Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


Φοιτήτρια δημοσιογράφος ζητείται από εταιρία

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ δημοσιογράφος για έκδοση τοπικής εφημερίδας δυνατότητα γρήγορης δακτυλογράφησης , δίπλωμα οδήγησης, άνεση επικοινωνίας, τιμή 586,08€, συζητήσιμη τηλ:2106090564

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΔΡΑΣ ΕΤΩΝ 46 ή είμαι μεγάλος;

"Πλυντήριο- Λιπαντήριο» επί των οδών Κολοκοτρώνη 18 και Ζαλοκώστα, στο Ο.Τ. 28


Γέμισαν το Ιστορικό κέντρο μπαρ,
θέλανε να επιτρέψουν και οίκους ανοχής,
τώρα φέρνουν πλυντήρια και λιπαντήρια αντί να αποτρέψουν αυτές τις χρήσεις.
Είναι πλέον επικίνδυνοι ελπίζουμε από άγνοια!!!!!

Προς:

ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου


ΘΕΜΑ : « Έγκριση για απότμηση πεζοδρομίων επί των οδών Κολοκοτρώνη 18 και Ζαλοκώστα, στο Ο.Τ. 28 για πλυντήριο- λιπαντήριο»

Σας αποστέλλουμε όλα τα δικαιολογητικά προκειμένου να εγκριθεί η απότμηση του πεζοδρομίου όπως φαίνεται στο τοπογραφικό διάγραμμα που επισυνάπτεται, επί των οδών Κολοκοτρώνη 18 και Ζαλοκώστα, στο Ο.Τ. 28 (είσοδος από Ζαλοκώστα).

Στην εν λόγω θέση όπου πρόκειται να κατασκευαστεί πλυντήριο – λιπαντήριο έχει χορηγηθεί Άδεια Ιδρύσεως από την Δ/νση Μεταφορών της Περιφέρειας και είναι απαραίτητη η απότμηση του πεζοδρομίου προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση για τα οχήματα.

Η παραπάνω έγκριση θα χρησιμοποιηθεί για την έκδοση τελικής Άδειας Ιδρύσεως από την Δ/νση Μεταφορών.

Για το σκοπό αυτό σας επισυνάπτουμε:

1) αντίγραφο αίτησης με αρ.πρωτ. 19779/2-10-12

2) αντίγραφο του τοπογραφικού διαγράμματος που συνοδεύει την αίτηση

3) απόφαση Περιφερειάρχη Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών για τη χορήγηση της άδειας ίδρυσης του πλυντηρίου – λιπαντηρίου

και παρακαλούμε για τη λήψη σχετικής απόφασης.Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


Μ. ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ
ΑΡΧ. ΜΗΧ/ΚΟΣ Ε.Μ.Π

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΣΧΟΛΙΟ : Για το θέμα ενημερωθήκαμε από το blog του Νίκου Πανταζή, αφού πρόκειται για θέμα που θα συζητηθεί την Δευτέρα στο Δ.Σ. και μόνο οι επικεφαλής των παρατάξεων έχουν πρόσβαση στην υπηρεσιακή εισήγηση προς το Δ.Σ. (http://pantazisnikos.blogspot.gr)

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ στο Νίκο ότι πρόκειται για επιλογή ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ του κέντρου της πόλης και αλλίωσης του χαρακτήρα του.

ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ" ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ.


ΝΙΚΟ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΧΡΗΣΕΩΝ ΓΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΠΣ ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

Πολύ καλά έκανες και ανέδειξες το θέμα ΠΡΙΝ, ώστε να ξέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι τι θα ψηφίσουν και να μην τους φταίει μετά η ... άγνοια.
Η Διαχείριση Των Απορριμμάτων Παραδίδεται Στην Κερδοφορία Των Επιχειρηματικών Συμφερόντων.
ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ                                           Αθήνα 09.11.2012
ΣΥΓΓΡΟΥ 15-17 Αρ. Πρωτ: 188
ΤΚ 117 43 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.2132063520 Προς
email: attikisynergasia@patt.gov.gr
Μ.Μ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διαχείριση Των Απορριμμάτων Παραδίδεται Στην Κερδοφορία Των Επιχειρηματικών Συμφερόντων.

Με πρωτοβουλία της Παράταξης μας συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπτη 08.11.2012 το θέμα σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων, την παράδοση τους στα επιχειρηματικά συμφέροντα και την ουσιαστική προαναγγελία της καύσης τους.
Στις 25 Οκτωβρίου 2012 η Διυπουργική Επιτροπή ανακοίνωσε την ένταξη στο νόμο για τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) των 4 εργοστασίων στην Αττική για την επεξεργασία 1.350.000 τόνων ετησίως σύμμεικτων απορριμμάτων με σκοπό την παραγωγή ενέργειας και με χρονικό ορίζοντα 25ετίας.

Είχε προηγηθεί το σχετικό αίτημα της 7μελους Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Με την απόφαση αυτή προαναγγέλλεται η καύση των απορριμμάτων με καταστροφικές συνέπειες για τους πολίτες και το περιβάλλον.

Παραδίδεται η διαχείριση, από την αποκομιδή έως τη τελική διάθεση, στο μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο που ετοιμάζεται να κερδοσκοπήσει ασύστολα με τη διαχείριση των απορριμμάτων, με παράλληλη εκτόξευση στα ύψη των δημοτικών τελών και άρα νέα αφαίμαξη των λαϊκών εισοδημάτων, αφού ο τόνος των απορριμμάτων θα φθάσει τα 150 από 45 € που είναι σήμερα.

Εμείς ως Περιφερειακή Παράταξη από τη πρώτη στιγμή είχαμε καταγγείλει το σχεδιασμό και την κατασκευή 4 εργοστασίων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων στην Αττική και ζητούσαμε την αναθεώρηση του Περιφερειακού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ), είχαμε καταδικάσει τη λήψη των αποφάσεων του ΕΔΣΝΑ ερήμην των πολιτών και του Περιφερειακού Συμβουλίου και την επιλογή για τις ΣΔΙΤ με την χρηματοδότηση και τις εγγυήσεις του Δημοσίου.

Από τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο φάνηκε ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής επιμένει στην παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Επαναλαμβάνουμε σε όλους τόνους: ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Προσχηματικές κινήσεις, για να ξεπεραστούν δήθεν τα ελλείμματα ενός παρωχημένου σχεδιασμού, με μόνο σκοπό τη παράδοση στο ιδιωτικό κεφάλαιο της αποκομιδής και όλης της διαχείρισης για να είναι κερδοφόρες οι τεράστιες επενδύσεις που θα υποχρεωθούμε να πληρώσουμε, απορρίπτονται από τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.

Προτείνουμε ένα μοντέλο διαχείρισης σύγχρονο και φιλικό στο περιβάλλον, με μικρότερες μονάδες ανά ενώσεις όμορων Δήμων, με άξονες προτεραιότητας την αποκέντρωση των δραστηριοτήτων, τη μικρή κλίμακα, την διαλογή στη πηγή, την κομποστοποίηση, την ανακύκλωση, την ενθάρρυνση της κοινωνικής συμμετοχής και την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Όσοι σχεδιάζουν να πλουτίσουν με τα σκουπίδια σε βάρος της κοινωνίας, θα μας βρουν μαζί με τους πολίτες απέναντι τους!

Η αντίδραση των πολιτών της Αττικής μπορεί να ανατρέψει τους σχεδιασμούς τους.
Τα σχέδια τους είναι σε βάρος του περιβάλλοντος αλλά και του εισοδήματος των κατοίκων της Αττικής, αφού καλούνται να σηκώσουν για δεκαετίες νέα μόνιμα δυσβάσταχτα χαράτσια.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της
¨ Αττικής Συνεργασίας Όχι στο Μνημόνιο¨
Βαρεμένος Γεώργιος - Κυπριανίδου Ερμίνα - Τσουκαλάς Δημήτρης
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
Καπάταης Χρήστος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΚΕΡΣ!Τα λόγια είναι περιττά...


Μας θέλουν φοβισμένους, μόνους και γονατιστούς
ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ. ΑΣ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ.

Σε πρωτότυπες καθημερινές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στον γειτονικό μας Δήμο Βριλησσίων.

Με συνεχείς συνελεύσεις και επισκέψεις στους χώρους δουλειάς το Δ.Σ. εξασφάλισε την ΚΑΘΟΛΙΚΗ συμμετοχή στην απεργία.

Οι απεργοί αποφάσισαν ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ και έβγαλαν βάρδιες στους χώρους δουλειάς σε ολοήμερη βάση.

Βρίσκονται, συνεχώς έξω από το Δημαρχείο και συζητούν με τους διερχόμενους δημότες ζητώντας την συμπαράστασή τους και την ανοχή τους.

Εξασφαλίζουν με ευθύνη του Δ.Σ. την εξυπηρέτηση ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ αναγκών των πολιτών σε πιστοποιητικά ώστε να μην γίνεται η απεργία τους αιτία να παθαίνουν ζημιές οι συμπολίτες τους.

Καθημερινά, ομάδες εργαζομένων μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια στην πλατεία Βριλησσίων και συζητούν με τους δημότες.

Εχθές, ημέρα λαϊκής, οι απεργοί, όλων των ειδικοτήτων, από τους διευθυντές της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Οικονομικής Υπηρεσίας, των Διοικητικών, προϊσταμένους, υπάλληλοι όλων των ειδικοτήτων, των παιδικών σταθμών μέχρι τους απεργούς εργάτες της υπηρεσίας καθαριότητας φόρεσαν γάντια οδοκαθαριστή, πήραν τις σκούπες και βγήκαν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους της καθαριότητας που ήταν προσωπικό ασφαλείας, να ολοκληρώσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών και τον καθαρισμό των δρόμων που έγινε η λαϊκή αγορά  ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ως συμβολική πράξη αλληλεγγύης και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Ενέργειες, πρωτοφανείς στο συνδικαλιστικό κίνημα, που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των κινητοποιήσεων και επιτρέπουν αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου που μοιράστηκε εχθές στην λαϊκή, την ώρα που οι απεργοί καθάριζαν τον δρόμο, έχει ως εξής:

"Τα μέτρα υποδούλωσης, σκλαβιάς και εξαθλίωσης ολόκληρου του Ελληνικού λαού ψηφίστηκαν την 7η Νοεμβρίου από 153 βουλευτές – αντιπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο – παρά τη γιγαντιαία διαμαρτυρία της κοινωνίας σ’ όλες τις πόλεις της χώρας.

Για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. το νέο μνημόνιο επιφυλάσσει απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις, μείωση μισθών. Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της το νέο μνημόνιο επιφυλάσσει μικρότερη χρηματοδότηση για την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων που της παραχωρήθηκαν με τον Καλλικράτη, με συνέπεια κανένας Δήμος να μην είναι βιώσιμος και να τίθεται σε «επιτροπεία» και να αναγκάζεται υποχρεωτικά στην επιβολή μιας σειράς μέτρων που ξεκινάνε από απολύσεις, μειώσεις μισθών μέχρι και αύξηση των δημοτικών τελών και του τέλους ακίνητης περιουσίας σε βάρος των δημοτών.

Για το σύνολο των πολιτών της χώρας, επιφυλάσσει μείωση των παροχών στην δημόσια υγεία με ταυτόχρονη αύξηση εισφοράς στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αύξηση στη φορολογίας, υποβάθμιση της δωρεάν παιδείας με μείωση του αριθμού των εκπαιδευτικών στα σχολεία της χώρας και αναβάθμιση σε ισότιμους φορείς των κολλεγίων και ιδιωτικών πανεπιστημίων, στέρηση βασικών αγαθών – νερό, ηλεκτρισμό - με την ιδιωτικοποίηση φορέων του Δημοσίου, κατάργηση επιδομάτων σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, μείωση συντάξεων και υπολοίπων συνταξιοδοτικών παροχών από τις ήδη καταβεβλημένες κρατήσεις εισοδήματος τέως και νυν εργαζομένων…

Το μνημόνιο ψηφίστηκε. Εμείς είμαστε εδώ για να μην το εφαρμόσουμε.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πάντα στη πρώτη γραμμή του αγώνα με τη μαζική συμμετοχή τους, δηλώνουν την κάθετη αντίθεσή τους στο μεσαίωνα που μας προσφέρουν. 

Ο αγώνας δεν τελείωσε, θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους !!!
Με δεδομένο τη μαζική παλλαϊκή συμμετοχή αλλά και με το βλέμμα στο αύριο οι εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που προκήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ, για την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού.

Στην άθλια πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης εμείς αντιτάσσουμε την απόφασή μας για τον συνεχή αγώνα μέχρι ανατροπής αυτής της πολιτικής και της κατάργησης στην πράξη αυτών των βάρβαρων μέτρων.

Αν δεν μοιραστούμε τον αγώνα θα μοιραστούμε την ήττα".


Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. : Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας, Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 12 μ.μ.


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝ
Χαλάνδρι,  8/11/2012 
Α.Π. :  22994                                  

                                               
                                                                                                              - 22η
         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ -----
                                                                                                             - 2012


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 12η  Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 502/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού και κατάσταση Εσόδων – Εξόδων του Δήμου Γ΄ τριμήνου 2012.

2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 93/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου’, που αφορά στην 1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Ο.Ε. 2012.

3.      Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της εισηγήσεως της ΔΕΠ για τις μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2012-2013.

4.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και την κατανομή γ΄ δόσης 2012, ποσού 96.933,27 € στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Χαλανδρίου.

5.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση συμμετοχής υπαλλήλων του Δήμου μας σε σεμινάριο και έγκριση πίστωσης ποσού 500,00 €.

6.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή  χρέωσης εκ παραδρομής στο Ταμείο του Δήμου μας.

7.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιβολή προστίμου για παράνομα τοποθετημένα διαφημιστικά μέσα στα όρια του Δήμου Χαλανδρίου.

8.      Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2012.

9.      11η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.

10.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης του έργου ‘Εργασίες Συντήρησης Δημοτικού Οδικού Δικτύου λακκούβες (Αυτεπιστασία)’, Α.Μ. 9/2012.

11.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση απότμησης πεζοδρομίων επί των οδών Ζαλοκώστα και Κολοκοτρώνη, στο Ο.Τ. 28 για πλυντήριο – λιπαντήριο.

12.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στο Δήμο Χαλανδρίου’, Α.Μ. 10/2009.

13.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση 3ου Α.Π.Ε. του έργου ‘Εργασίες Ανακατασκευής του κτιρίου του πλυντηρίου των οστών στα κοιμητήρια και σύνδεση με την αποχέτευση’, Α.Μ. 16/2010.

14.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό ανώτατου αριθμού αδειών για υπαίθριο πλανόδιο και στάσιμο εμπόριο 2013.

15.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΤΕΙ στο Δήμο μας.


 Χαλάνδρι  8/11/2012

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις