Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΠΕ "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΚΕΦΑΛΗΝΟΥ"

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της πρωτοβουλίας πολιτών για την υπεράσπιση των διατηρητέων της πόλης  στον κήπο της βίλας Κεφαληνού.
Στο αρχικό κάλεσμα της δημοτικής κίνησης "Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία" για την συγκρότηση της Επιτροπής  συντάχθηκαν οι δημοτικές παρατάξεις «Χαλάνδρι Ενάντια – Πρωτοβουλία Πολιτών» και «Χαλάνδρι, μια πόλη να ζεις» οι οποίες συμμετείχαν στην συγκέντρωση ενώ στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε και η παράταξη "Χαλάνδρι σε Δράση".
Οι διοργανωτές ανάρτησαν πανώ περιμετρικά του ακινήτου.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι αποδεχόμενοι την πρόταση των Άγγελου Νταβία  και Δημήτρη Λέρτα συγκρότησαν ανοιχτή επιτροπή πολιτών χωρίς την συμμετοχή εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων η οποία θα παρευρεθεί την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο όπου θα τεθεί το θέμα προ ημερησίας διάταξης και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης προσήλθε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο κ. Έλενα Χριστούλη και το νομικό του σύμβουλο κ. Πολύδωρο Τακόπουλο  ο οποίος ύστερα από διάλογο με τους παρευρισκομένους και έντονη αντιπαράθεση με τον Άγγελο Νταβία κάλεσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σε σύσκεψη, την Τρίτη το μεσημέρι για τον καθορισμό της στάσης του δήμου, ώστε να προστατευθεί το διατηρητέο και να περιέλθει στην ιδιοκτησία του δήμου
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν:
Οι επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων Θωμάς Γιώργος, Καλομοίρης Γρηγόρης και Άγγελος Νταβίας.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι:
Κ. Αγγελής εκπροσωπώντας την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης (Γ. Κουράση)
Π. Φασίτσα, Θ  Αλεξίου, Τ. Ευσταθίου, Θ.Κιούσης από την παράταξη Χαλάνδρι Ενάντια – Πρωτοβουλία Πολιτών.
Ο ανεξάρτητος Θ. Βαρδουλάκης.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιάννη Σγουρό  Σ. Αδαμόπουλος και Αντώνης Δουκιατζάκης
Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΑΡΓΩ Στεφανος Καμπάς.
Ο γραμματέας της ΔΟΜ του ΚινΑλ Γ. Διακάτος

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΚΕΦΑΛΗΝΟΥ - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ


Εκπρόσωποι τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων και δεκάδες πολίτες στην αυλή του διατηρητέο.
Στο τέλος ήρθε και ο δήμορχος Χαλανδρίου με την αντιδήμαρχο κα Χριστούλη


Από τους διοργανωτές θα κυκλοφορήσει δελτίο τύπου με τους συμμετέχοντες και όσα συζητήθηκαν κα συμφωνήθηκαν.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ


Ο μικρός Δημήτρης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…


Φιλανθρωπικός αγώνας με διεθνείς ποδοσφαιριστές: «Ας στηρίξουμε τον 10χρονο Δημήτρη στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του»

Ύψιστης σημασίας φιλανθρωπικός αγώνας, για μια τεράστια μάχη που δίνει απεγνωσμένα αυτές τις μέρες σε νοσοκομείο της Ιταλίας για τη ζωή του ένα μικρό παιδί, προγραμματίστηκε και θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Τάκης Φύσσας, ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ο Σωτήρης Κυριάκος, ο Μιχάλης Καψής, ο Κρίστο Βαζέχα και άλλοι πολλοί μαζί με τον Γιάννη Καλιτζάκη και άλλα παιδιά της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου θα δώσουν το παρόν και θα στείλουν το μεγάλο μήνυμα ανθρωπιάς και αλτρουϊσμού σ΄ αυτούς τους ηθικά, πνευματικά, αθλητικά και γενικότερα κοινωνικά τρικυμισμένους, ταραγμένους, ανταριασμένους, φαιούς και θολούς καιρούς που διανύουμε.

Μπορούμε να υπερβούμε τις οικονομικές αντοχές μας, καταθέτοντας ένα ελάχιστο ποσό, έναν καφέ, στον λογαριασμό που ανοίχθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5115-061037-276, ή αγοράζοντας ένα εισιτήριο του αγώνα σαν οικονομική ενίσχυση.
*Προπώληση εισιτηρίων και στο Π.Α.Κ.Π.Π.Α. (Παγκάλου & Κίμωνος 11)
2ος όροφος, Γραφείο Τμημάτων
Τηλ. Επικοινωνίας: 2105565614

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΜΕΚΕΑ)

Γαλλία – Βενεζουέλα:

Ναι στον αγώνα των λαών για Εθνική Κυριαρχία


Το σκηνικό που έχει στηθεί για άλλη μια φορά από τους ντόπιους και ξένους δημοσιο-κάφρους είναι αρκετά σύνηθες. Η ξεδιάντροπη υποκρισία των υποστηρικτών της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (δηλαδή των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών), όπως και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) και ιδιαίτερα του μιντιακού της τμήματος, έκαναν την εμφάνισή τους για άλλη μία φορά. Τώρα σειρά είχε η Γαλλία και η Βενεζουέλα.

Έτσι, από τη μία μεριά έχουμε τις πολύμηνες, μαζικές και αιματηρές (εξαιτίας της συγνής κρατικής βίας) διαδηλώσεις των «Κίτρινων Γιλέκων» κατά του κύριου πολιτικού εκπροσώπου της Υ/Ε, του πρότερα πολιτικά άγνωστου Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος επιλέχτηκε από τις ίδιες ελίτ ανάμεσα στους τραπεζίτες της Ρόθτσαϊλντ και επιβλήθηκε ενάντια στο μαζικό ρεύμα που εκπροσωπούσε το λαϊκό κίνημα για εθνική και οικονομική κυριαρχία στη Γαλλία. Η ουσιαστική αιτία για την εκλογική επιβολή του Μακρόν ήταν ότι το λαϊκό αυτό κίνημα προδόθηκε από τους πολιτικάντηδες Λεπέν και Μελανσόν που προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν κομματικά, με αποτέλεσμα τη διάσπαση της λαϊκής ψήφου προς τέρψιν του εκλεκτού της Υ/Ε. Αντί δηλαδή οι δυνάμεις κατά της παγκοσμιοποίησης, της ΕΕ και της Ευρωχούντας των Βρυξελλών που εκπροσωπεί την παγκοσμιοποίηση στον ευρωπαϊκό χώρο, να συνενωθούν σε ευρύ Λαϊκό Μέτωπο κατά της Νέας Διεθνούς Τάξης (ΝΔΤ) και της Υπερεθνικής Ελίτ, έπαιζαν τις ξεπερασμένες πια πολιτικές μάχες για το ποιος είναι πιο «αριστερός» ή πιο «δεξιός» αντίστοιχα, παρόλο που οι όροι Δεξιά και Αριστερά δεν έχουν πια κανένα νόημα όταν προσπερνούν το κρίσιμο θέμα της εποχής μας: τη Νέα Διεθνή Τάξη της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης και την οργάνωση του αγώνα εναντίον της Υ/Ε. Εντούτοις, σήμερα φαίνεται ότι το μάθημα αυτό αφομοιώθηκε από τα λαϊκά στρώματα στη Γαλλία, που κατεβαίνουν στους δρόμους με αίτημα την αυτο-οργάνωση μακριά από τους πολιτικάντηδες των παλαιο-κομματικών σχηματισμών «Δεξιά- Αριστερά». Γι’ αυτό και οι διαδηλωτές αυτοί είναι άκρως επικίνδυνοι για το σύστημα και έπρεπε να συντριβούν...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΔΩ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.