Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΟΜΟΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ 5300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΙΔΕΙΟ


Εχθές το δημοτικό συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να συνεχιστεί η παραχώρηση του μισθωμένου κτιρίου - σκάνδαλο για υλοποίηση των προγραμμάτων των "κοινωνικών δομών" μέχρι το 2020!!!

Μέχρι το 2020 ο δήμος θα συνεχίσει να πληρώνει 5300 ευρώ το μήνα για το κτίριο, η μίσθωση του οποίου είχε χαρακτηριστεί ως σκάνδαλο από την παράταξη της διοίκησης του δήμου.

Το μαύρο πρόβατο - ο Νταβίας - δεν πήγε εχθές στο ΔΣ για να μην μολύνει με αρνητική ψήφο την πολιτική συμπόρευση όλων των "καλών" του δημοτικού συμβουλίου.

ΝΤΡΟΠΗ;
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΣΤΕΡΦΑ ΚΑΤΣΙΚΑ

του Ν. ΚΟΜΠΟΤΗ
Το κύριο χαρακτηριστικό, που είναι απαραίτητο για να τοποθετήσει κανείς μια δημοτική αρχή στο πολιτικό - ιδεολογικό φάσμα, είναι ο τρόπος και η ευθύνη με την οποία διαχειρίζεται τα χρήματα που εισπράττει από τους δημότες της, δηλαδή το δημόσιο ταμείο.

Η επένδυση αυτών των χρημάτων, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε και η ποιότητα ζωής των δημοτών να βελτιώνεται και υποδομές να δημιουργεί και νέες θέσεις εργασίας να δημιουργούνται, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας στην πόλη. Οι άνεργοι συνδημότες μας χρειάζονται την αξιοπρέπεια που δίνει η εργασία και όχι τον εξευτελισμό της ελεημοσύνης.

Η παρούσα δημοτική αρχή της πόλης μας, δυστυχώς, τα χρήματά μας ή τα θάβει στην Τράπεζα ή τα σπαταλάει ικανοποιώντας ιδιοτέλειες και συμφέροντα. Φροντίζει βέβαια με έργα βιτρίνας και με φτηνή προπαγάνδα να θολώνει το τοπίο. Βάφει κερκίδες αντί να φτιάχνει. Αντικαθιστά κάδους και ασπρίζει την θέση τους αντί να τους καταργεί. Ανακατασκευάζει πεζοδρόμια αντί να κατασκευάζει. Μαζεύει τα σκουπίδια, όπως είναι αυτονόητο, και θριαμβολογεί, χρησιμοποιώντας είλωτες γαλέρας και όχι δημοτικούς υπαλλήλους, προετοιμάζοντας την ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των σκουπιδιών.

Δέστε λοιπόν μερικά παραδείγματα, όπου η θαυματοποιός δημοτική αρχή μετέτρεψε τα λεφτά μας σε μαρουλόφυλλα.
 •  Η στέρφα και αδικαιολόγητη «επένδυση» 1,5 εκατομμυρίων Ευρώ για την αγορά του «μουσείου Νόμπελ», το οποίο απαιτεί αρχικά 400 χιλιάδες Ευρώ !!! για μελέτες επισκευής, καθότι, όπως φημολογείται, έχει σοβαρά στατικά προβλήματα . Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσα ακόμα εκατομμύρια θα σπαταληθούν για να μπορέσει να γίνει το κτίριο ασφαλές προς αξιοποίηση, αν δεν κατεδαφιστεί.
 •  Η αγορά από το ΤΑΙΠΕΔ του ΧΕΥ 9, που είναι δημόσια γη με 650 χιλιάδες ευρώ και η ενοικίαση του ΧΕΥ 8, για 30 χρόνια με 850 Χιλιάδες Ευρώ. Σημειωτέον ότι και αυτή είναι επίσης δημόσια γη, την οποία χρησιμοποιούσε ο δήμος μας εντελώς δωρεάν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
 • Η σπατάλη περίπου 250 χιλιάδων Ευρώ ετησίως σε αναθέσεις υποθέσεων (πολλών επίπλαστων και αδικαιολόγητων) σε εργολάβους δικηγόρους. Σημειωτέον ότι αυτό το ποσό υπερβαίνει αυτό που δαπάνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή σε μια ολόκληρη τετραετία!!!! και ότι η νομική υπηρεσία του δήμου μας δεν έχει ούτε ένα δικηγόρο!!!. Αν προσλαμβάνονταν 3 με 4 δικηγόροι Χαλανδραίοι με διαφορετικές ειδικότητες, το κόστος θα μειώνονταν κατά 75% και οι υποθέσεις θα διεκπεραιώνονταν με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα προς όφελος του Χαλανδρίου. Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση του εργοστασίου Δουζένη. Έφαγε ένα σωρό χρήματα ο εργολάβος δικηγόρος για να χαθεί πανηγυρικά η υπόθεση για τον δήμο μας.
 • Τα ενοίκια του δήμου για την στέγαση των Υπηρεσιών του, την στέγαση των ΕΠΑΛ, κλπ , πρέπει να πλησιάζει, αν δεν ξεπερνά το 1 εκατομμύριο Ευρώ ετησίως, όταν υπάρχουν ιδιόκτητα οικόπεδα για την ανέγερση Δημαρχείου αντάξιου της πόλης μας και για κέντρο πολιτισμού που λείπει από την πόλη μας. Σημειωτέον ότι το σκάνδαλο του «κοινωνικού» παντοπωλείου , που θα έκλεινε την επόμενη των δημοτικών εκλογών, παραμένει ακόμα και καταβροχθίζει 5 Χιλιάδες Ευρώ περίπου μηνιαίως για ενοίκιο.
 •  Η ανάθεση πληθώρας διαφόρων και εν πολλοίς αχρείαστων και υπερτιμημένων μελετών. Για παράδειγμα 240 χιλιάδες Ευρώ!!!!!! Για κτηματολογική μελέτη της Ρεματιάς, όταν στο Χαλάνδρι υπάρχει Κτηματολόγιο και όταν η Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν πίεσης από τον σύλλογο «προστασίας του Περιβάλλοντος και της Ρεματιάς», έχει δεσμευτεί επίσημα ότι θα προχωρήσει άμεσα στην οριοθέτηση της Ρεματιάς ,μέσα από υδραυλική και περιβαλλοντική μελέτη. Αν αυτό το ποσό διατίθετο για την διαμόρφωση της Α ζώνης της Ρεματιάς, όπως το ΠΔ προστασίας της ορίζει, και εκατοντάδες μεροκάματα θα έπεφταν στην πόλη μας και μια σπουδαία και χρήσιμη για την πόλη μας υποδομή θα είχε δημιουργηθεί.
Ας μην επεκταθώ περαιτέρω σε πληθώρα άλλων περιπτώσεων. Νομίζω ότι τα παραδείγματα αυτά είναι αρκετά για να σκιαγραφηθεί η εικόνα της σπατάλης , που τρέφει την στέρφα κατσίκα.

 ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στον Χολαργό από την Περιφέρεια Αττικής

Την ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, στο δήμο Παπάγου – Χολαργού, ενέκρινε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου. Η πλατεία, συνολικής έκτασης 3.700 μ2, οριοθετείται από τις οδούς Δοϊράνης, Γρεβενών και Καρπάθου, έχει υποστεί πολλές φθορές και είναι εγκαταλελειμμένη με ανεπαρκή φωτισμό, ενώ η αρχική κατασκευή της σε επίπεδα – ανισοσταθμίες την καθιστά απρόσιτη και δυσκολοδιάβατη στους πολίτες.

Η ανάπλασή της βασίζεται σε πρότυπη αρχιτεκτονική μελέτη με στόχο η νέα πλατεία να αποτελεί ένα «πράσινο φίλτρο» μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και να καθιστά εύκολη την πρόσβαση και ευχάριστη την παραμονή σε αυτήν. Στις καινοτομίες του νέου σχεδιασμού η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού που θα εξασφαλίζει την ηλεκτροδότηση της πλατείας, καθώς και η τοποθέτηση ενός υδάτινου θόλου, μέσω του οποίου δημιουργείται μια ομπρέλα από νερό, προσφέροντας δροσιά και αισθητική.

Επιπλέον, προβλέπεται η χάραξη νέων διαδρόμων, η κατασκευή νέας πιστοποιημένης παιδικής χαράς, η δημιουργία χώρου στάθμευσης ποδηλάτων και η τοποθέτηση κτιστών καθιστικών με στέγαστρα, στο κέντρο της πλατείας που προσφέρουν σκίαση αλλά και προστασία από την βροχή. Περιμετρικά του υδάτινου θόλου θα κατασκευαστούν κερκίδες, ενώ θα διαμορφωθεί ένα υπερυψωμένο επίπεδο με ξύλινο πάτωμα που θα περιβάλλεται από θαμνώδεις φυτεύσεις και θα χρησιμοποιείται ως χώρος εκδηλώσεων.

Η υφιστάμενη δενδροφύτευση της πλατείας θα διατηρηθεί, με εξαίρεση ένα ξερό φοίνικα που θα αφαιρεθεί, 11 νέα δένδρα και δεκάδες θάμνοι και φυτά θα φυτευτούν, ενώ θα τοποθετηθούν πλήθος παρτεριών με φυτεύσεις που θα περιβάλλουν το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης. Σε όλη την πλατεία θα εγκατασταθούν νέα φωτιστικά σώματα, ενδοδαπέδια και γραμμικά, τόσο στις εισόδους και στους διαδρόμους κίνησης της πλατείας, όσο και κάτω από πέργκολες και στέγαστρα.

Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει την χρηματοδότηση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού έως 728.248,98 €, και ο Δήμος Παπάγου Χολαργού τη δημοπράτηση και επίβλεψή του.

ΙΑΣΩ GENERAL: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

ΙΑΣΩ General: Προσφορά από το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Ειδικών Νευρολογικών Θεραπειών για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Mε το μήνυμα «Η πολλαπλή σκλήρυνση σήμερα αντιμετωπίζεται» το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Ειδικών Νευρολογικών Θεραπειών του ΙΑΣΩ General, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (31 Μαΐου), προσφέρει Δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένο νευρολόγο. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα για άμεσο προγραμματισμό Μαγνητικής τομογραφίας εγκεφάλου, χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή, εφόσον κριθεί απαραίτητη.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν στο τηλ. 210 6502662 (Δευτ.-Παρ. 8:00-16:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Ειδικών Νευρολογικών Θεραπειών του ΙΑΣΩ General αποτελεί ένα από τα ελάχιστα οργανωμένα κέντρα στην Ελλάδα και παρέχει ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών με πολλαπλή σκλήρυνση, υποστηριζόμενο από τις σύγχρονες υποδομές του ΙΑΣΩ General και του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς οδηγίες, εφαρμόζονται όλες οι νεότερες θεραπείες, ανοσοτροποποιητικές, συμπτωματικές και εξειδικευμένες όπως ειδικές ανοσοθεραπείες, θεραπείες πλασμαφαίρεσης, ανοσοκαταστολής κ.λπ. Επιπλέον, διεξάγεται σημαντικό ερευνητικό έργο με θεραπευτικά πρωτόκολλα, ακόμα και πρώιμης φάσης.

Η Διευθύντρια του Κέντρου, Ειδικός Νευρολόγος κα Στεφανία Σωτηρλή, και ο Αναπληρωτής Διευθυντής, Ειδικός Νευρολόγος κ. Γρηγόριος Χειλάκος, είναι εξειδικευμένοι Ιατροί με πολυετή εμπειρία σε ασθενείς με πολλαπλή σκλήρυνση κάθε μορφής και βαρύτητας καθώς και στην πραγματοποίηση ερευνητικών θεραπευτικών πρωτοκόλλων με μεγάλο αριθμό ασθενών.

Η συγκεκριμένη πάθηση, αν και πλήττει κυρίως νέους, δραστήριους ανθρώπους, μπορεί μακροχρόνια με την κατάλληλη αγωγή και τη σωστή παρακολούθηση να ελεγχθεί έτσι ώστε οι ασθενείς να συνεχίσουν να είναι λειτουργικοί και να απολαμβάνουν όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο ζωής.

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι ειδικότητες που λειτουργούν στα ΕΠΑΛ Χαλανδρίου


 Για τις δυνατότητες που παρέχει η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση ενημερώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Χαλανδρίου.
Παράλληλα, ενημερώνει για τις ειδικότητες των Επαγγελματικών Λυκείων Χαλανδρίου. Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι:
Η δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση αποβλέπει στον συνδυασμό της γενικής παιδείας με την τεχνική επαγγελματική γνώση. Τα Επαγγελματικά Λύκεια είναι ισότιμα με τα Γενικά Λύκεια και οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ λαμβάνουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο Ειδικότητας επιπέδου 4. Έχουν, εκτός από την άμεση είσοδό τους στην αγορά εργασίας, τις ίδιες ευκαιρίες πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Πανεπιστήμια και Ανώτατα
Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα). Φοιτούν προαιρετικά στο «Μεταλυκειακό έτος – Τάξη μαθητείας» και αποκτούν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών επιπέδου 5. Η φοίτηση στα ΕΠΑΛ είναι δωρεάν και παρέχει πολύ υψηλού επιπέδου σπουδές συγκριτικά με τα ιδιωτικά ΙΕΚ.
Δικαίωμα εγγραφής στα ΕΠΑΛ έχουν:
Στην Α΄ τάξη των ΕΠΑΛ, η οποία είναι κοινή, εγγράφονται οι απόφοιτοι Γυμνασίου και διδάσκονται μαθήματα γενικής παιδείας, προσανατολισμού και επιλογής, για να διευρύνουν οι μαθητές τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές.
Στη Β΄ τάξη των ΕΠΑΛ εγγράφονται σε Τομέα Σπουδών της επιλογής τους:
 • Μαθητές ΕΠΑΛ που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την Α΄ τάξη.
 • Μαθητές Γενικού Λυκείου που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την Α΄ τάξη.
 • Απόφοιτοι ΕΠΑΛ (για απόκτηση και δεύτερου Πτυχίου Ειδικότητας).
 • Απόφοιτοι Γενικού Λυκείου (παρακολουθούν μόνο μαθήματα ειδικότητας και όχι γενικής παιδείας, αναβολή στράτευσης, 23 ώρες την εβδομάδα).
Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ:
 • Αποκτούν Απολυτήριο ισότιμο με αυτό του Γενικού Λυκείου.
 • Αποκτούν Πτυχίο Ειδικότητας που τους επιτρέπει την άμεση είσοδο τους στην αγορά εργασίας
  (δημόσιος ή ιδιωτικός τομέας).
 • Έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ειδικές πανελλαδικές εξετάσεις (Νεοελληνική γλώσσα. Μαθηματικά Ι και σε δυο μαθήματα της ειδικότητας) για να εισαχθούν στα ΑΕΙ (1% του αριθμού εισακτέων κάθε σχολής) και στα ΤΕΙ (σε ειδικό ποσοστό θέσεων που ορίζεται από τον υπουργό), σε αντίστοιχες ή συναφείς ειδικότητες του πτυχίου τους. Το ίδιο δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού Λυκείου με το Πτυχίο Ειδικότητας ΕΠΑΛ.
 • Έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές – Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού και στις σχολές Πυροσβεστικής (σε ειδικό ποσοστό θέσεων επί του συνολικού αριθμού εισακτέων) και ΤΕΦΑΑ από οποιαδήποτε ειδικότητα.
 • Έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας (9 μηνών) για την απόκτηση πιστοποιημένου πτυχίου επιπέδου 5 που περιλαμβάνει και πρόγραμμα εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας, όπου ο εργαζόμενος μαθητής πληρώνεται με το 75% του ανειδίκευτου εργάτη και ασφαλίζεται στο ΙΚΑ.
Οι ειδικότητες που διδάσκονται ανά τομέα στα ΕΠΑΛ Χαλανδρίου
1ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου
1. Τομέας Δομικών Έργων Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού:
 • Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής
2. Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών:
 • Γραφικών Τεχνών
 • Συντηρητών Έργων Τέχνης και Αποκατάστασης
 • Αργυροχρυσοχοΐας
3. Τομέας Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμών:
 • Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
 • Τεχνικός Αυτοματισμών
 • Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών
Πληροφορίες – Εγγραφές: Ναυαρίνου 5 & Κωστή Παλαμά, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6897641, 1ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου
2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου
1. Τομέας Πληροφορικής:
 • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
 • Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
2. Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας:
 • Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
 • Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων
3. Τομέας Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας:
 • Βοηθός Νοσηλευτή
 • Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων
 • Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
 • Βοηθός Φυσικοθεραπευτή
 • Αισθητικής Τέχνης
4. Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος:
 • Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου
 • Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών
Πληροφορίες – Εγγραφές: Έλλης 3, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6830333, 2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου
3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου
1. Μηχανολογικός Τομέας:
 • Τεχνικός Οχημάτων
 • Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού
2. Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού:
 • Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
 • Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών
 • Τεχνικός Αυτοματισμού
3. Τομέας Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας:
 • Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων
 • Αισθητικής τέχνης
4. Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας:
 • Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
 • Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό
Πληροφορίες – Εγγραφές: Ριζαρείου 22, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6827182, 3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου
7ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χαλανδρίου
1. Τομέας Πληροφορικής:
 • Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού
2. Μηχανολογικός Τομέας:
 • Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού
 • Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας και Φυσικού Αερίου
 • Τεχνικός Οχημάτων
4. Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού:
 • Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
5. Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας:
 • Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
6. Τομέας Αισθητικής – Κομμωτικής:
 • Κομμωτικής Τέχνης
Πληροφορίες – Εγγραφές: Ριζαρείου 22, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6827182 (απογ. ώρες), 7ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χαλανδρίου.