Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΣΕΦΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ XAMOΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ;

ΛΑΒΑΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΕΡΥΣΙ - Στις 31-12-2013 στι 12.44 μετά το μεσημέρι.

ΤΙΤΛΟΣ  (COPY - PASTE)

ΔΤ: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ‏

Το ανοίγω και διαβάζω για να σας ενημερώσω για την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (που λογικά θα γίνει την πρωτοχρονιά, δηλαδή σήμερα, για να πάτε κιόλας, να το διασκεδάσετε)

ΠΑΛΙ COPY PASTE:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 30/12, στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου, η Φιλαρμονική του Πυροσβεστικού Σώματος αποχαιρέτησε το 2013 με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γ. Κουράσης, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κώστας Αγγελής και κ. Χρήστος Κιάκος, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΦΛΥΑ Α.Ε. κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος ενημέρωναν τους πολίτες για τα μέτρα πρόληψης πυρκαγιών κατά τη χρήση εναλλακτικών οικιακών πηγών θέρμανσης (τζάκια, σόμπες κλπ)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΑΛΑΡΙΜ, ΤΡΙΑΛΑΡΟΜ!
Μήπως έχει ΟΠΤΙΚΟ πρόβλημα και δεν είχε δει καλά το ημερολόγιο;
Και σε ποιον έκανε διάλεξη ο αρχηγός για τα τζάκια δηλαδή;
Αφού οι τρεις τους ήταν όλοι και όλοι εκεί!
Και να ήθελε δηλαδή να πάει και κανένας το δελτίο τύπου το έστειλαν .... μετά.

Οπότε η ομιλία θα μπορούσε να έχει θέμα:
"ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΑΓΓΕΛΗ;"
Και αν θες εξήγησέ μου τώρα, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ και ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ή αυτοί εντελώς καλαμπούρια, που μιλούν για ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  και ανακατεύουν τα τα κάλαντα με τα .... καυσόξυλα;
ΑΒΥΣΣΟΣ

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

ΥΓ: Την φωτογραφία την διαλέξατε κατόπιν  σκέψεως;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 
 
 

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ - ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ - ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΕ ....


Η δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη για την κυβερνητική πρόταση να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας

ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:
«Στο επίκεντρο της εθνικής μας κρίσης βρίσκεται και η διαρκώς οξυνόμενη κρίση του προσωπικού της υποτέλειας λόγω της φθοράς που υφίστανται τα μέλη του, καθώς είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα των ξένων Καγκελαριών που από το 2011 κατέχουν τη χώρα, μεταξύ των οποίων μέτρων ήταν και το να καταδικάσουν σε σιγή όσους και όποιους συνεχίζουν να σκέφτονται και να μάχονται αντιμνημονιακά και αντισυστημικά.
 Ένας απ’ αυτούς υπήρξα και είμαι κι εγώ, γεγονός που το γνωρίζουν όλοι. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να με εμπλέκουν στα παιχνίδια τους οι παντός είδους εκπρόσωποι του προσωπικού της υποτέλειας και μάλιστα ως παράγοντα λύσης στο πρόβλημά τους; Άλλωστε μόλις προχθές ανέπτυξα στην Ακαδημία Αθηνών την άποψή μου υπογραμμίζοντας ότι η «Μόνη Λύση» είναι η κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Μπροστά σ’ αυτό τον Στόχο, ας μου επιτραπεί να θεωρώ τα πολιτικά παιχνίδια που απασχολούν το υπάρχον πολιτικό δυναμικό σαν ένα τμήμα της βαθειάς κρίσης ενός πολιτικού χώρου ο οποίος εγκατέλειψε προ πολλού τον ελληνικό λαό τυφλωμένος από πολιτικές φιλοδοξίες και απέναντι στον οποίο η δική μου θέση είναι η κάθετη αντίθεση και η ανθρώπινη θλίψη».

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:
Ας μας επιτραπεί η αμετροέπεια να κάνουμε μόνοι μας μια ταύτιση - μετάφραση, αυτής την τοποθέτησης του "πολιτικού" με ένα .... ύμνο - δημιούργημα δύο  μεγάλων του παγκόσμιου πολιτισμού, με την φωνή της Φαραντούρη συνοδευόμενη από το ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ  μουσικό σύνολο της ΕΡΤ:
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ...

ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΒΑΣΙΛΗΣ ...

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ...