στόχος να στηρίξουμε στην πράξη τους νέους μας που θέλουν να δημιουργήσουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας μέσα από την τοπική ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πόλεών μας. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε τη λειτουργία του ΚΕΔΕ Innovation Lab, ενός εργαστηρίου καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις, μέσα από το οποίο θα υποστηρίζουμε την ολοκλήρωση αυτών των ιδεών σε έτοιμα προϊόντα και την άμεση λειτουργία τους στους Δήμους.

Επιπρόσθετα μέσα από τη διαδικασία αυτή υλοποιούμε και ενεργοποιούμε σύγχρονες υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για όλους τους Δήμους, ανεξάρτητα από την κατάσταση και την τεχνογνωσία στην οποία βρίσκεται ο καθένας, με στόχο οι πολίτες να διευκολύνονται στις συναλλαγές τους με τους Δήμους. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους Δήμους, τα στελέχη μας, τους χορηγούς και υποστηρικτές για τη στήριξή τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.»

Ο κ. Μιχάλης Ψαλλίδας Managing Director της Crowdpolicy ανέφερε:

«Ζούμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πηγαίνουμε σε όλη την Ελλάδα και βλέπουμε νέους με όρεξη, γνώσεις και μεράκι να θέλουν να κάνουν τις πόλεις μας καλύτερες, να θέλουν να υλοποιήσουν εφαρμογές, να θέλουν να επιχειρήσουν. Είναι εξαιρετικά σημαντική αυτή η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Καινοτομίας, καθώς δίνει βήμα και μέσα σε όποιον θέλει να δημιουργήσει και να καινοτομήσει με έξυπνες εφαρμοφές και λύσεις για έξυπνες πόλεις. Εδώ κάθε καλή λύση θα βρει το δρόμο της και θα υλοποιηθεί ως εμπορική εφαρμογή στους δήμους της χώρας. Είναι μια πρωτοβουλία με άμεσα αποτελέσματα στην πράξη.»

Δες και μοιράσου το promo video εδώ.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στον Μαραθώνιο στον σύνδεσμο http://crowdhackathon.com/smartcity2/apply/ .

Θα έχουν έτσι την ευκαιρία να συμμετέχουν στον Μαραθώνιο στην Αθήνα και να διεκδικήσουν χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 22.000 ευρώ καθώς και πλούσια άλλα δώρα.

Πληροφορίες: http://crowdhackathon.com/smartcity2/ .

Δήλωσε Συμμετοχή τώρα!

Δες επίσης

Πρόγραμμα 28 Ιουνίου - 1 Ιουλίου:
https://goo.gl/UKk4Ns

Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή:
http://crowdhackathon.com/smartcity2/developers/

Facebook event crowdhackathon smartcity2:
https://web.facebook.com/events/1969943763323945/

Ενδεικτικές θεματικές περιοχές:
https://goo.gl/HBjSNa

Μάθε για την αξία των crowdhackathon μέσα από ένα παράδειγμα :
https://goo.gl/v8CXwT

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - Ολοκλήρωση του πρωτοποριακού προγράμματος 'Το μικρό σχολείο' για παιδιά προσχολικής ηλικίας


Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Εργαστηρίου «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» που δημιούργησε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.

Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΝΙΚΟΣ ΕΓΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ στο Πάρκο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, χώρο υλοποίησης του προγράμματος, εκτός από τις υπεύθυνες παιδαγωγούς Χριστίνα & Σόφη Σαμαρά και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Αλεξάνδρα Τσούκα και τους γονείς των παιδιών, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης και η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση.

Αποχαιρέτησαν με συγκίνηση τα παιδιά που λόγω ηλικίας αποχώρησαν από τη δραστηριότητα, με την ευχή να έχουν καλή συνέχεια και καλή πρόοδο στο Σχολείο που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.