Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ:Έκανα τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ .... ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥΟ γνωστός "δαίμων" των  πλήκτρων (δηλαδή ο απρόσεκτος υπογράφων) μετέτρεψε  στο πρωινό άρθρο μου το έμμισθο σύμβουλο Ευθυμίου σε ... ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Προφανώς ο κος Ευσταθίου δεν έχει σχέση με .... έμμισθους συμβούλους και αγωγές και του ζητάω συγνώμη για το λάθος μου που βέβαια διορθώθηκε στην ανάρτηση.

Α.Ν.

ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ

του Α. ΝΤΑΒΙΑ
ΣΥΜΕΩΝ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ!

Έχουμε στην πόλη μας μια συλλογικότητα πραγματικά σημαντική, μια συλλογικότητα  που ξέρει να διεκδικεί, να προτείνει, να δρα. Έχει όμως ένα ελάττωμα: δεν ξέρει να χειροκροτεί, να γλύφει, και να επαιτεί.

Έβαλε που λέτε σκοπό ο Συμεών να την μετατρέψει σε χειροκροτητή του.
Κουβάλησε στις εκλογές για το ΔΣ 30 περίπου αυλικούς του για να ψηφίσουν τους δικούς του - ακόμα και έμμισθους του δήμου - αλλά στη Γενική Συνέλευση με την παράθεση επιχειρημάτων πολλοί άλλαξαν γραμμή και αρνήθηκαν ψήφο στους …. υπαλλήλους του δήμου ….
Θεώρησαν δηλαδή ότι καλύτερα να ψηφίσουν άλλους να διεδκικούν από τον δήμο από τους υπαλλήλους του δήμου τα μέλη του συλλόγου.
Παράλογο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Υγιέστατο!

Έτσι οι αυλικοί του Σουλτάνου έμειναν εκτός ΔΣ.

Στη συνέχεια έβαλε τους δικούς του που τους μαύρισαν στις εκλογές τα μέλη του συλλόγου, να δημιουργούν προβλήματα στο νεοεκλεγέν ΔΣ για να μην μπορεί να παράγει έργο γινόμενο εσωστρεφές.

Απέτυχε και εδώ.

Το νέο ΔΣ μέσα στους 3 μήνες λειτουργίας του και μέσα σε αυτόν τον πόλεμο, κατάφερε να παράγει τεράστιο έργο.

Διατύπωσε τεκμηριωμένες και ρηξικέλευθες προτάσεις για το ΓΠΣ.

Κατέγραψε τα σοβαρά προβλήματα της ρεματιάς τα οποία «τόλμησε» και είχε το θράσος να τα παρουσιάσει στον Συμεών τον εξολοθρευτή και να απαιτήσει την λύση τους.

Συναντήθηκε με τον αντιπεριφεριάρχη του βόρειου τομέα και του παρουσίασε τεκμηριωμένες προτάσεις, για την λύση προβλημάτων της ρεματιάς που εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του.

Απαίτησε από τον δήμαρχο Βριλήσσιων να προστατέψει το περιβάλλον της ρεματιάς από τις αυθαιρεσίες του ενοικιαστή της δημοτικής καντίνας, ο οποίος ανταποκρίθηκε ακαριαία.

Έχει ζητήσει και επίκεινται συναντήσεις και με τους δημάρχους των άλλων παραρεμάτιων δήμων.

Έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την ανάδειξη της ρεματιάς και την ευαισθητοποίηση κυρίως της νεολαίας κλπ.

Ένα πράγμα όμως δεν έκανε και γι’ αυτό πρέπει να διαλυθεί: Δεν χειροκρότησε τον Συμεών για το ανύπαρκτο έργο του.

Έφτασαν λοιπόν οι αυλικοί του να εκμεταλλευτούν την άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της μεγάλης της απώλειας, μιας συνδημότισσάς μας με σεβαστή ιστορία στην πόλη και να την οδηγούν σε πράξεις που αμαυρώνουν το καθαρό παρελθόν της και την πλούσια ιστορία της στις συλλογικότητες της πόλης μας, μόνο και μόνο για να προκαλέσουν την διάλυση ενός τέτοιου ΔΣ μιας τόσο σημαντικής συλλογικότητας.

Από κοντά ΒΕΒΙΑΩΣ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και υποβολέας ο αργόμισθος σύμβουλος, ο δικομανής, που για άλλη μια φορά αξιοποιώντας το υψηλό IQ του αυτοακυρώνεται και δείχνει ποιοι ακριβώς κρύβονται πίσω από αυτή την αθλιότητα.
Τελικά ο σύμβουλος εξελίσσεται σε πρώτο νεκροθάφτη του Συμεών.

Παραδίπλα και από κοντά ο Διευθύνων της ΦΛΥΑ που έφαγε μεγάλο Χ στις εκλογές ου συλλόγου ως υποψήφιος της Σουλτανικής ορθοδοξίας, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ αφού ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ και μάλιστα ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ – όχι αιρετός, να μην απασχολεί τις συλλογικότητες της πόλης και εκτίθεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης).

Αυτό το ΔΣ το χαρακτήρισες χρεοκοπημένο και ζήτησες την παραίτηση του, σεβαστέ φίλε Γιάννη Βασιλειάδη;.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι θα μπορούσες εσύ να γίνεις τσιράκι του Συμεών ή κανενός.

Είμαι σίγουρος ότι ο παρορμητισμός , η παραπληροφόρηση και αυτή η «ασθένεια» πολλών μεταξύ των οποίων και εσύ, να θεωρούν ότι η μη μετακίνηση από όσα πρέσβευαν στο απώτερο παρελθόν είναι «σοβαρότητα» ανεξαρτήτως των αλλαγών των συνθηκών, σε έστειλαν στην φάκα του Συμεών.

(ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΚΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ).

Έπεσες στη φάκα που έστησε ο Συμεών στον σύλλογο και με όλο τον σεβασμό στον δάσκαλο και τον διαχρονικά ενεργό πολίτη σε καλώ – ως φίλος και επειδή γνωρίζεις ότι σε εκτιμώ - να ανασκευάσεις. μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση της προέδρου του ΔΣ για να μας δείξεις, σε όλους μας, ότι υπάρχει ακόμα λόγος να σε ακούμε προσεκτικά αφού συνεχίζεις να είσαι αμερόληπτος και να τοποθετήσε με βάση την δική σου άποψη και όχι καθ’ υπαγόρευση κανενός.

Οι άλλοι έμμισθοι – Δεόνας, Ευθυμίου κλπ – αλλά και οι συγγενείς και μυστικοϋπάλληλοι παχυλά αμειβόμενων μελετητών – εμπόρων του δημόσιου χώρου, προφανώς δεν με ενδιαφέρει να ανασκευάσουν για να τους καλέσω να το κάνουν όπως κάνω με εσένα Γιάννη Βασιλειάδη.

Όσο περισσότερο εκτίθενται τόσο το καλύτερο για την πόλη.

Και ο Κομπότης πραγματικά ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ με όσα βγήκαν και έγραψαν για την υποτιθέμενη μήνυση στην Μαρίνα.

Τα αποκαλυπτήρια της διπροσωπίας τους ήταν τέτοια που ΕΣΥ αγαπητέ Γιάννη είμαι σίγουρος ότι την είδες διότι το δικό σου IQ δεν είναι το ίδιο με εκείνων. Και έχεις - τουλάχιστον έτσι σε μετράω - την δύναμη να παραδεχτείς ότι ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΣ και ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ να μιλήσεις.

Η προφανής δουλικότητα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων που τους ανατέθηκαν, για να αποδείξουν πως είναι άξιοι του μισθού τους είναι ΧΡΗΣΙΜΗ για να καταλαβαίνουν οι άλλοι, οι πολλοί και αψίλιαστοι, Γιάννη. Μην ταυτίζεσε.

ΥΓ: Καλά ρε τσατσάκια: Τόσο ψάρια είσαστε και περιμένει ο άλλος να του καθαρίσετε; 
Θα έκανε μήνυση ο Νίκος στην Μαρίνα; 
Τι τον περάσατε ρε το Νίκο; 
ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

Ή η Μρίνα έχει το δικό σας κόλλημα, το δικό σας κόμπλεξ,  να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, όταν το πιστεύει; Η Μαρίνα ρε νούμερα δεν έχει διεκδικήσει τόσα χρόνια που προσφέρει στην πόλη το αλάθητο του Πάπα, όπως την καλέσατε να κάνει.

ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ!

ΧΑΝΟΙ! Ε ΧΑΝΟΙ!

ΑΡΚΑΣ: ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ....


ΙΜΚ: «Τέχνη και πολιτική: Ο ρόλος και η στάση της διανόησης απέναντι στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου»


Νέα αντιπλημμυρικά έργα στην Πεντέλη από την Περιφέρεια Αττικής

Μία ακόμη παρέμβαση για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Πεντέλης δρομολογεί η Περιφέρεια Αττικής σε πλήρη συνεργασία με τον οικείο Δήμο. Μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε, στις 16/03/2017, έργα κατασκευής και τοποθέτησης αγωγών σε σημεία της οδού Καλισσίων και της διαδρομής Πεντέλης – Νταού Πεντέλης.

