Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΕΧΘΕΣ ΚΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣΕχθές έληξε ένα δεκαπενθήμερο του διαβόλου, με τρέξιμο τρελό μεταξύ Εισαγγελείας και Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου.

Οι γραπτές μου εξηγήσεις για το ..... έγκλημα που τέλεσα λέγοντας στον ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ "πάμε έξω ρε" , αφού με είπε καραγκιόζη, κατατέθηκαν εχθές, συνοδευόμενες από ..... μερικά σχετικά που μπορεί να είναι χρήσιμα στον κ. Εισαγγελέα για να κατανοήσει μερικά περίεργα περί της εμμονής μου - όπως λέει ο Κουράσης στην μήνυσή του - εναντίον του.

Έτσι πιστεύει.
Ότι έχω εμμονή να τον λέω ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑ και αυτό δεν είναι πρέπον.
Πρέπον είναι να παίρνεις γραμμάτια.
(Καμία εμμονή δεν έχω, χ.... μένο τον έχω, αλλά είναι και ανόητος και κάνει μηνύσεις)

Κατέθεσα λοιπόν στην εισαγγελία μερικά σχετικά που εξηγούν στις εισαγγελικές αρχές όλα τα "περίεργα" που γράφτηκαν στην Πλατεία για στις δύο υποθέσεις για τις οποίες ο Γραμματιάκιας και η Πλαστογράφος -  εκείνη η ΚινΑλίτισσα των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ που έγινε διευθύντρια με μπόνους μόρια από μια ΕΔΕ που της ανέθεσε ο κολλητός της πρώην δήμαρχος για να συγκαλύψει εκείνους που η δικαιοσύνη παρέπεμψε να δικαστούν - σε λίγες μέρες - στο κακουργιοδικείο και να τα φορτώσει όλα σε άλλη υπάλληλο που η δικαιοσύνη απάλλαξε!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ των ευθυνών όσων η δικαιοσύνη ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ και για την οποία προσπαθούσα να ενημερωθώ για πέντε χρόνια και δέχτηκα όσες διώξεις δέχτηκα από το γραφειοκρατικό κατεστημένο του δήμου Χαλανδρίου, υπό την καθοδήγηση του Γραμματιάκια.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του έργου στον καταυλισμό των τσιγγάνων βρίσκονται στην τελική ευθεία για την δίκη τους σε μερικές μέρες.
Έχω ηθικό χρέος να μην γράψω οτιδήποτε άλλο για το θέμα.

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕ, με κρίσιμα στοιχεία, που κατάφερα να πάρω μετά την γνωμοδότηση της δικηγόρου του δήμου κας Αλεξοπούλου, είναι πλέον στα χέρια της εισαγγελίας.

Η εκδίκαση της μήνυσης που μου έκανε η Κούκα είναι προγραμματισμένη για τις 6 Νοεμβρίου, αλλά με αριθμό πινακίου 49 (ως πρωτοείσακτη) μάλλον πάει για αναβολή.

Άλλωστε οι ποινικές ευθύνες που θα αποδοθούν ή δεν θα αποδοθούν από την δικαιοσύνη στους κατηγορούμενους δεν είναι στοιχείο που θα αλλάξει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ δεδομένο ότι Η ΕΔΕ - για την οποία εγκαλούμαι εγώ, που την αποκαλώ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ εκ των κατηγορουμένων ως - έστω πιθανά - υπεύθυνο για τις ζημίες που έχουν προκληθεί στον δήμο, αλλά έδειξε μια ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ,  η οποία απαλλάχτηκε από την δικαιοσύνη και το βούλευμα με το οποίο κάθονται οι υπόλοιποι στο σκαμνί δεν την αναφέρει καν.
Και γι΄αυτά ακούς να σου λένε ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ "Έλα μωρέ, έτσι γίνεται" (στην Υποσαχάρια).

Και για το γεγονός ότι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ - ολόκληρη - ανέχτηκε, σιώπησε, συγκάλυψε, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ - αφού κανένας δεν έχει διατυπώσει δημόσια μια θέση πολιτικής διαφοροποίησης, έστω απόστασης από αυτές τις πρακτικές των κρίσεων του 2013 (πλην εκείνων που διαχώρησαν τότε την θέση τους και είναι στην παράταξη Λαδόπουλου) - θεωρείται ότι είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ  για την συντηρητική παράταξη (είτε ΝΔ, είτε το κομμάτι της στο ΚινΑλ).
Που αν είχαν γίνει τέτοια εκ των αντιπάλων τους της αριστεράς θα είχαν ζητήσει κρεμάλες.

Κατέθεσα βεβαίως και την μηνυτήρια αναφορά για την γραμματιοληψία.
Στην κρίση του εισαγγελέα αν θα προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης και ποιους θα καλέσει ή θα την θέσει στο αρχείο.
Στην κρίση της εισαγγελίας το ποινικό μέρος της υπόθεσης.

Αλλά το πολιτικό (που κάποιοι κάνουν ότι δεν υπάρχει και λένε ότι η υπόθεση αφορά μόνο την ποινική της διερεύνηση) δεν τελειώνει, ούτε εξαφανίζεται.

Δεν αμφισβητείται το γεγονός ότι Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ (και οι τότε σύμμαχοί της - ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΛΟΥΛΑΚΙ) ήρθε σε ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ, ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ συναλλαγή με τον εργολάβο της μελέτης του Πεύκο Πολίτη και τον πίεσε για να πετύχει δωροληψία.
ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ! Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ.

Και δεν ξέρω ποιος είναι τόσο αφελής για να πιστέψει ότι μια παραθεσμική δωροληψία είναι για το καλό του δήμου, επειδή έτσι λέει ο Κουράσης και οι φίλοι του όταν αναγκάστηκαν να ομολογήσουν .... το μυστικό.
Το καλό του δήμου - και το πώς υπηρετείται αυτό - ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΣΗΣ. 
Τα άλλα είναι για ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΑΦΕΛΕΙΣ ή ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ.

Από αυτή την πρακτική ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ δεν έχει πάρει ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑ!

Θέλουν να ξαναγίνουν διοίκηση του δήμου - ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ότι έτσι είναι το συμφέρον του δήμου να γίνονται παρασκηνιακές συναλλαγές με τους εργολάβους  φαίνεται.
Έτσι αντιλαμβάνονται την υπηρεσία του "δημόσιου συμφέροντος".

ΜΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟ! ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΛΟΥΛΑΚΙ!
ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ!

ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟ που αφορά όλα τα στελέχη της περιόδου Κουράση και ολόκληρη τη Νέα Δημοκρατία που ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ χωρίς καν μια διατύπωση άποψής διαφοροποίησης.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!

(ΣΣ: Άκουσα προχτές σε συζήτηση με δεξιά φίλη που με ρώτησε για τα γραμμάτια, το επιχείρημα του αιώνα, ενδεικτικά ΤΗΣ ΔΕΞΑΣ ΚΑΦΡΙΛΑΣ, του ιδιοτελούς εξουσιαστικού παχυδερμισμού της υπεράσπισης "των δικών": "Ο Ιωνάς που έδωσε τα γραμμάτια είναι ΠΑΣΟΚας, γιατί δεν λες γι΄αυτόν και λες για τον Κουράση?")

ΠΑΤΣΙΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΑΦΡΙΛΑ τις ευθύνες του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ με τον επαγγελματία που ΠΙΕΣΤΗΚΕ - κατά την δήλωσε Κουράση στο δημοτικό συμβούλιο - να δώσει τα γραμμάτια.
Αλλά είπαμε: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΛΕΕΙ. ΠΑΙΡΝΕΙ ό,τι θέλει και φταίει .... ο ΠΑΣΟΚΑΣ ή ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.
Το βασικό διακύβευμα για τον συντηρητικό είναι η "ΕΝΟΤΗΤΑ" για την κατάληψη της ΚΟΥΤΑΛΑΣ.
Και οι .... νέες ιδέες τους. Που είναι όλες μία: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Αυτό που έχει σημασία - κυρίως - για εμάς - δεν είναι το ποινικό μέρος της υπόθεσης.

Είναι το ΠΟΛΙΤΙΚΟ και το ΗΘΙΚΟ κομμάτι της.


ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ - ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΙΤΚΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ΥΠΕΡΒΑΣΗ,  ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΊΤΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Τους άλλους - με τις παρασκηνιακές συμφωνίες κάθε είδους - τους χαρίζουμε στον Κουράση και τα άλλα στελέχη της διοίκησής του, που φτιάχνουν παρατάξεις - ασπίδες, "ανεξάρτητες", "αυτόνομες¨ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 2011 - 2014.
ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ SALT LAKE CITY, της στήριξης ή της ανοχής των επιλογών Κουράση.

Συνομιλούμε ΜΟΝΟ με όσους ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.
Δεν αναζητούμε σιγουρατζήδες  αποστάτες. 
Αυτά αλλού.

Επειδή οι ευθύνες των συντηρητικών για όλους τους συντηρητικούς είναι όπλα πολιτικής συναλλαγής - όπως έγινε με εκείνη την υπογραφή που μπήκε το 2006 και κατάλαβε ο υπογράφων ότι είναι πλαστή .... το 2011, εμείς το ξεκαθαρίζουμε: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ούτε αν παιχτεί μας αφορά.

ΜΟΝΟ οι Χαλανδραίοι μπορούν να κρίνουν και να αξιολογήσουν δια της ψήφου τους το πολιτικό μέρος αυτής της υπόθεσης.

Δια της ψήφου τους και την υποστήριξή τους ή όχι σε εκείνους ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ή ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τέτοιες πρακτικές ή σε εκείνους που τις ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ για να διοικηθεί ο δήμος ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! Με διαφάνεια, φως, σεβασμό στη θεσμική νομιμότητα .

Έρχεται η ώρα που θα κληθείς να αποφασίσεις αν ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ και όσους την ανέχονται ή θα τους στείλεις στην γωνία για να μην σου έρχεται ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ αυτοκινήτων από την διαχείρισή τους.


Διότι αν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ με την ψήφο σου στον Κουράση ή τους αντιδημάρχους του ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ποτέ από αυτές τις πρακτικές του, μην ξαναπείς για κανέναν ότι είναι κακό που πήρε δωράκι.

ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ - ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ. 

ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΤΕ δεν έχεις κληθεί ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ να υποστηρίξεις Δήμαρχο ή Αντιδημάρχους που ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και το εγκάλεσαν επειδή δεν δέχεται (και ομόφωνα ήθελαν μάλιστα) να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ την παράτυπη συναλλαγή τους για την οποία το ενημέρωσαν πέντε χρόνια μετά από τότε που έπρεπε.

ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ, όποιον διαφωνεί.

Το γεγονός ότι ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η τότε διοίκηση του δήμου ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ και ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ τέτοιες πρακτικές διοίκσης και ακόμα υποστηρίζονται από το σύνολο της ΝΔ και τα απομεινάρια των ΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ,  να κατέχουν έμμισθες δημόσιες θέσεις, να πολιτεύονται σα να μην τρέχει τίποτα  και το γεγονός ότι υπάρχουν δημοτικές παρατάξεις - και της κεντροαριστεράς - που δεν ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτή την ιστορία, κρύβονται και κάνουν ΧΥΔΑΙΟΥΣ εκλογικούς υπολογισμούς για μετεκλογικές (ή μηπως και προεκλογικές?)  συνεργασίες με τον Κουράση και τα στελέχια του, δείχνει το γιατί η δημοκρατική παράταξη έχει περιέλθει στα χάλια που την φέραν κάτι ΚινΑλιτάκια που την καθοδηγούν.

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από το να είναι η ουρά των Κουράσηδων και των ΓΑΛΑΖΟΛΟΥΛΑΚΙ.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Μετατροπή συμβάσεων σε αορίστου χρόνου αν έχουν παραταθεί

Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που εκδόθηκε έπειτα από προσφυγή που έγινε για αντίστοιχα προβλήματα εργαζομένων – συμβασιούχων στην Ιταλία καλεί στην μετατροπή συμβάσεων που έχουν παραταθεί πέραν μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας, να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στην απόφαση του καταλήγει ως εξής: «…σε περίπτωση καταχρηστικής συνάψεως διαδοχικών συμβάσεων ορισμένου χρόνου, την αυτόματη μετατροπή της συμβάσεως ορισμένου χρόνου σε σύμβαση αορίστου χρόνου, αν η σχέση εργασίας συνεχίζεται πέραν μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας, όταν η εσωτερική έννομη τάξη δεν προβλέπει κανένα άλλο αποτελεσματικό μέτρο για την πάταξη των καταχρηστικών πρακτικών που διαπιστώνονται στον κλάδο αυτόν…».

Το Δικαστήριο έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με αφορμή προσφυγή εργαζομένων σε οργανισμούς πολιτισμού της Ιταλίας, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούσαν εργαζόμενος με ανανεούμενες συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από το χρόνο που επέτρεπε η ιταλική νομοθεσία, αρνούνταν να μετατρέψει τις συμβάσεις σε αορίστου χρόνου.

Στην απόφασή του το δικαστήριο αναφέρει ότι οι χώρες υποχρεούνται να μην χρησιμοποιούν καταχρηστικές πρακτικές στην υπογραφή και παράταση στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου και να έχουν ορίσει ανώτερο όριο για αυτές. Να λαμβάνουν μέτρα προκειμένου αυτό να τηρείται ενώ στην περίπτωση που αυτό παραβιάζεται να γίνεται αυτόματα η μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου ακόμα και στην περίπτωση που η εθνική νομοθεσία το απαγορεύει.

Δείτε την ανακοίνωση του Ευρωδικαστηρίου για την απόφαση ΕΔΩ

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της απόφασης του Ευρωδικαστηρίου ΕΔΩ

https://www.aftodioikisi.gr

ΜΑΧΩΜΕ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των 200 χρόνων από τη γέννηση του Κ.Μαρξ, με το τέλος του συνεδρίου την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 18, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 17:30 η ώρα, στο Θέατρο «ΑΛΜΑ» (Αγ. Κωνσταντίνου & Ακομινάτου 15-17) η θεατρική παράσταση: «Ο Μαρξ στο Σόχο» με τον βετεράνο ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο στο ρόλο του Καρλ Μαρξ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ - 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 
ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΥΤΣΗ 8

ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 & ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στις 20:30

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μαζί με την εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη, μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της μελοποιημένης ποίησης. Θα ακουστούν συνθέσεις μεγάλων δημιουργών, (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Λάγιος, Σπανός κ.α.), όπως επίσης και μελοποιημένα ποιήματα των Κ.Π. Καβάφη, Ο. Ελύτη, Γ Σεφέρη (σε πρώτη εκτέλεση), σε σύνθεση Στ. Κορκολή.

Ερμηνεία : Σοφία Μανουσάκη

Σαξόφωνο – φλάουτο : Βασίλης Δεφίγγος
Κιθάρα : Κωστής Πυρένης
Πιάνο : Στέφανος ΚορκολήςINFO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 & ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ : 25.00 EURO

ΖΩΝΗ Α : 22.00 EURO
ΖΩΝΗ Β : 18.00 EURO
ΖΩΝΗ Γ : 15.00 EURO

ΑΜΕΑ : 15.00 EURO
EΞΩΣΤΗΣ : 12.00 EURO
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΙΑΣ : 10.00 EURO

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Ηλεκτρονικά : VIVA GR & VIVA WALLET
Τηλεφωνικά : 11876

ΣΤO TAMEIO ΤΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : CELESTIAL ARTS & ENTERTAINMENT PRODUCTIONS
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 210 9967562 – 698 2178813

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΡΤ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7
RealFm, Real News, Real.gr, Diastixo