Πρόκειται για τεχνικά έργα με τα οποία οχυρώνεται η ανατολική πλευρά της Πεντέλης από πλημμυρικά φαινόμενα με καταστροφικές συνέπειες για τους κατοίκους, όπως είχε συμβεί το 2009 και το 2013, επισήμανε ο κ. Καραμέρος. Με την παρέμβαση αυτή, πρόσθεσε, η συνολική χρηματοδότηση της Περιφέρειας για αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Πεντέλης ανέρχεται σε 1.653.000,00€.

Σε παρέμβασή του ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, αφού υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατόν να εκκρεμεί από το 2009 η υλοποίησή ενός τόσο σοβαρού αντιπλημμυρικού έργου, χαρακτήρισε θετική την απόφαση της Περιφέρειας να προβεί στη χρηματοδότησή του.

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής έχουν ενταχθεί η κατασκευή δικτύου ομβρίων στις οδούς Αγίου Σίλα, Πελοποννήσου, Κρήτης και Επιδαύρου στη Νέα Πεντέλη, καθώς και η σύνταξη μελέτης και η κατασκευή αγωγού ομβρίων επί της οδού Ιπποκράτους στην περιοχή του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, ενώ πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή αγωγού ομβρίων επί της Λ. Δημοκρατίας στα Μελίσσια.

Σύλλογος Πολυδρόσου: Ηλεκτροφωτισμός τμήματος της οδού Ευζώνων

Σε απάντηση δυο εγγράφων του Συλλόγου των ετών 2015 και 2016, για ηλεκτροφωτισμό τμήματος της οδού Ευζώνων, παραλάβαμε την απάντηση της Δημοτικής Αρχής, με την αόριστη υπόσχεση ότι θα υλοποιηθεί το αυτονόητο, σε προσεχή (άγνωστο πότε) εργολαβία.
Οι κάτοικοι του συγκεκριμένου σημείου δεν είναι πολίτες κατηγορίας, αλλά δημότες που πληρώνουν τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού όπως όλοι οι άλλοι, και το θέμα αυτό θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί χθες .
Ο αγαπητός κ. Δήμαρχος έχει άποψη και θέση για το θέμα ;

ΜΦΧ

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ

Όταν ο έμισθος σύμβουλος του δημάρχου εκτέλεσε με εντολή του δικηγόρου Τακόπουλου το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής του ΠΑΚ από την Αποστολοπούλου ελάχιστοι τους είπαν ότι κάνουν λάθος και έπρεπε να περιμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν γίνει την προηγούμενη από την αποβολή μέρα.

Εμείς βεβαίως δεν είμαστε μεταξύ αυτών αλλά ευτυχώς τα άλλα, τα  έγκυρα και σοβαρά sites και πολλοί παράγοντες στην πόλη μίλησαν τότε όπως αναφέρει η σχετική καταγραφή της ειδησιογραφίας στο facebook του συλλόγου.

Εχθές το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου εκδόθηκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων η οποία δικαιώνει το ΠΑΚ .

Πρόκειται για μια απόφαση ΚΟΛΑΦΟ για τον Συμεών και την αυλή του που διαλύουν απροκάλυπτα και χωρίς ίχνος ντροπής τον κοινωνικό ιστό στην πόλη υπό την ανοχή ολόκληρου του κατεστημένου της αυτοεξυπηρέτησης και όσων συνοδοιπορούν μαζί του.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ - προφανώς - είναι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚ και όσους του συμπαραστάθηκαν είναι μεγάλη και δικαίως πανηγυρίζουν.

Το πρόβλημα με την διοίκηση του δήμου Χαλανδρίου όμως είναι ότι παρανομεί ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ όπως μας την έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΚ:
Η ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης θα «γεμίσουν ποίηση» με συνεντεύξεις, απαγγελίες ποιημάτων, αφιερώματα και σπάνιο αρχειακό υλικό.

Ειδικότερα, στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τον Γιώργο Δαράκη και τον Γιάννη Δάρρα θα φιλοξενηθεί ο ποιητής και δοκιμιογράφος Χάρης Βλαβιανός ενώ στην εκπομπή «Στάση ΕΡΤ» με τον Ανδρέα Ροδίτη και τη Σόνια Φίλη, καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο ποιητής και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων Γιώργος Χουλιάρας.

Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει από το Αρχείο της ΕΡΤ τα εξής ντοκιμαντέρ:

· 14:15 Η ΔΕ ΠΟΛΙΣ ΕΛΑΛΗΣΕΝ: «Θεσσαλονίκη - Μανόλης Αναγνωστάκης»
· 14:40 ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: «Οδυσσέας Ελύτης»
· 21:00 «ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ: 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ»

Το πρόγραμμα του Ραδιοφώνου διαμορφώνεται ως εξής:

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 1996 Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